10 smakelijke groene smoothie recepten (met afbeeldingen)


Smoothies worden vaak geassocieerd met gezond leven. Ideale vervangers voor een maaltijd wanneer deze met de juiste intentie is gemaakt en uw lichaam kan voorzien van uw dagelijkse porties fruit, groenten en granen. Om nog maar te zwijgen van de schijnbaar eindeloze toevoer van vitaminen, mineralen en gezondheidsvoordelen.
groene smoothie recepten
Smoothies kunnen worden gemaakt in een breed scala aan kleuren en smaken, waardoor een combinatie wordt gegarandeerd die voor vrijwel iedereen aangenaam is. Er is echter niets zo waar of verfrissend als de originele en altijd klassieke groene smoothie. Het meest verbazingwekkende aspect van deze smoothies is het verwachten van een mondvol mulched spinazie, maar aangenaam verrast worden door hoe lekker ze eigenlijk zijn. Deze gekoelde superfoods zijn veelzijdig, vergevingsgezind en bovenal heerlijk.

Dus voordat u groene smoothies afschrijft, test u onze tien favorieten en laat u ons weten hoe ze het opnemen tegen uw gemiddelde kassei-salade of stuk fruit. We beloven dat ze veel beter smaken dan ze eruit zien!

10 Lekkere groene Smoothie Recepten

1. De beste groene smoothie

Als u op zoek bent naar een lichte en nootachtige smoothie, dan is dit recept beide dingen. Gemaakt met pindakaas en overgoten met een paar van je favoriete noten en zaden, zal je niet eens meer weten welke greens zijn inbegrepen.

2. Best-Ever Green Smoothie

Voor degenen die groene smoothies hebben geprobeerd en er nog steeds niet van overtuigd zijn dat groen de manier is om te gaan. Dit recept is gemaakt om je op andere gedachten te brengen. De auteur heeft talloze recepten getest en vond dit het eindresultaat van alle groene smoothies. Haar kinderen zijn zelfs goedgekeurd! Met beperkte ingrediënten, zijn we er zeker van dat dit degene is die u op onze weg zal brengen.

3. Heerlijke groene Smoothie

Je zou ook een maker van smoothies kunnen zijn. Gooi er willekeurige ingrediënten in naar eigen inzicht – eindigend met overdreven zoete, taart, of ronduit knoestige smakelijke smoothies, zoals deze blogschrijver. Net zoals deze auteur zich realiseerde, mag de kracht van een goed recept niet over het hoofd worden gezien! Als u wilt weten of uw eindresultaat heerlijk zal zijn, dan is dit recept een garantie!

4. Cool Cucumber Smoothie

Komkommer is een heerlijk smoothie-ingrediënt. Het is meer dan verfrissend en biedt een andere smaak dan de gemiddelde groene ingrediënten. Als u uw calorie-inname volgt, bevat dit recept gemakkelijk voedingsinformatie.

5. Detox Spinazie groen Smoothie

Koffie is onze go-to als we op zoek zijn naar een plotselinge uitbarsting van energie, maar deze groene smoothie is wat je moet bereiken als je op zoek bent naar een totale herlading. Het is een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar ontgiften en neemt een snelle reiniging in hun dag op.

6. Eenvoudig groen Smoothie

Over natuurlijke manieren gesproken om je geest en lichaam energie te geven, deze perfecte groene smoothie zou wel eens het antwoord kunnen zijn. Of je nu op zoek bent naar een goede start van de dag, of behoefte hebt aan een pick-me-up in het midden van de dag, het mengen van een van deze smoothies is een geweldige manier om niet alleen je energie, maar ook je immuunsysteem te stimuleren (bonus!).

7. Immuun bestendiger Gezond Groen Smoothie

Uw immuunsysteem is een onderdeel van uw gezondheid dat u in topvorm wilt houden. Vooral op weg naar de koudere seizoenen. Deze gezonde groene smoothie zorgt voor een griepvrije winter.

8. Perfecte groene Smoothie

Dit recept is de ultieme gids voor beginners. Het leert nuttige trucs, biedt tips om de perfecte smoothie te krijgen, terwijl het je de kneepjes van het vak laat zien.

9. Groen ontbijt Smoothie

Begin de ochtend met een smoothie. Zet de toon voor de rest van de dag. Met dit recept zal je lichaam voor altijd dankbaar zijn voor de boost van energie en je geest scherp – klaar om aan te nemen wat de wereld je ook te bieden heeft. Hoe langer je deze smoothie in je ochtendroutine past, hoe meer je er uit zult zien komen. Haal het recept hier.

10. Groene Smoothie Recept

Soms hebben we niet alles wat we nodig hebben om een recept te volgen tot aan elk ingrediënt. Met dit recept heb je een beetje vrijheid om te kiezen uit de items die je bij de hand hebt – wat mooi is als we onze koelkasten opruimen. We vonden ook een nuttige hint in dit artikel waar we bij zweren – bevriezen van eventuele restjes smoothie in een ijsbakje en gebruik de blokjes in je volgende smoothie. Geniaal!

Conclusie

Het uitproberen van nieuwe dingen en het veranderen van de manier waarop we ons voedsel zien en eten is een totale spel-wisselaar als het gaat om een gezonder dieet. Groene smoothies kunnen het gewichtsverlies vergemakkelijken, de voedingsstoffen aanvullen die we allemaal missen, terwijl ze ons spijsverteringskanaal reinigen en ons lichaam ontgiften.

Openstaan voor presentatie en het vinden van manieren om niet alleen ons lichaam maar ook onze ziel te voeden door middel van voedsel kan het verschil maken in een langer, gezonder en veel gelukkiger leven. We hopen dat u verliefd bent geworden op een van deze groene smoothie recepten en deze met uw vrienden en familie deelt.

Probeer een paar andere recepten en gerelateerde lezingen:

Recent Posts