Welke stille stofzuiger zonder zak moet ik kiezen?


De stille stofzuiger zonder zak combineert hoge prestaties met discretie en is een goede bondgenoot voor het dagelijkse discrete onderhoud van uw huis.

Om het voor u gemakkelijker te maken de beste stille stofzuiger te vinden, heeft het Ikitchen team tientallen stofzuigers met elkaar vergeleken. Het vonnis? De Rowenta – Silence Force Cyclonic Parquet.

Een stille stofzuiger zonder zak is een apparaat dat niet alleen uitstekende prestaties levert op alle soorten vloeren, maar ook zeer discreet is tijdens het gebruik. In tegenstelling tot modellen met een stofzuigerzak die het geluid van de motor dempt, zijn zakloze modellen luidruchtiger met een geluidsvolume dat snel kan oplopen tot meer dan 90 decibel. Dit is uiteraard helemaal niet aantrekkelijk vanuit een oogpunt van comfort, aangezien een hoog geluidsniveau de bewoners van het huis en zelfs de buren kan storen. Gelukkig bieden de nieuwste modellen efficiënte en opmerkelijk stille modellen. Dus hoe kies je een goede stille stofzuiger zonder zak?
stille stofzuier zonder zak
We bekijken de criteria die u moet overwegen bij het kiezen van een stofzuiger. Dan zullen we het hebben over de werkelijke prestaties van een krachtige maar stille stofzuiger. Tenslotte zullen wij klasse A-toestellen bespreken.

Onze mening: beste stille stofzuiger zonder zak

Silence Force Cyclonic Parquet stofzuiger zonder stofzak van Rowenta

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649
Hebt u een krachtige, veelzijdige en vooral stille stofzuiger zonder zak nodig? Wij bevelen de Silence Force Cyclonic Parquet van Rowenta aan.

Ontdek het.

Sterke punten: goede prestaties, stille werking

Bekijk de dagprijs

De testcriteria die wij in aanmerking hebben genomen

Een stille stofzuiger zonder zak zal ongetwijfeld uw leven vergemakkelijken door een echt comfort te bieden tijdens zijn werking. Hij moet echter goed presteren en goed schoonmaken zonder tijd te verspillen. Om dergelijke resultaten te bereiken, zullen wij de criteria die u moet analyseren in detail uiteenzetten.

 • Zuigkracht en optimale filtratie.
  Er zijn steeds meer modellen van stille stofzuigers zonder zak die een goede zuigkracht kunnen leveren. De nieuwste modellen combineren kracht en discretie. Een model met een vermogen tussen 700 en 900 watt kan dus zeer stil zijn.
  Krachtige stille stofzuiger zonder zak
  Voor een zuiniger gebruik van energie verdient een toestel van klasse A echter de voorkeur. Bovendien moeten de reinigingsprestaties van topklasse zijn, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij A. Bovendien is een optimale filtratie van essentieel belang, vooral als u aan allergieën lijdt. Een filter met een A-classificatie verdient uiteraard de voorkeur. Het HEPA-filter voldoet het best aan deze eis.
 • Comfort voor de gebruiker.
  Als u op zoek bent naar een stille stofzuiger zonder zak, dan is dat waarschijnlijk omdat u comfort belangrijk vindt bij het schoonmaken. Een stille stofzuiger zonder zak moet daarom aan dit criterium voldoen met een geluidsniveau van minder dan 75 decibel.

  Bovendien kunt u met een telescoopsteel schoonmaken zonder uw rug te bezeren. Bovendien maken grote wielen, een comfortabele handgreep en een licht gewicht u het leven gemakkelijker, vooral als de machine een trap op moet om schoon te maken. Bovendien is er een transparante bak die gemakkelijk kan worden geleegd en vastgeklikt.

 • Functies en accessoires.
  De meest interessante kenmerken van een stille stofzuiger zonder zak zijn de vermogensregeling en de boost-functie. Hiermee kunt u het vermogen dat u tijdens het schoonmaken gebruikt, aanpassen aan het oppervlak dat u schoonmaakt. U hebt echter de juiste accessoires nodig voor een betere efficiëntie en hoge prestaties.
  Stille, functionele stofzuiger zonder zak
  De elektrische borstel, de turboborstel, de sproeiers en de speciale vloerborstel zijn van essentieel belang. Om het gebruik te vereenvoudigen, moet de verbinding gemakkelijk zijn. Metalen slangen en een lang stroomsnoer zijn nuttig om de actieradius van het apparaat te vergroten en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken.
 • Onderhoud en robuustheid.
  Het eenvoudige onderhoud van het filter zorgt ervoor dat de prestaties van uw stille stofzuiger zonder zak in de loop der tijd behouden blijven. Of het nu wasbaar is of vervangen moet worden, het moet gemakkelijk te verwijderen en te vervangen zijn. Het onderhoud moet ongeveer eenmaal per jaar worden uitgevoerd. Het is ook belangrijk dat zowel de behuizing van het toestel als het besturingssysteem betrouwbaar en duurzaam zijn. Zorg er daarom voor dat de verschillende onderdelen goed geplaatst zijn en dat er geen gevaar is voor stoflekkage.

Uw meest gestelde vragen

Kan een stofzuiger zonder stofzak stil zijn?

Een stofzuiger zonder zak met hoge prestaties is een toestel met interessante mogelijkheden. Om deze prestaties te bereiken, beschikt dit type stofzuiger over een krachtige motor, een cyclonaal zuigsysteem en diverse praktische accessoires. Kunt u met zulke prestaties een stil model verwachten? Het antwoord is ja!
Stille, efficiënte stofzuiger zonder zak
Steeds meer fabrikanten brengen namelijk stofzuigers zonder stofzak op de markt die zeer stil zijn en zeer goede prestaties leveren. Deze apparaten hebben een vermogen van 900 watt en een multicyclonaal zuigsysteem dat een goede luchtstroom genereert en vuil (stof en dierenharen) met de grootste efficiëntie van uw vloeren opzuigt, of het nu gaat om tapijten, vloerkleden, parket, enz. Met de bijgeleverde borstels kunt u tot in de vezels doordringen om zo nodig het afval te verwijderen. Een dergelijk toestel kan werken bij een geluidsniveau van ongeveer 70 decibel, wat vrij opmerkelijk is.

Wat is een klasse A stofzuiger zonder zak?

Het is u misschien opgevallen dat wij als een van onze belangrijkste criteria voor het kiezen van de beste stille stofzuiger zonder stofzak hebben aanbevolen om een stofzuiger zonder stofzak van klasse A te kiezen. Maar wat is een klasse A stofzuiger zonder zak? De klasse geeft in feite een indicatie van het niveau van het energieverbruik of de efficiëntie van uw toestel. Klasse A-modellen bieden uitstekende prestaties bij een zeer laag stroomverbruik. Volgens de nieuwe voorschriften zijn stofzuigers zonder zak van klasse A en zelfs A+++ toegestaan voor de meest ecologische modellen.
Stofzuiger zonder zak klasse A
Een stofzuiger zonder zak van klasse A of hoger verbruikt ondanks zijn uitstekende prestaties minder dan 10 kWh per jaar. Dergelijke toestellen verdienen dan ook de voorkeur wanneer u kiest voor een stofzuiger zonder zak. Niet alleen wordt uw huis goed onderhouden, maar ook uw portemonnee.

Samengevat: welke stille stofzuiger zonder zak moet u kiezen?

De Rowenta – Silence Force Cyclonic Parquet is een praktische keuze voor het regelmatig en discreet schoonmaken van uw huis. Bovendien wordt hij geleverd met diverse accessoires, zodat hij doeltreffend kan worden ingezet op allerlei soorten oppervlakken.

Recent Posts