Hoe te voorkomen dat marshmallows kleverig worden? Complete gids!

Wondering hoe je voorkomt dat marshmallows kleverig worden? Marshmallows zijn heerlijke en veelzijdige lekkernijen die op veel verschillende manieren kunnen worden gegeten.

Een probleem met marshmallows is echter dat ze vaak kleverig kunnen worden.

In deze blogpost bespreken we tips en hacks om te voorkomen dat je marshmallows kleverig worden.

Keep moisture out of the bag after opening it to keep marshmallows fresh and non-sticky.

Hoe te voorkomen dat marshmallows kleverig worden.

hoe marshmallows niet kleverig worden

Marshmallows worden gemaakt door suiker, gelatine en water te combineren. De ingrediënten zijn gecombineerd tot een sponsachtige textuur.

Marshmallows kunnen hun vorm behouden door de aanwezigheid van luchtzakken in hun structuur.

Daarom kan zelfs een kleine hoeveelheid vloeistof de luchtzakken doen barsten.

Dit is wat er gebeurt als een zak marshmallows wordt geopend. De marshmallows absorberen vocht uit de lucht en zetten uit om de lege plaatsen in de zak te vullen.

So, to keep marshmallows fresh and not sticky, keep moisture out of the marshmallow bag once you open it.  

Er zijn ten minste drie strategieën die kunnen helpen om vocht uit je open zak marshmallows te voorkomen, zodat ze vers blijven en niet kleverig worden.

Deze zijn:

1. Marshmallows bewaren in de koelkast

bewaren in ref

Wanneer bewaard op een koele, droge plaats, marshmallows zal duren voor een lange tijd.

Dit is ook de meest effectieve methode om te voorkomen dat de marshmallows kleverig worden.

Volg deze eenvoudige stappen om je marshmallows in de koelkast te bewaren:

  1. Doe de marshmallows in een luchtdicht af te sluiten bakje.
  2. Bestuif de marshmallows met maïzena of poedersuiker. Het poeder absorbeert eventueel vocht in uw koelkast.
  3. Schud de verpakking om de marshmallows met suiker of maïzena te bedekken. Dit zorgt ervoor dat ze niet samenklitten.
  4. Plaats de marshmallows in een luchtdichte verpakking in de koelkast tot gebruik.
  5. Marshmallows die op deze manier bewaard worden zijn drie maanden houdbaar in de koelkast.

2. Marshmallows bewaren in de koelkast

bewaren in de koelkast

Dus je hebt een zak marshmallows geopend om in je warme chocolademelk te gooien.

Als je de overgebleven marshmallows niet direct gaat gebruiken of consumeren, in de vriezer om ze vers te houden.

Ook om te voorkomen dat ze kleven totdat je ze weer nodig hebt.

Volg deze eenvoudige procedures om marshmallows in de vriezer te bewaren:

  • Doe je marshmallows in een pot met een stevig deksel. Een vriesbestendige of Ziploc zak volstaat als je die niet hebt.
  • Doe slechts een paar marshmallows in elk potje om te voorkomen dat ze samengedrukt worden.
  • Sluit het bakje of zakje goed af en bewaar het in de vriezer.
  • Indien goed bewaard in uw vriezer zijn marshmallows vier maanden houdbaar.
  • Wanneer u klaar bent om ze te consumeren of te gebruiken, laat ze dan op kamertemperatuur komen.
Tip: If you need to slice frozen marshmallows before using them in a dish, do it while they're frozen. They cut more readily this way.

3. Bewaar de Marshmallow bij kamertemperatuur

op kamertemperatuur bewaren

Misschien heeft u beperkte ruimte in uw koelkast of vriezer. Wees niet ongerust.

Gebruik de brood aanpak, marshmallows op kamertemperatuur worden bewaard.

Volg daarvoor deze eenvoudige stappen:

  • Na het openen van het zakje marshmallow, steek je een enkel sneetje wit brood in het zakje met de snoepjes.
  • Draai de opening van de zak en zet hem vast met een elastiekje of plastic klemmen.
  • Bewaar de zak marshmallow op een koele, donkere plaats, bij kamertemperatuur.
  • Wanneer je weer marshmallows nodig hebt, vervang je het oude brood door een verse plak en sluit je de zak opnieuw af met de clips of het elastiek.

Luchtdichte verpakkingen:

in luchtdichte verpakkingen

Het belangrijkste aspect van het bewaren van marshmallows is om ze luchtdicht te houden.

Als je klaar bent met de marshmallows, doe ze dan in een luchtdichte bak om ze vers te houden en te voorkomen dat ze gaan plakken.

Dit kan op verschillende manieren.

Hier zijn enkele luchtige suggesties:

  • De Mason jar
  • Opbergzak met rits
  • Container van plastic
  • Verzegeling van potten
  • Zak vacuüm verzegeld

Dit zijn maar een paar voorbeelden. In principe, alles wat luchtdicht kan worden afgesloten voor dit doel.

bewaren in luchtdichte
Tip: If you live in a cool climate, this method works well.  If you live in a tropical climate, place the marshmallow in the refrigerator.

Deze aanpak werkt goed voor zachte, chewy koekjes. Als je marshmallows stevig worden, kun je ze met deze methode zachter maken.

Herhaal de procedure, maar voeg het brood toe aan de stevige marshmallows.

Laat het een paar dagen staan en controleer het. Uw marshmallow zal weer mals zijn.

Waarom zijn mijn zelfgemaakte marshmallows zo kleverig??

zelfgemaakte marshmallow kleverige

Er zijn een paar redenen waarom uw marshmallows kleverig kunnen zijn. Deze zijn:

1. You Overcooked Them

Een mogelijke verklaring is dat je ze te lang hebt gekookt.

Als je marshmallows te lang kookt, wordt de buitenkant knapperig, terwijl de binnenkant kleverig blijft.

Om dit te voorkomen, ze koken tot de buitenkant bijna helemaal is gezeten haal ze dan van het vuur.

2. Je hebt ze niet goed laten afkoelen en opstijven.

niet goed laten afkoelen

Er is ook de mogelijkheid dat jeze niet genoeg tijd hebt gegeven om af te koelen en volledig uit te harden..

Als je ze niet vier uur laat zitten, worden ze te plakkerig en te zacht.

3. Je hebt niet genoeg poedersuiker gebruikt.

Een andere mogelijkheid is dat je niet voldoende poedersuiker hebt gebruikt.

Ze zullen moeilijk te hanteren zijn als je ze niet met genoeg suiker bedekt.

Zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn, en verwijder dan het overtollige met een papieren handdoek.

4. Slechte opslag

Marshmallows worden kleverig als je ze niet goed opbergt.

Bewaar ze in een koude en droge ruimte en bewaar ze in een luchtdichte verpakking.

een slechte opslag

5. Het is echt slecht geworden

Als je marshmallows al meer dan een half jaar in de kast liggen, is er een kans dat ze bedorven zijn en in een kleverige massa zijn veranderd.

Voordat u ze consumeert, moet u ze grondig inspecteren op symptomen van schimmel of meeldauw.

Te veel druk op de marshmallows in de zak.

When the sugar in the marshmallows begins to melt, the whole batch of marshmallows will combine into one large, sticky mess.

6. Hoe was het ontdooien

De ontdooimethode die je gebruikt om bevroren marshmallows te ontdooien, kan ook de textuur van uw marshmallows beïnvloeden.

Ze worden plakkerig en kleverig als je ze op kamertemperatuur laat zitten. Het vocht in de lucht zal ze kleverig maken.

Als je ze in de magnetron doet of in een warme oven legt, worden ze daardoor ook plakkerig. Dus, hoe moet je je marshmallows ontdooien?

Hoe marshmallows te ontdooien zonder ze kleverig te maken

hoe te ontdooien

1. Doe ze in een bak

Marshmallows kunnen op het aanrecht worden ontdooid. Neem zoveel als je nodig hebt, leg ze op een schaal, en zet ze 10 tot een uur opzij.

2. Laat ze 20 minuten ontdooien bij kamertemperatuur.

Hoe langer het duurt om marshmallows te ontdooien, hoe groter ze worden.

De kleintjes bereiken hun normale pluizigheid in ongeveer 10 minuten bij kamertemperatuur.

Grote kunnen wel een uur duren.

Because frozen marshmallows taste almost identical to room temperature marshmallows, you may avoid defrosting them entirely. Pour them into a dish and serve them to everyone.

Veelgestelde vragen over hoe Marshmallow niet kleverig kan worden

vragen over marshmallow

Heb je andere vragen over het voorkomen van plakkende marshmallows?

Hier zijn enkele aanvullende veelgestelde vragen.

Hoe worden Marshmallows gedroogd?

Leg marshmallows in laagjes op droogrekjes. Maak de marshmallows plat om rollen te voorkomen.

Droog de marshmallows bij 140°F tot ze droog zijn. Mini marshmallows drogen in 4 uur, terwijl grotere er 5 uur over doen.

Wat gebeurt er als marshmallows worden gedroogd?

Marshmallows blazen enigszins op als ze uitgedroogd zijn; in tegenstelling tot veel andere artikelen, verschrompelen ze niet.

De marshmallows zullen papperig zijn als je ze uit de dehydrator haalt. Je moet ze laten bezinken en afkoelen voordat ze stevig worden.

Waarom zijn mijn marshmallows zo nat?

Het zal niet goed opstijven en een beetje kleverig of papperig zijn als de suiker in de maïsstroop combinatie niet op 250°F komt.

Het vermijden van een kleffe marshmallow vereist een snoepthermometer gebruiken om het mengsel tot het juiste punt te koken.

Eindoordeel.

Hoe voorkom je dat marshmallows kleverig worden?. Je kunt een paar dingen doen om te voorkomen dat je marshmallows kleverig worden.

Je kunt ze in een luchtdichte bak bewaren, op een koele en droge plaats bewaren, of ze voor het eten met suiker bestrijken.

Probeer deze methoden uit en kijk welke voor jou het beste werkt.

Bedankt voor het lezen!

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Perentaart van bladerdeeg en cakebeslag