Je hebt een nieuwe gekocht koelkast? Heb je een oude koelkast? Ken de koude delen van de koelkast is belangrijk. Dit maakt het mogelijk om de Opslag van voedsel in je koelkast.Waar fruit te bewaren voor een goede opslag ? Groenten zijn voedingsmiddelen om op de bodem van de koelkast te bewaren. Maar hoe een goede conservering van vlees ? Ons advies zal u helpen identificeer koude delen van de koelkast. Met dit artikel kunt u uw gezondheid behouden. Een Verkeerde verdeling van voedsel Bevordert Bacterie overgroei.
Waar is het koudste deel van een koelkast?
In een Klassieke koelkast, het gedeelte van de koelkast waar de temperatuur is de koudste staat bovenaan. T is contra-intuïtief, koude lucht is zwaar. De koude temperatuurzone is het dichtst bij de vriezer. Temperatuur wordt door straling doorgegeven aan voedsel, en Koelkast systeem koelt het compartiment van bovenaf.
In het statische koude koelkasten Zonder een ijsblokjesbak of vriezer is de koudste koelkastruimte soms beneden. Pas op, dit koude volume is boven het knapperigere. Dit type koelkast statische kou heeft een lucht koud hoge luchtvochtigheid.
Waar is de koude zone van een geventileerde koude koelkast?
Een Geventileerde koude koelkast vermijdt Het karwei van ontdooien. Het ventilatiesysteem van de koelkast voorkomt vocht op de wanden van de koelkast. Wat zijn de Verschillende koude ruimtes van de koelkast koud geventileerd? De geventileerde koude is een identieke koude in de koelkast. In theorie is er geen niet verschillende koude ruimtes van de koelkast koud geventileerd. Echter, een Koude ruimte bestaat, aangegeven door een etiket, met vermelding van ruimte 0°C. Vaak vergezelt de vermelding “No Frost” dit type koelkast.
Waar is de koude zone van een gebrouwen koude koelkast?
Dat koelkast werkt als de koelkast statische kou. Maar daarnaast heeft deze koelkast een binnenventilator die begint zodra de koelkastdeur gesloten is. Het zorgt ervoor dat de temperatuur snel daalt om het juiste niveau van kou te vinden.
Le koelkast Cold brewed heeft verschillende koude ruimtes vergelijkbaar met die van statische koelkasten. Vaak is de koudste gebied ligt boven het frissere. Dat type koelkast moet worden ontdooid. Vocht hoopt zich echter minder op dan bij statische koelkasten.
Waar zijn de andere koude ruimtes in een koelkast?
Ondanks de inspanningen van fabrikantenKoelkasten altijd verschillende ruimtes hebben temperatuur. Dit is meer uitgesproken in statische koude koelkasten.
Maar de wetten van de fysica zijn vasthoudend. Geventileerde koude koelkast en roerkoude koelkast hebben, in veel minder uitgesproken mate, gedifferentieerde temperatuurruimten. Er zijn 4 temperatuurruimtes voor een klassieke koelkast.
Het koudste gedeelte van de koelkast is geen vriezer!
Lage temperatuur, Koude zone, vleeszone, viszone, het heeft verschillende namen. Dit gebied bevindt zich meestal aan de bovenkant van de koelkast, onder de ijsblokjesbak.
De temperature van deze zone ligt tussen 0 en 3°. Bewaar rauw vlees en vis, kazen, vruchtensappen, schaaldieren, ontdooien koken. Maar niet Niet te verwarren met een vriezer of vriezer.
De koelzone van de koelkast, 2e koude zone
Koele zone, tussenzone, midden van de koelkast, dit deel van de koelkast heeft ook verschillende namen. Waar is deze coole plek precies? Vaak, op twee planken van het apparaat hierboven van de crisper.
De bedrijfstemperatuur is E4 en 6°. Waar yoghurt in de koelkast te plaatsen? Juist op deze plek, met ander voedsel. Ongeopende melk, gekookt vlees en vis bewaren, fruit, gekookte groenten, harde kazenGebak.
De crisper, de 3e koude zone van de koelkast
De Temperatuur stijgt, het is op deze plek van een koelkast tot statische kou tussen 8 en 10°. Voor een geventileerde koude koelkast is het tegenovergestelde het geval, dit gebied is vaak de koudste van het apparaat.
Voor statische koelkasten, deze temperatuur van 8 tot 10 ° is perfect voor de Conservering van verse groenten, vers fruit en kazen om te rijpen.
De deur, de 4e koude zone van een koelkast
Je weet het misschien niet, maar De koelkastdeur is een koude zone op zich. Het is een koude zone genaamd “gematigd”, de temperatuur is 6 tot 8 ° afhankelijk van het apparaat. T is Perfect voor boterconservering, eieren, specerijen, sauzen, dranken (vruchtensap, melk, water, open).
Waarom de verschillende koude ruimtes in de koelkast identificeren?
Het National Health Agency (ANSES) adviseert om voedsel te bewaren bij een temperatuur onder de 4 °. Onder de tips, identificeer dit deel van de koelkast met een thermometer. U zult in staat zijn om bewaar levensmiddelen die risico lopen : rauw vlees en vis, producten van dierlijke oorsprong en vleesproducten. Dit vermindert de risico’s van bacteriegroei (Listeria) en Kiemen (Salmonella).
Dit artikel over Verschillende temperatuurruimten Hield je van koelkasten? Voel je vrij om het te delen!
Table of Contents