Kun je Knoflookbrood opwarmen in de magnetron? Complete gids!

Als u met een restje knoflookbrood zit vraagt u zich misschien af, kan je knoflookbrood opwarmen in de magnetron??

Je wilde morgen wat meenemen naar je werk voor de lunch, maar ze hebben alleen een magnetron waarmee je het kunt opwarmen.

Als je het meeneemt, hoe zou je het knoflookbrood dan opwarmen zodat het net zo goed smaakt als toen het uit de oven kwam, in plaats van dat het tot moes wordt?

You will safely be able to heat up your garlic bread, so it tastes almost as good as it did the day you first made it.

Met een paar kleine stappen kun je je knoflookbrood opnieuw opwarmen in de magnetron.

Kun je knoflookbrood opnieuw opwarmen in de magnetron?

Knoflookbrood is een heerlijk bijgerecht dat gewoonlijk bij vrijwel elk Italiaans gerecht wordt geserveerd.

Meestal gaat het samen met spaghetti en gehaktballen, kalfsvlees parmigiana, en het kan ook worden gecombineerd met een antipasto.

Hoe maak je knoflookbrood?

het maken van knoflookbrood

Zelfgemaakt, besteld in een restaurant of bevroren gekocht in de supermarkt, knoflookbrood bestaat uit slechts drie dingen: knapperig brood, olijfolie of boter, en knoflook.

U kunt geroosterde knoflook, gehakte knoflook uit een pot, of knoflookpoeder. Dat is het, en het is zo makkelijk als een, twee, drie.

Als je niet aan een oven kunt komen, kan een magnetron je knoflookbrood opwarmen.

knoflookbrood opnieuw opwarmen

Als alles klaar is, zet je het meestal in de oven om te roosteren en lekker knapperig te worden. De oven is de beste manier om knoflookbrood te maken.

Maar als je vastzit en geen toegang hebt tot een oven, kun je het dan opwarmen in de magnetron?

Lees ook:   Hoe Bak Je een Diepvries Frikandel in de Airfryer

Ja, dat kan, lees verder.

Let op: Als u uw eigen knoflookbrood maakt, kunt u verse knoflook, reeds gehakte knoflook uit de supermarkt of knoflookpoeder gebruiken.

Hoe knoflookbrood opwarmen in de magnetron

hoe opnieuw op te warmen

Het opwarmen van elk soort brood in de magnetron vergt wat extra zorg.

Als u de volgende stappen volgt, zal uw knoflookbrood goed smaken en een mooie textuur hebben.

Zo niet, dan zul je merken dat het brood papperig is van binnen.

Er is geen kans voor het brood om knapperig te worden in een magnetron, maar als je het laag en langzaam houdt, geniet je binnen enkele minuten van lekker knoflookbrood.

  • Snijd eerst je brood in dikke plakken.
  • Leg één snee op een voor de magnetron geschikt bord.
  • Maak een papieren handdoek nat en leg deze over het knoflookbrood.
  • Leg een ander droog stuk papieren handdoek over de natte.
  • Je kunt een schone vaatdoek gebruiken als je die bij de hand hebt.
  • Gebruik het medium warmte niveau op de magnetron – dit moet tussen de 30 en 50 procent zijn.
  • Begin met 10 seconden per keer en controleer na elk interval of uw knoflookbrood verwarmd is zoals u het lekker vindt.

Hoe houdt u uw knoflookbrood vochtig bij het opwarmen in de magnetron?

knoflookbrood vochtig houden

Een andere manier om het knoflookbrood te bevochtigen voordat u het in de magnetron doet, is door een klein kopje met ongeveer drie eetlepels water op de schaal naast het knoflookbrood te zetten.

Leg er een schone theedoek of papieren handdoek overheen voordat u de magnetron start.

Note: Whenever you are using a microwave to heat up garlic bread, plan on eating it immediately as it will begin to harden as soon as you remove it from the microwave.

Kun je Bevroren Knoflookbrood in de magnetron opwarmen?

bevroren knoflookbrood

Er zijn twee manieren om bevroren knoflookbrood op te warmen in de magnetron. De ene is om het bevroren knoflookbrood te ontdooien met de ontdooiknop op de magnetron.

Lees ook:   Bladerdeeggebakjes met blauwe bessen

Je kunt het een beetje tegelijk doen met de ontdooiknop, omdat het maar 30 procent vermogen gebruikt.

Als het knoflookbrood ontdooid is, laat het dan een paar minuten afkoelen tot het op kamertemperatuur is.

Dan dezelfde methoden gebruiken in het gedeelte over het verwarmen van knoflookbrood in de magnetron.

U kunt eigenlijk bevroren knoflookbrood voor de magnetron krijgen!

De tweede manier om bevroren knoflookbrood in de magnetron op te warmen is door bevroren knoflookbrood te kopen in de diepvriesafdeling. van uw supermarkt.

Een paar bedrijven verkopen bevroren knoflookbrood, maar je kunt het opwarmen in je magnetron.

De bedrijven leveren een speciaal zakje waar je het knoflookbrood in doet, zodat het beschermd is in de magnetron.

The complete instructions are listed on the package, but you will have piping hot delicious garlic bread within three minutes.

FAQ

vragen over knoflookbrood

1. Is Knoflookbrood moeilijk te maken?

Helemaal niet. Neem een stokbrood (zelfs een broodje is goed genoeg), splits het in de lengte doormidden en bestrijk het met olijfolie.

Bestrooi het brood met verse knoflook of knoflookpoeder. Verwarm het en eet het op!

2. Kun je het Knoflookbrood iets langer op een hogere temperatuur verwarmen om het sneller klaar te krijgen?

Probeer uw knoflookbrood niet langer dan 10 tot 15 seconden in de magnetron te verwarmen. Als je probeert vooruit te springen en dingen te versnellen, zal het niet werken.

Je zult eindigen met een stuk brood dat te taai is om te eten.

3. Kun je kaas op je knoflookbrood doen en het toch in de magnetron doen?

Ja, leg het knoflookbrood op het magnetron bord. Strooi uw keuze van versnipperde kaas op het knoflookbrood.

Lees ook:   Kroketten In De Oven Hoe Lang? (Best solution)

Bedek het met de natte papieren handdoek, dan de droge papieren handdoek, en kook het op 30 procent voor 10 tot 15 minuten totdat de kaas smelt.

Conclusie

Er zijn slechts drie manieren om knoflookbrood op te warmen of opnieuw te verwarmen: in de oven, op het fornuis, en in de magnetron.

Het is goed om te weten welke stappen je moet nemen zodat je weet hoe je knoflookbrood opnieuw kunt opwarmen in de magnetron.

Door het op het juiste bord te leggen, op de juiste temperatuur, gedurende de juiste tijd kan je weer helemaal opnieuw van je knoflookbrood genieten.