LG wasmachine: Is de LG Wash Toren van de juiste keuze voor jou?


Als u een grote gestapelde wasmachine en droger wilt zonder dat u een krukje nodig heeft om erbij te kunnen, is de LG WashTower een goede keuze. Deze LG heeft een innovatief ontwerp dat u de gestroomlijnde look van een stapelbare wasmachine en droger geeft zonder de moeilijk bereikbare bedieningsknoppen bovenop (of het ongemak van het moeten stapelen van uw wasmachine/droger!).

Wascentra in jaren ’70-stijl zijn een alles-in-één oplossing voor omvangrijke was-droogcombinaties, maar met een slechte waskwaliteit. En niet te vergeten, ze zijn een doorn in het oog waardoor je de deur naar de wasruimte al dicht hebt voordat er gasten komen. Gelukkig heeft LG het wascentrum naar de 21e eeuw gebracht met de nieuwe, eendelige LG Wash Tower. U hoeft niet langer 2 machines aan te schaffen, een wasmachine en een droger, ze met elkaar te verbinden met een onhandige stapelkit, en een installateur extra kosten te betalen voor een ingewikkelde montage.
beste lg wasmachine
Deze LG wasmachine reinigt niet alleen goed en is uitgerust met een moderne stoomdroger, maar het exclusieve middenpaneel plaatst de bedieningselementen in het midden van de opstelling, waardoor ze snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. In dit artikel geven we je een overzicht van de beste eigenschappen van de LG WashTower, zodat je kunt beslissen of hij een goede aanwinst voor je huis is of niet.

Beste LG wasmachine kopen

LG F4J5TN3W

LG F4J5TN3W - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

LG F4J5TN3W wasmachine met A+++ – 30% energielabel

Deze superzuinige wasmachine bespaart u veel energiekosten dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor. Hiermee krijgt deze LG een energielabel van A+++-30%. Deze koolborstelloze motor, is daarnaast erg geruisloos en duurzaam. Daarom ontvangt u naast de 2 jaar standaard fabrieksgarantie, 10 jaar garantie op de motor.

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma’s te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

LG F4WN509S0

LG F4WN509S0 - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

Verwijder allergenen met stoom
Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om allergenen voor tot maar liefst 99,9% te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en blijven er vrijwel geen allergenen achter in het wasgoed. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of baby’s.

AI DD™
Intelligente zorg met 18% betere bescherming
Op basis van 20.000 vooraf ingeladen waservaringen, herkent de AI DD™ jouw wasgoed en past het de optimate wasbewegingen toe voor het beste resultaat.

Wat is AI DD™?
De AI DD™ detecteert niet alleen het gewicht, maar voelt ook de zachtheid van de stof en kiest zelf de optimale bewegingen voor de stof.

Grotere capaciteit in dezelfde afmetingen
Kies voor een grotere trommelinhoud in je ruimte!

Meer capaciteit
Grotere capaciteit met Perfect Fit
Kies voor een grotere trommelinhoud zonder een grotere wasmachine

Duurzaamheid
Meer duurzaamheid en hygiëne
Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters.

Beter zichtbaar en elegant
Het display is beter zichtbaar en de knop is groter gemaakt en afgewerkt met een metalen finish.

Compatibiliteit
Beschikbaar met TWINWash™ Mini
Combineer met een TWINWash™ Mini en draai twee soorten was tegelijk! Zo bespaar je tijd en geld in het drukke leven.

SmartThinQ™
Slimme apparaten
Dankzij de SmartThinQ™-technologie is jou wasmachine nu nog slimmer geworden. Je kan hem op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem. Het enige dat je nodig hebt is de app en een Wi-Fi koppeling.

GC3V708S2

GC3V708S2

Bekijk de dagprijs

Deze wasmachine van LG heeft een inhoud van 8 kg voor een wasprogramma, waardoor je efficiënt de stapel was weg werkt. Heb je meer haast of een hele volle wasmand? Gebruik dan het TurboWash 360 programma. Hiermee was je een halve belading in 39 minuten met de beste zorg schoon. Heb je meer was, maar wil je toch een snel programma? Gebruik dan de standaard TurboWash setting. Naast een supersnel programma beschikt deze machine ook over een stoomfunctie. Hiermee verwijder je tot wel 99,9% van de meest voorkomende allergenen. Extra hygiënisch dus. De machine beschikt ook over de nieuwe AI Direct Drive motor van LG. Op basis van vooraf ingeladen waservaringen herkent deze motor de samenstelling van jouw wasgoed en past hij hier de wasbewegingen op aan voor een optimaal resultaat.

LG F4WN508S0

LG F4WN508S0 - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

De LG F4WN508S0 wasmachine beschikt over 14 wasprogramma’s, waaronder een allergenen programma om huisstofmijt, pollen en kattenharen te verwijderen. Daarnaast kun je door de slimme technologie, de wasmachine op afstand bedienen via de SmartThinQ app.

Allergenen verwijderen
Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om de belangrijkste allergenen met maar liefst 99,9% te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en blijven er vrijwel geen allergenen achter in het wasgoed.

Op afstand bedienen via de app
Dankzij de SmartThinQ™-technologie is jouw wasmachine nu nog slimmer geworden. Je kan hem op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem. Het enige dat je nodig hebt is de app en een Wi-Fi koppeling.

Intelligente wasprogramma’s AI DD™
Op basis van 20.000 vooraf ingeladen was ervaringen, herkent de AI DD™ jouw wasgoed en past het de optimale was bewegingen toe voor het beste resultaat. De AI DD™ detecteert niet alleen het gewicht, maar voelt ook de zachtheid van de stof en kiest zelf de optimale bewegingen voor de stof. Dit zorgt voor 18% betere bescherming van je wasgoed.

LG F4V709P1E.ABWQPBN

LG F4V709P1E.ABWQPBN - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

Deze wasmachine van LG heeft een enorme inhoud van 9 kg voor een wasprogramma, waardoor je efficiënt de stapel was weg werkt. Heb je meer haast of een hele volle wasmand? Gebruik dan het TurboWash programma. Hiermee was je een halve belading in 59 minuten met de beste zorg schoon. Heb je meer was, maar wil je toch een snel programma? Gebruik dan de standaard TurboWash setting. Naast een supersnel programma beschikt deze machine ook over een stoomfunctie. Hiermee verwijder je tot wel 99,9% van de meest voorkomende allergenen. Extra hygiënisch dus. De machine beschikt ook over de nieuwe AI Direct Drive motor van LG. Op basis van vooraf ingeladen waservaringen herkent deze motor de samenstelling van jouw wasgoed en past hij hier de wasbewegingen op aan voor een optimaal resultaat.

LG F4WV910P2

LG F4WV910P2 - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

De LG F4WV910P2 wasmachine is de perfecte wasmachine voor iedereen die duurzaam wil wassen en tijd wil besparen. Door de TurboWash zijn de wasprogramma’s nog sneller klaar. Met de intelligente zorg van de wasprogramma’s wordt je wasgoed optimaal gewassen en zal dit door de stoom technologie zorgen voor 30% minder kreukels. Heeft ook energielabel A+++-50% en is altijd zuinig. Goed voor maximaal 10,5 kg aan wasgoed.

Perfect schoon in 39 minuten
Met de TurboWash was jij je wasgoed met de meeste zorg in slechts 39 minuten. Dit programma is ook te koppelen aan de reguliere wasprogramma’s om de tijdsduur te verkorten. Je besteed minder tijd aan je was, waardoor je meer tijd hebt voor andere dingen. Voor dit programma kan maximaal een halve belading worden gebruikt (max. 6kg).

Intelligente wasprogramma’s
Door de intelligente AI DD™ technologie, heeft jouw wasgoed de beste en optimale zorg. Deze technologie herkent het gewicht, maar ook de zachtheid van het stof heeft. Hierbij wordt de beste was beweging gekozen, voor de optimale zorg met 18% betere bescherming.

Verwijderen van allergenen
Ben je allergisch voor bepaalde huisstofmijten? Door de LG Steam+™-technologie worden de allergenen zoals huisstofmijten, pollen en dierenharen in je wasgoed voor 99,9% verwijdert. De stoom functie verwijdert niet alleen allergenen, maar zorgt ook voor 30% minder kreukels tijdens het tuimelen.

Slimme bediening via de app
Wil je graag de wasmachine bedienen op afstand? met de SmartTinQ app van LG wordt dit mogelijk gemaakt. Bedien de wasmachine op afstand via je smartphone en download extra wasprogramma’s om het wassen nog gemakkelijker te maken. Het enige wat je nodig hebt, is de SmartTinQ LG app en een Wi-Fi koppeling.

LG F4WV208S3 – 8kg

LG F4WV208S3 wasmachine 8kg

Bekijk de dagprijs

De Direct Drive motor is het hart van deze LG F4WV208S3 wasmachine, die tevens beschikt over een 8kg-trommel, 14 wasprogramma’s en een stoomfunctie. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, ontstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

6 Motion voor een optimaal wasresultaat
Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Altijd Zuinig!
LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee!

Smart-functionaliteit met NFC
Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma’s te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

LG FH17KG

LG FH17KG - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een wasmachine met een extra ruim laadvermogen? Dan is de LG LFH17KG ideaal voor jou. De wasmachine heeft namelijk een trommelinhoud van 17 kg. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de LG FH17KG. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Dan kun je gebruik maken van de TurboWash die klaar is in 59 minuten.

Capaciteit van 17 kg
Door de enorme inhoud van maar liefst 17 kg, kun je in een handomdraai veel was kwijt. Dit is zeer geschikt voor grote gezinnen, maar ook bijvoorbeeld bij sportverenigingen en bedrijven. Daarnaast beschikt de wasmachine over een beladingssensor, die het programma aanpast op de hoeveelheid wasgoed. Zo bespaar je tijd, water en energie.

Handige stoomfunctie 3-in-1
De wasmachine beschikt naast vele andere technologie, ook over een 3-in-1 True Steam™ technologie. Allergy Care stoom functie zorgt ervoor dat allergenen tot 99,9% worden verwijderd. Denk bijvoorbeeld aan huisstofmijt, pollen en dierenharen. Wasgoed wordt in 20 minuten verfrist voor minder kreukels en geuren, door de Steam Refresh technologie. Daarnaast maakt de Steam Softener gebruik van 100 stoom, zonder chemische toevoegingen. Dit is ideaal voor mensen met een gevoelig huid, maar ook voor babykleding.

6 motion was bewegingen
Deze wasmachine beschikt al over 14 verschillende soorten wasprogramma’s, maar dat is nog niet alles. Voor de optimale zorg voor je wasgoed, komt deze wasmachine met een 6 Motion Direct Drive. Hiermee worden 6 verschillende was bewegingen uitgevoerd, gebaseerd op het geselecteerde wasprogramma. In combinatie met de gecontroleerde centrifugesnelheid, zorgt het samen voor betere was prestaties en minder schade aan de stof.

Bediening via de app
Net zoals vele andere LG-wasmachines, beschikt ook deze over bediening via de app. High-Tech-LG Smart ThinQ wasmachines hebben nu Wi-Fi connectiviteit. Je kunt via de mobiele app je wasmachine starten op afstand en dus op elk moment, waar je ook bent de was doen. Download tot maar liefst 20 wasprogramma’s die jaarlijks worden bijgewerkt. Problemen met de wasmachine? Door de Smart Diagnosis van LG, kun je snel problemen ontdekken en oplossen. Een ideale functie wat zorgt voor veel gemak.

LG F4V909P2E

LG wasmachine F4V909P2E

Bekijk de dagprijs

Met deze enorm zuinige LG wasmachine F4V909P2E was je 9 kg wasgoed hygiënisch schoon. Door het hoge toerental van 1400 toeren per minuut beschikt deze wasmachine over een krachtige motor. Dit model staat bekend om TurboWash 360, Steam+ en AI DD. Koppel deze wasmachine aan je Smart Home Systeem en bestuur hem via Google Assistent of Amazon Alexa.

Bescherm je stoffen optimaal
Maak je niet langer zorgen dat bepaalde stoffen niet de juiste behandeling krijgen. Dit model beschikt over AI DD, wat inhoudt dat de wasmachine het gewicht en de stof detecteert en hier de geschikte wasbewegingen op toepast. Hierdoor heb je 18% betere bescherming van je stoffen.

Een snelle was in 39 minuten
Met TurboWash 360 was je 5 kg wasgoed hygiënisch schoon in slechts 39 minuten. Je hebt ook de optie om TurboWash 360 te koppelen aan andere wasprogramma’s, zodat de tijdsduur wordt verkort. Een kortere was is immers beter voor de energierekening en de natuur!

Stoom je wasgoed hygiënisch schoon
Door Steam+ wordt jouw kleding hygiënisch schoon. Het verwijdert tot 99,9% van de allergenen zoals huisstofmijten uit de vuile was.

Minder strijken
Wie wil er niet minder strijken? Dankzij Steam+ ontstaan er tot wel 30% minder kreukels in het wasgoed. Hierdoor heb je de strijkplank minder nodig!

Energiezuinig
Dit model is met een energieklasse van A+++-50% enorm zuinig. Hierdoor bespaar je op je energierekening en is dit beter voor het milieu!

Voeg vergeten wasgoed toe
Ben je een kledingstuk vergeten toe te voegen aan de was? Dit is geen probleem. Bij dit model kan je gerust extra items toevoegen terwijl de was al draait.

Uitgesteld wassen
Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! De F4V909P2E beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 19 uur.

Slim wassen
Wil je je wasmachine op afstand bedienen of een extra wasprogramma downloaden? Dankzij de ThinQ-technologie is dit mogelijk. Koppel deze wasmachine aan je Smart Home Systeem en bestuur hem via Google Assistent of Amazon Alexa. Je hebt verder alleen een Wi-Fi verbinding en de LG ThinQ-App nodig.

Geschikt voor TwinWash
De LG F4V909P2E is geschikt voor het installeren van TwinWash. Hiermee kan je in de voorlader een grote was draaien, terwijl je in een aparte Mini Washer (niet meegeleverd) kleinere wassen zoals ondergoed of dagelijkse wasjes kunt draaien.

LG F4WV909P2

LG F4WV909P2 - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

De LG F4WV909P2 is een voorlader met AI DD-systeem. Het systeem meet het gewicht en het type stof, waarna de wasmachine de optimale bewegingen voor het type was kiest. Zo is de was altijd stralend schoon.

De voordelen van de LG F4WV909P2:

 • Het AI DD-systeem meet het gewicht en het type stof van het wasgoed voor een optimaal programma
 • Met TurboWash 360˚ wordt de was schoon in slechts 39 minuten
 • De was wordt diep gereinigd door 3D Multi Spray-technologie
 • De LG Steam+-technologie minimaliseert zowel allergenen als plooien in het wasgoed

Slim en krachtig reinigen met de LG F4WV909P2
Op zoek naar een slimme wasmachine die al je wasgoed krachtig reinigt? Dan is de LG F4WV909P2 iets voor jou. Met het AI DD-systeem ben je verzekerd van het optimale programma voor al je wasgoed, en met TurboWash 360˚ is je wasgoed in een handomdraai schoon. De 3D Multi Spray-technologie zorgt er met multi-directionele jets voor dat elke centimeter van het wasgoed diep gereinigd wordt.

Veilig en energiezuinig wassen
Naast de uitstekende prestaties biedt de LG F4WV909P2 verschillende extra slimme functies. De SmartThinQ-technologie stelt je in staat om de was op afstand te beheren of nieuwe wascycli te downloaden via Wi-Fi. De patrijspoort is gemaakt van gehard glas, en de wasverdelers ( lifters) zijn gemaakt van hygiënisch en duurzaam roestvrijstaal. De wasmachine beschikt over energielabel A+++ -50% en is extreem energiezuinig.

Perfect schoon in 39 minuten | Slimme AI DD motor herkent je kleding | A+++ -50% | | TWINWash™ compatible | Minder strijken door stoom

Belangrijkste Kenmerken

 • AI DD™
 • TurboWash™
 • Steam+™
 • Meer capaciteit
 • SmartThinQ™

Intelligente zorg met 18% betere bescherming
Op basis van 20.000 vooraf ingeladen waservaringen, herkent de AI DD™ jouw wasgoed en past het de optimate wasbewegingen toe voor het beste resultaat.

Wat is AI DD™?
De AI DD™ detecteert niet alleen het gewicht, maar voelt ook de zachtheid van de stof en kiest zelf de optimale bewegingen voor de stof.

Steam+™
Minder kreukels, meer hygiëne
De LG Steam+™-technologie verwijdert 99,9% van de allergenen zoals stofmijten die een allergie of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken met 30%* minder kreuken.

30% minder kreukels
De kreukels die tijdens het centrifugeren ontstaan worden tijdens het tuimelen door stoom verminderd.

Verwijderd 99,9% van allergenen
Allergenen worden tot 99,9% verminderd door stoom.

Meer capaciteit
Grotere capaciteit in dezelfde afmetingen
Kies voor een grotere trommelinhoud in je ruimte!

Grotere capaciteit met Perfect Fit
Kies voor een grotere trommelinhoud zonder een grotere wasmachine!

Duurzaamheid
Meer duurzaamheid en hygiëne
Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters.

Ontwerp
Beter zichtbaar en elegant
Het display is beter zichtbaar en de knop is groter gemaakt en afgewerkt met een metalen finish.

Compatibiliteit
Combineer met een TWINWash™ Mini en draai twee soorten was tegelijk! Zo bespaar je tijd en geld in het drukke leven.

SmartThinQ™
Slimme apparaten
Met de SmartThinQ™-technologie, uw wasmachine is zojuist slimmer geworden, van het op afstand bedienen van uw was tot het downloaden van een extra cyclus. Eenvoudige interactie en toegang tot de nieuwste innovaties met de Wi-Fi-verbinding.

GC3M108N3.ABWQPBN

GC3M108N3.ABWQPBN

Bekijk de dagprijs

Deze wasmachine van LG heeft een inhoud van 8 kg voor een wasprogramma, waardoor je efficiënt de stapel was weg werkt. Deze machine beschikt over de nieuwe AI Direct Drive motor van LG. Op basis van vooraf ingeladen waservaringen herkent deze motor de samenstelling van jouw wasgoed en past hij hier de wasbewegingen op aan voor een optimaal resultaat. In combinatie met het zuinige energielabel van A+++ -20% haal je zo het beste uit elk wasprogramma.

LG FH4U2TDN1 Vrijstaand 8kg 1400RPM A+++-40% Wit Front-load wasmachine

LG FH4U2TDN1 Vrijstaand 8kg 1400RPM A+++-40% Wit Front-load wasmachine

Bekijk de dagprijs

De FH4U2TDN1 met een wascapaciteit van 8Kg, draagt de beste zorgt voor jouw wasgoed. Met het A+++-40% energielabel is deze wasmachine zeer stil, zuinig en duurzaam, dankzij de Direct Drive motor. Om alle soorten was goed te kunnen behandelen kan de trommel zes verschillende wasbewegingen uitvoeren met de 6 Motion technologie. Deze bewegingen kunnen in verschillende wasprogramma’s gecombineerd worden voor een perfect wasresultaat. Met de NFC Tag On functie kun je nieuwe wasprogramma’s voor de wasmachine downloaden en deze overzetten met jouw smartphone. Verder bespaar je tijd, water en stroom met LG TurboWash. Hiermee draai je een volledige wasbeurt binnen 59 minuten!

TurboWash
Met hetzelfde wasresultaat als een regulier wasprogramma, wast deze wasmachine een volledige wasbeurt in slechts 59 minuten dankzij het TurboWash wasprogramma. Zo bespaar je veel tijd, water en energie

Direct Drive
De motor van deze wasmachine is direct aan de trommel gemonteerd. Dit betekend dat deze koolborstelloos is en dat er dus minder onderdelen gebruikt worden. Zo is deze machine stiller, zuiniger en duurzamer. LG onderstreept de duurzaamheid van de Direct Drive graag door 10 jaar garantie op de Direct Drive motor te bieden, naast de reguliere fabrieksgarantie.

6 Motion
De Direct Drive technologie maakt het mogelijk om de trommel zes verschillende wasbewegingen te kunnen laten maken.

 • Schrobben: voor een snellere en betere oplossing van waspoeder. Ideaal voor hardnekkig vuil
 • Filtreren: met een centrifugerende beweging wordt de lading in de trommel naar de zijkant gewerkt en wordt deze, voor een beter wasresultaat, met het waswater bespoten. Ideaal voor dons.
 • Rollen: Het wasgoed wordt rollend onder water gehouden, wat er voor zorgt dat de was geruisloos gereinigd wordt. Zeer effectief voor klein wasgoed.
 • Draaien: Dit is de reguliere basisbeweging voor het wassen. Geschikt voor alledaagse kledingssoorten.
 • Tuimelen: Met een tuimelende beweging valt het wasgoed van de bovenkant in de trommel naar de onderkant. Op deze manier wordt het wasgoed gereinigd met veel minder kreuken als resultaat. Ideaal voor katoen.
 • Schommelen: Een delicate wasbeweging voor een handwas effect. Ideaal voor wol en de fijnwas.

LC1R7N2.ABWQVBN

LC1R7N2.ABWQVBN

Bekijk de dagprijs

Deze wasmachine van LG heeft een enorme inhoud van 17 kg voor een wasprogramma, waardoor je efficiënt de stapel was weg werkt. Heb je meer haast of een hele volle wasmand? Gebruik dan het TurboWash programma. Hiermee was je een halve belading in 59 minuten met de beste zorg schoon. Heb je meer was, maar wil je toch een snel programma? Gebruik dan de standaard TurboWash setting. Naast een supersnel programma beschikt deze machine ook over de nieuwe AI Direct Drive motor van LG. Op basis van vooraf ingeladen waservaringen herkent deze motor de samenstelling van jouw wasgoed en past hij hier de wasbewegingen op aan voor een optimaal resultaat.

LG F4WV709P1

LG F4WV709P1 - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

De LG F4WV709P1 wasmachine is de perfecte wasmachine voor iedereen die duurzaam wil wassen en tijd wil besparen. Door de TurboWash zijn de wasprogramma’s nog sneller klaar. Met de intelligente zorg van de wasprogramma’s wordt je wasgoed optimaal gewassen en zal dit door de stoom technologie zorgen voor 30% minder kreukels. Heeft ook energielabel A+++ en is altijd zuinig.

Perfect schoon in 59 minuten
Met de TurboWash was jij je wasgoed met de meeste zorg in slechts 59 minuten. Dit programma is ook te koppelen aan de reguliere wasprogramma’s om de tijdsduur te verkorten. Je besteed minder tijd aan je was, waardoor je meer tijd hebt voor andere dingen.

Intelligente wasprogramma’s
Door de intelligente AI DD™ technologie, heeft jouw wasgoed de beste en optimale zorg. Deze technologie herkent het gewicht, maar ook de zachtheid van het stof heeft. Hierbij wordt de beste was beweging gekozen, voor de optimale zorg met 18% betere bescherming.

Verwijderen van allergenen
Ben je allergisch voor bepaalde huisstofmijten? Door de LG Steam+™-technologie worden de allergenen zoals huisstofmijten, pollen en dierenharen in je wasgoed voor 99,9% verwijdert. De stoom functie verwijdert niet alleen allergenen, maar zorgt ook voor 30% minder kreukels tijdens het tuimelen.

Slimme bediening via de app
Wil je graag de wasmachine bedienen op afstand? met de SmartTinQ app van LG wordt dit mogelijk gemaakt. Bedien de wasmachine op afstand via je smartphone en download extra wasprogramma’s om het wassen nog gemakkelijker te maken. Het enige wat je nodig hebt, is de SmartTinQ LG app en een Wi-Fi koppeling.

LG F4J5VN4W – Wit

LG F4J5VN4W - Wasmachine - Wit

Bekijk de dagprijs

Wil je dit optimale behandeling voor je wasgoed? dan is de LG F4J5VN4W de perfecte keuze. Door de 6 verschillende was bewegingen heb je de optimale behandeling voor je wasgoed. De koolborstel loze motor zorgt voor minder slijtage, trillingen en geluid. De wasautomaat is met 9 kilo vul gewicht geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Door de wasautomaat met Smart Diagnosis aan je smartphone of tablet te koppelen, zie je bij een storing wat je moet doen. De applicatie geeft aan wat de oplossing is. De taal van de display is NL/FR

6 was bewegingen voor het beste resultaat
Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG-wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke was bewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling. De wasmachine beschikt over de volgende was bewegingen: Boenen, tuimelen, draaien, filteren, schommelen en rollen.

Altijd zuinig
LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG-wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee!

Minder slijtage, trillingen en geluid
De Direct Drive motor is het hart van de LG-wasmachine. Met deze koolborstel loze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, ontstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motoronderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

Slim bedienen via de app
Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma’s te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vaststellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine. Het is niet mogelijk om deze op afstand te bedienen.

GC3V508S1

GC3V508S1

Bekijk de dagprijs

Intelligente zorg met 18% betere bescherming Op basis van 20.000 vooraf ingeladen waservaringen, herkent de AI DD™ jouw wasgoed en past het de optimate wasbewegingen toe voor het beste resultaat. „Minder tijd nodig, meer vrije tijd“ Met TurboWash™-technologie, schone kleren in 59 minuten. Doe in minder tijd de was en krijg meer vrije tijd! Hygiënisch wassen met stoom De LG Steam™-technologie verwijdert 99,9% van de allergenen zoals stofmijten die een allergie of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Grotere capaciteit In dezelfde tijd Kies voor een grotere trommelinhoud met dezelfde hoeveelheid. Meer duurzaamheid en hygiëne Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters. Beschikbaar met TWINWash™MINI Combineer met een TWINWash™MINI en draai twee soorten was tegelijk! Zo bespaar je tijd en geld in het drukke leven. Slimme apparaten Dankzij de ThinQ™-technologie is jou wasmachine nu nog slimmer geworden. Je kan hem op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem. Het enige dat je nodig hebt is de app en een Wi-Fi koppeling.

LG F4WN709S1

LG F4WN709S1 - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een wasmachine met een extra ruim laadvermogen ? Dan is de LG F4WN709S1 ideaal voor jou. Het toerental van 1400 zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. De LG 74WN709S1 is een wasmachine met een capaciteit van 9 kg. Daarmee is het apparaat geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Deze wasmachine heeft 14 wasprogrammas en beschikt over SMART FUNCTIONS zoals; bediening op afstand met je smartphone, een trommelreinigingscoach en een smart diagnosis. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de LG F4WN709S1. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 14 minuten schone was te hebben. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de uitstel-functie om zelf aan te geven wanneer je was klaar moet zijn.

Productvoordelen van de LG F4WN709S1:

 • Extra ruime trommel van 9 kg voor grote hoeveelheden was in één keer
 • Te bedienen met een handige smartphone app
 • Met handige stoomfunctie: hiermee krijg je minder kreukels in je kleding of kan je kiezen voor een korte opfrisbeurt.
 • Kiest zelf de optimale bewegingen voor het gewicht en de stof van jouw was
 • Je kan hem op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem.

LG F4J7TY1W

LG F4J7TY1W - Wasmachine

Bekijk de dagprijs

LG F4J7TY1W. Type lader: Voorbelading. Capaciteit trommel: 8 kg, Centrifuge-droger klasse: A, Geluidsniveau bij centrifugeren: 73 dB, Geluidsniveau (wassen): 55 dB, Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM. Energie-efficiëntieklasse: A+++-40%, Jaarlijkse energieverbruik wassen: 117 kWu, Jaarlijks waterverbruik wassen: 8900 l. Kleur van het product: Wit. Breedte: 600 mm, Diepte: 560 mm, Hoogte: 850 mm

Waarom zou de LG WashTower de verkeerde keuze zijn?

Uw kamer heeft geen drogerontluchting

In sommige gebouwen is ontluchting naar buiten geen optie. De LG WashTower heeft een geventileerde droger. Daarom zult u, voordat u tot aanschaf overgaat, willen nagaan of een droger met ventilatieopeningen mogelijk is of niet.

Er zijn twee soorten drogers op de markt: met en zonder ventilatieopeningen. Geventileerde drogers worden via een accordeonachtige kit aangesloten op het ventilatiekanaal van uw huis. Ze voeren de hete, vochtige lucht van de droger naar buiten af. Ventless drogers daarentegen maken gebruik van een condensor om overtollig vocht af te voeren naar de afvoer.

Drogers met ventilatieopening drogen uw kleding over het algemeen sneller en doeltreffender.

strong> Uw waskast heeft beperkingen

De LG wastoren is (B x H x D) 27-in x 74 3/8-in x 30 3/80-in. U moet ook rekening houden met een paar centimeter ruimte aan de achterkant voor slangen en de ontluchtingsaansluiting. Dit is misschien niet voldoende ruimte voor u om uw oude Bosch wasdroger te vervangen. Als u een kast ter grootte van een appartement heeft, kunt u overwegen een compacte wasmachine en droger aan te schaffen.

LG WashTower vs Uw Andere Alternatieven

Het is belangrijk te begrijpen hoe de LG WashTower zich onderscheidt van andere wasserijconfiguraties. Laten we het eens hebben over de nadelen van andere types was-droogcombinaties.

LG WashTower vs traditionele voorlader was-droogcombinaties

Er zijn vele redenen waarom u voor een stapelbare wasmachine en droger kunt kiezen. Ten eerste is het misschien uw enige optie als u een kleine wasruimte hebt. Een gestapeld product neemt de helft van het vloeroppervlak in beslag van een traditionele wasmachine en droger, waardoor het perfect is voor een waskast of anderszins kleine wasruimte.

Hieronder hebben we de afmetingen van de LG WashTower versus de traditionele front load modellen afgebeeld. U zult de besparing in hoogte merken. Ook de bedieningselementen zijn zichtbaar en handig geplaatst in het midden met de wastoren.

LG WashTower bedieningspaneel bevindt zich handig in het midden

Zelfs als u een grote wasruimte hebt, kunt u door uw wasmachine en droger te stapelen vloerruimte vrijmaken die u kunt gebruiken voor andere voorzieningen zoals een gootsteen, extra aanrechtruimte of zelfs opslagruimte. Het geeft uw kamer ook een rommelvrije uitstraling, want de gestapelde look is zowel strak als functioneel.

Gestapelde was-droogcombinaties kunnen echter moeilijk te hanteren zijn, vooral voor kleinere personen. Gestapeld kan het namelijk moeilijk zijn om de bedieningselementen van de bovenste droger te zien of te bereiken. Veel fabrikanten plaatsen het scherm zelfs in een hoek voor een esthetisch aantrekkelijker uiterlijk. Maar laten we eerlijk zijn – wat heb je aan een esthetisch ontwerp als je het scherm toch niet kunt zien?

LG WashTower vs Laundry Centers

Wasserettes doen al sinds de jaren 70 dienst in onze huizen. Sindsdien is er niet veel veranderd wat betreft de grootte en de waskwaliteit van deze producten. Moderne voorlader was-droogcombinaties, waaronder de LG WashTower, zijn zacht voor kleding en zorgen voor een uitstekende reiniging.

LG WashTower vs All-in-One Wasmachine Droger Combo’s

Een was-droogcombinatie is een veelzijdige alles-in-één machine die uw kleding zowel reinigt als droogt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verplaatsen van uw kleding van een wasmachine naar een droger. Hoewel dit klinkt als een droom die uitkomt, zijn was-droogcombinaties het meest geschikt voor alleenstaanden of paren die alleen wonen.

Afhankelijk van het soort stof dat u wast, kunt u namelijk rekenen op een was- en droogcyclus van 2,5 tot 3,5 uur. Daarom is een was-droogcombinatie gewoon niet praktisch voor gezinnen die veel was doen. Daarom raden wij een was-droogcombinatie alleen aan als u geen ander alternatief hebt, wat de LG Wash Tower tot een aantrekkelijke keuze maakt.

Voor- en nadelen van LG WashTower

Voordelen van LG WashTower

Eenvoudige installatie
De LG WashTower neemt veel van de problemen van de klassieke wasunits weg en verhelpt ze met innovatieve technologie en een strak design. Om te beginnen is deze unit veel eenvoudiger te installeren dan een gestapelde unit, omdat hij uit één stuk bestaat. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de aanschaf van een stapelkit of andere accessoires om hem functioneel te maken. Zelfs de kleinste montagefout bij een gestapelde eenheid kan leiden tot een omgevallen droger, wat een groot veiligheidsrisico inhoudt.

Gemakkelijk bereikbare bedieningsknoppen in het midden
Een van de vervelendste dingen aan een gestapelde was/droogcombinatie is het bereiken van de bedieningsknoppen van de bovenste droger. Tenzij u lang bent, moet u waarschijnlijk elke keer naar het krukje reiken als u de droger wilt aanzetten, wat een groot ongemak is. LG heeft dit probleem onderkend en introduceerde het innovatieve Center Control-paneel, waarmee zowel de bediening van de wasmachine als de droger gemakkelijk toegankelijk is op de perfecte hoogte.

Ingebouwde intelligentie
Hebt u ooit moeite gehad om uit te zoeken welke instellingen u op uw kleding moet gebruiken? De LG WashTower neemt het giswerk weg met ingebouwde sensoren die automatisch de textuur van de stof en de grootte van de lading detecteren. Dankzij de Smart Pairing-technologie kunnen de wasmachine en droger zelfs communiceren om de juiste droogcyclus voor uw kleding te selecteren.

Uitstekend Allergeen Management
De LG WashTower is gecertificeerd astma- en allergievriendelijk door de Asthma and Allergy Foundation of America. De Allergiene cyclus gebruikt stoom om huidschilfers van huisdieren en andere allergenen uit uw kleding te verwijderen. Dit is een enorme bonus voor astma- en allergiepatiënten.

Voorkom dat uw leiding verstopt raakt
De WashTower is uitgerust met een FlowSense-systeem dat detecteert of uw leiding verstopt is of dat uw pluizenfilter moet worden schoongemaakt.

Tub Cleaning
Voeg gewoon vloeibaar bleekmiddel toe aan de dispenser en druk op de TubClean cyclus. De Wash Tower reinigt niet alleen de kuip, maar ook de deur en de pakkingen. Regelmatig schoonmaken van badkuipen helpt ongewenste geurtjes, schimmel en meeldauw te voorkomen.

ThinQ App Compatibiliteit
De LG WashTower is ook compatibel met de ThinQ-app van de fabrikant, waarmee je een nieuwe wascyclus kunt starten terwijl je boodschappen doet of vanuit je luie stoel kunt controleren hoeveel tijd er nog resteert op elke cyclus. Sommige functies op deze wasmachine zijn zelfs compatibel met de Amazon Alexa of Google Assistant.

Nadelen van LG WashTower

 • De LG WashTower is alleen verkrijgbaar als droger met ventilatieopening, waardoor hij niet ideaal is voor appartementen.
 • Hij is alleen verkrijgbaar in 27 inch breedte en heeft geen 24 inch optie.
 • Sommigen beweren dat als er iets mis gaat met één eenheid (de wasmachine of de droger), u beide moet vervangen. Hetzelfde geldt echter voor gewone gestapelde eenheden. Omdat fabrikanten hun afmetingen en modellen voortdurend wijzigen, zijn deze wijzigingen meestal niet compatibel met oudere toestellen. Daarom zult u uiteindelijk toch beide units moeten vervangen.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een wasmachine en een droger

Afgezien van de configuratie zijn er veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Reinigingscapaciteit

Het eerste wat u natuurlijk wilt opmerken wanneer u een wasmachine bekijkt, is de reinigingscapaciteit. De bedoeling van een wasmachine is immers ervoor te zorgen dat uw kleren er fris en schoon uitkomen. Dit omvat speciale cycli voor vlekverwijdering en delicate stoffen.

Maar het schoonmaken hoeft niet op te houden als uw kleren uit de wasmachine komen. Veel drogers hebben zelfs cycli die uw kleding reinigen en stomen.

Cyclesnelheid
Er is niets erger dan je dag stil te moeten zetten voor lange wascycli.LG begrijpt dit, en daarom heeft het bedrijf de LG WashTower uitgerust met TurboWash 360. Deze indrukwekkende wascyclus is gewapend met vijf jets, die grote ladingen in minder dan 30 minuten reinigen.

Energie- en waterverbruik
Energie- en waterbesparing zijn zowel goed voor het milieu als voor uw energierekening. Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het goed om te kijken naar een Energy Star certificering, die de LG WashTower heeft gekregen. Deze LG maakt ook gebruik van load-sensing technologie, die voorkomt dat u te veel water gebruikt voor elke lading. Tijdens de droogcyclus schakelt de droogsensor in om de warmte te verlagen en zo energie te besparen.

Speciale cycli en programma’s
Speciale cycli en programma’s helpen u om uw was- en droogervaring aan te passen aan uw individuele behoeften. Naast de Allergiene en TurboWash 360 cycli die we al hebben genoemd, biedt de LG Wash Tower een TurboSteam functie, die helpt om uw beddengoed fris te houden tussen wasbeurten door.

Welke installatieonderdelen heb ik nodig?

 • Warm en koud water inlaatslangen, inclusief een aansluitende toevoerslang.
 • Gasmodellen worden geleverd met twee 110 Volt netsnoeren.
 • Elektrische modellen worden geleverd met een 110 Volt netsnoer voor de wasmachine. U hebt een 3- of 4-polig 240 Volt snoer nodig voor de droger.
 • Voor gasmodellen is een flexibele slang nodig.
 • Halfstijve ontluchtingskit voor zowel gas- als elektrische drogers.

Zijn de deuren van de wasmachine/droger omkeerbaar in de LG WashTower? De deur van de wasmachine is niet omkeerbaar. De deur van de droger is omkeerbaar.

Is zijontluchting mogelijk? Elektrische drogers hebben 3-weg ontluchtingsmogelijkheden met behulp van optionele ontluchtingskits verkocht door LG. Gasdrogers hebben 2-weg ontluchtingsmogelijkheden.

Conclusie

Kortom, als u op zoek bent naar een ruimtebesparende wasoplossing zonder concessies te doen aan de kwaliteit, is de LG WashTower een prima investering. De gemakkelijk bereikbare bedieningselementen en de snelle maar effectieve wascycli zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten van dit toestel.

Recent Posts