Thermador Koelkast Beoordeling (2021)


Laatst gewijzigd
17 december 2020

In deze gids evalueren we de Thermador koelkast, hoe hij in uw keukenontwerp past, wat zijn prijs is, en wat onze beste keuzes zijn. Thermador koelkasten bieden een extra design dat past bij elke keukeninrichting. Naast de ontwerpflexibiliteit die kolommen met zich meebrengen, integreren alle modellen goed met keukenkasten voor een naadloze afwerking.

Tijd doorbrengen in onze keuken met familie en een maaltijd delen is een van de schatten van het leven. Thermador toestellen zijn ideaal in deze zin. Het bedrijf maakt een heel scala aan keukenapparatuur, van fornuizen tot vaatwassers. Bij aankoop in een pakket levert de Thermador koelkast u dus een besparing op tot $8.000, inclusief een gratis afwasmachine en een afzuigkap voor de ventilatie.

Thermador Koelkast: Overzicht van stijlen

Naast de verschillende ontwerp- en stijlopties waaruit u kunt kiezen, biedt Thermador koelkasten ook aangepaste opties zodat u het hout van uw gewenste kast kunt kiezen. Elke optie wordt geleverd met een andere greepoptie, de robuuste Professional greep, en de slanke Masterpiece greep, passend bij uw ontwerpstijl.

Laten we eens kijken naar de verschillende Thermador koelkast stijl opties…

Thermador koelkast met Franse deur

Franse deur koelkasten zijn opmerkelijk door hun dubbele deur en het extra gemak dat ze bieden. In tegenstelling tot zijdelingse draaideuren zijn voor deze deuren geen deursparingen nodig, zodat ze gemakkelijk in elke ruimte van de keuken passen.

Thermador heeft een paar 36″ Franse deur koelkasten, zoals de T36BT920NS, die zijn gebouwd voor inbouw op 84″ hoogte en 24″ diepte. U kunt kiezen tussen een roestvrij stalen buitenkant en een voorkant die klaar is voor gebruik met panelen. De verschillende designopties omvatten ook de keuze tussen een Pro of Masterpiece handvat.

Diepvriezer Thermador Koelkast

Bodemvriezers hebben over het algemeen enkele sterke punten ten opzichte van de side-by-side en top freezer tegenhangers. Ze zijn flexibeler qua ruimte, nemen minder plaats in dan de side-by-side modellen, en bieden meer bergruimte dan de topvriezer modellen. Ze bieden ook meer gemak, omdat u gemakkelijk bij de koelkast kunt zonder te hoeven bukken.

Thermador biedt een 30-inch breed en een 36-inch breed model bodemvriezer, die beide vlak kunnen worden geïnstalleerd op 84-inch hoogte en 24-inch diepte. Deze diepvrieskoelkasten hebben een omkeerbare deurvleugel, en een aantal designopties zoals de Masterpiece of Pro handle modellen.

Thermador kolomkoelkast en vriezer

Thermador maakt geen 42-inch of 48-inch koelkasten die omvangrijk zijn en keukenontwerpers beperken. In plaats daarvan bieden ze de mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden met behulp van de geïntegreerde kolommen. U kunt bijvoorbeeld een 36-inch diepvriezer en een 36-inch koelkast naast elkaar zetten, zodat u een enorme 72-inch opslagruimte in uw keuken krijgt! Om een 48 inch bewaarset te maken, hoeft u alleen maar een 30 inch koelkast te combineren met een 18 inch vriezer. Deze extra ruimteflexibiliteit is een van de redenen waarom Thermador hoog boven andere koelkastmerken uitsteekt.

Een typische Thermador Integrated Column set kan vlak geïnstalleerd worden op 84″ hoogte en 24″ diepte. De deurvleugel is omkeerbaar, en er zijn een paar designopties om uit te kiezen – de Masterpiece ot Pro handgreepontwerpen en de roestvrijstalen/paneelklare buitenontwerpen.

Thermador Onderkoelkast lade

Als u weinig ruimte hebt in uw keuken of u hebt gewoon een extra koelkast nodig voor drankjes, dan is een onderbouwkoelkast een perfecte keuze.

Thermador onderbouwkoelkasten zijn 24 inch breed en verkrijgbaar in roestvrij staal. U kunt ook een paneelklaar model uitrusten met uw eigen kasthout. Thermador geeft u greepopties die passen bij de rest van uw keuken.

Thermador maakt 2 versies van zijn dubbele lade koelkasten. De Thermador T24UC910DS is een koelkast met vriesvak en beschikt over een gefilterde ijsmaker. Anderzijds biedt de Thermador T24UR920DS twee koelkastladen zonder vriezer.

Bepaalde kenmerken zijn bij alle modellen Thermador koelkasten duidelijk waarneembaar. Thermador zorgt ervoor dat deze functies aanwezig zijn in hun producten als een cutting edge design en voor extra gemak.

  • Met de push to open deurfunctie kunt u de koelkast zelfs met volle handen openen. In plaats van aan de deur te trekken, hoeft u alleen maar zachtjes op de deur te duwen om de deurdichting vrij te geven.
  • Dubbele compressoren zorgen voor een betere circulatie van de koude lucht in de koelkast. Dit houdt uw voedsel altijd koud en vers.
  • SoftClose-scharnieren dempen de impact van het krachtig sluiten van de deur, zodat de koelkastdeuren altijd uiterst soepel sluiten.
  • Uitstekende luchtstroom en filtratie
  • Schoon, gefilterd water en filtratie voor ijs

Waarom zou ik een Thermador koelkast kopen?

Het is dan ook geen verrassing dat dit merk op onze felbegeerde lijst van beste koelkasten is terechtgekomen. Een Thermador koelkast biedt vele extra voordelen. Als merk van high-end apparatuur doet Thermador extra moeite om koelkastmodellen te produceren die beter presteren, langer meegaan, en bijdragen aan de algemene aantrekkingskracht van uw huis. Hier zijn vijf dwingende redenen om een Thermador koelkast te overwegen:

High-End productlijn met topfuncties
Thermador is een merk van topklasse apparatuur met topfuncties in hun gehele koelkastassortiment. Deze functies, zoals de Open-Door Assist en de SoftClose deur, verhogen het gebruiksgemak en de algehele gebruikerservaring.

Flexibele opbergmogelijkheden
Creëer meer dan genoeg opbergruimte voor uw koelbehoeften door gebruik te maken van de Thermador koelzuilen.

Flexibiliteit in ontwerp
Bij Thermador koelkasten kunt u kiezen voor een roestvrijstalen front of voor het model met paneelvoorbereiding voor een aangepaste look. U kunt ook kiezen voor de Pro-greep of de Masterpiece-greep, passend bij uw keukenstijl.

Beste pakketkortingen
Thermador is het beste merk als het gaat om pakketkortingen. Als onderdeel van hun One-Two-Free verkoopprogramma kunt u een gratis vaatwasser of ventilatie-unit krijgen, waarmee u tot wel $8.000 kunt besparen bij het verbouwen van uw keuken.

Betere integratie voor een naadloze afwerking
Thermador koelkasten integreren goed met keukenkasten en design voor een naadloze afwerking. Met de meeste van hun koelkastmodellen kunt u een vlakke installatie bereiken, en uw keuken een klassieke, ingebouwde look geven.

Hoeveel kost een Thermador koelkast?

Thermador koelkast is een high-end apparatuur merk. Maar voor een luxemerk hebben Thermador koelkasten een aantrekkelijke prijs. Als u uw keuken aan het verbouwen bent, het Thermador One-Two-Free promotieprogramma dat de totale kosten vermindert met een gratis afwasmachine en ventilatie.

Hier volgt een overzicht van de prijzen van Thermador koelkasten:

MODEL KENMERKEN PRIJS
36-in openslaande deur in roestvrij staal of paneelklaar, 20 kubieke meter vanaf $7.999
36-in Bodemvriezer in roestvrij staal of paneel-klaar vanaf $7.699
30-in Diepvriezer in roestvrij staal of paneelklaar, 16 cu. ft. vanaf $7,199
Kolom Koelkasten 24-in, 30-in, 36-in breedte, paneel klaar vanaf $5,999
Kolom vriezers 18-in, 24-in, 30-in, 36-in breedte, met of zonder externe verdeler, paneel klaar vanaf $5,999
Onder toonbank 24-in breedte, in roestvrij staal, glas, of paneel klaar, 5.1 cu. ft. van $2,699

Thermador Koelkasten en Wi-Fi-connectiviteit

Momenteel moet Thermador het HomeConnect programma nog introduceren in hun koelkastlijn. We hopen de Wi-Fi-connectiviteit in hun koelkastmodellen van 2021 te zien.

Zijn Thermador koelkasten energiezuinig en stil?

Thermador koelkasten hebben allemaal de Energy Star certificatie. Ze kunnen u een paar dollar per jaar op uw energierekening besparen. Dankzij het ontwerp van de bodemcompressor zijn ze ook veel stiller dan de meeste koelkastmerken op de markt.

Beste Thermador Koelkasten

Op zoek naar de beste Thermador koelkast voor uw keuken? Hier zijn wat opties om te overwegen.

1) Beste Franse deur: Thermador T36BT920NS

Breedte: 36 | Hoogte: 84 | Diepte: 24 3/4 Inhoud: 19.8 cu. ft. | Ontwerp Opties: Roestvrij staal, paneel klaar met/Masterpiece of Professional handvat

De T36BT920NS is de beste Thermador Franse deur koelkast op de markt. Het robuuste ThermaFresh-systeem zorgt voor een optimale temperatuur- en vochtigheidsregeling van de producten in de koelkast. Dankzij de extra bak met kwetsbare producten kunt u uw bederfelijke levensmiddelen langer bewaren.

Dankzij de Freedom Hinge functie kunt u de T36BT920NS vlak inbouwen. De deuren en laden zijn voorzien van de Open-Door Assist functie en de SoftClose lade functie (respectievelijk) die voor extra gemak zorgen. Andere belangrijke kenmerken van de T36BT920NS zijn het deuropeningsalarm, verstelbare plateaus, schitterende LED-verlichting en de toegevoegde ijsmaker.

2) Beste Bodem Vriezer: Thermador T30BB920SS

Breedte: 30 | Hoogte: 83 3/4 | Diepte: 24 | Capaciteit: 16.8 cu. ft. | Ontwerp Opties: roestvrij staal, paneel klaar, meesterwerk handgreep, professionele handgreep

De 30-inch koelkast met vriesvak combineert enkele van de meest uitzonderlijke kenmerken van onze top drie Thermador koelkasten, waardoor het de perfecte Thermador koelkast is voor een klein huishouden. Deze opmerkelijke functies omvatten het ThermaFresh temperatuur/vochtigheidsmanagementsysteem, de delicate bakken voor fruit en groenten, en de diamantijsmaker.

De T30BB920SS heeft ook een koolstoffilter dat etensgeurtjes vermindert, een aanraakbedieningspaneel voor een betere bediening van de koelkastfuncties en SoftClose-lades/bakken. Thermador biedt ook de paneelklare en de roestvrijstalen (met Masterpiece of Pro greep) designopties voor een betere integratie.

3) Beste 48-inch zij aan zij kolommen: Thermador T30IR900SP & T18ID900LP

De Thermador 48″ side by side koelkastenset is gemaakt door het combineren van de 30″ T30IR900SP en de 18″ T18ID900LP (of T18IF901SP zonder de externe water/ijs kolommen).

Naast de extra bergruimte beschikt de koelkastset over het Freedom-scharnier voor een volledig vlak ontwerp, SoftClose-lades, Open Door Assist-functie en het tpouch-bedieningspaneel. De T18ID900LP is bedoeld als aanvulling op de T30IR900SP. Hij wordt geleverd met een externe ijsdispenser (die diamantijs produceert) en gladde gefilterde verlichting.

4) Beste 60-inch Side by Side kolommen: Thermador T30IR900SP & T30IF900SP

De 30-inch Thermador T30IR900SP koelkastkolom kan gemakkelijk worden gekoppeld aan de 30-inch T30IF900SP om een 60-inch koelkastset te creëren die een groot huishouden efficiënt kan bedienen.

Beide kolommen zijn uitgerust met het ThermaFresh-systeem voor een betere temperatuur- en vochtigheidsregeling, Freedom Hinge voor een vlakke installatie en ruime, delicate bakken voor het bewaren van uw fruit en groenten. De koelkastset heeft ook SoftClose-lades, verstelbare glazen leggers, koolstoffilters, ijsblokjesmachines en een aanraakbedieningspaneel.

5) Beste budget: Bosch B36CT81SNS met/Pro handgrepen

De Bosch koelkast B36CT81SNS wordt geleverd in 36-inch breedte. Het is een aanrechtmodel koelkast met openslaande deur. Dit product heeft de elegante Thermador look, dankzij het Pro handvat ontwerp. Dit maakt het mogelijk om uw Thermador keuken te vervolledigen zonder de bank te breken.

Naast de Thermador look en de relatief lagere prijs, levert de B36CT81SNS ook de unieke Bosch koelervaring. Het FarmFresh-systeem maakt gebruik van vier technologieën om uw voedsel langer vers te houden. De MultiAirFlow en de VitaFreshPro functies werken samen om temperatuurschommelingen te minimaliseren en de koelkast op een optimale vochtigheidsgraad te houden.

Als pluspunt heeft de B36CT81SNS een Wi-Fi-connectiviteitsfunctie waarmee je de koelkast kunt integreren met Amazons Alexa en de koelkast ook op afstand kunt bedienen. Zo kunt u genieten van de voordelen van Wi-Fi-connectiviteit en toch de Thermador look behouden.

Conclusie

Thermador is een van de beste merken van high-end keukenapparatuur. Met Thermador koelkasten krijgt u uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en een betere gebruikerservaring, en dat alles voor een uitstekende prijs.

Thermador koelkasten krijgen in 2020 een kleine facelift met betrekking tot hun deurbakken. Het strakke uiterlijk van de designbakken kreeg geen overweldigend positief onthaal van de klanten. Als blijk van hun engagement om de tevredenheid van de klant te garanderen, is Thermador overgeschakeld op traditionele bakken in hun koelkastassortiment voor 2020 (De nieuwe modellen worden aangeduid met xx02xx in de SKU-naam. Hier is een voorbeeld: T30IR902SP).

We hopen meer functies zoals camera’s en Wi-Fi te zien in nieuwere Thermador koelkastmodellen. Terwijl wij daarop wachten, blijven wij genieten van de immense voordelen van een Thermador keuken. Als u nog moet beslissen, hopen we dat we u wat nuttige informatie hebben gegeven, want wij denken dat een Thermador keuken garant staat voor meer gelukkige keukenmomenten.

FAQs

Hoe lang gaan Thermador koelkasten mee?
De gemiddelde levensduur van een goede koelkast is 14 jaar en de meeste merken in de bouwmarkten gaan ongeveer 5-8 jaar mee. Thermador koelkasten zijn gebouwd om langer dan dat functioneel te blijven, tot wel 20 jaar.

Waar worden Thermador koelkasten gemaakt?
Thermador koelkasten worden allemaal in Turkije geproduceerd door het moederbedrijf van Thermador, BSH Corporation (ook bekend als Bosch).

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 5 april 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts