Magic Bullet vs NutriBullet: Welke blender is beter?


Magic Bullet en NutriBullet zijn twee gelijkaardige blenders ontwikkeld door hetzelfde bedrijf, Homeland Housewares, LLC. Ze zijn beide door de jaren heen gekeurd als top performers, en hun algemene ontwerp begint de standaard countertop blenders te vervangen. Op het eerste gezicht is het moeilijk om echte verschillen tussen de twee te zien, behalve het contrast van hun prachtig ontworpen reclame. Maar graaf een beetje dieper en je zult zien waar het bedrijf zijn technische expertise op heeft gericht. Beide blenders zijn goede producten, maar we hebben hun voors en tegens hier uitgesplitst om u een duidelijker beeld te geven van wie de taart neemt.
Magic Bullet vs NutriBullet

Wat zijn de verschillen?

Beide modellen zijn ontworpen om compacte, snelle, single-serve mengers te zijn. Maar waar hun functie hetzelfde is, variëren hun prestaties, prijzen, duurzaamheid en ontwerpen.

Prestaties

Beide modellen hebben een cyclonische werking die de inhoud van de blender naar boven en dan weer naar beneden in de bladen stuurt. Maar de Magic Bullet werkt bij 250 watt, terwijl de NutriBullet vier modellen heeft met een vermogensbereik van 600 watt tot 1700 watt. Dat is een aanzienlijke vermogenssprong. Het betekent dat de Magic Bullet meer geschikt is voor het mengen van eenvoudige, zachte ingrediënten, terwijl de NutriBullet ijs, noten en zelfs koffiebonen kan malen.

Prijs

De Magic Bullet lijkt te weten dat het niet dezelfde klokken en fluitjes heeft als zijn neef, de NutriBullet. Vanwege dit, de Magic Bullet’s enkele blender begint bij $ 30 en neemt toe als je accessoires toe te voegen. De NutriBullet loopt het bereik van $ 70 tot $ 150. Als je in prijs stijgt, krijg je meer kracht en een grotere containermaat. Het topmodel heeft zelfs een verwarmingselement voor het maken van soep.

Duurzaamheid

De bladen op een blender zijn typisch het eerste stuk dat zijn kwaliteit verliest. Terwijl beide merken beweren dat ze scherpe, duurzame bladen hebben, staat de Magic Bullet bekend om zijn slijtende onderdelen, zoals de rubberen afdichtingen en de bladen zelf. Het bedrijf biedt wel een risicovrije aankoop voor 30 dagen.

De NutriBullet staat bekend om zijn betere vermogen en koppel, maar sommige gebruikers klagen dat hun motoren in zes maanden versleten zijn. Hoewel dit verband zou kunnen houden met het gebruik (ze hadden misschien een hoger vermogen nodig), houdt het rekening met het feit dat ze een hoger vermogen nodig hebben. NutriBullet biedt wel een volledige garantie van een jaar.

Ontwerp

De ontwerpen van de twee blenders zijn een echo van elkaar. Ze zijn allebei kogelvormig, ze gebruiken allebei cyclonische actie, en ze hebben allebei kopjes die in de krachtbasis schroeven. De NutriBullet is ontworpen voor meer kracht en staat bekend om zijn betere snijwerking. Beide hebben meerdere bekerafmetingen, deksels en recepten, maar de NutriBullet biedt ook een extra emulgatorblad en een verwarmingsfunctie in de NutriBullet Rx versie.

Snel overzicht van de Magic Bullet

Magic Bullet blender
De Magic Bullet is geweldig voor beginners die proberen om in de smoothie-gewoonte te komen. Het is compact en gemakkelijk te gebruiken, de onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en de prijs is moeilijk door te geven. Als je onderweg bent, zal een Magic Bullet je vriend zijn. Het heeft echter een laag vermogen, en is niet geweldig voor het verpletteren van hardere materialen zoals bevroren fruit en ijs. Het kan ook zijn dat u de messen of rubberen afdichtingen vaker moet vervangen dan u zou willen.

Voordelen

 • Compacte afmetingen
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Goed voor beginners
 • Goedkoop

Nadelen

 • Laag vermogen
 • Lage duurzaamheid
 • Slechte snijwerking

Snel overzicht van de NutriBullet

NutriBullet Blenders
Een NutriBullet kan aan uw behoeften voldoen als u een beginner bent die probeert gezond te worden of als u een doorgewinterde mengelaar bent. Met vier modellen om uit te kiezen en een garantie van één jaar bent u goed gedekt. Ze zijn wel duurder, en hun motoren kunnen sneller uitvallen dan ze zouden moeten. Maar als u een krachtiger exemplaar koopt, kunt u waarschijnlijk een betere levensduur van uw blender krijgen.

Voordelen

 • Verscheidenheid aan modellen
 • Krachtige
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Goede garantie

Nadelen

 • Hogere prijs
 • De motor zou duurzamer kunnen zijn

Wat gebruikers zeggen

Gebruikers noemen de Magic Bullet eenvoudig te gebruiken en goedkoop. Ze houden er ook van dat het een goede gezondheid bevordert. Het is populair bij het hele gezin, en een makkie om schoon te maken. De tegenstanders zeggen dat de onderdelen te gemakkelijk breken en dat de machine geen ijs of andere harde elementen kan mengen.

De meeste gebruikers zijn het erover eens dat de NutriBullet een krachtpatser is. Het mengt goed, het werkt snel, het is gemakkelijk te reinigen en de onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen. Het is ook veelzijdig in die zin dat je er notenboter mee kunt maken, koffie kunt malen en zelfs soep kunt maken. Echter, mensen melden dat de motoren na zes maanden uitbranden of dat de afdichtingen lekken. Gelukkig zou de garantie van een jaar beide zaken moeten dekken.

Conclusie:

Als de dollars in uw huis krap zijn, kan een Magic Bullet het antwoord voor u zijn. Maar als u van plan bent om wat kilometers en variabel gebruik van uw blender te krijgen, kan het nodig zijn om de veer voor de NutriBullet. Het is duidelijk in het vergelijken van de twee dat Homeland Houseware, LLC, heeft de NutriBullet zijn huisdier project. De Magic Bullet heeft slechts één model en is niet veranderd of geüpgraded in enige tijd. Terwijl beiden je op het juiste pad naar gezonde blending zetten, neemt de NutriBullet de trofee voor de beste blender mee naar huis.

Recent Posts