Miele koffiemachines: 2022 Miele koffiezetapparaten Beoordeeld


Ooit gewenst dat je ’s morgens de rij bij de koffieshop kon overslaan? Zou u liever wat van die tijd gebruiken om uzelf of uw gezin klaar te maken voor de dag? Met een Miele-koffiezetapparaat kunt u de rij voor koffie overslaan en in uw eigen keuken genieten van een kopje koffie op maat.
miele koffiemachine
Deze koffiemachines van industriële kwaliteit combineren commerciële prestaties met de vrijheid om uw unieke smaak tot uitdrukking te brengen. Met andere woorden, u kunt uw voorkeuren opslaan wat betreft temperatuur en maalgraad, naast andere parameters, om ervoor te zorgen dat uw koffie precies volgens uw specificaties wordt bereid. Miele-koffiezetapparaten zien er niet alleen prachtig uit met hun visueel aantrekkelijke en tijdloze design, maar zetten ook elke keer weer een fantastisch kopje koffie. U kunt er zeker van zijn dat het technische team van Miele aan elk klein detail heeft gedacht om zelfs de meest kritische koffiekenners tevreden te stellen.

Sommigen zeggen dat Miele-koffiezetapparaten een luxe verwennerij zijn, zelfs avant-gardistisch. Wij geloven echter dat een goed koffiezetapparaat helpt om de geest van gedeelde waarden, die alleen in unieke koffiehuizen te vinden is, bij ons thuis te brengen. Het maakt het huis gezellig en geeft u de voldoening om uw gasten na een lange dag een cappuccino van hoge kwaliteit te kunnen serveren.

In dit artikel zetten we alles op een rijtje wat u moet weten over de familie van Miele-koffiezetapparaten. We bespreken alles van inbouwkoffiemachines tot aanrechtmodellen, en alle onderdelen en accessoires daartussen. Aan het eind van dit artikel zult u in staat zijn het beste koffiezetapparaat voor uw behoeften te kiezen.

Miele CM 6360 MilkPerfection

Miele CM 6360 MilkPerfection

Bekijk de dagprijs

Miele CM 7550 CoffeePassion

Miele CM 7550 CoffeePassion

Bekijk de dagprijs

Vrijstaande espressomachine met OneTouch for Two en AutoDescale voor een eenvoudige bediening.

 • Romig melkschuim voor koffiespecialiteiten – Cappuccinatore
 • Perfecte resultaten en een intens koffiearoma − AromaticSystem
 • Gelijktijdige bereiding met één druk op de knop: OneTouch for Two
 • Altijd voorverwarmde kopjes − verwarmd kopjesplateau
 • Volledig automatisch ontkalken – AutoDescale

Soorten Miele-koffiezetapparaten

Er zijn twee soorten Miele-koffiezetapparaten: inbouwkoffiezetapparaten en aanrechtkoffiezetapparaten. Miele inbouwkoffiemachines worden in uw kasten ingebouwd voor een naadloze afwerking. U hebt zelfs de mogelijkheid om uw ingebouwde koffiezetapparaat te combineren met een kopjeswarmer of bovenop een wandoven te plaatsen. Aanrechtmachines daarentegen hebben een even doeltreffend brouwsysteem, maar zijn veelzijdiger en passen in elke ruimte.

Miele maakt inbouw- en aanrechtkoffiezetapparaten

Onze 2 Beste Miele Koffiezetapparaten

We hebben de beste Miele-koffiemachines beoordeeld.

 • 1) Beste Inbouw Koffiezetapparaat: Miele CVA6805
 • 2) Beste countertop koffiezetapparaat: CM6 Serie Miele CM6350

Overzicht van Miele-koffiemachines

serie Kenmerken
Ingebouwd (CVA) Maakt geweldige koffiedranken, bespaart ruimte op het aanrecht, verhoogt de uitstraling van uw keuken. Lijst prijs vanaf $3,899

 • CVA6805 (Bestseller) Waterreservoir of aangesloten / M-Touch bedieningsorganen
 • CVA6800 Alleen waterreservoir / M-Touch bedieningsorganen
 • CVA6401 & CVA6405 Traditionele regelaars
Aanrechtblad (CM6) Geweldig voor koffiedrankjes. Verpakt in een kleine behuizing voor veelzijdige plaatsing overal in uw keuken of uw kantoor. Catalogusprijs vanaf $1,899

 • CM6350 (Best Verkocht) Melkfles, heet water tuit voor thee/Hot Chocolate, Cup Warmer
 • CM6150 Volledig uitgerust, Koffie en Espresso Drankjes

In de volgende hoofdstukken zullen we meer aandacht besteden aan de kenmerken van elk type koffiezetapparaat.

Tijdens hun onderzoek vragen de meeste mensen; Wat is het verschil tussen de Miele inbouw koffiemachines? Kortom, de Miele inbouwkoffiezetapparaten zijn er in twee varianten; modellen met wateraansluiting (d.w.z. aangesloten op een waterleiding) en modellen met alleen een waterreservoir. De meeste mensen kiezen de aangesloten versie voor het gemak.

Daarnaast maakt het bedrijf iPhone-achtige elegante aanraakbediening (ook wel M-touch genoemd). Wij houden van de M-touch schermen omdat ze intiutief en gebruiksvriendelijk zijn. Hoewel de koffiemachines met traditioneel bedieningspaneel (Miele CVA6401 of CVA6405) een lagere prijs hebben, vinden de meeste mensen deze bedieningselementen frustrerend. En als u andere Miele-apparaten in uw huis hebt, zult u merken dat het menu van de M-touch-bediening overeenkomt met de rest van uw apparatuur.

Miele CVA6805 Geïnstalleerd in de keuken van onze klanten

Wat betreft de countertop koffiezetapparaten (a.k.a. CM6 serie), Miele maakt twee versies. De CM6350 heeft een heetwateruitloop en wordt geleverd met een melkkolf voor espressodranken met één druk op de knop met melk. De CM6150 mist echter deze verbeterde functies.

Voordat we ingaan op de details van elk type koffiezetapparaat, bespreken we eerst waarom de Miele koffiezetapparaten de beste koffie/espressodranken zetten.

4 redenen om voor een Miele-koffiezetapparaat te kiezen

1) Gemakkelijk thuis koffiehuisdranken maken

Uw favoriete drankje thuis zetten is nog nooit zo eenvoudig geweest met de nieuwste inbouwkoffiesystemen van Miele. Met één druk op de knop zet u alles van een klassiek kopje koffie tot een espresso, of een melkdrank in koffiewinkelstijl zoals een latte of cappuccino.

De espressomachines van Miele zijn in staat om veel populaire speciale dranken te maken met slechts één druk op de knop. Er is ook een uitloop die heet water afgeeft met een maximum van ongeveer 180 graden. De resultaten spreken voor zich en elke drank is elke keer perfect gebrouwen.

Voor dranken waarvoor melk nodig is, kunt u de bijgeleverde glazen container gebruiken. Het bakje schuift gemakkelijk op zijn plaats, en omdat het doorzichtig is, weet u altijd hoeveel melk er nog over is. De glazen pot is ook veel gemakkelijker schoon te maken dan de vorige roestvrijstalen versies. Omdat het uitneembaar is, kunt u de container in uw koelkast zetten als u hem niet gebruikt.

Dranken die u kunt maken met Miele-koffiezetapparaten

Met één druk op de knop een kop koffie van baristakwaliteit maken

Het one-touch systeem blinkt uit bij gecompliceerde dranken zoals de latte macchiato, die in drie stappen wordt bereid. Eerst zakt de zeteenheid automatisch tot de hoogte van uw kopje. Vervolgens geeft het systeem warme melk af. Daarna zal de machine de koffiebonen vers malen om een sterke espresso te maken. Aangezien de zeteenheid tot op het kopje is neergelaten, is er een minimaal temperatuurverlies door blootstelling aan de lucht tijdens de afgifte van de espresso.

Tenslotte wordt een melkschuim afgegeven, dat bovenop de drank komt te liggen. De verlaagde zeteenheid is de ideale afstand om ervoor te zorgen dat het schuim er perfect op zit. Het resultaat is een zeer indrukwekkend thuisdrankje dat je zin zal doen krijgen in een nieuwe carrière als barista (…misschien).

De foto hierboven is van onze klant in Basking Ridge, New Jersey, die koos voor een ingebouwd Miele-koffiezetapparaat nadat ze zich realiseerde dat als ze de rij voor Starbucks oversloeg, ze meer tijd zou hebben om haar kinderen ’s ochtends klaar te maken voor school. Haar man geeft de voorkeur aan gewone koffie, maar zij houdt van lattes, en zij hadden nooit een gemakkelijke manier gevonden om beide dranken thuis te maken. Hun nieuwe ingebouwde Miele-koffiezetapparaat geeft hen de vrijheid om hun favoriete drankjes te bereiden in het comfort van hun eigen huis.

2) Zet de beste koffie die je ooit geproefd hebt

Het maken van een perfect kopje koffie hangt af van de hoeveelheid bonen die u gebruikt, de zettemperatuur en de voorzettijd. Miele bereikt koffie-perfectie met hun Aromatic System, dat uit vijf componenten bestaat:

 • Bonen selectie: De ingebouwde koffiezetapparaten van Miele kunnen alle soorten bonen verwerken. Dit betekent dat u elke boon op de markt kunt kiezen, inclusief gemalen koffie of decaf.
 • Korrelgrofte: Doordat er meer oppervlak is voor extractie (het proces waarbij water door het maalsel loopt), zorgt een fijner maalsel voor een krachtiger en smaakvoller brouwsel. Miele’s keramische conische molen is extr
 • zeer doeltreffend, omdat u de grofheid gemakkelijk kunt instellen met een kleine hendel.
 • Brouwtemperatuur: Miele biedt u de mogelijkheid om de standaardinstellingen of de aangepaste instellingen te gebruiken, die variëren van minimaal, laag, gemiddeld, hoog en maximaal. Aangezien elke boonsoort een andere ideale temperatuur heeft, kunt u de temperatuur voor elke drank instellen op het gebruikersprofiel. Dit is handig wanneer u experimenteert met verschillende bonensoorten.
 • Voorbrouwtijd: De voorgift-instelling bepaalt hoe lang het water in de kamer blijft voordat het wordt afgegeven.
 • Portiegrootte: U hebt de mogelijkheid om de standaardinstellingen van het maatsysteem te gebruiken of u kunt de instellingen voor elk drankje op uw gebruikersprofiel aanpassen. U kunt de hoeveelheid water en melk kiezen die u nodig hebt en alle instellingen opslaan, of de machine uw favorieten laten leren zonder dat u een ingewikkeld menu hoeft te bestuderen.

We hebben dit ingebouwde Miele koffiezetapparaat onder een stoomoven geplaatst

3) Heerlijk voor uw ochtendkoffie, flexibel genoeg voor een heel feest

Gelijktijdig 2 koppen koffie zetten

Bij het Miele-koffiesysteem draait alles om gemak. Miele heeft de mogelijkheid geïntroduceerd om aangepaste drankprofielen te maken, zodat iedereen in huis gemakkelijk zijn voorkeuren kan instellen en opslaan. U kunt zelfs twee drankjes tegelijk bereiden, wat perfect is voor drukke, reizende stellen of huisgenoten.

Maar – ik krijg gasten op bezoek! Kan ik een hele pot koffie zetten?

Ja, dat kan je wel! De koffiepotfunctie van Miele demonstreert de doeltreffendheid van het pompsysteem (dat anders ontbreekt in de modellen van andere fabrikanten). Hiermee kunt u acht kopjes tegelijk zetten of deze hoeveelheid in een koffiepot doen, zodat u klaar bent als uw gasten arriveren. Miele heeft ook een stijlvolle koffiekan van één liter op de markt gebracht, zodat u gemakkelijk koffie kunt serveren aan uw gasten terwijl u zich ontspant in uw huis of tuin.

4) Duurzaam voor de komende decennia

Miele-koffiezetapparaten doen hun Duitse erfgoed alle eer aan. Of ze nu ingebouwd zijn of op een aanrecht staan, deze machines staan bekend om hun automatische zelfreinigende regimes.

Ik heb de manager van de productlijn eens gevraagd waarom ik het ontkalkings- en reinigingsprogramma voor Miele-koffie niet kon opheffen. Hij was niet geamuseerd door mijn vraag en antwoordde dat hij de zaken niet aan het toeval kan overlaten wanneer zijn klanten een levensduur van 20 jaar verwachten van hun koffiemachines.

Miele heeft een patent op het easy-to-open comfort-deurontwerp om de gebruiker toegang te geven tot de interne componenten. Binnenin vind je een uitneembaar lekbakje dat van pas komt als je je kopje overvult. De lekbak is ook een belangrijk onderdeel van het automatische reinigingssysteem en vangt water op wanneer het systeem automatisch het koffie- en melksysteem spoelt. U vindt er ook afvalcontainers voor gebruikte koffiemalen. Voor optimaal gebruiksgemak geeft het systeem automatisch een melding als de maling of de lekbak geleegd moeten worden.

Om uw Miele-koffiezetapparaat optimaal te laten werken, moet het regelmatig worden gereinigd en onderhouden. Hoe beter u voor uw machine zorgt, hoe langer u ze zult kunnen gebruiken. Om het u gemakkelijk te maken, heeft Miele voorgeprogrammeerde functies ingebouwd die u eraan herinneren wanneer het tijd is om uw machine schoon te maken.

Dus – wanneer moet u plannen om uw machine schoon te maken?

dagelijks: Zowel de inbouw- als de aanrechtmodellen CM6 hebben een snelspoelprogramma. Dit duurt minder dan 10 seconden en helpt om de interne leidingen en sproeiers schoon te houden na elke drankbeurt. Verder is er dagelijks niet veel te doen, behalve sanitaire basisvoorzieningen. Aan het einde van elke dag moet u de melkfles reinigen en de afval- en lekbak legen, indien nodig.

Wekelijks: Wij raden u aan de voorkant van de machine, de hoofddispenser, het sensordeksel, de binnenkant, de lekbak en de zeteenheid eenmaal per week (of vaker als u deze vaak gebruikt) te reinigen. U moet ook het melkventiel reinigen met een reinigingsborstel.

Maandelijks: Het koffiebonenreservoir moet één keer per maand worden schoongemaakt. Het is ook raadzaam om de dop op de hoofddispenseraansluiting te smeren.

Wanneer daarom wordt gevraagd: Zoals gezegd geeft het Miele-koffiezetapparaat zelf aan wanneer de afvoer moet worden gereinigd, evenals de melkleiding en de zeteenheid (ontvetten met reinigingstabletten). U krijgt ook een melding wanneer de machine ontkalkt moet worden.

Hoewel de meeste onderdelen van de machine vaatwasmachinebestendig zijn, is het belangrijk om alleen het deksel van de hoofddispenser, de zeteenheid, het koffiebonenreservoir en het servicedeksel met de hand af te wassen.

Aangezien kalkaanslag als gevolg van hard water schadelijk is, vindt u in uw pakket een teststrip voor de hardheid van het water. Op basis van de resultaten van deze test kunt u de ontkalkingsroutine van uw koffiemachine verder afstemmen.

De Miele-koffiemachine reinigen is eenvoudig en menugestuurd

Je hebt alles wat je nodig hebt om te beginnen

Miele heeft werkelijk aan alles gedacht als het gaat om hun inbouwkoffiezetapparaten – inclusief alles wat u nodig hebt om voor uw machine te zorgen. Hieronder vindt u de lijst met accessoires die in de verpakking van uw Miele espressomachine zijn inbegrepen:

Voor koffie en machinale bereiding:

 • Maatschepje voor gemalen koffie
 • Melkfles met deksel
 • Waterhardheid test strips

Voor reiniging en onderhoud:

 • Reinigingsmiddel voor het reinigen van het melksysteem
 • Twee reinigingscontainers
 • Ontkalkings- en reinigingstabletten
 • Siliconenvet voor het smeren van de afdichting van de hoofddispenseraansluiting
 • Reinigingsborstel
 • Reserveonderdelen: dop voor hoofddispenser en melkleidingbocht

Als u uw schoonmaakbenodigdheden moet aanvullen, kunt u de volgende links gebruiken om uw Miele-accessoires te bestellen:

 • Ontkalkingstabletten 10178330 – Wanneer water door het ingebouwde koffiezetapparaat stroomt, laat het op natuurlijke wijze een kalkafzetting achter. Daarom wordt aanbevolen het koffiezetapparaat na 500-1000 keer gebruik te reinigen, afhankelijk van de hardheid van het water in uw land. Uw Miele zal u zelfs met een aftelwaarschuwing waarschuwen wanneer het tijd is om deze taak uit te voeren.
 • Reinigingstabletten 05626080 Deze helpen bij het reinigen van de zeteenheid, het hart van uw Miele-espressomachine.
 • Melkleidingspijpreiniger 07189940 Dit helpt om oude melkresten op te ruimen.

Welk Miele-koffiezetapparaat moet ik kopen? Onze Top 2 Picks:

Alle Miele-koffiezetapparaten (countertop of inbouw) zijn in staat een heerlijk kopje koffie te zetten en espressodranken met of zonder melk te maken. Er zijn slechts subtiele verschillen tussen de verschillende modellen. Hieronder zullen wij onze top twee bespreken en waarom zij zich onderscheiden van de rest.

1) Beste Inbouw Koffiezetapparaat: Miele CVA6805

Directe sensorbedieningen vs. M-Touch (aanbevolen)

Als het gaat om de twee beschikbare bedieningsstijlen, geven wij de voorkeur aan de M-Touch bediening. Het grote aanraakscherm is vergelijkbaar met dat van een moderne telefoon of tablet. U kunt gemakkelijk vegen en navigeren naar de beschikbare drankopties en instellingen. Het verbaast ons dat we in deze tijd nog steeds de directe sensorbediening zien. Als u echter prijsgevoelig bent, zult u een besparing van ongeveer 400 dollar zien, wat uw worsteling met het menu de moeite waard kan maken.

aangesloten (aanbevolen) vs. niet aangesloten

Het Miele-koffiesysteem kan zowel met als zonder leiding worden besteld. Bij de versie met waterleiding kunt u rechtstreeks een waterleiding op het systeem aansluiten, wat een groot gemak is. Het betekent ook dat u niet voortdurend een watertank hoeft bij te vullen. De niet-aangesloten versie heeft een waterreservoir dat regelmatig met water moet worden bijgevuld. Als u twijfelt over welke machine te kopen, heeft de versie met waterleiding ook een waterreservoir. Dus als u op dit moment geen waterleiding heeft, maar de flexibiliteit wilt hebben om er in de toekomst een toe te voegen, raden wij u aan te kiezen voor de versie met waterleiding.

2) Beste countertop koffiezetapparaat: CM6 serie Miele CM6350

Tenzij u aan het renoveren bent of al een oudere, ingebouwde machine hebt, is de kans groot dat u het moeilijk zult hebben om een ingebouwde koffiemachine in uw keukenontwerp te verwerken. Gelukkig kunt u nog steeds dezelfde geweldige functies van de inbouwmodellen krijgen met het Miele CM6350 aanrechtmodel!

De Miele CM6 aanrechtmodellen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren – zwart, wit of grijs. Deze trouwe persoonlijke barista staat bekend als de pocket Hercules en staat voor u klaar om verse bonen te malen, een perfecte druk van 15 bar toe te passen, precieze hoeveelheden warmte en water toe te dienen, of uw melk op te schuimen voor een perfect kopje koffie. En het beste is dat uw persoonlijke barista zichzelf na elke sessie reinigt, allemaal met één druk op de knop. Consequent. Elke keer.

Met een Miele-koffiezetapparaat hoeft u nooit meer bang te zijn dat het filterpapier op is. Bovendien hebt u het recht om uw vrienden te schande te maken voor het voeden van de plastic berg die Keurig en zijn concurrenten aan het bouwen zijn.

Met de CM6 kunt u gemakkelijk de volgende dranken (en hun populaire variaties) bereiden: espresso, koffie, cappuccino, long coffee, ristretto, latte macchiato, caffè latte, warme melk, en melkschuim.

De CM6 familie van koffiemachines bestaat uit twee modelseries: de CM6150 en CM6350. Beide modellen hebben dezelfde geweldige conische burr molen, die zorgt voor gelijkmatig gemalen bonen. Gebruikers kunnen ook de hoeveelheid en de grofheidsgraad kiezen. Deze hoogwaardige molen zal uw bonen niet oververhitten en ze klaarmaken voor de pers. De Miele CM6 koffiemachines zijn ook in staat om gemalen koffie te accepteren, zodat ook de buitenbeentjes van het koffie-universum (je weet wel…je maatje die alleen decafé of koffie met exotische smaken drinkt) er gebruik van kunnen maken.

Bij het bereiden van uw drank kunt u de hoeveelheid en temperatuur van het water programmeren, evenals de hoeveelheid melk en schuim. Dit koffiezetapparaat wordt geleverd met een groot waterreservoir (1,8 l) en het verzegelde bonenreservoir kan 300 gram (10,6 oz) koffiebonen bevatten.

Wat is het verschil tussen de CM 6350 en de CM 6150?
Als u beide modellen bekijkt, vraagt u zich misschien af waarom de CM6350 ongeveer $400 meer kost dan de CM6150. Het eenvoudige antwoord is dat de CM6350 extra functies biedt, waaronder:

 • Een ingebouwde heetwateruitloop, die kan worden gebruikt om water voor thee of warme chocolademelk onmiddellijk te verwarmen.
 • Extra voorgeprogrammeerde koffiedranken, zoals ristretto, lungo koffie, caffe latte, warme melk en melkschuim.
 • Een kopjeswarmer op het bovenblad voor het gemak.
 • De roestvrijstalen melkfles wordt standaard bij de CM 6350 geleverd. U kunt de melkfles apart aanschaffen op de CM 6150.
 • Een elegante roestvrij stalen backsplash.

Aandacht voor detail is altijd belangrijk geweest voor Miele, en de CM6-serie van aanrechtmodellen is daarop geen uitzondering. De plastic buis die uit de schuimbuis komt, wordt bijvoorbeeld aangesloten op het lekbakje om het reinigen te vergemakkelijken. Er is zelfs een vakje om de plastic buizen in op te bergen om rommel en chaos in uw keuken te voorkomen. Dit zijn maar een paar voorbeelden van het denkproces dat aan de creatie van deze producten voorafging.

The Bottom Line

Al met al, als u op zoek bent naar de beste koffie-ervaring thuis, zult u genieten van Miele’s familie van inbouw- en aanrechtkoffiemachines. Waarom? Want met deze machines, krijg je…

1- Het gemak en de onmiddellijke voldoening om het perfecte kopje koffie of espresso te zetten.

2- Een machine voor zwaar gebruik, die u zelfs in uw kantoor kunt gebruiken. (Kopje na kopje, de pomp zal altijd consistent presteren!)

3- Verbazingwekkend reinigingsvermogen dat zorgt voor koffie met een heerlijke smaak en een lange levensduur zonder onderhoud.

4- Toewijding aan kwaliteit – Als u dit product ontvangt en u merkt gemalen koffieresidu, geen paniek. Miele test elk apparaat voordat het naar een klant wordt verzonden.

FAQs

Mijn gloednieuwe Miele-koffiezetapparaat heeft koffiemeel in het apparaat.

We worden een- of tweemaal per week gebeld door klanten die zich zorgen maken dat ze een oud koffiezetapparaat hebben gekregen. Miele is een van de weinige bedrijven die elk product dat ze maken, testen. Wat het koffiezetapparaat betreft, bestaat de laatste kwaliteitsborgingstest erin de braammolen met echte koffiebonen te testen. Dit is de reden waarom je gemalen koffie tegenkomt.

Ik heb een aangesloten koffiezetapparaat. Kan ik hem loskoppelen van de waterlijn en de watertank gebruiken?

Ja. U kunt de watertank altijd onafhankelijk gebruiken. Je hoeft niet eens de leiding los te koppelen.

Wat betekent “gepluimd”?
Als u architect of burgerlijk ingenieur bent, zult u het woord “loodrecht” gebruiken om vlakke oppervlakken en voorwerpen aan te duiden. Wat het Miele koffiezetapparaat betreft, betekent het woord “plumbed” dat uw machine is aangesloten op de waterleiding van uw huis.

Hebben Miele-koffiezetapparaten wifi?
Nee. De CVA en CM6 modellen hebben geen ingebouwde wifi mogelijkheden. Dit is een enorme misser voor het bedrijf in 2020. We hebben echter begrepen dat de volgende generatie van G 7000 Miele-koffiezetapparaten wifi zal hebben (verwachte release in q2 2021)

Ik drink cafeïnevrije koffie terwijl andere familieleden gewone koffie drinken. Hoe krijgen we dit voor elkaar met het Miele koffiezetapparaat?
Miele erkent dat gezinsleden onderling verschillende smaken kunnen hebben. Misschien wilt u ook een kopje of twee van een nieuwe koffiesmaak proberen. In alle Miele-koffiezetapparaten vindt u een grote bak voor koffiebonen, die als hoofdvoeding dient. Er is ook een extra goot voor gemalen koffie, die u kunt gebruiken voor decaf of uw proefproducties.

Recent Posts