Vitamix 750 Blender Review – Voors, tegens en oordeel


Bent u een food service professional en op zoek naar een blender die het best bij u past? Of bent u gewoon een fan van veeleisende sappen of smoothies? Of u nu in een van beide categorieën valt, u zult zeker verliefd worden op de Vitamix Pro 750 blender, een van de beste in zijn klasse. Om meer te weten te komen over dit wonder, vertellen wij u wat meer in dit artikel.
Vitamix PRO 750 Powerblender

Bekijk de dagprijs

Een blender voor de profs

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is de Vitamix Pro 750 blender niet zoals alle andere blenders. Hij is volledig opnieuw ontworpen om u de beste blender te bieden die u zich kunt veroorloven, en dat tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met deze veelzijdige blender kunt u allerlei recepten en bereidingen maken, zowel warm als koud.

Dankzij de slimme mengtechnologie kunt u genieten van een breed scala aan vooraf ingestelde programma’s waarmee u een heleboel recepten kunt maken zonder dat u hoeft na te denken.

Elk programma is aangepast aan een bepaald soort recept en werkt op basis van dat recept. Het smoothieprogramma is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor het maken van heerlijke smoothies. Het duurt slechts 45 seconden en geeft een uitstekend resultaat.

De blender heeft ook andere programma’s voor specifieke recepten, bijvoorbeeld voor het maken van pasta of soepen, enz.

De Vitamix Pro 750 heeft ook een geïntegreerd reinigingsprogramma. Gewoon aanzetten en onder de kraan laten lopen en klaar is kees.
Vitamix 750

Een steeds verrassender blender

De Vitamix Pro 750 blender levert niet alleen geweldige resultaten, maar heeft ook geweldige functies en prestaties.

Deze blender wordt aangedreven door een motor van 2,22 pk, die in staat is de roestvrijstalen messen aan te drijven met een record snelheid van 434 km/u. De kom van deze blender is gemaakt van Tritan en is gegarandeerd BPA-vrij, dus er zijn geen bijwerkingen voor uw gezondheid. Een motor van 1400 watt, 10 verschillende snelheden en verschillende voorgeprogrammeerde programma’s, en dat alles bij een totaalgewicht van 9 kg. Met deze blender wordt het bereiden van allerlei recepten een waar genoegen.

Recent Posts