5 beste stille blenders van 2021 – Topkeuze, recensies en gids


We besloten een kijkje te nemen bij de zogenaamde stille blenders en over een handvol daarvan recensies te schrijven. In het begin hadden we wat ideeën over wat we zouden vinden en waren we eerlijk gezegd een beetje verrast om te horen dat ze komen met een heel scala aan functies, zoals mengers die voedsel kunnen opwarmen als je het verwerkt. We waren ook verbaasd dat hun prijzen dicht bij elkaar zijn gebundeld, maar over een afstand die ons een beetje aan de grond houdt.

Het moet worden opgemerkt dat stilte niet betekent dat je stil moet zijn. Als u op zoek bent naar een model dat u direct naast een slapende persoon kunt gebruiken, moeten we u waarschuwen dat u ze waarschijnlijk wakker zult maken. Ze worden gewoon niet wakker en denken dat ze midden in een aardbeving van 8,6 op de schaal van Richter zitten.

Maar daar gaan we straks op in. Als u aan het einde van onze recensies komt en denkt dat u iets meer nodig heeft dan alleen een suggestie, dan hebben we een handige kopersgids opgenomen.

A Quick Glance at the Winners (bijgewerkt in 2021):

De 5 beste stille mengers:

1. Blendtec Pro 800 Blender – Best Overall

Laat u niet misleiden door het feit dat de Blendtec Pro 800 geladen is met veel lekkers. Als het gaat om het hakken van voedsel, is dit ding een beest. We maken een grapje als we zeggen dat dit ding een smoothie gemaakt van diamanten kan uitrollen. Maar, na gebruik… zijn we dat echt?

Hoe krachtig het ook is, het is ook een van de stilste stille blenders die we hebben beoordeeld. De verzegelde behuizing rond de mengruimte is het eigen ontwerp van Blendtec en betekent dat u uw voedsel vloeibaar kunt maken zonder dat u naar het geschreeuw hoeft te luisteren. Bovendien verwarmt het voedsel terwijl je het mengt, en heeft het een USB-poort om het te laden met aangepaste mengrecepten.

Wees voorbereid. Je zou je borst kunnen vasthouden als je ziet wat het je kost. Bijna stilzwijgende industriële voedsellikeur komt niet voor een “open een spaarrekening bij de lokale bank en dit is de gratis blender die ze je geven” prijs. We denken echter nog steeds dat dit de beste stille blender van 2020 is.

Voordelen

 • Kan voedsel opwarmen tijdens het mengen
 • Zeer stil
 • Ernstige liquefying

 

2. Vita-Mix Rustig Eén Mengmachine

We aarzelen om de uitdrukking “stil als het graf” te gebruiken om iets te beschrijven dat gebruikt wordt om voedsel te bereiden, maar we kunnen niets bedenken dat de Vita-Mix Quiet One beter beschrijft. In tegenstelling tot andere stille blenders, waar de stilte in verhouding staat tot het muurschuddende, rammelende geluid van onrustige blenders, kun je tijdens het gebruik van deze blenders daadwerkelijk een gesprek voeren.

Het is ook krachtig genoeg voor commercieel gebruik, waar het echt voor bedoeld is. In het huis heeft het een breed scala aan toepassingen, en als de jouwe volledig vloeibare groenten nodig heeft, heeft deze de kracht om het te doen.

In feite is het misschien te veel blender voor thuisgebruik, zoals blijkt uit het prijskaartje. U kunt een auto kopen voor minder geld dan dit kost. Het zou een slechte auto zijn met stukken die eraf vallen, maar het zou waarschijnlijk op zijn minst lopen. En voor de prijs, deze laat je geen warme soep maken. Hoe geweldig het ook is, de prijs en een paar ontbrekende functies rechtvaardigen dat het naar de Runner-Up rang wordt gedropt.

Nadelen

 • Heilige koe, is dit ding duur
 • Kan geen soep maken

3. Hamilton Beach 58870 Rustige mixer – Beste waarde

Onze top twee modellen kunnen u het idee geven dat u een van uw kinderen moet verkopen om een rustige blender voor uw huis te kunnen betalen. Dan komt de Hamilton Beach 58870 om u te laten weten dat u dat eigenlijk niet hoeft te doen. In feite zou je een stickerschok kunnen krijgen van het prijsverschil.

Voor de prijs heeft deze wat spierkracht. Het kan ijsblokjes hakken in fijne scherven voor smoothies, geen probleem. Het is niet zo krachtig als de andere twee, maar bij de steile dropoff in prijs is de dropoff in prestatie bij lange na niet zo dramatisch. Dat maakt het onze beste keuze voor het geld.

Maar het is niet zo stil. Het is niet zo luid als een gewone huishoudmixer, maar het is niet iets wat je kunt opereren rond slapende mensen zonder iedereen wakker te maken. Het verminderde vermogen betekent ook dat je af en toe moet stoppen en het voedsel terug naar beneden moet schrapen in het bladgebied.

Voordelen

 • Groot voor-dollar waarde
 • Krachtige

Nadelen

 • Dempt het geluid, elimineert het niet.
 • Werkt niet zo soepel

 

4. Jamba-apparaten 58915 Rustige menger

We vonden het compacte ontwerp en de totale waarde van de Jamba Appliances 58915 mooi. Het is klein genoeg om op te slaan in kleine keukenruimtes, en het leverde oké stroom voor een fatsoenlijke prijs. Het is geen slechte blender. Er is gewoon niet veel om je over op te winden.

Zo hebben we bij de meeste mengers gekeken naar de drukknopbediening. Over het geheel genomen vonden we dit superieur aan het soort knop dat de Jamba gebruikt, die tussen de instellingen kan blijven hangen. We vonden het ook niet zo stil als het had moeten zijn. Het veroorzaakte geen hoofdpijn, maar je zou niet in staat zijn om een boek te lezen als iemand het in dezelfde kamer gebruikte.

Het heeft een behoorlijke waarde en is gemakkelijk op te slaan, maar we vonden dat het beter ontworpen had kunnen worden om het serieus in overweging te nemen om het te ontgrendelen.

Voordelen

 • Compact ontwerp
 • Fatsoenlijke waarde

Nadelen

 • Knopbediening in plaats van knoppen
 • Niet zo stil als geadverteerd

5. New Age Levende Rustige Blender serie

We hadden geen hekel aan de New Age Living Quiet Series. We vonden het eigenlijk wel leuk. Het doet wat het moet doen. Het mengt en pureert voedsel tot een drinkbare consistentie en kan taaie, vezelige groenten aan. Het doet dit ook zonder dat het je een arm en een been kost. Dus, je krijgt behoorlijk wat waar voor je geld.

We hebben het tot op de bodem van onze ranglijst laten vallen omdat het gewoon niet erg duurzaam is. Voor iets wat de basisfunctie heeft van het verpulveren van ijs en noten, het mengen van notenboter en het omzetten van boerenkool in een vloeistof, breekt het te gemakkelijk. Het is ook niet alleen maar één ding. Je moet voorbereid zijn op zo’n beetje alles om te breken. Het maakt voedsel ook niet zo goed vloeibaar. Af en toe moet je stoppen met het gebruik ervan en het voedsel met de hand mengen om het weer aan het werk te krijgen.

We hadden er geen hekel aan. We hielden er gewoon niet van, en voor het geld kun je iets beters krijgen.

Voordelen

 • Fatsoenlijke waarde
 • Doet zijn werk

Nadelen

 • Niet erg duurzaam
 • Minder functies
 • Voedselsticks onder het mes

Te overwegen factoren bij de keuze van

Geen enkel overzicht van een handvol modellen zal u ooit een volledige kijk geven op een hele productlijn. We krijgen dat, en je krijgt waarschijnlijk liever behulpzame tips dan dat je te horen krijgt welke blender je moet kopen. We hebben deze handige kleine kopersgids in elkaar gezet zodat je echt de beste stille blender kunt vinden die er is.

 

Hoe stil is het?

Je koopt niet voor niets een blender die ontworpen is om stil te zijn, en dat betekent ook dat ze duurder zijn dan traditionele blenders. Hieruit volgt dat dit de primaire overweging is voor het maken van een selectie. Geen enkele blender is stil, maar sommige zijn stiller dan andere. We hebben de Blendtec Pro 800 en de Vita-Mix Quiet gerangschikt als een van onze topkeuzes omdat ze gewoonweg de stilste zijn. De Jamba 58915 daarentegen was meer gedempt dan stil.

Vermogen

Als u een stille blender koopt voor zijn geluiddemping, moet hij nog steeds ijs verpulveren en vezelachtige groenten vermalen. Je gaat er een willen met een krachtige motoruitgang. Dit is een beetje anders dan het ruwe motorvermogen. Opgewekte stroom vertaalt zich niet altijd goed naar stroom in mengen. U zult dat onderscheid in gedachten willen houden als u op zoek bent naar de krachtigste mix voor het geld dat u uitgeeft.

Gemakkelijke reiniging

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien is dat blenders een pijn in de nek kunnen zijn om te reinigen. Je moet ze uit elkaar halen om ze schoon te maken, en voedsel heeft de neiging om vast te zitten in elk hoekje en gaatje dat ze hebben. Je zult de amandelboter die je ’s morgens hebt gemengd niet willen proeven als je ’s middags een fruitsmoothie maakt, dus houd in de gaten welke modellen het makkelijkst uit elkaar te halen en schoon te maken zijn.

Prijs

Als het geld u niet aangaat, dan heeft de Vita-Mix Quiet One het allemaal. Als het is, en je wilt het kopen, hebben een bank handig, omdat de prijs zal u een geval van de dampen. Daarom vonden we de Hamilton Beach 58870 zo leuk. Het is goed genoeg voor de meeste thuisgebruikers, en de prijs maakt het een super aantrekkelijke waarde.

Conclusie:

De Blendtec Pro 800 is de stille blender om alle andere stille blenders aan te meten. Het is stil genoeg dat je kunt praten terwijl je een smoothie maakt en krachtig genoeg om ijs te verpulveren, maar het gaat je kosten. Het kost je niet zoveel als de Vita-Mix Quiet One, die krachtiger en wat stiller is, maar ook voor commercieel gebruik is geprijsd. De Hamilton Beach 58870 was de beste waarde van de stille blenders waar we naar keken, omdat de prestaties ervan niet zo sterk daalden als de prijs. De Jamba 58915 was oké, maar had beter moeten zijn, en de New Age Living Quiet Series was gewoon te gevoelig om te breken om hem uit de kelder te halen.

We hopen dat u onze beoordelingen nuttig vond of in ieder geval iets nuttigs uit onze kopersgids heeft kunnen halen. Wij wensen u veel succes met het vinden van de beste stille blender voor uw behoeften.

Meer blending artikelen uit ons blog:

Hoe goed kan je een blender krijgen voor 50 dollar? Is het het waard?

Diepgaande beoordelingen van blenders onder de $200 – Zie de winnaars van onze tests

Een nadere beschouwing van de Vitamix e310 Explorian

De Vitamix 7500 van dichtbij bekijken

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts