Beste stille blenders in 2022 kopen, aanbieding en reviews


Als je je huisgenoten ’s ochtends wakker wilt maken, is het maken van een goede smoothie ’s ochtends vroeg de manier om te gaan! Laten we eerlijk zijn, sommige blenders zijn zo luidruchtig dat er op zijn minst een waarschuwingssticker “pas op voor de oren” op zou moeten zitten.
stille blender
Gelukkig hebben veel grote merken dit probleem onderkend en zijn er nu stille blenders die speciaal ontworpen zijn om stiller te zijn; sommige hebben zelfs een beschermend schild om het geluid te dempen.

De belangrijkste kenmerken van een stille blender

Voordat u besluit een nieuwe blender te kopen, zijn er een paar dingen waar u op moet letten.

1/ Stilte

Een blender die geen lawaai maakt bestaat natuurlijk niet, maar u mag niet over het hoofd zien dat sommige blenders meer lawaai maken dan andere, en dat is wat ons hier interesseert.

Hoewel sommige blenders ontworpen zijn om stiller te zijn dan de gemiddelde, geven fabrikanten niet noodzakelijk aan hoeveel decibels hun machine produceert, zodat u zult moeten afgaan op beoordelingen van klanten, maar maak u geen zorgen, uw Charles is altijd bij de hand voor dit soort zaken.

In ieder geval is het onwaarschijnlijk dat u teleurgesteld zult zijn, als u een product van goede kwaliteit met een goede beoordeling koopt.

2/ Materiaal en inhoud van de kan

De meeste kannen zijn gemaakt van glas of BPA-vrij polycarbonaat, waarbij het laatste het meest gangbaar is. Het materiaal dat wordt gebruikt om de kan of het kruikje te maken moet van hoge kwaliteit zijn, want het is het materiaal dat uw ingrediënten bevat en dit kan een direct effect hebben op uw gezondheid.

De kan is verantwoordelijk voor het kanaliseren van de ingrediënten naar de messen voor grondig mengen. Daarom moet het kras- en splinterbestendig zijn om het mengproces te doorstaan. De grootte is belangrijk, want die bepaalt hoeveel van de ingrediënten u in één keer kunt mengen. Te veel voedsel ophopen kan de motor te zwaar belasten en minder indrukwekkende resultaten geven.

De bodem van de kan loopt taps toe, waardoor het voedsel gemakkelijker naar de messen kan stromen. Kies de ideale maat aan de hand van het soort recepten dat u bereidt en de hoeveelheid.

3/ Aantal snelheden

De snelheid bepaalt de uiteindelijke consistentie en textuur van uw mengsel. Het variabele toerental geeft u meer controle, omdat het kan worden aangepast om de resultaten voor verschillende ingrediënten te optimaliseren, van een laag toerental voor het fijnhakken tot het hoge toerental dat nodig is voor het malen van bevroren en harde mengsels.

Verschillende snelheden en automatische timers maken uw recepten eenvoudiger en blenders hebben vaak tientallen of meer voorgeprogrammeerde instellingen. De “pulse”-instelling verhoogt de snelheid tijdens het blenden met een korte interval, waardoor u de textuur kunt controleren en overmatige verwerking van de ingrediënten kunt voorkomen. U kunt het ook gebruiken om voedsel dat onder het mes vastzit los te maken.

4/ Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Er zijn een aantal blenders die zichzelf kunnen reinigen. Voeg gewoon water en zeep toe aan de kan en zet het een paar seconden aan. De meeste blenders zijn echter nog niet met dit mechanisme uitgerust, zodat zij met de hand moeten worden gedemonteerd en gereinigd. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn. Dankzij de verwijderbare messen is schoonmaken een fluitje van een cent.

5/ Garantie

Hoewel u bij voorkeur een blender met kwaliteitsonderdelen zoekt, kan elk onderdeel op een bepaald moment stukgaan of defect raken. Daarom is het raadzaam uw blender met garantie te kopen.

Een garantie dekt u tegen defecten en storingen van uw blender. De levensduur varieert meestal van drie tot tien jaar, afhankelijk van het merk. Blenders hebben over het algemeen een kortere garantieperiode omdat veelvuldig gebruik de levensduur verkort.

Het kan praktischer (en goedkoper) zijn om een tweedehands blender te kopen, maar dit is op eigen risico als er geen garantie meer op zit.

6/ De prijs

Natuurlijk, laten we uw budget niet vergeten. Hoeveel bent u bereid uit te geven voor een blender die aan uw behoeften voldoet?

De prijzen zullen afhangen van de kwaliteit, het merk en de kenmerken van de blender. Als je niet duur genoeg koopt, is er waarschijnlijk iets mis. Om er zeker van te zijn dat u iets degelijks koopt, moet u bereid zijn meer dan honderd of zelfs een paar honderd euro uit te geven.

Bovendien wordt een goede blender meestal geleverd met een receptenboek waarin staat wat hij allemaal kan, erg praktisch.

Zonder verder oponthoud, laten we overgaan tot de lijst van de beste stille blenders die je op het internet kunt vinden.

De beste stille blenders

Bosch – SilentMixx Pro Blender

Bosch MMB66G7M SilentMixx Pro

Bekijk de dagprijs

De Bosch SilentMixx is een stevige kwaliteitsblender met een dikwandige ThermoSafe glazen mengbeker die vaatwasmachinebestendig is voor het blenden van hete vloeistoffen, ijsblokjes en alles daartussenin.

Wat de stilte betreft, doet hij zijn werk goed en is hij de stilste van de Bosch-blenders, wat een garantie is voor kwaliteit. We hadden liever een deksel gehad voor nog meer stilte.

Hij heeft snelkeuzeknoppen met voorgeprogrammeerde programma’s voor het crushen van ijs en smoothies, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De blender heeft een draaiknop waarmee u de snelheid naar wens kunt instellen als u blends wilt maken die alleen u kunt maken.

Na een aantal tests merkte ik dat er soms voedsel onder de messen bleef steken, maar gelukkig is dit probleem gemakkelijk op te lossen omdat de messen verwijderbaar zijn. Maar pas op dat je jezelf niet snijdt!
Aarzel niet om in het begin de container uit de basis te forceren. Na een paar keer hoef je het er niet uit te persen, maar in het begin verzette het zich.

Deze blender kan werkelijk alles, smothies, milkshakes, ijsjes, mayonaises, purees, noten, alles en is absoluut deugdelijk.

De reviews voor dit product zijn voor het grootste deel uitstekend en we erkennen hier de betrouwbaarheid van Bosch.

Bosch MMB43G2B

geluidloze blender / Geluidsarme mixer
Bosch MMB43G2B

Bekijk de dagprijs

Deze keukenrobot is voorzien van een innovatief geluidsreductie-systeem. Resultaat? Hij is ontzettend stil in gebruik.

Magimix 11622

Magimix 11622

Bekijk de dagprijs

Ik hou van de Magimix blender en zijn volledig zwarte design. De kan kan tot 1,8 liter bevatten en u kunt er alles in blenden wat u maar wilt: pannenkoeken, soepen, fijngestampt ijs enz enz.
Het vermogen is 1200W en het heeft 6 scherpe messen. Het is visueel vrij klassiek en past in elk type keuken, en de minder technisch onderlegden zullen er blij mee zijn, want het heeft geen overbodige digitale display.

Het belangrijkste verschil is de technologie die wordt gebruikt in de bodem van het vat, waardoor het geproduceerde geluid sterk wordt verminderd en dus kan worden gemengd in een relatief aanvaardbare stilte.
Het belangrijkste verschil is de technologie die wordt gebruikt in de basis van de container, waardoor het geproduceerde geluid sterk wordt verminderd en een relatief stille menging mogelijk is. Het is evenmin vaatwasmachinebestendig, maar toch is het vrij gemakkelijk af te wassen, aangezien de producten meestal niet aan de zijkanten blijven kleven na verscheidene pogingen met verschillende types.

BioChef Atlas Power

BioChef Atlas Power

Bekijk de dagprijs

Als u BioChef niet kent, is dat niet zo erg, maar u moet weten dat ze hun naam eer aandoen! De kwaliteit is er, ten eerste, deze blender wordt beschouwd als een zeer high-end blender, het heeft 6 messen en u zult in staat zijn om te mengen op 3 verschillende manieren dankzij de innovatieve functies.
Hij heeft een reservoir van 2 liter waardoor u uw fantasie de vrije loop kunt laten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ruimteproblemen en pas op, we zitten echt aan de stroomgod met een monsterlijke maximumsnelheid dankzij zijn 1000W! Je kunt alles naar wens mengen. U moet ook weten dat deze 1000W in een baby zitten die 4Kilo weegt.
Wat het gebruik betreft, heeft het een aanraakscherm met niet minder dan 16 verschillende instellingen. Het kan eng zijn, maar niets te ingewikkeld en alles wordt gedaan om te helpen bij de operatie. De handleiding is vrij goed gedaan en je kunt er in het begin altijd op terugvallen in het ergste geval.

Philips HR2125

Philips HR2125

Bekijk de dagprijs

De Philips-blender heeft een aanzienlijk vermogen dankzij de 900 W, de gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Het heeft een capaciteit van 2L, maar het is het beste om tot een maximum van 1,5L te mengen voor meer efficiëntie.

De blender heeft 4 voorgeprogrammeerde standen, een klassieke pulse stand, een crushed ice stand, een smoothie stand voor de meer loquieuze bereidingen en de kleine smulpapen die van milkshakes houden, en voor de kleine chef’s bonus: een easy clean stand. Ze hebben allemaal variabele snelheden.
Bovendien kunt u hun app downloaden om u ideeën te geven en uw gezondheid te helpen verbeteren.

Of je nu van smoothies of maffe chiazaadvondsten houdt, je kunt je eigen geluk creëren en veel hulp krijgen bij het bereiden van nieuwe recepten dankzij hun telefoonapp die je van veel informatie voorziet.

Philips HR3868/00

Philips HR3868-00

Bekijk de dagprijs

Het ultieme gemak! Als je een kleine keuken hebt, moet je passen. De Philips HR3868/00 is 50 cm hoog en heeft een antigeluidkoepel. Maar waarom? De reden is dat het een krachtmonster is, met 2000W en zijn 45000 omwentelingen per minuut is niets tegen hem bestand.

Ultra licht en onbreekbaar, de 2L Tritan kom gaat een leven lang mee.

De blender heeft 5 voorgeprogrammeerde standen, zodat u uw blender gemakkelijk kunt gebruiken. Schakel over van smoothies op milkshakes, crushed ice, ijssorbet, noten of soepen. Daarnaast is er ook een manuele modus voor het blenden op uw gemak met 10 verschillende snelheden.

Alles kan in de vaatwasser, behalve natuurlijk de basis. U zult blij zijn te weten dat u een receptenboekje ontvangt bij uw enorme blender.

De Blendtec 800 en de Hamilton Beach 750 behoren ook tot deze reeks blenders met deksel, die meer gericht zijn op professionals.

Conclusie

Tot zover de beste stille blenders, je hebt nu geen excuus meer om geen lekkere smoothie te maken voor je gezin. Voordat u uw keuze maakt, moet u zich afvragen of u een krachtige blender nodig hebt die alles kan blenden of dat u alleen een blender nodig hebt om shakes te maken.

Recent Posts