Welk vlees is het beste voor spiesjes?

Spiesjes van de grill of uit de pan behoren tot de meest populaire gerechten in de vele verschillende culturen van Europa. Of het nu gaat om een shashlik spies met een hete paprikasaus of als gyros spies met zaziki! De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en hebben gecombineerd met of zonder groenten, een zeer goede smaak. Welk vlees is het meest geschikt voor de spiesjes? S

Voor de spiesjes is vlees uit de hals van varkensvlees of rundvlees ideaal

De Sjasjlik is een zeer populaire spies uit Rusland. Traditioneel worden de spiesjes gemaakt met Varkensvlees puntig. In veel huishoudens worden de varkensblokjes aangevuld met paprika’s, uien en gerookt vlees. Zodat de shashlik spiesjes bijzonder zacht De keuze van varkensvlees is erg belangrijk. Ze worden bijzonder mals wanneer het vlees van de Nek van het varken.

Sjasjlik

De kwaliteit van het vlees speelt een belangrijke rol bij spiesjes zodat ze mooi mals worden. Bron: Cv

Op de Grill of in de pan moeten de spiesjes snel en heet van alle kanten gebakken worden. Als u uw spies gebruikt met Rundvlees , het vlees van de Nek ideaal.

Bijzonder goed en Hoge kwaliteit Je kunt vlees krijgen van Slager van uw vertrouwen. Leg hem je intentie uit en laat het vlees binnen Dobbelsteen van ongeveer 3 x 3 cm uitgesneden.

Overigens is het ook mogelijk om de spies te gebruiken met Varkensvlees, rundvlees en groenten te combineren.

Als u niet van varkensvlees houdt, kunt u gevogelte of lamsvlees gebruiken

Niet iedereen is een grote fan van varkensvlees of rundvlees. Je kunt de spiesjes er dus gewoon uithalen. Pluimveevlees produceren. De grootste stukken vlees hebben de Borst van pluimvee. Net als bij varkens of runderen, pluimvee Kubus in de grootte van 3 x 3 cm ideaal. Kip of kalkoen zijn zeer geschikt.

Lees ook:   Roomba S9 vs. 960

Voordelig is dat het vlees na het frituren of grillen erg zacht en zacht is. In het geval van pluimvee is het echter bijzonder belangrijk dat het volledig doorgekookt is. Anders bestaat het risico dat Salmonellavergiftiging.

Spiesjes voor pluimvee

Zorg er bij pluimveevlees vanwege het risico op salmonella altijd voor dat het goed door is. Bron: Cv

Als u uw gasten aan de Barbecue wil je iets speciaals aanbieden, dan kun je de spiesjes ook maken Lam produceren. Je moet het vlees fijn grillen voor het grillen marineren en dan heel heet bakken.

Voor het grillen van spiesjes van alle soorten is een zogenaamde Mangal Grill optimaal geschikt. De spiesjes worden gebruikt bij het grillen gelijkmatig gedraaid en mooi worden sappig.

Hier hebben we recepten en ideeën voor je als je je eigen barbecuespiesjes wilt maken.