3 Grote huishoudelijke artikelen voor een huis met tieners


Laatst gewijzigd
Mei 19, 2020

Als je met tieners samenwoont, weet je dat je kinderen altijd een puinhoop voor je achterlaten. Naarmate ze meer was doen en meer eten uit uw koelkast halen, kunt u als ouder meer stress gaan voelen. Designer Appliances heeft echter talrijke huishoudelijke artikelen die het een beetje gemakkelijker kunnen maken om de tienerjaren met uw kinderen door te komen. U bent het misschien niet eens over nieuwe technologie en kleding, maar nuttige apparaten zijn zaken waar het hele gezin achter kan staan. Hier zijn een paar dingen die je in huis zou kunnen halen om het voor jou en je tieners gemakkelijker te maken om zich dagelijks te redden.

1. Magnetron

Er zullen dagen zijn dat je het gevoel hebt dat je de groeiende honger van je tieners niet kunt stillen. Daarom kunt u hen misschien de hele dag door zelf snacks laten nemen als aanvulling op het avondeten. Investeren in een magnetron die het hele huis kan gebruiken, kan de hoeveelheid tijd die u dagelijks in de keuken moet doorbrengen om te koken, verminderen. En niet te vergeten, vrijwel iedereen kan een magnetron bedienen, wat van groot belang is voor tieners die misschien niet de beste vaardigheden hebben als het gaat om het bereiden van voedsel! Whirlpool modellen hebben vaak een vermogen van 1.000 BTU om snel te kunnen koken.

2. Diepvriezer

Misschien bent u het type ouder dat maaltijden liever van tevoren maakt en ze dan invriest voor later. Als dit het geval is, wilt u een betrouwbare vriezer in uw huis om uw hele huishouden te dienen. Frigidaire modellen hebben automatische ontdooifuncties en zijn vrijstaand, wat betekent dat ze in vrijwel elke ruimte van uw huis kunnen worden geïnstalleerd voor het ultieme gemak.

3. Droger

Als je tieners hebt, weet je hoeveel was ze wekelijks kunnen doen. Daarom is het een goed idee om te investeren in een nieuwe droger om u te helpen de lading aan te pakken. Modellen van Maytag hebben negen verschillende droogcyclusopties, evenals stoomdrogen. De functies van deze drogers kunnen u helpen uw kleding in korte tijd gewassen en gedroogd te krijgen, zodat u weer verder kunt gaan met wat u het liefste doet.

Of je nu één tiener in huis hebt of meerdere, deze artikelen kunnen je als ouder door deze uitdagende jaren heen helpen.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 14 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts