Kallio M-175: De SCHOCK module spoelbak geschikt voor Scandi en landhuisstijl

Een moderne spoelbak, ook bekend als een module gootsteen of spoelmodule, biedt functioneel ontwerp voor landelijke keukens of de Scandinavische stijl. Met Kallio M-175 presenteert SCHOCK een spoelbak van kwartscomposiet die past in een moderne en klassieke landelijke keuken en past in de minimalistische Scandi-stijl. Maar de moderne modulaire spoelbak van SCHOCK kan veel meer: de kwartscomposiet spoelbak overtuigt niet alleen qua design, maar ook qua functie in de spoelruimte.

Meer dan instellen

De SCHOCK spoelbak wordt tijdens de montage van bovenaf in het werkblad geplaatst en steekt daardoor buiten het werkblad uit. Dit resulteert in een speciaal designelement voor keukens. De rechte, kubieke modulaire spoelbak KALLIO M-175 vult het uiterlijk van de klassieke of Scandinavische keukenstijl aan, zonder grenzen aan het gebruik van de gootsteen.

Kallio M-175 van SCHOCK wordt tijdens de montage van bovenaf in het werkblad geplaatst. Foto: SCHOCK

Kallio M-175 van SCHOCK wordt tijdens de montage van bovenaf in het werkblad geplaatst. Foto: SCHOCK

Vorm ontmoet functie

De voordelen van de Kallio M-175 module gootsteen liggen niet alleen in de speciale look, maar ook in de grootte van de gootsteen. De lichte verhoging naar het werkoppervlak en het royale bassinontwerp zorgen ervoor dat de spoelbak bijzonder geschikt is voor alle werkzaamheden waarbij veel ruimte in het gootsteengebied een pluspunt is. Het ruime grote zwembad biedt voldoende ruimte voor grote potten of pannen en voor binnentuinieren. Een kleiner tweede bassin wordt gebruikt om te bereiden voor koken en voedselbereiding.

De afgeschuinde voorkant van de Kallio spoelbak maakt het reinigen van bakplaten en Co eenvoudig en ongecompliceerd. Foto: SCHOCK

De afgeschuinde voorkant van de Kallio M-175 spoelbak maakt het reinigen van bakplaten en Co eenvoudig en ongecompliceerd. Foto: SCHOCK

Voor ergonomisch werk aan de gootsteen is de voorkant van de gootsteen ook iets schuin. Je kunt onder andere tegen bakplaten leunen en zo makkelijk schoonmaken. Maar niet alleen het bassin zelf, maar ook de afvoer- en opslagruimtes zijn functioneel en praktisch. Terwijl het rechteroppervlak met lengtegroeven dient als een plank voor afwasgerei, is het linkeroppervlak met dwarse groeven geschikt voor het antislip opzetten en aftappen van snijplanken of platen. Dus alles blijft waar het hoort.

Lees ook:   Schuine afzuigkap kopen

CRISTADUR® Groene lijn

Kallio M-175 van SCHOCK is nu ook verkrijgbaar bij CRISTADUR® Groene lijn. Met CRISTADUR® Green Line, de Duitse gootsteenfabrikant uit het Beierse Woud, is erin geslaagd een materiaal te ontwikkelen dat voor ~99% uit hernieuwbare, natuurlijke of gerecyclede grondstoffen bestaat en aan het einde van de levensduur van een gootsteen kan worden teruggebracht naar een gesloten productiecyclus.

SCHOCK module spoelbak in CRISTADUR® Green Line kleur "Dag" met zwarte zichtbare delen. Foto: SCHOCK

SCHOCK modulaire spoelbak in de CRISTADUR® Groene lijnkleur “Dag” met zwarte zichtbare delen. Foto: SCHOCK

De spoelbak van SCHOCK is verkrijgbaar in de kleur “Day”, het zuiverste wit, de kleur “Night”, een intens zwart, en vanaf 2022 ook nieuw in de aardse taupetint “Twilight”. De drie kleuren onderstrepen het moderne design van de modulaire spoelbak van Kallio M-175 en combineren design en functie met een duurzame levensstijl.

Kallio M-175 zink in een oogopslag:

  • Eigentijds design voor moderne landelijke keukens en Scandi-stijl
  • Ruim zwembad voor grote potten, pannen of indoor tuinieren
  • Kleiner tweede bassin voor voedselbereiding
  • Schuin aan de voorkant van het bassin als weerstand voor intensieve reiniging van bijvoorbeeld bakplaten
  • Langs- en dwarsgroeven in de opslagruimten voor afwasgerei en voor het aftappen van snijplanken of glazen
  • bestaat voor ~ 99% uit hernieuwbare, natuurlijke of gerecyclede grondstoffen

Ontdek de Kallio M-175 spoelbak van SCHOCK