Centro Sink &Faucet: Nieuw, functioneel ontwerp van Franke

Franke heeft altijd de vinger aan de pols. Zo heeft de Zwitserse fabrikant zijn assortiment uitgebreid met een ander, innovatief zinkmodel. De nieuwe Centro spoelbak van fragranit staat voor modern, verfijnd design – perfect voor moderne, stedelijke keukens waar zowel uitstraling als functie erg belangrijk zijn.

Duidelijke ontwerptaal

De nieuwe Fragranit spoelbak van Franke maakt vooral indruk met zijn moderne, lineaire design. Discrete drainagegroeven accentueren het afvoerniveau en onderstrepen tegelijkertijd de frisse designtaal van de Centro-spoelbak. Mooie en authentieke steenlooks in zes verschillende kleuren ronden het designconcept van de spoelbak af.

Flexibele installatie

Verder staat Centro van Franke voor flexibiliteit. Aan de ene kant is de Fragranit spoelbak verkrijgbaar in verschillende maten voor alle soorten basiseenheden, zelfs voor kleine ruimtes heeft Franke iets bedacht en een eigen model ontworpen. Aan de andere kant is Centro ook flexibel in installatie. De Fast Fix-technologie garandeert een snelle, eenvoudige installatie – zowel met een bovenliggende rand als een vlak oppervlak.

Stijlvolle en verfijnde kraan

Gemaakt voor elkaar, maar ook individueel blikvangers: de nieuwe Centro kraan en Centro spoelbak van Franke spreken precies dezelfde frisse designtaal – pure elegantie en harmonie onderstrepen de afwerking in matzwart. Foto: Franke GmbH

Gemaakt voor elkaar, maar ook individueel blikvangers: de nieuwe Centro kraan en Centro spoelbak van Franke spreken precies dezelfde frisse designtaal – pure elegantie en harmonie onderstrepen de afwerking in matzwart. Foto: Franke GmbH

Passend bij de Centro spoelbak is er nu ook de Centro kraan, die precies dezelfde frisse designtaal spreekt. Het handelsmerk van de Centro fitting is de lage inbouwhoogte ondanks hoge uitloop. Als pre-window fitting is het daarom eenvoudig neer te klappen. Alle modellen van de Centro fitting hebben een tweetraps Eco waterbesparende cartridge.

Doordacht ontwerp

Daarnaast is elke Centro fitting met uitschuifbare uitloop en uittrekdouche extra uitgerust met een laminaire beluchter, die zorgt voor een extra stille waterstraal. U kunt kiezen welke kleur de kraan individueel heeft om bij uw spoelbak te passen: u heeft de keuze tussen chroom, roestvrijstalen look en alle beschikbare Fragranit-kleuren. Een bijzonder hoogtepunt is de variant in trendy Black Matt.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Spruitjessoep met spekjes en korstjes

Praktische accessoires

Net als bij alle andere Franke spoelbakken zijn er ook praktische accessoires voor de Centro spoelbak. Een bijna onmisbaar accessoire is de apparatuurplaat, die niet alleen dient als snijplank, maar ook als een nuttig opslaghulpmiddel.