Crème dubbele vervanger: de 4 beste alternatieven

Als je wilt dat het bijzonder romig is, is crème double het medicijn bij uitstek. Het Franse roomproduct gemaakt van zoete room met een vetgehalte van ongeveer 40 procent maakt soepen en desserts bijzonder romig. Voor de Duitse keuken is crème double nog relatief nieuw. Maar in Frankrijk is crème double al lang een integraal onderdeel van de keuken. Qua smaak is Crème double licht zuur en erg romig. De naam zegt het al: Crème dubbel betekent dubbele room en dat is precies wat het is. Crème dubbel is een zonde waard. Maar soms moet er een alternatief gevonden worden. Lees hier wat je kunt gebruiken als er geen crème double bij de hand is.

Gebruik van Crème dubbel

Crème double wordt gebruikt voor Romig en romige gerechten gebruikt. Het romig-romige product is een natuurlijk product Bindmiddel en is bijzonder gemakkelijk te serveren. Crème dubbel ondersteund door de hoog vetgehalte, de intensere ontwikkeling van aroma’s. Crème double is geschikt voor de productie van
–Cake
–Taarten
–Ijs
– romige soepen en
–Sauzen.

Crème in plaats van crème dubbel

Of Slagroom, zoete room of zoete room– ze zijn allemaal geschikt als alternatief voor crème double. Crème heeft een lager vetgehalte en flocculateert bij verhitting. Daarom wordt room niet noodzakelijkerwijs aanbevolen als een crème dubbele vervanging voor soepen. Het is echter een geweldige vervanging voor ijs- en cakevullingen. Met Crème stijf geklopt krijgt de room een goede binding.

Slagroom

Slagroom is perfect als crème dubbele vervanger Bron: Cv

Kokosroom als alternatief voor veganisten

Kokosroom is veganistisch en dus de perfecte crème dubbele vervanger voor veganisten. De Consistentie is vergelijkbaar met de consistentie van crème double. De kokosroom geeft eten een unieke smaak.

Lees ook:   Glutenvrije en lactosevrije tiramisu

Zure room als vervanging speciaal voor soepen

Voor Soepen het is een goed idee om crème dubbel te vervangen door zure room. Ook voor Sauzen zure room is geschikt als vervanging voor crème double. De smaak is vergelijkbaar, maar de Consistentie niet zo vergelijkbaar als bij crème double. Zure room is ook Vetarm als een creme dubbel.

Mascarpone als vervanging voor crème double

Vooral goed als vervanger van crème double bij Gebak en desserts Mascarpone is geschikt. Mascarpone heeft een vergelijkbare high Vetgehalte als crème dubbel. Om een vergelijkbare consistentie te bereiken, moet u Meng er slagroom door. De Italiaanse dubbele roomkaas is ook ideaal voor het maken van een romige tiramisu.