Air Up: wij testten deze drinkfles die u het plezier belooft van een drankje dat gewoon met water gearomatiseerd is


De sensatie van het drinken van water met een smaakje door er gewoon aan te ruiken, dat is de belofte van de Air Up fles. Helpt ons om meer water te drinken met het gevoel onszelf te verwennen. Een concept dat ons intrigeerde en dat we wilden testen. Ontdek onze mening over de Air Up fles.

air up

Bekijk de dagprijs

Het principe van de Air Up waterfles

In de starterskit vindt u een fles van 650 ml met een rietje, die u vult met water (u kunt ook bruisend water gebruiken). Dan zijn er parfumcapsules, pods genaamd.

De “pod” verspreidt een geur, bijvoorbeeld van citroen of cola, wanneer u drinkt en geeft uw hersenen de illusie dat u iets met een smaakje drinkt, terwijl het in feite alleen maar water is!

Er zijn verschillende smaken voor de potjes, zoals limoen, grapefruit, cola, koffieshake, komkommer… Op de website van het merk vindt u de intensiteit van elke smaak om u te helpen kiezen. Met één capsule kan je normaal 5L drank maken, dus vul je fles 8 tot 9 keer met dezelfde capsule.
air up pods

De review

Neem gewoon de capsule capsule van het deksel en duw het op de rietjeshals met de getoonde kant naar u toe. Duw de peul zo ver mogelijk naar binnen, hij staat dan uit. Om het te activeren, til je het gewoon op tot aan het merkteken. Drink dan gewoon! Wees voorzichtig, want het is een rietje, je moet de veldfles niet optillen om te drinken zoals je uit een fles zou doen, maar rechtop laten staan.

“Toen mij werd verteld over het concept van deze kalebas die onze hersenen met geuren bedriegt om ons de illusie te geven iets anders dan water te drinken, was ik geïntrigeerd maar ook septisch.

Ik wist dat smaak en reuk gecorreleerd zijn in onze sensaties. Doe de test van iets eten met een verstopte neus, de smaak verdwijnt bijna. Dus waarom niet?

De eerste test werd gedaan met de limoencapsule en die was verbazingwekkend. Ik had echt het gevoel dat ik water met citroensmaak dronk. De smaak is nog steeds subtiel, je moet ook niet verwachten dat je een siroop drinkt.

De tweede test werd uitgevoerd met de capsule met koffiesmaak, het resultaat is meer gemengd, de geur van de capsule is zeer sterk, bijna bedwelmend en het resultaat is veel minder overtuigend bij het proeven.

Productspecificaties

 • Opvouwbaar: Nee
 • Vaatwasserbestendig: Nee
 • Isolerend: Nee
 • Type fles: Drinkfles voor volwassenen
 • Inhoud: 0,65 liter
 • Afmetingen: Afmeting: 17,1 x 8 x 29,4 cm
 • Breedte: 8 cm
 • Hoogte: 29,4 cm
 • Materiaal: Tritan
 • Gewicht: 709 g
 • EAN: 4260633610717

Conclussie

De belofte was aantrekkelijk en het resultaat is vrij goed. Wij raden u aan deze fles te testen met smaken als citroen, sinaasappel-passievrucht of perzik, die een echt resultaat geven, in plaats van met smaken als cola of koffie, die meer gimmicky zijn.

Als u ervoor kiest om Air Up te proberen, moet u niet verwachten dat u geniet van een drankje dat lijkt op een cola of een vruchtensap, maar meer op een water met een smaakje. Voor degenen die gewend zijn gezoete dranken te drinken, kan de ervaring teleurstellend zijn.

De Air Up fles is een goed alternatief om aan te moedigen meer water te drinken, maar ook om plastic afval te verminderen. Het kan u helpen suikerhoudende dranken bij kinderen te verminderen omdat het leuk en onderhoudend is.

Waar kan ik deze fles kopen?

air up drinkfles

Bekijk de dagprijs

Recent Posts