Amazon Magnetron/micorgolfoven Beoordeling


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Bent u een fan van slimme huishoudelijke apparaten? Wat dacht u van een slimme microgolfoven die uw instructies automatisch opvolgt zodat u niet veel werk in de keuken hoeft te verrichten? Als dit klinkt als een droom die uitkomt, dan is de Amazone magnetron precies wat je nodig hebt.

Hoewel magnetrons al tientallen jaren bestaan en bijna elk huishouden er nu een heeft, legt deze Amazon-magnetron de lat van het moderne koken hoger met zijn slimme functies. Deze magnetron vereenvoudigt het kookproces door u in staat te stellen het apparaat te bedienen met alleen uw stem en een Amazon Echo Device.

Met deze echt slimme microgolfoven kunt u voedsel opwarmen met snelkookvoorinstellingen. Zo kunt u automatisch koken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het juiste warmteniveau of de juiste kooktijd. De Amazon magnetron regelt dat allemaal voor u, zodat u volledige vrijheid en controle heeft over uw maaltijden.

Is de Amazon Microwave iets voor u?

De magnetron van Amazon is misschien de juiste oplossing voor u als u op zoek bent naar een snelle en goedkope kookoplossing. Met een prijs van ongeveer 59 dollar en een bijna onmiddellijke levering aan huis is het een aantrekkelijke aankoop.

Dus, als u weinig aanrechtruimte hebt en een capabele magnetron nodig hebt, kunt u de Amazon basics magnetron overwegen. Sommige mensen gebruiken dit product zelfs als conversatiestuk dankzij de Alexa-integratie.

Het is onhandig wanneer uw keukenapparatuur stuk gaat. Terwijl u wacht op de service oproep kunt u ervoor kiezen om de Amazon magnetron te krijgen als een back-up oplossing.

Is de Amazon Microwave niet geschikt voor u?

De Amazon magnetron is een capabel en verbonden apparaat. Als u een frequente magnetrongebruiker bent en in grotere gerechten kookt, zult u de Amazon magnetron met 0,7 cu. ft. ongeveer 35% kleiner vinden dan een standaard magnetron (1,1 cu. ft.). Bovendien is het maximale vermogen van deze microgolfoven aan de lage kant vergeleken met dat van standaard microgolfovens. Maar met een prijs van minder dan $60 is het misschien het beste om de verwachtingen laag te houden als het gaat om geavanceerde kookkracht.

Overwegingsfactoren bij de keuze van een microgolfoven

Magnetrons behoren tot de populairste keukenapparaten, dus is het logisch dat er verschillende types en modellen op de markt zijn. Dit betekent dat er geen gebrek is aan opties en dat u gemakkelijk de perfecte magnetron voor uw behoeften kunt vinden.

De lange lijst van beschikbare opties, elk met hun unieke kenmerken, betekent echter dat er verschillende factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden bij het winkelen voor een magnetron. Over het algemeen raden wij u aan bij het winkelen voor een magnetron rekening te houden met de volgende zaken, zoals type, grootte, vermogen, functies en prijs.

Microgolftype

Er zijn vier hoofdtypen magnetrons op de markt, alle met hun eigen unieke voordelen: aanrecht, inbouw, boven het fornuis, en magnetronladen.

De Amazon Microwave is een magnetron op een aanrecht. Deze magnetrons zijn ontworpen om compact te zijn, waardoor ze ideaal zijn voor kleinschalige kooktaken zoals het opwarmen van voedsel, het maken van popcorn en het ontdooien van bevroren voedsel. Hoewel ze kostbare ruimte innemen op het aanrecht, kunnen aanrechtmagnetrons gemakkelijk worden verplaatst in de keuken.

Inbouwmagnetrons worden meestal in de muur ingebouwd en kunnen niet op een aanrecht worden geplaatst. Inbouwmagnetrons zijn een slanke manier om een magnetron in uw keukenontwerp op te nemen, en helpen om rommel van uw aanrecht te verwijderen.

Boven het fornuis geplaatste microgolfovens worden ook wel boven het fornuis geplaatste eenheden genoemd. Deze types magnetrons worden boven een fornuis geïnstalleerd en dienen een tweeledig doel. Naast de standaardfuncties doet een magnetron boven het fornuis ook dienst als afzuigkap. Dit is een goed alternatief voor wie geen dampkap in zijn keuken wil.

Zoals de naam al zegt, wordt een magnetronlade als een lade onder uw aanrecht geïnstalleerd. Deze biedt alle voordelen van een microgolfoven zonder ook maar iets aan ruimte op het aanrecht op te hoeven offeren. De installatie van een lade-magnetron is echter iets ingewikkelder dan die van andere typen magnetrons.

Kooktechnologie

Naast het type magnetron dat u kiest, moet u ook rekening houden met de kooktechnologie die erbij hoort. Dit omvat zaken als convectie en invertertechnologie.

Convectie-magnetrons hebben een extra ingebouwd verwarmingselement en een ventilator om de warmte te helpen circuleren. In de convectiemodus gedraagt een microgolfoven zich als een traditionele oven. Dit betekent dat u kunt bakken, braden, krokant maken en koken zoals in een grote oven.

Inverter microgolven zorgen voor zacht en consistent koken. Dit type kooktechniek helpt om voedsel gelijkmatig te ontdooien of boter te smelten. Andere voordelen van inverter magnetrons zijn een kortere kooktijd en een grotere ovenholte.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de Amazon magnetron geen gebruik maakt van convectie of inverter technologie. Als u op zoek bent naar een goede inverter magnetron, raden wij u aan een Panasonic magnetron te kopen.

Grootte: Zal deze microgolf passen?

De grootte is een belangrijke overweging bij de aankoop van een microgolfoven. Dit is vooral belangrijk wanneer u niet veel ruimte op uw aanrecht over hebt. Meet uw kookoppervlak (en laat voldoende ruimte over voor ventilatie) voordat u een magnetron gaat kopen. Deze meting is doorslaggevend voor het type magnetron dat u kunt kopen en de maat die u moet kiezen.

De Amazon Microwave heeft buitenafmetingen van 17,3″ breedte x 10,1″ diepte x 14,1″ hoogte. Bedenk echter wel dat de keuze voor een kleine magnetron ook de interne capaciteit van uw magnetron zal beperken. Dit toestel heeft een binnenmaat van 10 ⅞” breedte x 6 ⅞ diepte. x 10″ hoogte. Deze kleine magnetron is perfect voor het opwarmen van eten of een kop koffie. Het bespaart u ook kostbare ruimte op het aanrecht!

Kookvermogen (watt)

Hoe hoger het wattage van uw magnetron, hoe sneller hij voedsel kan opwarmen. In het algemeen adviseren wij voor een klein gezin een magnetron wattage van minimaal 900 watt. Als u een groter gezin hebt, moet u gaan voor een magnetron met 1000 watt of meer. De magnetron van Amazon heeft een vermogen van 700W. Omdat dit echter een kleine magnetron is, kan hij bij dit wattage nog steeds perfect zijn werk doen.

Kenmerken

Wat de Amazon magnetron echt onderscheidt zijn de high tech functies. Deze magnetron is compatibel met Amazon Echo, wat betekent dat u met een Alexa-apparaat dat voor uw huis is ingesteld, uw oven kunt bedienen door spraakopdrachten te geven. De magnetron heeft ook een Ask Alexa knop. Wanneer u op drukt, kunt u het koken starten door gewoon de kooktijd te zeggen zonder het woord “Alexa” te noemen.

Een andere coole functie van de Amazon magnetron is het automatisch bijvullen van popcorn. Hiermee kies je gewoon een popcornmerk op de app en houdt de magnetron bij hoe vaak je popcorn maakt. Wanneer het merkt dat je bijna geen popcorn meer hebt, bestelt de Amazon magnetron hetzelfde merk popcorn voor je. U krijgt zelfs 10% korting op uw bestelling.

Maar maak je geen zorgen! Naast al deze high-tech functies, kunt u de Amazon magnetron nog steeds gebruiken zoals u een standaard magnetron zou gebruiken. Dit toestel heeft 10 vermogensstanden en een draaischijf. U kunt ook een timer en kinderslot op dit toestel instellen voor veiligheid en gemak.

Prijs

Natuurlijk zal de magnetron die u kiest, sterk afhangen van uw budget. Een goede magnetron kost meestal tussen de $100 en $300. De Amazon magnetron is echter verkrijgbaar voor $59,99, wat een ongelooflijke prijs is voor de waarde.

Het eindoordeel

Als u van slimme apparaten houdt en op zoek bent naar een technologisch geavanceerde magnetron voor uw keuken, dan is de Amazon Microwave iets voor u. Dit draagbare aanrechtblok is perfect voor kleine keukens met beperkte aanrechtruimte.

Het biedt u de perfecte combinatie van een modern, technologisch geavanceerd keukenapparaat en alle functies die u van een standaard magnetron gewend bent. Als u echter op zoek bent naar een krachtigere magnetron, raden wij u aan te kiezen voor een Panasonic of Toshiba magnetron.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 27 november 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts