Beste Gas Oven: Onze Top Gas Ovens 2021


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Een gasoven is minder populair dan zijn elektrische tegenhanger, maar dat betekent niet dat het vinden van een geweldige gaswandoven onmogelijk is. Er zijn in 2020 nog steeds meerdere merken die gasovens van hoge kwaliteit aanbieden. Daarom hebben wij deze handige koopgids samengesteld om u te helpen de beste factoren te identificeren die u moet overwegen bij de aankoop van een gaswandoven, evenals een copule van onze topkeuzes voor modellen om uit te kiezen bij het maken van uw keuze.

De juiste gasoven voor u kiezen

Gasovens hebben van nature een iets minder gelijkmatige warmteverdeling dan hun elektrische tegenhangers. Daarom is de keuze van een oven met een hoge beoordeling voor kookkwaliteit uiterst belangrijk. Daarnaast moet u ook rekening houden met de grootte, de betrouwbaarheid, de functies en de ontwerpelementen wanneer u het model voor u kiest.

Bij sommige gasovens kunt u ze bijvoorbeeld bedienen via een smartphone-app. Andere zijn voorzien van hoogwaardige knoppen of krachtige aanraakschermen die reageren op de geringste aanraking. Ook designelementen zijn van belang, bijvoorbeeld of u kiest voor vingerafdrukbestendig roestvrij staal of voor een andere afwerking die bij uw bestaande inrichting past.

Van kookvermogen en binnencapaciteit tot betrouwbaarheid en klanttevredenheid in het algemeen, het kiezen van de perfecte gasoven hangt af van een mix van factoren die samen resulteren in ofwel een kwaliteitstoestel dat nog jaren meegaat of een totale blindganger.

Met dat in gedachten, laten we eens kijken naar twee van onze favoriete keuzes voor gasovens in 2019 en wat ze zo speciaal maakt.

Onze toppers

Voor onze topkeuzes kozen we een model van BlueStar en een van Frigidaire, twee vertrouwde merken die elk hun eigen gaswandovenmodel hebben. We zullen een aantal van hun beste eigenschappen, ontwerpelementen en andere positieve punten vergelijken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over het beste model om te kopen.

1) Beste 30-inch gasoven: BlueStar BWO30AGSNG

Deze absoluut prachtige gaswandoven van BlueStar heeft alle kenmerken van een high-end design. Van de openslaande deuren in restaurantstijl tot de ongelofelijke reeks kleurafwerkingen (meer dan 750 opties beschikbaar!), er is hier voor elk wat wils.

De oven heeft een krachtige 25.000 BTU brander plus een 3.000 BTU heat assist functie voor snel voorverwarmen, zodat u sneller kunt koken. De diepte van 24 is perfect om de diepte van bestaande kasten aan te passen, terwijl de True European convectie- en Infrared Broiler-functies u meer kookflexibiliteit geven dan ooit tevoren.

BlueStar is een vertrouwd merk in het ontwerpen van high-end apparatuur, dus u kunt niet verkeerd gaan wanneer u een apparaat van dit vertrouwde merk aanschaft. De BWO30AGS is een uitstekende optie als u op zoek bent naar een gaswandoven en is zelfs verkrijgbaar in een gestapelde opstelling met dubbele oven voor nog meer kookcapaciteit.

  • Meer over BlueStar: Lees in onze diepgaande bespreking waar het bij BlueStar om gaat.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar exclusieve kortingen op alle gaswandovens.

2) Beste 24-inch gasoven: Frigidaire FFGW2426US

Frigidaire maakt al generaties lang werkpaarden, zeer betrouwbare apparaten. Deze 24 single gas wall oven is geen uitzondering, met drie verschillende afwerkingen-zwart, wit, en roestvrij staal.

De functies omvatten gelijkmatige baktechnologie om de inherente nadelen van gasverwarming te overwinnen, plus vari-braadtemperatuurregeling om te kiezen tussen twee verschillende warmteniveaus. Er zijn zelfs ingebouwde bedieningsknoppen en een snelreinigingsfunctie om uw oven in slechts twee uur schoon te maken, in plaats van hem de hele dag op een hoge temperatuur te moeten laten staan om hem schoon te maken.

Over het geheel genomen is dit Frigidaire-model misschien niet de meest flitsende van het stel, maar het krijgt de klus geklaard en is een goede optie om te overwegen voor uw kookopstelling thuis.

Conclusie

Er zijn misschien niet zo veel opties voor gaswandovens als voor elektrische modellen, maar dat betekent niet dat u niet kunt kiezen uit een paar zeer hoogwaardige opties. Vergeet niet om uw onderzoek te doen, en aarzel niet om met een Designer Appliances expert te spreken alvorens uw keuze te maken. Het is onze taak de tijd te nemen om uw unieke behoeften te begrijpen en u het toestel aan te bieden dat daar perfect aan voldoet. Hoewel de twee modellen die we hierboven opsomden uitstekend zijn, hebt u misschien iets anders in gedachten. Wij helpen u graag bij het vinden ervan en veranderen uw kookervaring thuis in iets dat hoogwaardiger, stijlvoller en aangenamer is.

FAQs

Wat zijn de voor- en nadelen van elektrische ovens versus gasovens?
Over het algemeen kunnen elektrische ovens de warmte gelijkmatiger over de kookruimte verdelen, hoewel er zeker uitzonderingen zijn. Een hoogwaardige gasoven verwarmt altijd gelijkmatiger dan een goedkope elektrische oven.

Elektrische ovens worden ook iets sneller warm dan gasovens, wat interessant is aangezien kookplaten het tegenovergestelde zijn.

Heb ik een speciale aansluiting nodig voor een gaswandoven?
Ja, u hebt ofwel een bestaande gasaansluiting nodig in de ruimte waar uw oven komt, ofwel de middelen om er een te laten installeren. Hij kan iets gecompliceerder zijn dan een elektrische oven, dus houd daar rekening mee bij het plannen van uw keukenrenovatie of nieuwe apparatuurset.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 13 september 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts