Best Alternatieven voor Vervang een ingebouwde In Sub Zero Koelkast


Laatst gewijzigd
9 juni 2020

De dag is gekomen. De reparateur kijkt u recht in de ogen en vertelt u dat de Sub Zero koelkast in uw keuken, die het vorige gezin meer dan tien jaar trouw heeft gediend, maar die nu uw ijs te zacht maakt, het heeft begeven. De reparatierekening doet u twijfelen en de maar al te vaak gestelde vraag rijst: repareren of vervangen? Wat als je het al onderhouden hebt? Moet je het geld weer uitgeven? En, als je het vervangt, hoe? Zullen de kasten en deurpanelen bij elkaar passen? Zou roestvrij staal net zo geraffineerd staan bij het huidige ontwerp van de keuken? Je hebt een schatting van de vervangingskosten, en dat getal laat je door elkaar lopen.

We weten dat niet iedereen het kleine fortuin kan opbrengen om zijn Sub Zero koelkast te vervangen, dus het idee is niet om een specifiek merk te kiezen, maar om een luxe inbouwkoelkast te overwegen zoals Monogram, Viking, Thermador enzovoort. Wij weten ook dat bij het zoeken naar een vervanging, een uniforme uitstraling zonder de kosten van een luxe inbouwkoelkast, een topprioriteit wordt.

Aangezien Sub Zero als het beste koelkastmerk wordt beschouwd en aangezien zij high-end producten maken waarvan de prijs rond de $8.500 begint, hebben wij eens bekeken hoe u een Sub Zero koelkast kunt vervangen door een betaalbare optie.

in een oogopslag – Onze 4 betaalbare opties om een oude Sub-Zero te vervangen

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor ingebouwde koelkast vervanging – klik op de links hieronder om onze beoordeling te zien op elk.

  • Beste 30-inch Sub Zero Koelkast Vervanging: Liebherr HC1540
  • Beste 36-inch Sub Zero Koelkast Vervanging: Fisher Paykel RS36A80J1N
  • Beste 42-inch Sub Zero Koelkast vervanging: Cafe CSB42WP2NS1
  • Beste 48-inch Sub Zero Koelkast Vervanging: Cafe CSB48WP2NS1

Beste 30-inch Sub Zero Koelkast Vervanging: Liebherr HC1540

De startprijs van een luxe, paneelklare 30-inch inbouwkoelkast is meestal meer dan $7.000. Het is niet ongewoon om meer dan $7.500 te betalen voor een roestvrij stalen afwerking.

De HC1540 kan worden ingebouwd op 80-inch of 84-inch hoogte met behulp van een op maat gemaakt houten paneel of met de optionele roestvrijstalen panelen die door Liebherr worden verkocht.

De dubbele vrieslades zullen u helpen organiseren. Dit is een ideaal product als uw vooroorlogse stadsappartement geen waterleiding voor de koelkast heeft. U kunt gewoon de watertank in de koelkast vullen om vers ijs te maken.

De HC1540 kost $4.999 en u kunt de plaats van de scharnieren kiezen op basis van de indeling van uw keuken.

Beste 36-inch Sub Zero Koelkast Vervanging: Fisher Paykel RS36A80J1N

De startprijs van een luxe 36-inch inbouwkoelkast is meestal meer dan $8.000. Op een roestvrij stalen afwerking, zal het prijskaartje meestal ver boven de $9.000 liggen.

Daarom biedt Fisher Paykel RS36A80J1N een kostenbesparing van $ 5.999. Het grote voordeel van deze koelkast is dat u hem kunt afwerken met een 80 of 84 inch hoog roestvrijstalen deurpaneel (prijs: $799).

Deze Fisher Paykel koelkast is ontworpen om te passen in een opening van 36 inch breed, 80 of 84 inch hoog en 24 inch diep.

De naaste broer van deze koelkast is model RS36W80LJ1N die wordt geleverd met een waterdispenser op de deur. Als u liever een enkele koelkastdeur hebt dan openslaande deuren, kunt u het model RS36W80LJ1N overwegen.

Runners Up:

  • Bertazzoni REF36PIXR 36-inch in roestvrij staal, $7244
  • Bosch Benchmark B36BT930NS openslaande deur 36 inch in roestvrij staal, $7464
  • Miele KFNF9955IDE Franse deur met dubbele vriezer en paneelklare deur, $6,999
  • Liebherr HCB2082 Franse deur met paneelklare deur, $6.499 of HCB2080 vriezer met bodem en paneelklare deur, $5.999.

Beste 42-inch Sub Zero Koelkast Vervanging: Cafe CSB42WP2NS1

De startprijs van een luxe 42-inch inbouwkoelkast is meestal meer dan $9.000. Aan een roestvrij stalen afwerking hangt een prijskaartje van meer dan $10.000.

Het is gemakkelijk om uw koelkast georganiseerd te houden met een Cafe inbouw 42-inch CSB42WP2NS1. Het heeft grote deurbakken, veel legplanken en vakken als voorbeeld van uitstekende opbergruimte. De LED-lampen die het interieur verlichten, hoeven niet vaak te worden vervangen. U kunt zelfs de handgrepen van deze koelkast aanpassen met Cafe’s handgreep selectie.

De ijsmaker gebruikt gefilterd water. Wi-fi connectiviteit wordt aangevuld door de Cafe app. Het helpt bij het oplossen van basisproblemen en geeft een melding als de deur op een kier staat.

De afmetingen van dit product zijn 23 7/8 inch voor de diepte van de kist, 42 inch voor de breedte, 83 1/2 inch is de hoogte van de kist (het rooster aan de bovenkant is er om de hoogte op 84 inch te brengen).

Runners Up:

  • De GE Profile PSB42YSKSS met Water/Ice op de deur is een goed alternatief.
  • LG Studio LSSB2692ST is een andere overweging voor een meer betaalbare inbouwkoelkast vervanging.

Beste 48-inch Sub Zero Koelkast Vervanging: Cafe CSB48WP2NS1

De startprijs van een luxe 48-inch inbouwkoelkast is meestal meer dan $10.000. Op een roestvrij stalen afwerking zal het prijskaartje ver boven de 11.000 dollar liggen.

De CSB48WP2NS1 is ontworpen met gemak en organisatie in het achterhoofd. U zult grote deurbakken zeer nuttig vinden. LED-verlichting accentueert het geheel. U kunt zelfs gebruik maken van Cafe’s geborsteld brons, koper of zwarte handgreep sets om de stijl aan te passen. Deze koelkast heeft wi-fi connectiviteit en de ijsmaker gebruikt gefilterd water.

De Cafe 48-inch koelkast past in 23 7/8-inch voor de diepte van de kast, 48-inch voor de breedte, 83 1/2-inch is de hoogte van de kast (de bovenste grill is er om de hoogte bij te snijden op 84-inch).

Runner Up:

De GE Profile PSB48YSKSS met Water/Ice op de deur is een goed alternatief.

AANBEVOLEN VIDEO:

Bekijk onze video review over Sub Zero koelkasten

Conclusie

Er bestaat geen twijfel over dat een Sub Zero koelkast een luxueuze, unieke investering is. Meer dan een pronkstuk, zijn Sub Zero koelkasten marktleider op het gebied van koeling, vochtigheidscontrole en voedselconservering. Maar als het gaat om het vervangen van een Sub Zero, bieden de hierboven beschreven alternatieven indrukwekkende alternatieven tegen een meer betaalbare prijs.

Dit kan een grote beslissing zijn en wij zijn er om te helpen. Als u de specificaties en afmetingen wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact op met een Designer Appliances expert voor meer informatie.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 24 september 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts