Toshiba EM925A5A Magnetron recensie


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Toshiba’s EM925A5A magnetron heeft een verbazingwekkende prijs/prestatieverhouding. Hij kost ongeveer $80 en met een binneninhoud van 0,9 cu. ft. en een kookvermogen van 900 Watt is hij precies goed voor een klein gezin. Deze Toshiba-magnetron is verkrijgbaar in twee kleuren: roestvrij staal (EM925A5A-SS) en zwart roestvrij staal (EM925A5A-BS).

Om de daad bij het woord te voegen, hebben we onze testmagnetron Toshiba EM925A5A-SS bij Amazon gekocht. Het arriveerde zonder Amazon over-box, alleen verpakt in de originele verpakking van de fabrikant. Gewoonlijk worden we nerveus wanneer we pakketten van UPS of FedEx ontvangen, omdat we ons deel van de verzendschade ervaren bij het runnen van een e-commerce bedrijf. We zijn blij te kunnen melden dat deze Toshiba magnetron wordt geleverd in een stevige doos en dat het product goed beschermd was in de doos met de juiste hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

We deden onze gebruikelijke tests: boter smelten, kipfilets ontdooien en het popcornprogramma testen. De Toshiba EM925A5A-SS presteerde goed in onze tests en wij zijn van mening dat dit voor een prijs rond de $80 een geweldig product is.

Overwegingen bij de keuze van een microgolfoven

Bijna elk huishouden in de VS heeft een microgolfoven. De technologie bestaat al sinds de jaren zestig, maar met zoveel opties op de markt is het moeilijk om een keuze te maken. De volgende criteria zullen u helpen de beste keuze voor uw huis te maken.

1) Bepaal type microgolf

Magnetrons zijn er in 4 verschillende types: boven het fornuis, aanrecht, ingebouwd of in een lade. Zorg ervoor dat u het juiste type voor uw huis kiest. Deze Toshiba EM925A5A is een aanrechtmodel en de ventilatievereisten staan een inbouwmontage niet toe.

2) Maat: Zal het passen?

De tweede belangrijkste factor is de grootte. Zorg ervoor dat u de ruimte goed opmeet, zorg ook voor wat ruimte rond uw magnetron voor een goede ventilatie. De afmetingen van de Toshiba EM925A5A zijn als volgt: Breedte 19,2 x Hoogte 14,8 x Diepte 11,5 inch.

3) Kookvermogen (watt)

Wij bevelen een minimum kookvermogen van 800 watt aan in magnetronovens. 900 watt is ideaal voor een klein gezin. Als u uw magnetron veel gebruikt of een groter gezin hebt, raden wij u aan te mikken op 1.000 watt of meer. Het goede nieuws met de Toshiba EM925A5A is dat u kunt koken op 13 verschillende vermogensniveaus. Deze flexibiliteit helpt u bij verschillende soorten voedsel, van het smelten van boter tot het koken van garnalen zonder dat uw voedsel aanbrandt.

4) Kenmerken

Deze Toshiba magnetron heeft geen overbodige knoppen op het bedieningspaneel.

Voorgeprogrammeerde toetsen met één druk op de knop zijn handig. De benodigdheden zijn bedekt met popcorn, 1 min, +30 seconden, en keuken timer. Het vermogen kan met één druk op de knop worden aangepast. U kunt uw acties zelfs voorprogrammeren met de geheugenfunctie als voorbeeld: Kook snijbonen op 90% vermogen gedurende 2 minuten en 15 seconden; bewaar als memory 1

De functie Sensorkoken is eenvoudig en dekt u voor ontdooien op tijd of gewicht. Het zou zelfs overdreven zijn om deze functies een echte sensorkookfunctie te noemen die we van een moderne magnetron verwachten. 6 voorgeprogrammeerde menu’s omvatten: drank, aardappel, popcorn, pizza, diepvriesgroente, en één bord.

5) Montage en afwerking

Deze magnetron van Toshiba past in elke keukenstijl. Het wordt geleverd met een stevig scharnier en een deurslot. De toetsen zijn goed leesbaar, duidelijk en reageren goed op aanraking.

Toshiba EM925A5A Microgolfoven Interieur

Toshiba EM925A5A vs EM131A5C Microgolf

De Toshiba EM925A5A is een basismodel in vergelijking met de EM131A5C. De Toshiba EM131A5C is groter en heeft een fors kookvermogen van 1100 watt. Echt sensor koken en 12 voorgeprogrammeerde recepten maken dit een van de meest gewilde magnetrons op de markt. De Toshiba EM131A5C is ook verkrijgbaar in een roestvrijstalen of zwarte roestvrijstalen uitvoering.

De binnenkant van de EM131A5C heeft in vergelijking met de EM925A5A een easy clean coating zodat je gemorste etensresten effectief kunt afvegen. Het prijsverschil van $40 tussen de twee producten maakt de EM131A5C zeer aantrekkelijk, zolang hij op uw toonbank past.

Eigenschap EM925A5A EM131A5C
Capaciteit (cu. ft.) 0.9 1.2
Vermogen (watt) 900 1,100
Vooraf ingestelde programma’s 6 12
Ontdooien Ja Ja
Koken met sensor Geen Ja
Geluid aan/uit Ja Ja
Afmetingen (BxDxH) 19,2 x 15,9 x 11,5 20.5 x 17.1 x 12.8
Draaitafel (in) 10.6 12.4
Gemakkelijk schoon te maken interieur N/A Ja

Eindoordeel

Al met al raden wij deze Toshiba magnetron aan. Gezien de prijs, prestaties en betrouwbaarheid kan het niet fout gaan.

FAQs

Wie maakt Toshiba magnetrons?
Toshiba verkocht zijn activiteiten op het gebied van huishoudelijke apparaten en lifestyle in 2016 aan de Chinese Midea Group. Hoewel deze divisie voor Toshiba verliesgevend was, zag Midea, met haar enorme productie- en marketingbereik, dit als een enorme kans. Midea maakt het merendeel van de toestellen in de wereld. Veel merken, van GE tot Frigidaire, besteden een deel van hun productie aan dit bedrijf uit.

De voordelen van de fusie waren zeer duidelijk voor de klanten. Toshiba bijvoorbeeld, een zeer erkende merknaam in de VS, was zonder de hulp van Midea nooit in staat geweest een magnetron van 80 dollar zoals de EM925A5A op deze markt te verkopen.

Hoe kan ik het geluid van de Toshiba microgolfoven uitschakelen?
Het lijkt wel of microgolfovens hun eigen taal hebben. Ze piepen voortdurend wanneer ze niet meer werken, wanneer u het bedieningspaneel aanraakt, om u te waarschuwen dat u uw voedsel moet omdraaien en ga zo maar door. Het geluid van een Toshiba magnetron is eenvoudig uit te schakelen – er is een knop voor. Nummer 8 op het touchpad doet tevens dienst als geluid of/uit-knop.

Maakt Toshiba over-the-range magnetrons?
Nee. Toshiba maakt op dit moment geen magnetron voor over het fornuis.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 27 juni 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts