Frigidaire FFFU16F2VW Freezer Review – Grote Vervanging van FFFH17F2QW


Laatst gewijzigd
23 maart 2020

Dit weekend is een goed moment om de balans op te maken, voorraden in te slaan en maaltijden voor te bereiden voor de nationale hunker down. De aanschaf van een extra Frigidaire FFFU16F2VW (ook bekend als het uit productie genomen FFFH17F2QW model) vriezer voor uw huis is een praktische keuze voor het diepvries bewaren van voedsel en het geeft een beetje gemoedsrust in deze veranderende tijden.

Het populaire koelkastenmerk Frigidaire heeft de bestseller FFFH17F2QW geüpgraded en omgebouwd tot de nieuwe FFFU16F2VW. Hoewel de koeltemperaturen van een rechtopstaande vriezer niet per se uniek zijn voor Frigidaire, moet worden opgemerkt dat niet alle vriezers de hoogwaardige functie EvenTemp bieden, die koude lucht laat circuleren met slimme sensortechnologie. We vonden deze vriezer boordevol goed doordachte handige functies, zoals een goed verlicht interieur, een op de vloer geprojecteerd controlelampje en een intuïtief organisatiesysteem voor het interieur. In dit artikel zullen we de kenmerken bekijken en zien waarom deze vorstvrije Frigidaire FFFU16F2VW een bestseller blijft.

Wat is het verschil tussen de Frigidaire FFFH17F2QW en de FFFU16F2VW?

De nieuwe Frigidaire FFFU16F2VW vriezer heeft een handvol belangrijke verschillen ten opzichte van zijn voorganger FFFH17F2QW.

Afmetingen en afmetingen:
De nieuwe Frigidaire FFFU16F2VW Diepvriezer:

 • Hoogte (inclusief scharnieren): 67-3/4-inch
 • Breedte: 27-3/4-inches
 • Diepte (inclusief deur): 29-inch
 • Capaciteit: 15.5 cu. ft.

De uit de roulatie genomen Frigidaire FFFH17F2QW Diepvriezer:

 • Hoogte (inclusief scharnieren): 67-11/16-inches
 • Breedte: 34-inches
 • Diepte (inclusief deur): 28-1/2-inch
 • Capaciteit: 16,63 cu. ft.

Afgezien van de afmetingen is de nieuwe Frigidaire FFFU16F2VW vriezer uitgerust met de EvenTemp luchtcirculatie die de temperatuur in de vriezer gelijkmatig helpt te houden en vriesbrand helpt te voorkomen bij goed verpakte levensmiddelen.

Bovendien, op het cosmetische front, de Frigidaire FFFU16F2VW betere interieur verlichting in vergelijking met die van de Frigidaire FFFH17F2QW vriezer. Hij loopt ook merkbaar stiller dan zijn voorganger. Deze vriezer heeft een redelijke prijs onder de $599, wat voor veel gezinnen nog steeds een weloverwogen aankoop is. Als uw budget erg krap is, overweeg dan de Midea WHS-109FW1 vriezer als een goedkoop alternatief.

Frigidaire FFFU16F2VW Vriezer Prestaties

De Frigidaire FFFU16F2VW is een stille rechtopstaande vriezer met sensoren die de luchtstroom laten circuleren om de binnenkant op de perfecte temperatuur te houden. De effectieve luchtstroom in deze automatisch ontdooiende vriezer helpt de kans op een vriesbrand te verminderen, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles, van delicate gelato tot stevige lasagne, nog net zo vers is als de dag waarop het werd bewaard. In feite is de luchtstroom de belangrijkste verbetering ten opzichte van het vorige product de Frigidaire FFFH17F2QW.

Als het gaat om het gelijkmatig houden van de temperatuur binnen, presteert de Frigidaire FFFU16F2VW net zo goed, zo niet beter dan zijn voormalige zelf FFFH17F2QW. Als uw huis een stroomstoring heeft, is deze Frigidaire vriezer ontworpen om voedsel tot 24 uur bevroren te houden. Dit is een moeilijke specificatie voor ons om te testen. We hebben gemerkt dat sommige reviewsites niet zo’n geluk hadden met hun testproduct. Onnodig te vermelden dat u als thuisgebruiker ervoor moet zorgen dat de toegang tot de vriezer tot een minimum wordt beperkt wanneer de stroom uitvalt. En wanneer u klaar bent om de vriezer zelf te ontdooien, is hij uitgerust met een automatische ontdooifunctie.

Verlichting

Een handige functie is de LED-verlichting, waardoor u gemakkelijk kunt zien wat er in zit. Niet alle diepvriezers hebben binnenverlichting en een goed verlichte binnenkant betekent dat u er sneller voedsel in kunt doen en uithalen dan wanneer u er langer in moet spitten. Aangezien de compressor een bepaalde temperatuur moet handhaven, is de frequentie van hoe vaak de deur wordt geopend en hoe hard de vriezer moet werken om weer af te koelen, de grootste factor van energieverbruik. Het hoorbare deuralarm is een leuke herinnering om de deur te sluiten zodat de vriezer weer kan gaan werken.

Het op de vloer geprojecteerde controlelampje laat u weten dat de vriezer operationeel is en werkt om uw maaltijden, fruit, groenten en ijs bevroren en vers te houden. Frigidaire weet dat dit direct gemoedsrust brengt.

Deuren en legplanken

Het organisatiesysteem voor het interieur bestaat uit vier verstelbare, metalen draadplanken, een diepe bodemkorf en vijf ruime deurvakken, zodat u uw vriezer optimaal kunt benutten. Met de EvenTemp luchtstroom kunnen schalen met levensmiddelen, diepvriesmaaltijden, zakken ijs en roomijs overal in de vriezer worden geplaatst zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bevriezing en ijsverbranding.

Kenmerken en specificaties

– Zekerheid bij stroomuitval – houd voedsel 2 dagen bevroren met onze superieure afdichting die koude lucht insluit (Ik zou deze specificatie van de fabrikant met een korreltje zout nemen. Hoe het voedsel is opgeslagen, het aantal keren dat de deur is geopend speelt een grote rol in de levensduur)
– EvenTemp koelsysteem circuleert koude lucht met slimme sensortechnologie om warme plekken en ongewenst bevriezen te voorkomen
– Vorstvrij ontwerp zodat u uw vriezer nooit meer hoeft te ontdooien
– Flexibel organisatiesysteem voor het interieur met vier verstelbare, metalen draadplanken, diepe bodemkorf, vijf ruime deurvakken, zodat u elke vierkante centimeter van uw vriezer optimaal kunt benutten
– Hoorbaar temperatuuralarm dat u waarschuwt als de deur op een kier staat of als de temperatuur van de vriezer stijgt
– Op de vloer geprojecteerde inschakel-indicatoraan-indicator laat u in één oogopslag weten dat uw vriezer uw voedsel bevroren en vers houdt
– Interne temperatuurregelaar maakt het regelen van de temperatuur eenvoudig en gemakkelijk
– Heldere LED-verlichting maakt het gemakkelijk om te zien wat er in zit
– Gladde witte afwerking met witte behuizing
– Gemonteerd op wielen om de vriezer gemakkelijk te verplaatsen

Voor-en nadelen van Frigidaire FFFU16F2VW Diepvriezer

Op basis van de feedback van klanten die we uit honderden reviews hebben verzameld, geven we hier onze mening over de voor- en nadelen.

Pros

 • Goede prijs voor een kwaliteitsvriezer
 • De afmetingen zijn ideaal voor kelderinstallaties. Past door de meeste trappen.
 • De mensen zijn over het algemeen tevreden met de rekken. (sommigen wensen diepere planken)

Cons

 • De verpakking is niet beschermend. Probeer dit product te kopen bij een betrouwbare detailhandelaar met een goede verzending.
 • De deur is omkeerbaar, maar wij raden het omkeren niet aan. De deurafdichting en de bedrading van het alarm maken het of breken het voor deze vriezer. Het is beter er niet aan te sleutelen.

Frigidaire staat bekend om zijn hoge kwaliteit koelkasten en de FFFU16F2VW vriezer is niet anders. Dankzij het intuïtieve organisatiesysteem voor de binnenkant, de consistente koude temperatuur en de goed verlichte binnenkant wordt het vullen van de vriezer met gezinsmaaltijden een fluitje van een cent. Het is een geweldige vervanging voor de Frigidaire FFFH17F2QW.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 23 maart 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts