Frigidaire Professional Series Beoordeling


Laatst gewijzigd
17 december 2020

De Frigidaire Professional-serie is precies het soort keukenapparatuur van hoge kwaliteit waar u op kunt vertrouwen, zonder dat het u veel geld kost. Hoogwaardige producten met een moderne pro-stijl die jarenlang betrouwbaar zullen zijn, tegen een betaalbare prijs.

We hebben dit artikel onlangs bijgewerkt met de nieuwe en elegante Frigidaire Professional glasdeurkoelkast FPGU19F8TF, die luxe biedt tegen een betaalbare prijs.

3 redenen om voor Frigidaire Professional Series-toestellen te kiezen

Deze serie grote huishoudelijke apparaten is ontworpen om in de huiselijke omgeving te passen en combineert de duurzaamheid en lange levensduur van professionele apparaten met het slanke en moderne aantrekkelijke uiterlijk van de beste huishoudelijke producten. Hier zijn drie goede redenen om een Frigidaire Professional apparaat voor uw huis te overwegen.

1) Goed gemaakt, professioneel ontwerp

Het maakt niet uit of je in een piepklein studio-appartement woont of in een groot huis in ranchstijl; als je apparatuur stijlvol, goed gemaakt en goed ontworpen is, zal je keuken er goed uitzien en goed aanvoelen – en er gaat niets boven het bereiden van fantastische gerechten in een keuken die aanvoelt alsof hij in een designmagazine zou kunnen staan.

Het professionele Frigidaire-assortiment is niet alleen ontworpen om er goed uit te zien, maar ook om intensief thuisgebruik aan te kunnen, wat uiteindelijk betekent dat ze er langer goed uit blijven zien dan uw gebruikelijke huishoudelijke apparaten. De Smudge-Proof™ coating op de roestvrijstalen afwerking is bijvoorbeeld van een aanzienlijk hogere kwaliteit dan bij de meeste vingerafdrukbestendige roestvrijstalen afwerkingen. U zult geen rommelige aanblik in uw keuken hebben.

2) Topkwaliteit tegen een redelijke prijs

De populairste reden die mensen geven voor het kopen van goedkope apparatuur in plaats van apparatuur van hoge kwaliteit is betaalbaarheid. Als je het geld niet hebt om dure producten van topkwaliteit te kopen, heb je het immers gewoon niet. Dat is waar producten zoals de Frigidaire Professional serie uniek zijn – ze bieden u topkwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie tegen redelijke prijzen.

3) Volledige line-up biedt flexibele installatiemogelijkheden

Luxe uitstraling met vriezer/glasdeur-koelkastcombinatie – Naadloze installatie met afbouwdeel

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het feit dat al uw belangrijke toestellen van dezelfde fabrikant zijn. Ten eerste hoeft u minder contacten te onderhouden voor het geval er toch iets misgaat; u hoeft maar één contactpersoon aan te spreken. Ten tweede begint u te weten wat u kunt verwachten; de kwaliteit en de prestaties van uw toestellen zullen consistent en voorspelbaar zijn – en omdat ze van uitstekende kwaliteit zijn, is die voorspelbaarheid en consistentie een goede zaak. En niet te vergeten dat Frigidaire van tijd tot tijd geweldige aanbiedingen heeft voor complete keukenpakketten.

De Frigidaire Professional-serie omvat al uw belangrijke keukenapparatuur, waaronder koelkasten, fornuizen, kookplaten, wandovens, vaatwassers en magnetrons. Maar hoewel er tal van opties beschikbaar zijn, overstelpt de Professional serie u niet met honderden keuzes die elk slechts zeer weinig verschillen – ze hebben de producten verfijnd om u de beste opties te bieden en het kiezen eenvoudig en gemakkelijk te maken.

Frigidaire Professionele Koelkasten

De naam Frigidaire is natuurlijk synoniem met koelkasten en de Professional serie is niet anders. Onze professionele koelkasten bieden het beste op het gebied van gebruiksgemak, temperatuurregeling, luchtkwaliteitsregeling, energiezuinigheid en stille werking – alles wat u in de loop der jaren van Frigidaire bent gaan verwachten, maar dan beter! De koelkasten zijn er in twee soorten:

Frigidaire Professionele Inbouw Koelkast en Diepvriezer

Samen zijn deze twee items maar liefst 64″ breed, zodat u elk 32″ ruimte hebt. Afhankelijk van welke bekleding u kiest, bedraagt de hoogte tussen 75″ en 80″.

Luxueuze afwerking met FPFU19F8RF vriezer gecombineerd met FPRU19F8RF koelkast met behulp van de afwerkingskit TRIMKITEZ2 voor een naadloze look uit één stuk.

Frigidaire Professionele Franse deur & Side By Side Koelkasten

Met een breedte van 36″ biedt deze koelkast verschillende opties, waaronder volledige diepte, aanrechtdiepte en de keuze voor een in de deur ingebouwde ijsmaker.

Of u nu de voorkeur geeft aan gas of elektrisch, de Frigidaire Professional serie heeft het perfecte fornuis voor u. Enkele van de kenmerken van de serie zijn:

 • 30″ breedte en 26″ box diepte
 • Een slide-in look met bedieningsknoppen aan de voorkant en een vlakke achterkant
 • Een opberglade die ideaal is om rommel van het aanrecht te verwijderen of u ruimte in uw kasten te besparen
 • Met de dubbele timers kunt u een timer instellen voor zowel uw kookplaat als uw oven
 • Snelle zelfreiniging die slechts twee uur duurt
 • Een ingebouwde tijdomzetter om de kooktijd voor convectie koken aan te passen
 • Zowel de gas- als de elektrische versie hebben een 2-in-1 brug waarmee u meer dan één kookplaat tegelijk kunt gebruiken
 • Warm houden zone

Modern, slide-in look FPGH3077RF 30 gasfornuis

Kookplaten

Onze kookplaten zijn verkrijgbaar in elektrisch, gas- en inductiekookplaten, zodat u uit tal van opties kunt kiezen. Kies tussen 30″ en 36″ breedte voor een kookplaat die aan uw behoeften voldoet. Deze omvatten ook:

 • Een 2-in-1 brug waarmee u meer dan één kookplaat tegelijk kunt gebruiken
 • Warm houden zone
 • Indicatorlampje heet oppervlak

Inductiekookplaten zijn snel een van de populairste keuzes in kookplaten aan het worden. Zij bieden een uitstekende temperatuurregeling met een grotere nauwkeurigheid dan gas of elektrisch en zijn uitstekend geprijsd.

Frigidaire Professionele Ovens

We houden het eenvoudig met onze Professional serie wandovens, die twee uitstekende keuzes biedt – de enkele oven of de dubbele oven. Beide opties omvatten convectie en zelfreiniging en dankzij de ingebouwde PowerPlus-technologie krijgt u veel snellere voorverwarmingstijden. U zult ook genieten van nauwkeurig koken met de temperatuursonde, en dubbele timers op het dubbele ovenmodel waarmee u verschillende tijden kunt instellen voor de twee ovens.

Frigidaire Professionele Vaatwassers

Kies uit het Basic-model dat over alle nieuwste reinigingstechnologie beschikt, of upgrade naar het Upscale-model dat een SpacePro derde rek omvat, een Energy Star-certificaat heeft en een PowerBright-vloerlicht om de werking aan te geven. Dit model is ook uitgerust met het EvenDry-systeem met ventilator, dat de lucht gelijkmatig recirculeert voor een betere vochtverwijdering. Snelle opmerking – Tijdens promotionele seizoenen komen we sterke promoties tegen van Frigidaire met een gratis upgrade naar een hoger niveau vaatwasser.

Magnetronovens

Een verrassend sterke onderscheidende factor voor de Frigidaire Professional serie zijn de hoogwaardige magnetrons. FPMO209RF is het populairste product in de reeks. Deze magnetron kan worden geïnstalleerd als een inbouwunit één met uw kasten. Over-the-range magnetrons kunnen een hoge capaciteit van 400 CFM afblazen. Model FPBM3077RF biedt zelfs convectiekoken. De nieuwste aanwinst is een 30-combi-magnetron FPMO3077TF met neerklapbare deur, een echt inbouwapparaat voor een betaalbare prijs van minder dan $1000.

De onderste regel

Of u nu een complete keukenrenovatie uitvoert of slechts één of twee onderdelen moet vervangen, de Frigidaire Professional-serie biedt u prachtige, duurzame kwaliteit die uw keuken tot het hart van uw huis maakt. Als u op zoek bent naar duurzaamheid en betrouwbaarheid, kijk dan eens naar dit merk om van uw keuken een keuken te maken waar u trots op zult zijn.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 20 februari 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts