Frigidaire Koelkast Beoordeling (2020)


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Of u nu op zoek bent naar een snelle vervanging voor uw kapotte koelkast of u uw keuken met een beperkt budget wilt upgraden, het koelkastassortiment van Frigidaire biedt een breed scala aan opties die betaalbaarheid en prestaties combineren. Dankzij het ongecompliceerde ontwerp en de duurzaamheid, samen met de consistente, hoge kwaliteit van voedselconservering, is het geen wonder dat de naam Frigidaire synoniem is geworden met koelkasten in het algemeen. “Stop het in de Frigidaire,” zoals mijn oma altijd zei.

Frigidaire koelkasten zijn er in verschillende maten en stijlen, waaronder aanrecht, openslaande deur, top vriezer, en onze favoriet, de kolom koelkast / vriezer model. Ze bieden ook een grote verscheidenheid aan moderne, hoogtechnologische functies, van vochtigheidsgeregelde koelladen tot veegvast roestvrij staal.

In dit artikel bekijken we alle verschillende modellen, uitvoeringen, kenmerken en functies van Frigidaire koelkasten. Wij vertellen u alles wat u moet weten, zodat u de perfecte kosteneffectieve koelkast voor uw keukenontwerp en levensstijl kunt kiezen.

Onze 5 beste Frigidaire koelkasten van 2020

Hier is de lijst van onze top keuze voor Frigidaire koelkasten – klik op de links hieronder om onze beoordeling te zien op elk.

 • 1) Beste in het algemeen: Frigidaire PRMC2285AF Koelkast
 • 2) Meest Betrouwbaar: Frigidaire Professioneel FPBC2278UF
 • 3) Beste budget: Frigidaire FFSS2615TS Koelkast
 • 4) Beste diepvriezer: Frigidaire FFHT1425VW Koelkast
 • 5) Beste ingebouwde kolommen: Frigidaire Professional FPFU19F8WF en FPRU19F8WF

Frigidaire Koelkast serie: Professioneel, Galerij, en Standaard

In apparaattermen is een “serie” een reeks producten die door de fabrikant wordt aangeboden. Deze productlijnen onderscheiden zich van elkaar door prijs, ontwerp, gebruikte materialen en kenmerken. Volgens dezelfde logica biedt Frigidaire drie series aan: Standaard, Galerij, en Professioneel (goed, beter, beste schema).

De professionele serie is populair vanwege het slanke, verfijnde en moderne ontwerp, inclusief vlekvrij roestvrij staal, en de grote ronde handgrepen, in combinatie met duurzaamheid en betrouwbaarheid. De prijzen beginnen bij $1.899.

Hoewel iets minder luxe en duur dan de pro serie, heeft de gallery serie een aantal speciale kenmerken, waaronder vingerafdrukbestendig roestvrij staal, en unieke, stijlvolle handgrepen. De prijzen beginnen vanaf $1,349.

De standaardserie is de meest budgetvriendelijke van de drie Frigidaire koelkastseries. Deze eenvoudige modellen zonder franje zijn fantastische budgetvriendelijke opties. De prijzen beginnen vanaf 499 dollar.

Frigidaire koelkasten zijn er in een groot aantal verschillende stijlen voor elk budget, ontwerpvoorkeur en keukengrootte. Hier zullen we enkele van de meest populaire stijlen bekijken.

openslaande deuren

Frigidaire Franse deur koelkasten hebben een professioneel ontwerp. Het ruimtebesparende opbergsysteem en de LED-verlichting garanderen een goede bereikbaarheid van de voorwerpen. Hij heeft een ruim interieur met een opklapbare plank, zodat ook grotere voorwerpen er gemakkelijk in passen. Frigidaire Franse deur stijl heeft twee aparte compartimenten. Het bovenste vak opent als openslaande deuren, het onderste als een lade. De technologie voor vochtigheidscontrole houdt de artikelen langer vers.

Enkele deur

Eendeurs Frigidaire koelkasten worden geleverd met een zuiver-lucht filtratie systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw voedsel vers smaakt en ruikt. Het ingebouwde waarschuwingssysteem laat het u weten als de koelkast open is of de temperatuur onregelmatig is.

Zij aan Zij

Dit type koelkast van Frigidaire wordt geleverd met een waterfiltersysteem, dat het water filtert en tot 99% lood en cyste verwijdert. Het heeft dubbele deuren die van boven naar beneden doorlopen. Het zuivere luchtsysteem filtert de lucht in de koelkast, zodat deze altijd vers blijft. Zichtbaarheid en toegankelijkheid nemen toe met zijn LED-verlichtingssysteem. De opbergruimte binnenin is verstelbaar en zeer ruim.

Bovenvriezer stijl

De koelkast met bovenvriezer is gemakkelijk schoon te maken. Het zorgt ervoor dat uw voedsel langer vers blijft dankzij de vochtigheidsgeregelde groentelades. Items zijn gemakkelijker te organiseren met de draadplank over de hele breedte.

Overwegingen bij de aankoop van een koelkast

De koelkast is een van de meest gebruikte en zichtbare apparaten in huis. Moderne koelkasten houden niet alleen uw voedsel koud, maar regelen ook de vochtigheid en de luchtstroom om de houdbaarheid te bevorderen. Hier bekijken we de belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van een koelkast.

Tegendiepte

De term aanrechtdiepte komt voort uit de constatering dat ze ongeveer even lang zijn als uw aanrecht, meestal tussen 27 en 30 diep. Een aanrechtmodel koelkast is zo ontworpen dat hij in de keukenkastjes past, voor een strakke uitstraling. De afwezigheid van te ver doorgetrokken deuren met doosvormige gelakte zijkanten helpt de koelkast in het algemene design van de keuken te passen en verbetert de algemene esthetiek.

Frigidaire heeft aanrechtmodellen voor alle series; Professional, gallery, en budget.

Klimaatregeling: Temperatuur en vochtigheid

Een koelkast is meer dan alleen het koelen van voedsel en dranken. Een goede koelkast moet de veiligheid van uw voedsel en de levensduur van de opslag ervan garanderen. Het doet dit door de drie belangrijkste factoren van koeling – temperatuur, vochtigheid en interne luchtstroom – naar behoren te regelen. Doordat u deze factoren onafhankelijk kunt regelen, wordt de houdbaarheid van uw artikelen verlengd, wordt voedselverspilling tot een minimum beperkt en bespaart u geld.

Moderne koelkasten hebben digitale thermometers die de exacte temperatuur van de koelkast aangeven. Deze koelkasten geven niet alleen de temperatuur weer, maar bieden u ook de mogelijkheid deze aan te passen.

Vocht speelt een belangrijke rol bij de conservering van levensmiddelen. Om voedsel goed te kunnen bewaren en de versheid ervan te behouden, is de juiste hoeveelheid vocht belangrijk. Door uw groenten bijvoorbeeld in een groentelade te bewaren, regelt u de specifieke hoeveelheid vocht die nodig is om uw groenten vers te houden.

Luchtstroming is ook een belangrijke klimaatbeheersingsfactor bij koeling. Geurontwikkeling en voedselverontreiniging zijn het gevolg wanneer de luchtstroom niet optimaal is. Een koelkast met een goed luchtsysteem zorgt voor een goede luchtstroom en filtratie. Dit houdt de lucht in de koelkast fris en schoon.

Verstelbare compartimenten met individuele temperatuurregelaar

Het interieur van de koelkast is datgene waar we gebruik van maken, dus het ontwerp ervan is zeer belangrijk. Voordat u een koelkast gaat kopen, is het handig om te weten hoeveel ruimte u nodig hebt. Een kwaliteitskoelkast is voorzien van verstelbare compartimenten. Dit verbetert de opslag en het gemak van het ordenen van items in de koelkast. Topmerken hebben nu koelkasten met afzonderlijke compartimenten, elk met een eigen temperatuurregelaar die kan worden ingesteld afhankelijk van de temperatuurbehoeften van het opgeslagen artikel.

Efficiënte waterdispenser

De meeste moderne koelkasten zijn uitgerust met een waterdispenser. De kwaliteit en efficiëntie van waterdispensers varieert per fabrikant, dus wij raden aan de reviews van klanten te lezen alvorens een koelkast met waterdispenser aan te schaffen.

IJsbereiders en goed ijs

Ice makers zijn een algemeen kenmerk van topkwaliteit koelkasten. Hun neiging tot afbraak is groot omdat zij onderdelen bevatten die in beweging zijn. Om toekomstige servicebezoeken te beperken, raden wij aan een koelkast met een ijsmaker van hoge kwaliteit aan te schaffen.

Ook de kwaliteit van de ijsblokjesverdeler is van groot belang. IJs van slechte kwaliteit lost snel op en koelt uw drankje niet goed af. Bovendien vermindert de neiging van ijs om de dispenser te verstoppen met een ijsmaker van hoge kwaliteit.

Waterfilter

Een waterfilter is een apparaat in het waterdistributiesysteem dat ervoor zorgt dat uw water vrij is van verontreinigingen. Aangezien dit apparaat een belangrijke taak vervult, is het noodzakelijk het te onderhouden.

Zodra de smaak of de geur van het afgegeven water verandert, weet u dat uw waterfilter moet worden vervangen. Het waterfilter om de zes maanden vervangen of vervangen is optimaal, zodat de opgehoopte verontreinigingen niet terug in het water sijpelen.

Geluid en waarschuwingen

Het geluid van de motor van een koelkast en de onderdelen daarvan is gewoonlijk vrij laag. Maar als u het thuis echt stil wilt hebben, zijn er tegenwoordig koelkasten met een geluidsonderdrukkingssysteem.

U kunt ook een koelkast kopen die u vertelt wanneer de deur open is, of wanneer de temperatuur daalt. Deze moderne voorzieningen kunnen helpen voedselverspilling tegen te gaan en de energiekosten te verlagen.

Beste Frigidaire Koelkasten Review; Onze Top 5 Picks

1) Beste totaal: Frigidaire PRMC2285AF Koelkast

Breedte: 36-inches | Hoogte: 68-1/8- inches | Diepte van de kast: 24-1/2- inches | Totale Capaciteit: 21.8 cu. ft. | Koelkast inhoud: 13.4 cu. ft. | Capaciteit ombouwbare zone: 2,6 kub. ft. | Vriezerinhoud: 2.6 cu. ft. | IJsmaker: Ja: Alarmsysteem: Ja: Digitaal display: Ja | Energy Star: Ja | Teller-diepte: Ja: Waterdispenser: Ja | Luchtfilter: Geen

Productoverzicht
Dit nieuwste model Frigidaire koelkast is een upgrade van het model uit de vorige serie FG4H2272UF. De PRMC2285AF is een topmodel koelkast uit de professionele serie. In tegenstelling tot de FG4H2272UF heeft dit model een aanrechtmodel dat opgaat in de keuken.

De PRMC2285AF is gemaakt van roestvrij staal en is vingerafdruk- en veegbestendig. De legplank van glas voegt schoonheid toe aan een toch al verbazingwekkend ontwerp. Hij wordt geleverd met een bredere deur aan de rechterzijde die een ruimere toegang mogelijk maakt.

Waarom we het leuk vinden

 • 13.4 cu. ft. verse levensmiddelen capaciteit biedt voldoende ruimte voor het opslaan van verse levensmiddelen
 • LED-binnenverlichting
 • Deur Ajar Alarmsysteem
 • Stroomuitval Alarmsysteem
 • Twee ijsmakers

Beste eigenschappen

 • Gebroken ijs of ijsblokjes
 • Gefilterd water
 • Bredere deur aan de rechterkant voor meer toegang tot voedsel zonder de linkerkant te openen
 • Auto-Close deur
 • CrispSeal-lades – passen de vochtigheid automatisch aan zodat uw voedsel langer houdbaar blijft (verwijdert overtollige vochtigheid en sluit droge lucht in)
 • Twintech technologie – regelt de temperatuur in de koelkast en de vriezer. Houdt de koelkast temperatuur in balans.
 • Extra groot ijs- en watervak bij de deur voor grote flessen en kruiken
 • Snelvries optie

2) Meest betrouwbaar: Frigidaire Professional FPBC2278UF

Breedte: 36 inches Hoogte: 69-7/8 inches Diepte van de kast: 27-1/8 inches Totale capaciteit: 21.6 cu. ft. | Verse voeding: 14,8 kubieke meter | Vriezer capaciteit: 6.8 cu. ft. | IJsmaker: Ja. Vorstvrij: Ja. Digitaal scherm: Ja. Teller-diepte: Ja. Luchtfilter: Ja. Waterdispenser: Ja

Productoverzicht
De FPBC2278UF professionele serie met zijn geluidsonderdrukkingssysteem garandeert u een rustige woonervaring. Het verwijderbare wijnrek kan tot vijf dranken tegelijk bevatten. Dit model wordt geleverd met een automatisch alarmsysteem dat u laat weten als de deur open blijft staan.

Dit model heeft ook openslaande deuren, en het koelsysteem van topkwaliteit houdt de temperatuur van de koelkast te allen tijde gelijk. Dankzij de water- en ijsdispenser aan de buitenkant hoeft u de koelkast niet te openen voor een glas water.

Waarom we het leuk vinden

 • Verse producten worden vers gehouden
 • Kannenrek voor gemakkelijke toegang tot ingeblikte dranken
 • Digitale display en bediening
 • Eenvoudige organisatie en toegankelijkheid
 • Soepel glijden van vrieslades

Beste eigenschappen

 • LED-verlichting op meerdere niveaus
 • Organisatie qua ruimte
 • Snel bevriezen
 • Dubbele ijsmakers
 • Vochtigheidsgeregelde CrispSeal-lades voor het bewaren van groenten
 • Zuiver luchtfilter

3) Beste budget: Frigidaire FFSS2615TS Koelkast

Breedte: 36-inch Hoogte: 68-7/8-inch Diepte van kast: 28-3/4-inch Totale capaciteit: 25,5 cu. ft. | Koelkastinhoud: 16,5 kubieke meter | Vriezer inhoud: 9 kubieke meter | IJsmaker: Ja. Digitaal scherm: Ja. CSA-gecertificeerd: Ja. Energy Star: Nee. Waterdispenser: Ja. Luchtfilter: Geen

Productoverzicht
De Frigidaire FFSS2615TS is een budgetmodel side-by-side koelkast. De deuren gaan van boven naar beneden open, zodat u een volledig beeld van de koelkast krijgt wanneer u de deuren opent. Dit model biedt u meer dan 100 manieren om de koelkast aan uw behoeften aan te passen en biedt meer ruimte voor het opbergen van artikelen, dankzij het store-more rekkensysteem. Automatisch systeem waarschuwt wanneer het waterfilter moet worden vervangen.

Waarom we het leuk vinden

 • De opbergruimte in de deur verbetert de opslagcapaciteit van de koelkast
 • LCD-bediening voor eenvoudige selectie van opties
 • Deli-lade om vlees en kaas vers en georganiseerd te houden
 • Buitenkant waterdispenser
 • Voor- en achterrollers voor gemakkelijke verplaatsing

Beste eigenschappen

 • Ijsblokjesdispenser
 • Pure Source water- en ijsfiltersysteem
 • Gallon deurbakken
 • Dagboek compartiment
 • LED-verlichting
 • Energiebespaarder

4) Best Top Freezer: Frigidaire FFHT1425VW Koelkast

Breedte: 27-5/8-inch Hoogte: 59-7/8-inch Diepte van kast: 25-1/4-inch. | Koelkast: 10 cu. ft. | Vriezer inhoud: 3.9 cu. ft. | IJsmaker: Optioneel: Energy Star-gecertificeerd: Ja. Vorstvrij: Ja. Digitaal scherm: Nee Water afgifte: Nee. Luchtfilter: Geen

Productoverzicht
De Frigidaire FFHT1425VW topvriezer is een koelkast van topkwaliteit. Dit model is verkrijgbaar in twee even mooie en elegante kleuren, zwart en geborsteld staal. Het ontwerp van de bovenvriezer van de FFHT1425VW betekent dat hij in kleine ruimtes in de keuken past.

Zowel het koel- als het vriesgedeelte van deze koelkast bevatten deurvakken. Deze bakken verbeteren de opslagruimte van dit moderne model aanzienlijk.

Waarom we het leuk vinden

 • Flexibel intern opslagsysteem
 • Glazen leggers over de gehele breedte, zowel in de vriezer als in de koelkast
 • Ruime deurbakken
 • Ruimte voor ijsblokjesmachine
 • Zeer betaalbaar

Beste eigenschappen

 • EvenTemp koelsystemen zorgen voor een constante temperatuur
 • Vochtigheidsgeregelde Vriezerlade
 • Automatisch sluitende deuren
 • LED-verlichting
 • Halfbrede schuiflade voor vlees en broodjes

5) Beste Ingebouwde Kolommen: Frigidaire Professional FPFU19F8WF en FPRU19F8WF

Breedte: 33-inches (elk) | Hoogte: 71 3/4-inches (optioneel 75 of 79 met trim) | Diepte: 24-inches | Capaciteit: 18.6 cu. ft (elk) | Ice Maker: Ja (Vriezer) | Waterdispenser: Ja (Koelkast) | Energy Star Certified: Ja | Luchtfilter: Ja

Productoverzicht
De Frigidaire professionele modellen FPFU19F8WF en FPRU19F8WF hebben een kolomstijl. Op het eerste gezicht zien deze twee modellen er hetzelfde uit.

Het enige verschil tussen deze twee modellen is dat de FPRU19F8WF een interne waterdispenser heeft en geen ijsmaker, terwijl de FPFU19F8WF wel een interne ijsmaker heeft maar geen waterdispenser. Beide modellen zorgen ervoor dat uw etenswaren langer vers blijven dankzij hun luchtcirculatiesysteem.

Het alarmsysteem van deze koelkasten waarschuwt u bij temperatuurschommelingen, stroomuitval en een open deur. Beide modellen zijn ruim en zouden een groot gezin comfortabel bedienen. Het ontwerp in de diepte zorgt ervoor dat het goed in de keuken past. Deze modellen zullen in juni 2020 op de markt komen.

Waarom we ze mogen

 • EvenTemp koelsysteem brengt de temperatuur in de koelkast gelijk
 • Verstelbare planken
 • Roestvrijstalen vlekvrij lichaam
 • Vingerafdruk bestendige behuizing
 • Interne waterdispenser voor FPRU19F8WF en interne ijsmaker voor FPFU19F8WF

Beste eigenschappen

 • Digitale temperatuurregeling
 • Ruimte-indeling voor eenvoudige organisatie en toegankelijkheid van voorwerpen
 • CrispSeal knisper lade
 • Sabbat Modus

Conclusie

Frigidaire koelkast biedt een breed scala van koelkasten en tegen betaalbare prijzen. De koelkasten zijn kosteneffectief en efficiënt. Afhankelijk van uw budget en smaak zijn er verschillende stijlen en series verkrijgbaar. Frigidaire koelkasten tegen minimale kosten bieden hoge kwaliteit, service en duurzaamheid.

Het dieptepunt van dit elegante merk is het gebrek aan connectiviteit. De afwezigheid van wifi en andere vormen van connectiviteit is wat dit merk onderscheidt van de budgetmerken. Maar wat hij mist aan connectiviteit, maakt hij goed in dienstverlening en levensduur.

FAQs

Is Electrolux hetzelfde als Frigidaire?
Het merk Electrolux is de moedermaatschappij van Frigidaire. Terwijl Electrolux aan Europa levert, levert Frigidaire voornamelijk aan de Verenigde Staten van Amerika.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 31 mei 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts