Beste drank koeler: Top 7 drank koelers 2021


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Denkt u aan het opzetten van een entertainment bar, man cave, of ze schuur? Dan is een drankkoeler perfect voor jou! Drankenkoelers zijn speciale koelkasten die speciaal zijn ontworpen voor het koelen van bier, frisdrank, water, en in sommige gevallen wijn. Een drankkoeler voor onder de toonbank (ook wel drankencentrum genoemd) is een uitstekende aanvulling op een keukenkoelkast, omdat uw gezin en gasten dan niet meer vaak de koelkast hoeven te openen om een drankje te pakken.

De meeste mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een wijnkoelkast, een drankkoeler en een gewone koelkast. De belangrijkste verschillen tussen deze toestellen zijn de schapindeling, de temperatuurregeling en de vochtigheidsgraad.

Een koelkast is ontworpen om verschillende soorten levensmiddelen bij zeer lage temperaturen te bewaren, terwijl de luchtstroom en de vochtigheidsgraad gehandhaafd blijven. Een wijnkoelkast is bedoeld voor het bewaren van wijnflessen in aangepaste legborden bij een optimaal temperatuurbereik van 38°F (3°C) tot 65°F (18°C). Een drankenkoeler is echter ontworpen met een flexibel rekkensysteem en is gebouwd met het oog op efficiënt ruimtegebruik. Het temperatuurbereik varieert van 0°F tot 38°F om bier en frisdrank koel te houden.

Na het bekijken van tonnen drankkoelers, het vragen van onze klanten naar hun favorieten, en het doorlezen van specificaties, hebben we een lijst samengesteld van de beste drankkoelers van 2020. Als basis voor onze beoordeling hebben wij gekeken naar het temperatuurbereik, de interne LED-verlichting, de koelfuncties, de afmetingen, het type deur, het materiaal en de ventilatie.

Hier is de lijst van onze top drank koelers – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste 24 Inch Drankenkoeler: Marvel ML24BCG0RS
 • 2) Beste wijn en drank combinatie: Marvel MP24WBG4RS
 • 3) Beste Budget Drankkoeler: XO XOU24BCGSR
 • 4) Beste 15-inch (breedte) Slim Beverage Cooler: Marvel ML15BCG2RS
 • 5) Beste drankkoeler voor buiten: True TBC-24-R-SG-B
 • 6) Beste budget drankkoeler voor buiten: Summit SPR7BOSST
 • 7) Beste overall: Sub Zero UC24BGSTHRH

Belangrijke kenmerken bij het kopen van een drankkoeler

Sommige kenmerken zijn essentieel bij de keuze van een drankencentrum voor uw huis. Deze functies omvatten:

Opbergrekken

De meeste drankkoelers hebben ingebouwde glazen leggers die uitsluitend zijn ontworpen voor flessen en blikjes. Andere modellen hebben planken van met plastic omwikkeld draad of andere materialen, die verschillen in duurzaamheid en esthetiek.

Drankenkoeler aan de stijlvolle bar van onze klanten

Over het algemeen moet een drankkoeler een verstelbaar rek hebben dat kan worden verplaatst voor flessen en blikjes van verschillende grootte. Als u flessen in verschillende vormen en maten hebt, kan de flexibiliteit van de schapconfiguraties voor u een belangrijke overweging zijn.

Maat

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste factor om te overwegen alvorens een drankkoeler te kopen. Eerst moet u de ruimte opmeten en bepalen of het onder een aanrecht of in kasten moet komen. Controleer dan de beschikbare breedte.

Flexibiliteit in ontwerp

De pasvorm en afwerking van de koelkast voor dranken zijn twee factoren die veel klanten over het hoofd zien. Voor een ingebouwde look kiest u een model met nulspleet- of scharnierscharnieren. Deze specifieke scharnieren maken installatie zonder tussenruimte mogelijk.

Drankenkoeler met deurkozijn op maat in de keuken van onze klant

Als u een naadloos ontwerp wenst, kies dan voor een drankkoelkast die verzonken kan worden geïnstalleerd. De meeste drankkoelers op onze lijst hebben ook paneelklare modellen die bij uw keukenkastjes passen. Uw meubelmaker of timmerman kan een voorkant voor de paneelklare modellen maken.

Temperatuurbereik

Drankenkoelers hebben gewoonlijk een groot temperatuurbereik (van 0°F tot doorgaans 38°F). Sommige kunnen zich slechts binnen een bepaald bereik aanpassen, maar de beste drankkoelers kunnen van een omgevingstemperatuur tot het vriespunt gaan. Bij het kopen van een drankkoeler moet u het temperatuurbereik vergelijken met wat u wilt bewaren.

functionele drankkoeler onder de toonbank in de voorraadkamer van onze klanten

Ventilator

Drankenkoelkasten zijn uitgerust met een ventilator die koele lucht laat circuleren om een gelijkmatige koeling van het interieur te handhaven. Ventilatoren zorgen ervoor dat het toestel optimaal efficiënt werkt. Sommige drankkoelers zijn echter niet voorzien van een ventilator, wat tot temperatuurschommelingen leidt.

Wijn- en drankenkoeler in de keuken van onze klanten

Onze 7 beste drankkoelers

1) Beste 24 Inch Drankkoeler: Marvel ML24BCG0RS

Breedte: 24 | Hoogte: 34 Diepte: 23 Afwerking: Roestvrij staal. Zones: Enkele fles Capaciteit: 20 Opties: Rechts scharnierend, witte LED binnenverlichting, deurdranger, legborden van gecoat staal, breed temperatuurbereik.

Productoverzicht
Bent u op zoek naar een koelkast voor dranken die niet alleen mooi oogt, maar ook efficiënt is voor het koelen van uw dranken? Kijk dan niet verder dan de Marvel ML24BCG0RS. Dit model heeft een zeer efficiënt koelsysteem op basis van een compressor en is onze keuze voor de beste 24 inch drankenkoelkast.

Deze drankkoeler heeft twee verstelbare glazen draagplateaus voor hoge voorwerpen. De gloeilampverlichting zorgt ook voor een uitstekend zicht.

Waarom wij hem goed vinden
De Marvel ML24BCG0RS is een klasse apart als het gaat om koelkasten voor dranken. Het bevat unieke en intuïtieve functies zoals:

 1. Verstelbare vrijdragende glazen leggers over de gehele lengte voor gemakkelijke toegang
 2. Dynamische koeltechnologie voor snelle koeling
 3. Uitstekende temperatuurstabiliteit
 4. Sluit-deurhulp om te voorkomen dat deuren per ongeluk open blijven staan

Belangrijkste kenmerken

 • Thermisch effectief geïsoleerde kast – Dit zorgt ervoor dat de temperatuur in de koeler constant blijft. Dit betekent ook dat de compressor niet zo vaak hoeft aan te slaan, waardoor hij veel stiller is dan andere modellen. De isolatie is ook een enorme bonus als de stroom uitvalt, omdat uw drankjes dan nog een dag koud blijven.
 • Groot vorstvrij temperatuurbereik 34°F – 42°F
 • Dubbellaags UV-bestendig getint glazen deur
 • Rechts geplaatste scharnier met een moderne roestvrijstalen look
 • Gesloten-deur hulpscharniersysteem

2) Beste Wijn en Drank Combinatie: Marvel MP24WBG4RS

Breedte: 23 7/8 | Hoogte: 34 Diepte: 23 23/32 | Afwerking: Glass Zones: Dubbele fles Capaciteit: 16 Opties: Ingebouwd, glazen deur, paneel klaar, links scharnierend, rechts scharnierend.

Productoverzicht
De Professional 24 MP24WBG4RS is het tweede Marvel-product dat onze lijst haalt. Net als de ML24BCG0RS is de wijn- en drankkoelercombinatie voorzien van een efficiënt “Trillingsneutralisatiesysteem”, zodat hij stil blijft werken. Het heeft ook argon-gevuld UV-bestendig getint glas ter bescherming tegen licht. Deze eigenschap voorkomt denaturatie van de wijn en maakt een volledige rijping mogelijk.

De MP24WBG4RS heeft ook de Dynamische Koeling Technologie, die de beste temperatuurstabiliteit in de industrie levert en een snelle afkoeling (vorstvrij). Naast de ongelooflijke systeemprestaties heeft het toestel een stevige, doorlopende handgreep. Hij heeft ook een slanke roestvrijstalen voorkant, schapafwerking en omlijste deur, wat hem een professionele uitstraling geeft.

Waarom wij hem mooi vinden
De MP24WBG4RS is uniek in zijn soort en staat zijn mannetje tussen de andere drankkoelers in de sector. Enkele van onze favoriete functies zijn:

 1. Vakantie-modus om energie te besparen wanneer niet in gebruik
 2. Nul ruimte installatie
 3. UV-bestendig dubbel getint glas
 4. Beste temperatuurstabiliteitssysteem in de industrie
 5. Efficiënt systeem voor neutralisatie van trillingen
 6. Stille werking

Belangrijkste kenmerken
Hier zijn enkele andere kenmerken van de Marvel MP24WBG4RS:

 • Middernacht zwart interieur
 • Drie-kleuren verlichting
 • Geschikt voor 16 flessen en 64 blikjes
 • Twee onafhankelijk regelbare temperatuurzones
 • Deurautomaat met soft-close functie
 • Theaterverlichting op twee niveaus
 • Functie deurvergrendeling
 • 3 jaar garantie op onderdelen/arbeid en 5 jaar garantie op verzegelde onderdelen

3) Beste Budget Drankkoeler: XO XOU24BCGSR

Breedte: 24 | Hoogte: 34 1/8 | Diepte: 23 1/4 | Afwerking: Roestvrij staal Glas Zones: Enkele fles Capaciteit: 15 Opties: Dubbele beglazing, afwerking in roestvrij staal, ventilator, hulp bij sluiten deur

Productoverzicht
De XOU24BCGSR is een drankkoeler die onder een toonbank past. Deze drankkoeler heeft een budgetvriendelijke prijs, een roestvrijstalen glazen deur en LED binnenverlichting.

Dit model is de meest betaalbare en toch slanke drankkoeler op de markt, en scoort hoog op het vlak van koelefficiëntie. De glazen deur met dubbele beglazing is ontworpen om warme lucht tegen te houden, zodat de temperatuur constant blijft. Het flexibele temperatuurbereik, tussen 38-50 graden Fahrenheit, geeft u de controle over hoe koud u uw drankjes wilt bewaren.

Waarom wij hem goed vinden
Deze XO drankenkoeler is om een aantal redenen een populaire keuze, waaronder:

 1. Het is ontworpen om volledig ingebouwd te worden
 2. Het is slank en betaalbaar
 3. Het bevat een krachtige ventilatie ventilator
 4. Het is ontworpen om de capaciteit te maximaliseren

Belangrijkste kenmerken

 • Elegante roestvrijstalen afwerking
 • Rechter scharnier
 • Dubbele glazen deur
 • Het hulpsysteem bij het sluiten van de deur helpt bij het zachtjes sluiten

4) Beste 15-inch (breedte) Slim Beverage Cooler: Marvel ML15BCG2RS

Breedte: 15 | Hoogte: 33 1/8 | Diepte: 24 1/4 | Afwerking: Roestvrij staal, glas. Zones: Enkele fles Capaciteit: 12 Opties: Arctic witte LED-verlichting, zwart en glanzend verstelbare vrijdragende planken, UV-bestendige glazen deur

Productoverzicht
Bent u op zoek naar iets slanks dat in een compacte ruimte past? De Marvel ML15BCG2RS past mooi in elke kleine ruimte in uw keuken, bar of studeerkamer. Hij is voorzien van een snelle koeltechnologie die de beste temperatuurstabiliteit biedt van alle moderne drankkoelkasten. Een verbeterd hulpsysteem voor gesloten deuren zorgt er ook voor dat de deuren geruisloos sluiten.

De plateaus in deze drankkoeler zijn volledig verstelbaar en bieden plaats aan 12 six-packs en drie flessen wijn. De legplanken kunnen zelfs worden omgebouwd voor verschillende opslagconfiguraties van wijnen en drankblikjes.

Waarom wij hem mooi vinden
De Marvel ML15BCG2RS heeft zo veel geweldige functies, maar onze favorieten zijn de:

 1. Warmte- en vorstbestendig kabinet
 2. Toonaangevende temperatuurstabiliteit
 3. Snelle afkoelings technologie
 4. Roestvrijstalen afwerking voor panelen
 5. Vakantie-modus, die helpt bij energiebesparing

Belangrijkste kenmerken

 • UV-bestendige, argon gevulde, dubbele glazen deur, die licht uit de koeler houdt
 • Stille werking
 • 3-in-1 converteerbare planken
 • Een jaar garantie op onderdelen en arbeid
 • Sluitdeur hulpsysteem
 • Volledig verstelbare vrijdragende schappen

5) Beste drankkoeler voor buiten: True TBC-24-R-SG-B

Breedte: 23 7/8 | Hoogte: 34 1/4 | Diepte: 23 7/8 | Afwerking: Roestvrij staal, glas. Zones: Enkele fles Capaciteit: 13 Opties: UV-getint glas, TruLumina 14-kleuren LED-verlichting

Productoverzicht
Uw buitenruimte verdient een van de allerbeste drankkoelers van 2020 – de True TBC-24-R-SG-B. Hij is voorzien van de scharniermogelijkheid zonder speling, wat een naadloze, geïntegreerde installatie mogelijk maakt die past bij elke buitenruimte in uw huis. Het True-precisieregelpaneel maakt ook een nauwkeurige en gemakkelijk toegankelijke temperatuurregeling mogelijk.

De exclusieve technologie van True omvat het snel koelen van dranken en het handhaven van een nauwkeurige temperatuur in de drankkoelkast.

Waarom wij hem mooi vinden
Deze drankkoeler is perfect voor de meeste buitenverblijven. True is een hoogwaardige lijn van koelcentra, geladen met functies zoals:

 1. True’s precisie controle, die helpt om de optimale temperatuur te handhaven
 2. 14-kleuren LED-verlichting met TruLumina
 3. Scharnieren zonder speling voor een naadloze installatie

Belangrijkste kenmerken

 • 13 wijnfles capaciteit
 • Standaard vergrendeling
 • Dubbel UV-bestendig getint glas
 • Roestvrijstalen interieur en exterieur
 • TruFlex rekkensysteem, dat het mogelijk maakt om planken om te bouwen
 • Uitgebalanceerde geforceerde luchtventilatie door een hoogwaardige ventilator

6) Beste Budget Outdoor Drankkoeler: Top SPR7BOSST

Breedte: 23 3/4 | Hoogte: 33 1/2 Diepte: 25 Afwerking: Roestvrij staal, glas. Zones: Enkele fles Capaciteit: 13 Opties: Roestvrij stalen handvat, aardlekschakelaar

Productoverzicht
Als u van plan bent een drankkoelkast in uw buitenruimte te installeren, is een andere optie de Summit 24″ drankkoeler. Het is een van de meest budgetvriendelijke drankkoelers op de markt en maakt entertainen eenvoudig. Hij is voorzien van een duurzame roestvrijstalen behuizing. Het flexibele, verstelbare rekkensysteem biedt plaats aan wijnflessen en drankblikjes, zodat u geen aparte wijnkoeler voor uw buitenruimte hoeft aan te schaffen.

Waarom we het leuk vinden
Enkele kenmerken die we aantrekkelijk vinden:

 1. De verstelbare glazen planken
 2. Hij kan worden gebruikt als vrijstaande drankkoeler dankzij zijn afwerking in roestvrij staal
 3. Het heeft een comfortabele grip door de gebogen roestvrij stalen handdoekbeugel
 4. Inclusief een sleutelslot voor de veiligheid

Belangrijkste kenmerken

 • Roestvrij stalen afwerking voor professioneel gebruik
 • Binnenvoering uit één stuk voor eenvoudig onderhoud
 • 5,5 kubieke meter opslagruimte
 • Aardlekschakelaar
 • Verborgen verdamper voor eenvoudig onderhoud

7) Beste totaal: Sub Zero UC24BGSTHRH

Breedte: 23 7/8 | Hoogte: 34 1/4 | Diepte: 23 7/8 | Afwerking: Roestvrij staal, glas. Zones: Enkele fles Capaciteit: 13 Opties: Morsbestendig vrijdragend glazen rek, dubbele glazen deur met volledig doorzicht, LCD-verlichting

Productoverzicht
Geen lijst zou compleet zijn zonder het allerbeste drankencentrum! De Sub-Zero UC24BGSTHRH is een elegant drankencentrum met een inhoud van meer dan 5,7 kubieke meter, waarin acht wijnflessen passen. Dit model is slechts één van de vele verschillende modellen van de Sub zero wijnkoelkast.

Dit drankcentrum heeft een dubbele, volledig doorzichtige glazen deur. Deze bedekt en etaleert een verstelbare, morsbestendige glazen plank waarin 30 blikjes van uw favoriete drank handig kunnen worden opgeborgen. Sub-Zero toont hun klassieke en elegante roestvrijstalen design met hoogwaardige LCD-verlichting.

Waarom we het leuk vinden

 1. De glazen deur toont op elegante wijze flessen
 2. Ruime opslagcapaciteit
 3. Morsbestendige vrijdragende glazen leggers en vloer

Belangrijkste kenmerken

 • Volledig doorzichtige glazen deur met twee ruiten
 • Hoogwaardige afwerking in roestvrij staal
 • Morsbestendige glazen vloer
 • 5.7-inch kubieke meter opslagcapaciteit
 • Twee, vijf, en twaalf jaar residentiële garanties

Conclusie

Drankenkoelers zijn speciale apparaten die ontworpen zijn om uw favoriete dranken te koelen, van wijn en bier tot frisdrank en gebotteld water. Aangezien steeds meer mensen thuis maaltijden bereiden, bieden deze drankkoelers ook extra ruimte om naast onze dranken ook maaltijden, kruidenierswaren, fruit en groenten te bewaren.

FAQs

Wat is de beste temperatuur voor een drankkoeler?
Dat hangt af van de spullen die je in de drankkoeler wilt bewaren. Gespecialiseerde wijnkoelers hebben een vooraf ingesteld bereik, terwijl andere drankkoelers een temperatuurbereik hebben dat u kunt regelen. We hebben gemerkt dat deze flexibiliteit handig is wanneer we extra voedsel of groenten wilden bewaren, tijdens een etentje, of zelfs tijdens een stroomstoring.

Kunt u een vrijstaande drankkoeler onder de toonbank installeren?
Het hangt ervan af waar de ventilatieopeningen zich bevinden op het toestel. Als een drankkoeler onder een toonbank wordt geïnstalleerd, moet de ontluchting aan de voorkant zitten.

Waarom staan andere merken met een betaalbare prijs en vergelijkbare kenmerken niet op deze lijst?
Merken als Edge Star en Danby hebben een lage prijs, waardoor ze betaalbaar zijn. Om dit te bereiken, hebben zij echter compromissen moeten sluiten op het gebied van kwaliteit en prestaties.

In onze lijst staan alleen modellen die voldoen aan onze verwachtingen op het gebied van duurzaamheid, geluidsniveau en trillingsbeheersing. We zullen nog een artikel schrijven over goedkope wijnkoelkasten om deze merken te evalueren.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 1 april 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts