GE French Door Koelkast GNE27JSMSS vs. GNE27ESMSS


Laatst gewijzigd
17 december 2020

De meeste mensen raken in de war door de GE French Door Refrigerator modellen GNE27JSMSS vs. GNE27ESMSS. De buitenste foto ziet er hetzelfde uit en de afmetingen zijn identiek. Dus, waarom is er een prijsverschil? Zijn er verschillen in kenmerken tussen de twee modellen?

GNE27ESMSS is een zeer gewaardeerde 36 breedeluchtkoelkast met een indrukwekkend binnenwerk van 27 kubieke meter. Wordt geleverd met elegante LED-verlichting aan de binnenkant en morsbestendige legplanken. Heeft een ijsmaker die gefilterd water gebruikt. GE’s turbo cool technologie maakt deel uit van dit product. Zo koelt uw koelkast sneller nadat u de tijd hebt genomen om de boodschappen in te laden. Geprijsd op $1.613 tijdens actieve promoties kunt u verwachten ongeveer $200 te besparen.

GNE27JSMSS heeft als upgrade een interne waterdispenser. Hij wordt geleverd met een extra plank en 2 extra deurbakken. Wat de vershoudruimte betreft, beschikt deze GE French Door over een lade met regelbare temperatuur. Geprijsd op $1.883 tijdens actieve promoties kunt u verwachten ongeveer $250 te besparen.

We hebben gemerkt dat GE geen diepvrieskoelkasten zonder ijs en water op de deur maakt met de GE Profile of Cafe productlijnen.

PRO TIP: Neem contact op met ons deskundig verkoopteam op (888)714-4938 voor meer informatie. Sla de grote winkels en nationale ketens over… ze zijn veel te groot om een constant geweldige ervaring te kunnen bieden. Van de keuze van het toestel tot de installatie, wij zorgen voor uw volledige tevredenheid.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 8 januari 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts