Bosch Infolight vs Timelight voor vaatwassers


Bosch Infolight

Het is algemeen bekend dat Bosch de stilste vaatwasser maakt. In feite is het soms moeilijk voor de gebruikers om te weten of hun vaatwasser draait of niet. Als u een geïntegreerde vaatwasser hebt, zult u de infolightprojectie zeer handig vinden. Deze kleine rode lichtstraal projecteert op de vloer en geeft aan dat uw persoonlijke elf dienst heeft.

Bosch ging verder dan het lichtprojectieconcept en introduceerde het tijdlampje op zijn exclusieve Bosch Benchmark vaatwassermodellen. Het Bosch tijdlampje projecteert niet alleen een wit licht op de vloer, maar geeft ook de resterende tijd aan samen met de huidige status (d.w.z. de machine is bezig met spoelen vs. droog enz.).

Je gaat vragen waarom de kleur wit? Bosch ingenieurs dachten dat wit leesbaar projecteert op alle moderne vloertypes… Aandacht voor detail, kenmerken van Duitse techniek voor ons allemaal.

Hoogwaardige Bosch vaatwassers sieren jaar na jaar onze begeerde lijst van beste vaatwassers met meerdere modellen. Onze uitgebreide beoordeling van Bosch vaatwassers is een must read voor iedereen die op zoek is naar een aankoop.

We behandelen vaatwassers in onze blogartikelen en op ons videokanaal met onze real-life klantinzichten.

Bekijk onze exclusieve video review van Bosch vaatwassers

Recent Posts