Vind de juiste Miele vaatwasmiddel, glansspoelmiddel Cleaner & Zout


Laatst gewijzigd
24 december 2020

Miele doet geen concessies aan de reinigingsprestaties van haar producten. In de loop der jaren werkte het bedrijf samen met verschillende fabrikanten, waaronder Henkel, om vaatwasmiddel, spoelglansmiddel, reinigingsmiddel en zout voor de Miele-vaatwasser te formuleren.

De modelnummers van populaire Miele-vaatwasmiddelen en andere schoonmaakproducten worden vaak gewijzigd om redenen van rebranding. De onderneming herformuleert haar wasmiddeltabletten, spoelglansmiddel, schoonmaakmiddelen en zout echter niet vaak.

Helaas leiden veranderingen in de verpakking tot onbedoelde verwarring op de markt. Wanneer u zoekt naar Miele afwasmiddel, spoelglansmiddel, reiniger of zout, zult u veel verschillende producten zien in de schappen van populaire retailers, waaronder Amazon. Soms ziet u zelfs dat de detailhandelaar verschillende prijzen hanteert voor hetzelfde product, in een poging om de strenge prijsregels van Miele te omzeilen.

In dit overzicht hebben we het huidige assortiment Miele-schoonmaakmiddelen voor vaatwassers toegelicht, waaronder afwasmiddelen, spoelglansmiddel, conditioner (ook wel reiniger genoemd) en zout.

Officiële verpakking voor Miele Afwasmiddel

Miele afwasmiddel heeft in de loop der jaren formule- en verpakkingswijzigingen ondergaan. De onderneming brengt momenteel haar vaatwasmiddeltabletten op de markt onder de naam UltraTabs All in 1 Dishwasher Tabs. Elk tablet bevat de krachtige enzymformule van Miele, die de reinigende werking van het wasmiddel activeert. Bovendien bevat elk tablet extra spoelglansmiddel en zout.

Elke wasmiddelverpakking bevat 3 hulzen, en elke huls bevat 20 tabs. Dit geeft je een totaal van 60 vaatwasmachine tabletten.

Miele afwasmiddel geeft u glanzende resultaten. Elk tabblad is gewikkeld in oplosbare folie die u niet hoeft af te trekken.

U kunt de Miele wasmiddellabels kopen onder het huidige modelnummer, GS CL 0606 T. Het product is op de meeste populaire winkelsites ook verkrijgbaar onder de oude modelnummers: 11295860, 09843900, 10245660 .

Miele AutoDos PowerDisk Afwasmiddel voor Automaten

Miele is de enige fabrikant die een automatische dispenser in een vaatwasser heeft. Deze unieke functie heet AutoDos. De patroon, PowerDisk, bevat genoeg wasmiddel voor ongeveer 20 ladingen.

Het AutoDos-systeem met PowerDisk vindt u in de nieuwe vaatwassers van de Miele G7000-serie. Gecombineerd met een automatisch open-deur-droogsysteem en een effectief pompsysteem zijn deze vaatwassers geweldig in het reinigen van vuile vaat.

Als u een van de nieuwe vaatwassers uit de G7000-serie hebt en de PowerDisk niet wilt gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Voor deze vaatwassers kunt u nog steeds het traditionele vaatwasmiddel of vaatwastabletten gebruiken.

Op de meeste winkelsites wordt de AutoDos PowerDisk aangeboden onder de modelnummers GS CL 4001 P of 11346700.

Miele Afwasmachine Reiniger (ook wel Conditioner genoemd)

Wij raden u aan uw vaatwasser om de drie maanden een goede schoonmaakbeurt te geven. Het reinigen helpt om vuil en afval dat zich in de verste hoeken heeft opgehoopt te verwijderen, houdt de roestvrijstalen kuip glanzend en verwijdert resten die zich op de rekken en tanden hebben vastgezet. Bovendien verwijdert het reinigingsmiddel ongewenste geurtjes uit uw vaatwasser.

Miele noemt zijn vaatwasmachinereiniger conditioner. Het is een kleine cilinder die u ondersteboven in uw vaatwasmachine plaatst. Voor een volledige reiniging laat u gewoon de potten en pannen of de ontsmettingscyclus in een lege vaatwasser draaien.

U kunt de Miele vaatwasserreiniger kopen onder de volgende SKU-nummers 06848160, 09042920 .

Miele-naspoelmiddel voor afwasmachines

Spoelglansmiddel voor de vaatwasser doet de vaat beter drogen en doet hem glanzen. Als bijkomend voordeel helpt het spoelglansmiddel uw glaswerk te beschermen tegen etsende werking van het afwasmiddel.

Miele-spoelglansmiddel kunt u onder het huidige modelnummer GS RA 502 L of onder de vorige modelnummers 07843560, 10198910 kopen.

Miele Zout voor Vaatwassers

Miele Vaatwasser Zout

Als uw vaatwasser een waterontharder heeft, moet u het onderste reservoir met zout vullen. Met behulp van zout bestrijdt de waterontharder ongewenste watervlekken op uw vaatwerk en helpt hij verkalking van inwendige leidingen te voorkomen.

Het Miele zoutpakket weegt ongeveer 3,3 pond en gaat bij normaal gebruik ongeveer zes tot negen maanden mee.

U kunt Miele zout kopen onder het modelnummer GS SA 1502 P. Sommige winkelsites hebben nog de oudere modelnummers 07843490, 10248600 .

Miele Vaatwasmachine Verfrisser

Miele maakt uniek samengestelde geuren voor vaatwassers. U kunt de verfrisser gewoon op het rek van de vaatwasser bevestigen en hem daar laten staan tot de geur op is. Elke verfrisser gaat ongeveer een maand mee.

Andere detergenten voor vaatwasmachines: Cascade en afwerking

Er zijn veel verschillende concurrerende producten op de markt. Cascade en Finish zijn bijvoorbeeld twee van de populairste wasmiddelenmerken in de VS. Hoewel Miele wasmiddelen maakt voor optimale prestaties in zijn eigen producten, kunt u nog steeds andere merken in uw Miele-vaatwasser gebruiken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 16 november 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts