Panasonic NN-SN966S microgolfoven recensie


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Bent u op zoek naar een nieuwe microgolfoven? In dit artikel zal ik uitleggen waarom de Panasonic NN-SN966S zeker het overwegen waard is. Microgolftechnologie bestaat al sinds 1967, met weinig tot geen veranderingen. Tot Panasonic de wetenschap verbeterde. Panasonic inverter technologie elimineert de meest frustrerende tekortkomingen van traditionele magnetrons – ongelijke temperaturen in ons voedsel.

Hoewel Panasonic veel verschillende magnetrons maakt, is de NN-SN966S het meest populaire model op de markt. Het heeft een groot binnenwerk, veel vermogen voor grote gerechten, en de voorgeprogrammeerde programma’s zijn erg handig.

Deze Panasonic magnetron is er in twee uitvoeringen; de NN-SN966S met tiptoetsen en de NN-SD945S met een draaiknop. Deze twee producten zijn identiek, met uitzondering van het bedieningspaneel. In dit artikel hebben we de Panasonic NN-SN966S met aanraakbediening getest, die we bij Amazon hebben gekocht.

Laten we eens wat beter kijken.

Panasonic microgolf bedieningspaneel

De juiste microgolf voor u kiezen

Hoewel magnetrons een alledaags keukenartikel zijn, weten we dat niet alle magnetrons gelijk zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren zoals kooktechnologie, en voorgeprogrammeerde programma’s voor het gemak. Bij de keuze van de juiste magnetron moet echter in de eerste plaats worden bepaald welk type in de toegewezen ruimte past. Na duizenden magnetrons aan onze klanten te hebben geleverd, raden wij ten zeerste aan de ruimte op te meten alvorens een beslissing te nemen.

Hier is hoe Panasonic NN-SN966S past in uw selectieproces:

Welk type microgolf?

Er zijn vier verschillende soorten magnetrons: aanrecht, inbouw, boven het fornuis, en magnetronlade, die elk hun eigen kenmerken hebben. De Panasonic NN-SN966S is een aanrechtmodel magnetron, wat het meest populaire type is.

Een voordeel van deze Panasonic magnetron is dat u hem vrijstaand op een aanrecht kunt plaatsen of dat u kunt kiezen voor een ingebouwd ontwerp waarmee u aanrechtruimte kunt besparen. Houd er rekening mee dat u de optionele afwerkingskit van Panasonic moet aanschaffen voor de inbouwinstallatie.

Grootte: Zal deze microgolf passen?

Panasonic NN-SN966S is een magnetron met grote capaciteit met buitenafmetingen van (HxBxD) 14 x 23 7/8 x 19 7/16-inches. De binneninhoud is ruim met 2,2 kubieke meter, dat is bijna twee keer zoveel volume als andere aanrechtmagnetrons. Je kunt er makkelijk een braadpan van 16 inch in zetten. De binnenafmetingen van de ovenruimte zijn (HxBxD) 10 15/16 x 18 7/16 x 18 1/2-inches.

Kenmerken & Gepatenteerde Invertertechnologie

Als u op zoek bent naar een magnetron met een inspirerende lijst van functies, dan is de Panasonic NN-SN966S wellicht het juiste product voor u. Panasonic is het enige merk dat sinds de jaren zestig de technologie voor microgolven heeft verbeterd. Dankzij de gepatenteerde invertertechnologie biedt een Panasonic magnetron u twee unieke kookvoordelen. (1) Het voedsel zal gelijkmatig koken of ontdooien zonder verbrande randen en een bevroren midden. De Panasonic magnetron verspreidt een zachte warmte en smelt de boter gelijkmatig voor een gladde afwerking. (2) De kooktijden zijn korter in Panasonic magnetrons vanwege hun invertertechnologie. Volgens de testgegevens van het bedrijf kunt u tot 40% kortere gaartijden ervaren.

De Turbo Defrost functie van Panasonic versnelt het ontdooiproces, terwijl de Keep Warm functie perfect is voor het warmhouden van groenten, soepen en sauzen totdat het eten klaar is om geserveerd te worden.

Als het op kookvermogen aankomt, is de Panasonic NN- SN966S met 1.250 watt minstens 25% krachtiger dan andere vergelijkbare magnetrons. Meer vermogen geeft u kookveelzijdigheid en snelheid. Als uw gezin houdt van grondig opgewarmde magnetronmaaltijden, gemakkelijk te bereiden gerechten, warm ontbijt en snelle snacks, dan heeft deze magnetron de juiste hoeveelheid vermogen.

We zijn dol op de klok met LED-display en de timer en de gebruiksvriendelijke bediening, die beide bijdragen aan het uitstekende ontwerp.

Eindoordeel: Waarom wij de Panasonic NN-SN966S aanbevelen

De Panasonic NN-SN966S is het perfecte formaat voor gezinnen die afhankelijk zijn van hun magnetron om heerlijke ontbijtjes, gezonde snacks en snelle maaltijden te bereiden. De goed ontworpen, gemakkelijk te bedienen bedieningselementen voelen luxueus aan. De deur is stevig maar draait en vergrendelt met gemak. De inspirerende roestvrijstalen afwerking zorgt ervoor dat deze magnetron in elke keuken tot zijn recht komt.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 30 juni 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts