Miele koelkast Reviews 2021


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Als u op zoek bent naar een Miele-koelkast voor uw keuken, hebt u verschillende goede opties om te overwegen. Afhankelijk van uw smaak en de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een vrieskast met vriesvak of de klassieke Miele koelkast met openslaande deur. Met de elegante Miele kolomkoelkast en -vriezer kunt u het zelfs nog groter aanpakken en een enorme voorraadruimte voor levensmiddelen creëren.

Om uw keuze zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij de verschillende modellen en uitvoeringen van de Miele-koelkasten onder de loep genomen en zorgvuldig de beste in elke categorie geselecteerd. We hebben ook een lijst opgenomen met de beste Miele koelkasten op de markt en essentiële informatie die u moet weten voordat u een aankoop doet. Laten we rijden!

Overzicht van stijlen en modellen

De Miele-koelkastlijn snijdt in bepaalde stijlen en types. Miele maakt zowel vrijstaande als ingebouwde koelkastmodellen. U kunt ook de voorkeur geven aan de paneelklare afwerking (voor een naadloze afwerking) boven de elegante roestvrijstalen afwerking. Hier is een kort overzicht van de verschillende Miele-koelkasten…

Miele Franse deur koelkasten

Een koelkast met openslaande deuren biedt meer gemak en ruimte dan de traditionele deuren met zijscharnieren. U kunt ze in een hoek van de keuken plaatsen zonder dat de muur verhindert dat u de deuren volledig kunt openen.

Miele heeft enkele Franse deur koelkasten, zoals de 36-inch KF2981VI, die een echte inbouw is met een hoogte van 84 inch en een diepte van 24 inch. U kunt kiezen tussen het elegante roestvrijstalen model en de paneelklare versie voor nog meer maatwerk. Er is ook de 80-inch hoge versie met dubbele lade.

Diepvrieskoelkasten

Koelkasten met vriesvak bieden een grotere ruimteflexibiliteit dan hun side-by-side koelkasten en hun tegenhangers met vriesvak bovenaan. Dankzij de compressor die onder de koelkast is gemonteerd, hebben bodemvriezers doorgaans een grotere opslagruimte dan topvriezers.

Miele heeft een paar goede vrieskisten met een uitstekende prijs. Er is de 36″ inbouwkoelkast met 24″ diepte en 84″ hoogte, de 30″ koelkast met dubbele lade, en de 24″ vrijstaande appartementsgrootte. Miele biedt ook opties voor de afwerking van het design, waarbij u kunt kiezen tussen een roestvrijstalen afwerking en een afwerking die geschikt is voor panelen.

Geïntegreerde kolommen – Koelkasten en diepvriezers

Miele produceert geen 42-inch of 48-inch koelkasten met vriesvak. Maar om dit goed te maken, heeft Miele zuilen geïntegreerd die unieke configuraties kunnen vormen met een volledig koelkast en een volledig vriezer. U kunt deze producten combineren en combineren, zodat u uw voedselopslag kunt uitbreiden tot de grootte die bij uw behoeften past.

Voor een kleinere keuken kunt u de Specialty 22-inch koelkast en de 22-inch vrieskolom combineren tot een royale 44-inch opbergruimte. U kunt ook een grote voedselopslagruimte creëren door een koelkast van 36 inch te combineren met een vriezer van 36 inch of een koelkast van 30 inch met een vrieskolom van 18 inch. De ruimteflexibiliteit die deze geïntegreerde kolommen bieden, maakt ze perfect voor het aanpassen van de koelruimte.

Miele geïntegreerde kolommen hebben verschillende afmetingen. Voor de koelkast hebt u de keuze uit 24 inch, 30 inch of 36 inch breedte. De vrieskolommen zijn verkrijgbaar in de breedtes 18 inch, 24 inch, 30 inch en 36 inch. Miele geïntegreerde kolommen zijn echte inbouwkolommen met een diepte van 24 inch en een hoogte van 84 inch. U kunt ook kiezen tussen de roestvrijstalen afwerking en de paneelklare designafwerking voor een naadloos keukendesign.

Miele heeft een aantal kenmerken die in alle stijlen en in alle modellen aanwezig zijn. Sommige van deze functies zijn uniek voor Miele-koelkasten en geven het bedrijf een voorsprong op andere koelkastmerken in de industrie.

  • Push2Open deurfunctie, waardoor de koelkasten perfect zijn voor een greeploze keukeninrichting. Je hoeft alleen maar op de deur aan de voorkant te drukken, en hij gaat open.
  • Dubbele compressoren zorgen voor een betere koeling en verdeling van de koude lucht in de koelkast.
  • Hoogwaardige luchtstroom en filtratie die geurtjes in de koelkast beperken, dankzij de combinatie van chitosan en actieve houtskool. Deze functie wordt in sommige modellen versterkt door de DuplexCool Pro, die de luchtuitwisseling tussen de koelkast en de vriezer effectief blokkeert.
  • Hoogwaardige ijsproductie (tot 150 ijsblokjes per dag).
  • Briljante en opnieuw ontworpen LED binnenverlichting. De FlexiLight-functie in bepaalde modellen voorkomt ook verblinding.
  • Crisper bins voor vochtigheidscontrole, houdt fruit en groenten altijd vers
  • Uitstekende waterfiltratie (water en ijs worden gefilterd)
  • SoftClose-scharnieren voor soepel sluiten van de koelkastdeur en om te voorkomen dat voorwerpen omvallen.

Is Miele Koelkast de moeite waard?

Miele-apparaten behoren tot de topmerken van hoogwaardige keukenapparatuur. Met deze reputatie bent u verzekerd van een betere betrouwbaarheid van uw toestel. Investeren in een Miele-keuken betekent bovendien dat u uit de eerste hand kunt profiteren van betere kwaliteit, premiumfuncties en betere prestaties.

Hier zijn de belangrijkste redenen waarom u een Miele koelkast zou moeten overwegen:

High-End koelkasten met aanbiedingen in verschillende prijsklassen
Met Miele bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een eersteklas afwerking. In tegenstelling tot zijn naaste concurrenten in het topsegment, zoals Thermador-koelkasten of Sub Zero-koelkasten, biedt Miele producten in verschillende prijsklassen. Een voorbeeld: de 24-inch Miele KFN13923DE koelkast in appartementformaat begint bij $2.899.

Betere keukenintegratie voor een naadloze afwerking
Net als de meeste keukenapparatuur van topmerken zijn Miele-koelkasten echt inbouwapparatuur en kunnen ze gemakkelijk in uw keukenkasten worden geïntegreerd voor een naadloze afwerking. U kunt kiezen voor een paneelklare deurafwerking die bij uw kasten past en uw keuken zal elegantie uitstralen.

Flexibiliteit in ontwerp en opbergmogelijkheden
Met Miele kunt u eenvoudig de gewenste opbergruimte creëren door twee Miele-inbouwzuilen te combineren. Voor een kleinere keuken kunt u de Specialty 22-inch koelkast en de 22-inch vrieskolom combineren tot een royale 44-inch opbergruimte. U kunt ook een enorme bewaarkast voor levensmiddelen creëren door een koelkast van 36 inch te combineren met een vriezer van 36 inch of een koelkast van 30 inch met een vrieskolom van 18 inch.

Miele biedt u ook meer ontwerpflexibiliteit dan de meeste andere koelkastmerken in de branche. U kunt kiezen voor een koelkast met Franse deur of een vrieskast met onderkast, afhankelijk van uw keuze en de plaats in de keuken. U kunt ook kiezen tussen de roestvrijstalen afwerking en de paneelklare afwerking.

Bewezen Miele-kwaliteit met een levensduur van 20 jaar
Miele staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid, en het bedrijf is niet bereid om compromissen te sluiten op die standaard. Uw Miele-koelkast heeft een levensduur van twintig jaar, zes jaar meer dan het industriegemiddelde. Met Miele koelkasten bent u minder geld kwijt aan reparaties dan met andere koelkastmerken.

Hoeveel kost een Miele-koelkast?

Miele is een van de topmerken van high-end keukenapparatuur in de VS. De Miele koelkasten bieden een verscheidenheid aan opties en prijspunten tussen de vrijstaande en ingebouwde modellen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatie, unieke design, productkwaliteit en productbetrouwbaarheid. Miele-koelkasten worden volgens deze opmerkelijke norm vervaardigd, en door hun uitstekende prestaties blijven klanten naar meer van Miele verlangen.

Hier vindt u een overzicht van de prijzen van Miele koelkasten. Houd er rekening mee dat u met de seizoensaanbiedingen van Miele 10% kunt besparen op een keukenpakket waarin een koelkast is inbegrepen.

MODEL KENMERKEN PRIJS
36-in openslaande deur in roestvrij staal of paneelklaar, 20 kubieke meter vanaf $7.099
36-in Bodemvriezer in roestvrij staal of paneel-klaar vanaf 8.799 dollar
30-in Diepvriezer in roestvrij staal of paneelklaar, 16 cu. ft. van $8,199
Kolom Koelkasten 24-in, 30-in, 36-in breedte, paneel klaar vanaf $7.299
Kolom vriezers 18-in, 24-in, 30-in, 36-in breedte, met of zonder externe verdeler, paneel klaar vanaf 6.699 dollar
Appartement grootte 22-in tot 24-in breedte in roestvrij staal of paneel-klaar, 13 cu. ft. vanaf $2,899
Onder Toonbank Wijn 24-in breedte, in zwart van $3,399

Miele Koelkasten en Wifi-connectiviteit

Miele is een van de weinige namen binnen de keukenapparatuurindustrie die wifi-connectiviteit introduceert in hun koelkastlijn via de Wifi Connect smart app. Ze moeten nog camera’s introduceren in hun koelkastlijn. Toch is de internet connectiviteit een groot pluspunt in het voordeel van Miele.

Zijn Miele-koelkasten energiezuinig en stil?

Ja. Miele koelkasten hebben een Energy Star-certificaat, waardoor u jaarlijks veel bespaart op uw energierekening en het milieu ontziet. Zoals blijkt uit de onderbouwmodellen, zijn Miele-koelkasten ook stil.

Beste Miele Koelkasten

Hier zijn de beste Miele koelkasten voor uw keuken:

1) Beste Franse deur Miele Koelkast: KF2981SF

De 36-inch Miele KF2981SF verslaat met gemak andere Miele-koelkasten aan de top van onze lijst, dankzij het ontwerp met openslaande deur. Maar naast het extra gemak dat de openslaande deur met zich meebrengt, heeft de KF2981SF nog andere interessante functies die hem onderscheiden van de meeste andere Miele-modellen.

De MasterFresh functie houdt het binnenste van de koelkast op een optimaal klimaat. Hierdoor kunt u voedsel drie keer langer in de KF2981SF bewaren dan in andere koelkasten. De koelkast heeft ook de DuplexCool Pro functie, die de luchtuitwisseling tussen het koelgedeelte en het vriesgedeelte blokkeert.

Andere kenmerken van de KF2981SF zijn de automatische ijsmaker die dagelijks tot 150 ijsblokjes produceert, de MasterSensor-functie voor een betere temperatuurregeling, en de Wifi Conn@ct-functie.

2) Beste Miele Diepvrieskoelkast: KF2801VI

De KF2801VI is onze beste vriezer op de lijst, met bijna alle kenmerken van de K2901VI Franse deur koelkast. Met een breedte van 30″ kan de vriezer de opslagbehoeften van een klein huishouden aan.

De KF2801VI is uitgerust met de DynaCool functie, waardoor de luchtcirculatie beter is dan bij sommige andere vergelijkbare koelkasten met vriesvak. Net als het 36″ Franse deur model, heeft ook de KF2801VI het MasterFresh systeem, de MasterSensor bediening en de DuplexCool Pro. Hij is ook uitgerust met een automatische ijsmaker die dagelijks 150 blokjes kwaliteitsijs produceert.

3) 48-inch Side by Side Miele Koel-vriescombinaties: K2801VI & F2411VI

De Miele 30″ koelkastkolom kan eenvoudig worden gecombineerd met de 18″ vrieskolom, zodat u over een ruime opbergruimte beschikt. De resulterende 48″ opbergset kan comfortabel voldoen aan de opbergbehoeften van een relatief groot gezin.

Naast de extra opslagruimte delen beide zuilen een aantal interessante functies, waaronder het MasterFresh-systeem, de MasterSensor-bediening en de functie Wifi Conn@ct. De K2801VI is uitgerust met de DynaCool functie, die koude lucht gelijkmatig in de koelkast laat circuleren. De F2411VI vrieskolom wordt geleverd met een automatische ijsmaker die dagelijks tot 150 ijsblokjes produceert.

4) 72-inch Side by Side Miele Koel-vriescombinaties: K2901VI & F2911VI

De 36-inch K2901VI koelkastkolom kan eenvoudig worden gecombineerd met de Miele F2911VI vriezer, zodat u over een grote opslagcapaciteit van 72 inch beschikt. Dit biedt meer dan genoeg ruimte voor een groot huishouden.

Beide kolommen zijn voorzien van het MasterFresh koelsysteem, dat de items in de koelkastset gedurende langere tijd vers houdt. Bovendien hebben zowel de koelkast als de vriezer het DynaCool luchtstroomsysteem voor een betere circulatie, wat een langere bewaring betekent. De K2901VI wordt geleverd met een automatische ijsmaker die dagelijks tot 150 blokjes produceert. Deze set wordt geleverd met wifi connectiviteit.

5) Miele PerfectCool 24″ Diepvrieskoelkast

De populaire 24″ KFNS37692IDE heeft een totale capaciteit van 8,2 kubieke meter en is perfect voor een klein appartement met bescheiden opslagbehoeften. De KFNS37692IDE is de enige koelkast uit de PerfectCool-serie op onze lijst en heeft een groot aantal kenmerken die uniek zijn voor deze serie. Dit omvat het PerfectFresh Pro koelsysteem, een aangebouwde ijsmaker en flessenvinnen.

Net als enkele andere koelkasten uit de MasterCool serie heeft de KFNS37692IDE het DynaCool luchtstroomsysteem voor een betere circulatie, FlexiLight niet-verblindende verlichting, en de SoftClose deurfunctie. Tot slot is de KFNS37692IDE zo ontworpen dat er een paneel op maat in past, waardoor uw keuken een naadloze afwerking krijgt.

Conclusie

Miele koelkasten hebben een aantal sterke punten waarmee ze zich onderscheiden van vergelijkbare modellen van andere merken. Ze zijn zeer betrouwbaar, hebben een uitstekend design en dankzij de DuplexCool Pro-functie kunnen voedingswaren langer worden bewaard dan in andere koelkasten.

Als u houdt van wifi-connectiviteit in alle keukenapparatuur, dan is een Miele-koelkast een ideale match. Met de functie Wifi Conn@ct kunt u de koelkast op afstand bedienen en ook toegang krijgen tot meldingen en statusupdates. Hoewel, we zouden willen dat Miele koelkasten een interne camera hadden. Op dit moment blijft Miele een van de beste koelkastmerken, en we hopen in de toekomst modellen te zien met binnencamera’s.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 7 april 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts