Waarom je zal genieten van de nieuwe Bosch MyWay Rack


Het oorspronkelijke concept van de bestekbak werd in 1987 door Miele uitgevonden en gepatenteerd. Miele bestekbakken bieden een groot organisatievermogen aan veeleisende gebruikers. Zoals de mogelijkheid om bestek individueel op een rij te zetten om krassen te voorkomen, om aanslag doeltreffend te verwijderen met behulp van de sproeiarm aan het plafond van de afwasmachine, om bestek doeltreffend te drogen. Bovendien maakte de Miele besteklade het uitladen van de vaatwasser gemakkelijk.
Bosch MyWay Rack
Toen de octrooibescherming van Miele was verlopen, introduceerde Bosch hetzelfde concept in hun vaatwassers. Bosch heeft deze lade heel slim het Third Rack genoemd (een briljante marketingnaam die positief aanslaat bij de gebruikers). Vergeleken met de bestekbak van de Miele vaatwasser vonden we het 3e rek van Bosch echter altijd een beetje lomp.

U zult merken dat onze beste vaatwassers meerdere Bosch en Miele vaatwassers bevatten, omdat deze merken de beste keuze in hun klasse vertegenwoordigen. Hoewel de meeste mensen de functionaliteit van het 3e rek op prijs stelden, d.w.z. meer ruimte in de onderste rekken, waardoor het niet meer nodig was om te bukken voor bestek, werd het gebruik ervan in de loop der jaren uitgebreid. Gezinnen hebben het 3e rekje herontdekt als een perfecte schoonmaakplek voor kleine kopjes en pollepels.

In 2017 introduceerde Bosch een baanbrekend ontwerp dat hun 3rd Rack concept vernieuwde. Het lompe, goedkope plastic is eindelijk verdwenen en vervangen door een slanke, ruime nieuwe MyWay derde rek.

Het schuine tweedelige ontwerp biedt nu ruimte voor ramekins, cornflakeskommen, maatbekers, opscheplepels en meer. Op dit nieuwe MyWay 3e rek vindt u zelfs een uitneembare besteklade met inklapbare tanden.

Bosch maakt deze opmerkelijke MyWay derde rek-functie beschikbaar in 800-serie en Benchmark vaatwassers.

Bekijk onze review van Bosch vaatwassers inclusief de verschillen tussen de 100, 300, 500, en 800 series.

Recent Posts