Vind de airfryer maat die het beste bij u past


Welke maat airfryer heb ik nodig? Kijk eens naar de meest gangbare maten airfryers om er een te vinden die perfect is voor de airfryer recepten die u gaat maken.

Welke maat airfryer heb ik nodig
Voordat u investeert in een glimmend nieuw keukenapparaat, moet u er zeker van zijn dat het de juiste maat voor u is. U wilt niet tevergeefs kostbare ruimte op het aanrecht opofferen! De beste manier om er zeker van te zijn dat u een airfryer ook echt gaat gebruiken is door de juiste maat te kiezen. Deze gadgets variëren immers van klein tot extra groot. Dit is wat onze testkeuken u nog meer wil laten weten over airfryers.

Psst: als u op zoek bent naar aanbevelingen voor merken airfryers, bekijk dan onze Ikitchen review.

Voor de solo thuiskok:

Laten we zeggen dat u kookt voor uzelf en af en toe een gast. Ga dan op zoek naar een airfryer met een kleine capaciteit van maximaal 2 liter. Dat is genoeg ruimte om een paar kipstenders te braden met spruitjes erbij.

Maar vergeet niet te denken aan uw kook bucket list. Als u ervan droomt om hapjes te maken voor al uw vrienden of een maaltijd met veel restjes te bereiden, kunt u overwegen om een maatje groter te nemen.

Voor de Date-Night etentjes:

Als vooral u en uw geliefde rond de eettafel zitten, raden de frituurliefhebbers een 2 of 3 kwarts airfryer aan. Het mandje biedt genoeg ruimte om ongeveer zes kippenvleugels tegelijk te bakken of genoeg groenten voor twee personen.

De snelle gaartijd van de airfryer zorgt voor veelzijdigheid op drukke doordeweekse avonden. “Sommige avonden als ik geen zin heb om hetzelfde te eten als mijn verloofde, kan ik er iets ingooien en is het eten in 5 tot 10 minuten klaar”, zegt Shilalie, die thuis twee airfryers heeft.

Voor de familie-maaltijd Maestros:

Als u met z’n drieën of meer kookt, kunt u met een airfryer met een grotere mand het eten (en het toetje) in recordtijd op tafel zetten. Een 6-kwart airfryer kan u het beste aanschaffen als gezin van 3. “Ik vind het geweldig hoe ik met de airfryer in de helft van de tijd het eten klaar kan maken. Als werkende moeder met een kieskeurige 6-jarige is de airfryer veelzijdig en kan ik creatief zijn met maaltijden”.

Voor de party hosts:

Als u een open-deur-beleid hebt en in het weekend omringd bent door vrienden en familie, ga dan voor de extra grote mand of een ovenmodel airfryer. Op die manier kunt u in een handomdraai feestmaaltijden en snelle hapjes maken waarmee u een menigte kunt voeden. “De ovenmodel airfryers zijn ideaal als u andere apparaten wilt vervangen, zoals uw toaster oven. Ze passen mooi op uw aanrecht en nemen minder ruimte in”, zegt Shilalie.

Het mandje van een 6 tot 10 liter airfryer biedt genoeg ruimte om een hele kip, een hele pizza en kilo’s fingerfood te braden.

Top recepten voor uw nieuwe go-to-go gadget

Zet uw airfryer aan het werk! Met deze handige gadget kunt u vrijwel alles maken, van voorgerechten tot hoofdgerechten en zelfs desserts! Lees ook: dit is wat een airfryer echt met uw eten doet.

Recent Posts