Wolf Muur Ovens, M-serie vs E-serie vs Snelheid en Steam [REVIEW]


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Als u zich in de wereld van de wandovens hebt gewaagd, hebt u waarschijnlijk gemerkt dat enkele van de beste opties op de markt van Wolf komen. Wolf ovens passen bij unieke keukenontwerpen. De ruime keuze garandeert dat u de perfecte oven voor uw huis zult vinden. Onder het Wolf aanbod vindt u enkele, dubbele, standaard convectie- en stoomovens in een verscheidenheid van verschillende ontwerpen.

Deze Wolf wandovens zijn slank en bieden ook de iconische rode knoppen op bepaalde modellen. Welk model u ook kiest, de Wolf wandoven kan naadloos worden ingebouwd in uw keuken voor een volledig afgewerkte, high-end look.

Wat heeft Wolf nog meer te bieden? Het merk is een marktleider en staat bekend om het bouwen van ovens met nauwkeurige en consistente verwarmingsresultaten. Dit betekent dat u nooit meer bang hoeft te zijn dat uw harde werk verloren gaat omdat uw oven uw voedsel niet goed gaart. Het precisieontwerp van Wolf, dat een exacte binnentemperatuur garandeert, belooft uiteindelijk dat u indruk zult maken op familie, vrienden en dinergasten met uw heerlijke en perfect bereide maaltijden.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste wandovenmodellen van Wolf om te bepalen welke het best bij uw behoeften past.

Bekijk onze exclusieve video review van de Wolf oven met hands on cooking

Wolf Ovens in een notendop

Wolf dubbele of enkele ovens

serie Belangrijkste kenmerken
E-Serie Grote capaciteit van 4,5 kubieke meter in elke oven, 3 designstijlen, convectie (dubbele convectie alleen in de bovenste oven), zelfreinigend, 10 kookstanden, kobaltblauw interieur, standaard- of vlakke inbouwinstallatie, dubbele en enkele oven verkrijgbaar – Prijs vanaf $6.800
M-Serie Extra grote inhoud van 5,1 kubieke meter, Geavanceerde dubbele VertiCross-convectie voor sneller voorverwarmen en gelijkmatig koken in beide ovens, Gourmet-programma’s met 50+ voorgeprogrammeerde recepten, Kobaltblauw interieur, Standaard of verzonken installatie, dubbele en enkele ovens zijn beschikbaar – Prijs vanaf $8.300

Wolf Speciale Ovens

Oventype Belangrijkste kenmerken
Snelheidsovens E-Serie en M-Serie Ontwerpstijlen. Beide series delen een inhoud van 1,6 kubieke meter, magnetron en heteluchtoven alles-in-één, glazen draaiplateau, 1.500 watt braadelement, standaard of verzonken installatie – Prijs vanaf $2.551
Stoomovens E-Serie en M-Serie Ontwerpstijlen. Beide series hebben dezelfde inhoud, stoom- en heteluchtovens, alles-in-één, fijnproeversprogramma’s voor vooraf ingestelde recepten, temperatuursonde, standaard of verzonken installatie – vanaf $4.949
L-Serie Legacy-oven voor vervangingen op installatiebasis, 36-inch breedte – Vanaf $5.816

Houd er rekening mee dat de Wolf Steam en Speed ovens een model met een breedte van 24 inch als optie hebben.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe wandoven van Wolf (of een ander merk), zijn er enkele belangrijke factoren die u in overweging moet nemen alvorens tot aankoop over te gaan. Hier zijn enkele van de belangrijkste aandachtspunten waaraan u moet denken bij het winkelen voor een Wolf wandoven.

Kookvermogen

Uw oven is er natuurlijk om te koken, dus het vermogen om voedsel effectief, consistent en gelijkmatig te bereiden moet bovenaan de prioriteitenlijst staan. Gelukkig staat Wolf bekend om zijn precieze kookcapaciteiten in hun hele lijn van wandovens. Modellen met volledige convectiemogelijkheden kunnen die kookconsistentie echter naar een hoger niveau tillen met een luchtcirculatie die door een ventilator wordt aangedreven. Dit zorgt ervoor dat elke centimeter van uw voedsel dezelfde consistente warmte ontvangt. Hoewel convectie bakken niet essentieel is, kan het u wel meer flexibiliteit en kracht geven bij het bereiden van uw maaltijden.

Maat

De grootte van uw oven hangt af van verschillende factoren, waarvan de eerste de grootte is van de ruimte die u ter beschikking heeft. Als u een bestaande oven vervangt zonder grote verbouwingen uit te voeren, bent u beperkt tot de bestaande ruimte in uw keuken. Als u gaat renoveren, heeft u echter enkele opties.

Wolf maakt enkele uitstekende dubbele ovens, die u twee volledig gescheiden kookruimten bieden die kunnen worden gebruikt voor verschillende temperaturen of gerechten. Voor nog meer flexibiliteit kunt u kiezen voor een dubbele oven met dubbele zone. Dit betekent dat u in één oven twee afzonderlijke zones kunt hebben: één boven en één onder. Deze zones kunnen elk op unieke temperaturen worden geprogrammeerd. Dit betekent dat u in totaal vier kookzones kunt hebben die elk hun eigen temperaturen en kooktijden kunnen hebben. Over een Thanksgiving-diner zonder stress gesproken!

Ontwerp

Verwaarloos het belang van design niet als het gaat om uw wandoven. Maar niet alleen schoonheid is belangrijk wanneer een apparaat zo’n grote visuele ruimte inneemt in uw keuken. Het gaat er ook om hoe goed de oven is ontworpen om het koken gemakkelijk, gemakkelijk en aangenaam te maken. Dit omvat het ontwerp en de kwaliteit van de rekken in het interieur, de plaatsing en rangschikking van knoppen, toetsen, wijzerplaten en schermen, en andere elementen zoals de ovendeur, de vlotte werking en het gebruiksgemak.

Betrouwbaarheid

Wilt u dat uw oven na 20 jaar dezelfde ervaring biedt als op de eerste dag? Gelukkig produceert Wolf over de hele lijn betrouwbare toestellen, zodat het moeilijk is om de verkeerde keuze te maken met een toestel van dit gerespecteerde merk. Het mag geen verrassing zijn dat Wolf een uitstekende betrouwbaarheid biedt, aangezien het deel uitmaakt van het Sub Zero, Wolf, en Cove drie-merk, dat bekend staat om zijn uitstekende service en hoge kwaliteit apparaten.

Kenmerken

Functies maken of breken een wandoven niet per se, maar ze kunnen uw ervaring eenvoudiger en beter maken. Let op mogelijke functies zoals ingebouwde temperatuurvoelers, WiFi-connectiviteit en ingebouwde kookstanden. We zullen het er later meer over hebben.

Wolf Ovens E-Serie

De ovens van de Wolf E-Serie brengen zowel moderne als hedendaagse stijl en functies in een betrouwbaar gebouwde reeks toestellen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende designstijlen – Professional, Transitional en Contemporary All-Black – zodat u de stijl kunt afstemmen op uw keuken. Ze beschikken ook over drie rekken per holte, waaronder één volledig uittrekbaar kogellagerek en één volledig uittrekbaar deurrek. Deze geven u meer flexibiliteit en de mogelijkheid om gemakkelijk gerechten toe te voegen of te verwijderen wanneer de oven heet is.

U profiteert ook van dubbele convectiemogelijkheden in de bovenste oven, plus een ingebouwde temperatuursonde en WiFi-connectiviteit om uw ovens rechtstreeks vanaf uw smartphone of ander mobiel apparaat te bedienen en te bewaken.

Wolf E-Serie dubbele ovens

Heb je geen plaats voor een grotere oven? De E-serie van Wolf biedt ook één-oven uitvoeringen in alle drie de afwerkingen. Ze beschikken over dezelfde kookcapaciteiten als hun tegenhangers met dubbele oven, en zijn ook verkrijgbaar in een breedte van 24 inch. Deze breedte is ideaal voor mensen met een kleinere keukenruimte of die minder grote vaat hoeven te verwerken.

Wolf E-Serie Enkel Oven Stijlen

Wolf Ovens M-Serie

De M-Serie van Wolf heeft de grootste capaciteit ovens die Wolf ooit heeft geproduceerd, met meer dan 5,1 kubieke meter binnenkookruimte. Maar wat de M-Serie echt uniek maakt, is zijn Dual VertiCross convectiesysteem, zijn snelle voorverwarmingsmodus, en zijn programmeermogelijkheden in de Gourmet-modus. Dit is de reden waarom de Wolf M-Serie oven een plaats heeft verdiend op onze lijst van beste wandovens voor dit jaar.

Het Dual VertiCross convectiesysteem bestaat uit twee verticale hogesnelheidsventilatoren, versterkt met speciale verwarmers. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmte in de ovenholte. De unieke kolom-achtige vorm van de blazers garandeert dat ze effectief beide rekken in de oven bereiken. Laten we zeggen dat je een grote partij koekjes bakt met platen op beide rekken. Het Dual VertiCross-convectiesysteem van Wolf zorgt ervoor dat ze allemaal gelijkmatig gaar worden, zonder variatie in kooktemperatuur of -tijd.

Een andere upgrade van de E-Serie is de M-Serie dubbele wandovens met deze convectiemogelijkheid in beide ovens.

Snel voorverwarmen is een andere uitblinker, waarmee u de tijd die u nodig hebt om uw oven voor te verwarmen drastisch verkort. Wolf doet dit door gebruik te maken van de bak- en braadelementen en ingebouwde verwarmingselementen om de opwarmtijd te versnellen.

WOLF M-Serie Dubbele Ovnes

De Gourmet-stand is een andere uitstekende functie van de M Serie ovens. Deze modus biedt meer dan 50 voorgeprogrammeerde opties die in combinatie met de ingebouwde temperatuursonde zorgen voor een perfecte timing van het koken voor een verscheidenheid aan gerechten. Dit betekent dat u weer kunt genieten van uw etentje in plaats van voortdurend de oven te controleren.

WOLF M-Serie Eenpersoons Oven Stijlen

Speciale ovens, de Wolf Speed Oven en stoomoven met convectie

Wolf biedt ook een verscheidenheid aan speciale ovens om aan een breed scala van kookbehoeften te voldoen. Hiertoe behoren stoomovens met convectiemogelijkheid en snelovens voor snelle kook- en opwarmtaken.

M & E-Serie Wolf Convectie Stoomovens

Wolf Convectie Stoomoven

Wolf convectie stoomovens bieden de krachtige voordelen van convectie koken plus de mogelijkheid om te koken met stoom.

De voordelen van stoomkoken zijn talrijk: het vocht blijft behouden voor een betere smaak en textuur, het koken is gezonder en behoudt de voedingsstoffen van de groenten, en de presentatie is beter omdat stoom de kleur en het uiterlijk van de groenten behoudt.

Wolf convectie stoomovens zijn net zo rijk aan functies en indrukwekkende designelementen als hun traditionele tegenhangers, waardoor ze een verleidelijke keuze zijn voor kopers die houden van koken met stoom.

Wolf Convectie Snel Oven

Op zoek naar een upgrade voor uw traditionele magnetron of magnetronlade? Overweeg een Wolf convectie sneloven, die de mogelijkheid biedt om snel op te warmen, te koken, te ontdooien, of andere kooktaken uit te voeren in een fractie van de tijd van een standaard oven. De Wolf convectie sneloven is in staat dit te doen zonder de negatieve effecten van het gebruik van een magnetron, zoals vochtverlies of verzadiging.

Wolf convectie snelovens combineren convectie ventilator koken met ingebouwde verwarmingselementen in een kleine holte voor snel voorverwarmen en koken. Het is de perfecte metgezel van een traditionele oven, waarmee u voedsel kunt opwarmen terwijl de textuur, smaak en vochtigheid behouden blijven. Er is een reden waarom snelovens gestaag in populariteit toenemen, en Wolf staat in de voorhoede van deze trend.

Conclusie

Wolf is al lang een van de meest vertrouwde en consequent betrouwbare merken op de ovenmarkt. Hun nieuwste modellen bieden meer van wat hen zo geweldig maakt, plus een heleboel functies waarvan wij weten dat u ze geweldig zult vinden. Als u een oven wilt met een karakteristieke stijl, high-end designelementen en kookcapaciteiten waarvan u jarenlang onder de indruk zult zijn, dan kunt u met Wolf niet de fout in gaan.

FAQs

Welke Wolf ovens hebben rode knoppen?
Rode knoppen zijn een soort handelsmerk geworden voor veel Wolf ovens. Bepaalde ovens uit de Wolf M-serie zijn nu voorzien van de rode knop.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 30 augustus 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts