Ecovacs Deebot X1 Omni in de test

ecovacs deebot omni x1 test
De Ecovacs Deebot OMNI X1 in test op staubsaugerstest.org

De Ecovacs Deebot X1 Omni is het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant Ecovacs Robotics en kostte ten tijde van onze test 1.339 euro. Voor deze hoge prijs krijgen kopers een visueel aantrekkelijke, rijk uitgeruste, volhardende en krachtige stofzuigrobot met een volautomatisch zuig- en reinigingsstation. Maar hoe goed presteert de intelligente huishoudhulp in onze Ecovacs Deebot X1 Omni test, die enkele weken duurde, en in vergelijking met zijn voorgangers en diverse concurrenten? U vindt de antwoorden in het volgende testrapport.

Inhoudsopgave

  • Uitrusting, functies en leveringsomvang
  • Het vakmanschap
  • De behandeling
  • De reinigingsprestaties
  • De Ecovacs Deebot X1 Omni in de test: De conclusie
  • Huidige prijsvergelijking & beschikbaarheid
  • Mogelijke alternatieven voor de Ecovacs Deebot X1 Omni
  • FAQ: Veelgestelde vragen over de Ecovacs Deebot X1 Omni
  • Recensies van kopers & externe beoordelingen
  • Externe video’s

Verder lezen: Onze robotstofzuiger test.

Uitrusting, functies en leveringsomvang

ecovacs deebot omni x1 details15
Een hoogtepunt van de OMNI X1 is natuurlijk zijn high-end navigatie.

De hybride robotstofzuiger zit boordevol technologie en heeft daarom ook een bovengemiddelde hoogte van 10,35 cm. De kenmerkende LDS toren met bumper bevindt zich aan de bovenkant van de robotstofzuiger, evenals een wit verlichte touch power knop.

Aan de voorkant is er een grote voorbumper, de TruDetect 3D-technologie (2 kruislasers), en een camera. Net als de Roborock S7 MaxV Ultra is er geen LED, maar de Ecovacs Deebot X1 Omni heeft een soort nachtzichtmodus. Met behulp van de twee zijdelingse sensoren meet de robotstofzuiger de afstand tot de muur.

ecovacs deebot omni x1 details8
De bovenkap kan volledig worden verwijderd.

Onder het volledig afneembare deksel bevinden zich de aan/uit-schakelaar, het WiFi-lampje en een 400 ml stofreservoir met HEPA-filter. De container wordt via de achterkant geleegd door middel van vacuüm in het afzuigstation. Het waterreservoir van 80 ml is niet rechtstreeks toegankelijk en wordt gevuld via een klein ventiel aan de zijkant. Handmatig vullen of legen is niet mogelijk.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Soep met courgette en basilicum
ecovacs deebot omnix1details111
De indeling aan de onderkant.

Aan de onderkant zitten, op typische Ecovacs-wijze, twee zwarte zijborstels, 6 crashsensoren, 3 wielen en een grote hoofdborstel. In plaats van de Ecovacs Deebot T9 AIVI wordt hier weer een klassieke combinatieborstel van rubber en haren gebruikt en niet een AeroForce massief rubberen borstel van iRobot. Een ander bijzonder kenmerk zijn de twee ronde poetsdoeken: deze kunnen gemakkelijk worden verwijderd dankzij de magnetische bevestiging en worden bevochtigd via een kleine opening.

De Ecovacs Deebot X1 Omni is een krachtige en volhardende stofzuig- en dweilrobot. Hij heeft een bovengemiddelde zuigkracht van 5.000 Pa en een lithium-ion batterij van 5.200 mAh. Volgens de fabrikant bedraagt de maximale werktijd 260 minuten, waardoor de robotstofzuiger geschikt is voor huizen en grote flats. Het opladen van de batterij duurt ook 6,5 uur. Het maximale bedrijfsgeluid is 68 dB.

ecovacs deebot omni x1 details0
De leveringsomvang is groot. Niet afgebeeld zijn twee extra poetsdoeken, die zich in een compartiment in het station bevinden, en de stofzak die in de fabriek bij het station wordt geleverd.

De levering van de Ecovacs Deebot X1 Omni omvat twee zijborstels, twee stofzakken voor de zuigpost, vier doekjes, een dikke gebruiksaanwijzing en een klein schoonmaakgereedschap.

Hoe werkt het Omni Station?

ecovacs deebot omni x1 station
Het OMNI X1 reinigingsstation is een knaller, maar wel mooi om te zien.

Het volautomatische en multifunctionele alles-in-één OMNI-station neemt de gebruikers veel werk uit handen. Binnenin bevinden zich twee watertanks (voor vers water en voor vuil water), een reinigingsgereedschap voor het station en twee vervangingsdoekjes.

Er zijn 3 verlichte knoppen aan de bovenkant: Hiermee kunt u

  • het station laten schoonmaken
  • Stuur de robotstofzuiger weg
  • en haal het uit het station.
ecovacs deebot omni x1 details5
De bediening van het station.

Als u op de kleine knop in het midden van het station drukt, gaat de lade met de stofzak open. De stofzak heeft een inhoud van 3 liter en hoeft volgens de fabrikant pas na ongeveer 60 dagen te worden vervangen. Dankzij een hoge zuigkracht van maximaal 21 kPa duurt het automatisch legen van het stofreservoir slechts 10 seconden.

Lees ook:   Stop... Glamour time - kerst gourmetten met de Solis 5 in 1 Table Grill
ecovacs deebot omni x1 details123
De lade met de stofzak kan worden geopend via een enigszins verborgen knop.

Het Omni Station leegt niet alleen de stofbak, maar zorgt ook voor de twee wispads. Voordat de doekjes te vuil worden, gaat de Ecovacs Deebot X1 Omni naar het station. Afhankelijk van de hoeveelheid vuil keert de robotstofzuiger met regelmatige tussenpozen van 10, 15 of 25 minuten terug naar het station.

De poetsdoeken beginnen te draaien en worden gereinigd met behulp van vers water uit de tank. Het vuil wordt dan automatisch opgezogen en gaat in de vuilwatertank. Het hele reinigingsproces duurt ongeveer 2 minuten.

ecovacs deebot omni x1 details12
Achterin worden de dweilen gereinigd en gedroogd met behulp van een ventilator.

Om te voorkomen dat de mop pads gaan stinken of zelfs schimmelen, zit er een krachtige blazer in het Omni Station: deze blaast met hete lucht de natte pads in zeer korte tijd droog.

In tegenstelling tot de Roborock S7 MaxV Ultra kunnen niet alle functies van de Ecovacs Deebot X1 Omni zonder het station worden gebruikt. De kleine watertank kan niet handmatig worden gevuld en geleegd. Daarom werkt de dweilfunctie alleen in combinatie met het station. Bovendien kan de robotstofzuiger alleen voor reiniging worden uitgestuurd als er voldoende water in de watertank van het station zit.

ecovacs deebot omni x1 details3

Daarnaast functioneert het enorme Omni Station natuurlijk ook als een klassiek docking station: zodra de accu leeg raakt, gaat de robotstofzuiger automatisch naar het station en laadt zijn accu op.

De andere modelvarianten van de Ecovacs Deebot X1

Naast de Omni-versie is de stofzuigrobot van Ecovacs Robotics ook verkrijgbaar in twee andere modelvarianten. De robotstofzuiger is in alle 3 de varianten identiek, zowel visueel als technisch. De enige verschillen betreffen de afzuiging en het reinigingsstation.

  • Ecovacs Deebot X1 Plus (kostte 999 euro op het moment van testen): Alleen zuigfunctie, geen zelfreiniging en geen bijvullen van het waterreservoir.
  • Ecovacs Deebot X1 Turbo (kosten 1.099 euro op het moment van testen): Zelfreiniging en bijvullen van de watertank, maar geen zuigfunctie
Lees ook:   ikea keukenapparatuur kopen
ecovacs x1 robotstofzuiger vergelijking
Aanbevolen accessoires en verbruiksartikelen

ECOVACS Buddy Kit (hoofdborstel, zijborstel, filter) Originele accessoires voor X1 OMNI (zwart), X1…

ECOVACS Buddy Kit (hoofdborstel, zijborstel, filter) Originele accessoires voor X1 OMNI (zwart), X1 TURBO, X1 en X1 PLUS.

39,00€

Beschikbaar

5 nieuw vanaf 39,00€

1 gebruikt vanaf 35,69€

Vanaf 8 oktober 2022 3:21

Bekijk “

Amazon.com

Hoge drempels? Wij raden deze oprijplaat aan voor huishoudens met hoge drempels (vanaf 2 cm), zodat de robotstofzuiger deze zonder problemen kan overwinnen.

Trapleuning met 3 afgeschuinde zijden (voor huizen met hoge drempels)

Drempeloploop met 3 afgeschuinde zijden (voor flats met hoge drempels)

26,49€

Beschikbaar

Vanaf 8 oktober 2022 3:21

Bekijk “

Amazon.com

Levensduur van de batterij en oplaadtijdStofreservoir & WaterreservoirMaximaal bedrijfsgeluid

Functies & Productgegevens

Toon
Batterij
Looptijd (min) 260
Laadtijd (min) 390
Batterijcapaciteit (mAh) & Batterijtype 5.200mAh Li-Ion
Bouw
Soort constructie Rond
Lengte x breedte x hoogte (cm) 36,2 x 36,2 x 10,35
Schoonmaken
Zuigkracht (pa) 5000
Overbrugt obstakels/deurdrempels tot (cm) 2.0
Zijborstels
Filter HEPA
Geluidsniveau (dB) 68
Inhoud stofreservoir (ml) 400
Inhoud waterreservoir (ml) 80
Automatisch afzuigstation Ja
Functies
Navigatie Laser (LDS) + camera voor obstakeldetectie
Automatische zuigkrachtverhoging (tapijt) Ja
Veegfunctie Ja (actief)
Spraakbesturing Ja
Google Assistent Ja
Amazon Alexa Ja
App functies
Real-time volgen Ja
Interactieve kaart Ja
Meerdere kaarten / verdiepingen Ja
Selectieve reiniging Ja
Virtuele sloten Ja

De verwerking

ecovacs deebot omni x1-details6
De algemene materiaal- en bouwkwaliteit is zeer goed, maar komt niet in de buurt van de kwaliteit van Roborock.

De Ecovacs Deebot X1 Omni heeft een volledig nieuw ontwerp, dat visueel heel anders is dan de vorige modellen. Het ontwerp ziet er niet alleen hoogwaardig en modern uit, het heeft ook een paar verrassingen in petto: zo kan het bovendeksel (dat magnetisch wordt vastgehouden) volledig worden verwijderd.

Het heeft een hoogwaardige afwerking en maakt zowel een doordachte als een robuuste en duurzame indruk in onze test, die meerdere weken duurde. De robotstofzuiger is echter 36,2 cm x 36,2 cm x 10,35 cm groot en weegt 4,4 kilogram.

Het Omni zuigstation is echt enorm groot en past perfect bij de robotstofzuiger. Het meet 45 cm x 57,5 cm x 42 cm en neemt veel meer ruimte in dan conventionele automatische afzuigstations. Het station is net zo onberispelijk afgewerkt als de robotstofzuiger en -mop en heeft een praktisch kabelbeheersysteem.

De behandeling

ecovacs deebot omni x1 details100
Dankzij de geavanceerde navigatietechnologie had de OMNI geen problemen om door onze huizen te navigeren.

De Ecovacs Deebot X1 Omni heeft een geavanceerd navigatiesysteem (LDS, TrueMapping 2.0 en AIVI-technologie) en vindt in principe zijn weg in elke kamer. In onze testwoning werkte de stofzuig- en dweilrobot zeer nauwkeurig en zonder navigatiestoringen.

Met behulp van de AIVI Obstacle Avoidance aan de voorzijde kan de Ecovacs Deebot X1 Omni automatisch kleine, middelgrote en grotere obstakels herkennen en betrouwbaar ontwijken. Dit werkte vrij betrouwbaar in onze test, die enkele weken duurde, hoewel de robotstofzuiger af en toe problemen had met kleinere obstakels in de vorm van kabels. Vreemd genoeg werden alle sokken en pantoffels in onze flat zonder problemen opgespoord en vermeden.

Als de AIVI-technologie is uitgeschakeld, duurt het reinigen iets langer, maar gaat hij iets “agressiever” en dus iets grondiger om hoeken en randen heen.

ecovacs deebot omni x1 hoogte
De OMNI is in vergelijking erg hoog en paste daarom helaas niet onder veel van onze meubels.

Over het geheel genomen zijn wij volledig tevreden over de navigatieprestaties. Tot nu toe werkt de intelligente obstakeldetectie bij geen enkele robotstofzuiger 100 procent. Stukken meubilair, trappen en de meeste obstakels worden vermeden en betrouwbaar omzeild. Ondanks het hoge ontwerp kan de robotstofzuiger vrij goed klimmen en kan hij obstakels tot 2 cm hoog aan.

ecovacs deebot omni x1 mop-001
Helaas kunnen de roterende poetsdoeken niet automatisch omhoog worden gebracht.

Zodra u de twee dweilpads op de Ecovacs Deebot X1 Omni bevestigt, worden tapijten automatisch gemeden. Dit maakt tapijten die het hele oppervlak van bijvoorbeeld een gang bedekken tot een onoverkomelijk obstakel. Naar onze mening lost de Roborock S7 MaxV Ultra dit beter op, omdat hij zijn mop pad op tapijten automatisch omhoog brengt. Als u beide pads verwijdert, laat de Ecovacs Deebot X1 Omni zich horen met een Duitse vrouwenstem en geeft aan dat hij overschakelt op de zuigstand.

De watertank is ook niet zo optimaal opgelost en kan tot problemen leiden: Enerzijds kunt u de wisfunctie niet handmatig gebruiken en anderzijds kan de zuig-veegrobot alleen worden gebruikt als er voldoende water in de tank van het station zit.

Het stofreservoir wordt vrij klein gehouden, maar is meestal voldoende voor een volledige reinigingscyclus. De Onmi keert ook regelmatig terug naar zijn station, leegt het stofreservoir – indien nodig – reinigt de mop en/of vult de moptank en gaat dan verder.

ecovacs deebot omni x1 details7
Het stofreservoir incl. filter is relatief klein gehouden met een inhoud van 400ml.

Afgezien van deze twee “problemen” hebben wij niets aan te merken op de bediening en de werking. De Ecovacs Deebot X1 Omni kan eenvoudig worden gekoppeld met de smartphone en gemakkelijk worden bediend via app, spraakopdrachten en handmatig (top en Omni Station). De batterij ging in onze test meer dan 4 uur mee, maar het opladen duurt ook lang en is pas na meer dan 6 uur weer klaar voor gebruik.

De Ecovacs-app

De Ecovacs-app (werkt met Android- en iOS-smartphones) wordt gebruikt om de Ecovacs Deebot X1 Omni in te stellen, te bedienen en te beheren. De app heeft een zeer aantrekkelijke, duidelijke en gebruiksvriendelijke vormgeving. De talloze functies spreken voor zich.

Gebruikers kunnen onder meer verschillende plattegronden van hun gebouwen opslaan, beheren en aanpassen, verschillende zuig- en dweilinstellingen uitvoeren (bijvoorbeeld zuigniveaus en waterdebiet), de robot naar het station sturen, een individuele reiniging programmeren en nog veel meer. Met behulp van de schoonmaaklogboeken kunt u altijd de verschillende schoonmaakbeurten en de resultaten bijhouden.

In de instellingen kun je een spraakassistent genaamd YIKO oproepen en ermee communiceren via talloze spraakopdrachten. YIKO is echter niet zo uitgebreid uitgerust als de spraakassistenten van Google en Amazon (Alexa).

Met behulp van de videomanager kan de robotstofzuiger worden veranderd in een mobiel bewakingsapparaat. Het camerabeeld wordt soepel en in een relatief hoge kwaliteit naar de app gestuurd. In deze modus kun je foto’s maken, video’s opnemen, verschillende instellingen maken en bijvoorbeeld communiceren met je huisdieren.

Belangrijke informatie over gegevensbescherming

Gegevensbescherming

Vanwege de technische apparatuur maken sommige gebruikers zich zorgen over hun privacy en persoonlijke gegevens. Volgens ons is dat begrijpelijk, want met de robotstofzuiger halen kopers een mobiele camera met microfoon in huis.

In de volgende Privacybeleid van de fabrikant vindt u alle belangrijke informatie:

  • Ecovacs verzekert dat het voldoet aan de Europese Verordening Gegevensbescherming (GDPR).
  • Er worden geen video’s, beelden of geluidsopnamen opgeslagen of geüpload naar het Ecovacs wolk overgebracht.
  • De Ecovacs OMNI X1 heeft van TÜV-Rheinland het veiligheidscertificaat ETSI TS 303 645 (Europese norm EN 303 645) gekregen. Alleen veilige en voldoende beschermde IoT-apparaten krijgen dit certificaat.
  • In het algemeen is de Ecovacs OMNI X1 neem niet zomaar beelden, video of geluid op. U moet een beveiligingscode invoeren om de videofunctie van de robotstofzuiger te activeren.
  • De Ecovacs OMNI X1 vertelt u met uw stem dat de camera geactiveerd is en opneemt. Bovendien kunt u een actieve opnamefunctie herkennen aan het duidelijk zichtbare indicatielampje.

Als je je nog steeds zorgen maakt, kun je natuurlijk ook de camera afplakken en/of de video- en opnamefuncties in de app uitschakelen. Beide hebben natuurlijk negatieve gevolgen voor de functies van de robotstofzuiger.

De reinigingsprestaties

De fabrikant claimt een zuigkracht van 5.000 Pa. Op papier is dit al een bovengemiddelde waarde, maar hoe goed zuigt de Ecovacs Deebot X1 Omni eigenlijk? Om de prestaties objectief te kunnen beoordelen en vergelijken met andere stofzuig- en dweilrobots, hebben we zand en een graanmengsel op de vloeren van onze testflat gestrooid.

Harde vloer:

Op de harde vloeren van onze testwoning was het zuigresultaat eigenlijk beneden onze hoge verwachtingen: Van de 100 gram vuil die werd verspreid, kon de Ecovacs Deebot X1 Omni ongeveer 97 procent verwijderen. Dit is gedeeltelijk te danken aan de twee zijborstels, die de deeltjes gedeeltelijk van het vacuüm wegspoelen.

Ter vergelijking: de Roborock S7 MaxV Ultra haalde in dezelfde test de volle 99 procent en is daarmee momenteel de beste stofzuigrobot op harde vloeren.

Tapijt:

Op de tapijten in onze flat is het resultaat gelukkig niet zo teleurstellend als op de harde vloeren. In de test was de Ecovacs Deebot X1 Omni in staat om ongeveer 76 procent van alle verspreide vuildeeltjes van het tapijt te verwijderen. Dit is een zeer goede waarde. Bijna alle grote deeltjes werden opgepikt en ook het meeste fijne zand werd opgepikt, zodat we slechts enkele deeltjes met het blote oog konden vinden.

Ook het verwijderen van haren uit tapijt was geen groot probleem voor de Omni. Zoals bij de meeste van zijn concurrenten wikkelt het haar zich echter rond de borstel en moet het regelmatig worden verwijderd. Dit kan echter vrij gemakkelijk.

Hoeken en randen:

De Ecovacs Deebot X1 Omni overtuigde ons echter niet 100 procent als het ging om het reinigen van hoeken en randen. De robotstofzuiger werkt vrij grondig langs de randen en rijdt goed in de hoeken, maar is over het algemeen vrij voorzichtig en laat dus af en toe iets achter. Als u de AIVI-functie uitschakelt, kunnen de prestaties iets worden verbeterd, maar dan werkt hij over het geheel genomen iets langzamer.

Veegfunctie:

De twee dweilen moesten zorgen voor opgedroogde ketchup-, mosterd- en koffievlekken op de harde vloer. In onze test waren de dweilprestaties bevredigend en kon ongeveer 50% van de zeer hardnekkige ketchup- en mosterdvlekken worden verwijderd. De meeste vergelijkbare modellen hebben echter nog steeds problemen in deze duurtest. Naar onze mening zouden de roterende pads iets meer druk op de vloer kunnen uitoefenen om de veegprestaties te verbeteren.

Door zijn ontwerp laat de Omni langs de randen een strook van ongeveer 10 cm breed achter die niet wordt afgeveegd. Met de AIVI-functie uitgeschakeld kan deze strook worden teruggebracht tot ongeveer 7-5 cm.

Over het geheel genomen zijn de veegprestaties veel beter dan 90% van alle robotstofzuigers op de markt. In directe vergelijking met andere high-end modellen, zoals de Roborock S7 en S7 MaxV, is hij ongeveer op gelijke hoogte.

Theoretische zuigkracht (Pa)Zuigkracht in de praktijktestVeegprestaties in een praktische test

Aanbevolen accessoires tonen

botClean Vloeistof voor robotstofzuiger met dweilfunctie

botClean Vloeistof voor Robotstofzuiger met Veegfunctie

16,49€

Beschikbaar

4 nieuw vanaf 16,49€

Vanaf 8 oktober 2022 3:21

Bekijk “

Amazon.com

ECOVACS Grijze Wasbare Mop Pad met Strepen | Originele Accessoires voor X1 OMNI(Zwart), X1 TURBO,…

ECOVACS Grijze Wasbare Mop Pad met Strepen | Origineel Accessoire voor X1 OMNI(Zwart), X1 TURBO, X1 en X1 PLUS

19,99€

Beschikbaar

4 nieuw vanaf 19,99€

Vanaf 8 oktober 2022 3:21

Bekijk “

Amazon.com

ECOVACS Originele Accessoires Vloeistof voor Robotstofzuiger met Veegfunctie

ECOVACS Originele Accessoires Vloeistof voor Robotstofzuiger met Veegfunctie

24,99€

Beschikbaar

2 nieuw vanaf 24,99€

Vanaf 8 oktober 2022 3:21

Bekijk “

Amazon.com

De Ecovacs Deebot X1 Omni in de test: de conclusie

Ecovacs Deebot X1 Omni test

  • Uitrusting, functies en leveringsomvang









  • Verwerking









  • Omgaan met









  • Zuigkracht









  • Veegprestaties









  • Prijs & Vervolgkosten









4.5









Test Conclusie

Voordat we de dure stofzuigrobot testten, hadden we erg hoge verwachtingen, want de (vergelijkbare) Roborock S7 MaxV Ultra die we eerder testten, wist ons volledig te overtuigen. De Ecovacs Deebot X1 Omni is onberispelijk vervaardigd, heeft een hoogwaardige en moderne uitstraling en hoeft zich qua functies of uithoudingsvermogen niet te verstoppen voor de concurrentie.

Zijn hoge reinigingstijd en volledig automatische zuig- en reinigingsstation maken de robotstofzuiger tot een slimme huishoudelijke oplossing voor flats en huizen van elke omvang. Op de navigatie, de bediening en de app hebben we niets aan te merken.

De Ecovacs Deebot X1 Omni kon niet helemaal aan onze hoge verwachtingen voldoen. Hoewel de zuigprestaties op tapijten in de bovenste regionen liggen en ook op harde vloeren goed tot zeer goed zijn, is hij op details iets slechter dan de concurrent van Roborock. Bovenal waren de dweilprestaties, ondanks twee roterende moppen, niet helemaal van hetzelfde niveau als de vibrerende mopplaat van de topmodellen van Roborock.

Voor deze hoge prijs verwachten we echter bijna perfecte zuig- en dweilprestaties. Al met al moet de Omni X1 het nipt afleggen tegen onze huidige testwinnaar in het topsegment, de Roborock S7 MaxV Ultra. De Omni X1 is echter een zeer goed alternatief voor iedereen die stofzuigen en dweilen optimaal wil automatiseren. Wij geven het een koopaanbeveling!

Voors

  • Zeer goede zuigkracht
  • chique en hoogwaardig verwerkt ontwerp
  • Geavanceerde navigatie met intelligente obstakeldetectie
  • intuïtieve bediening via app en stem
  • Volautomatisch Omni Station met zuig-, reinigings- en navulfunctie
  • Zeer hoog uithoudingsvermogen
  • Breed scala aan functies, waaronder camera en spraakassistent

Nadelen

  • Hoge prijs
  • Veegprestaties “slechts” goed

Huidige prijsvergelijking & beschikbaarheid

Ecovacs Deebot X1 Omni

1.199,00€
1.499,00€

Beschikbaar

5 nieuw vanaf 1.199,00€

19 gebruikt vanaf 1.114,14€

Vanaf 8 oktober 2022 3:20

Bekijk “

Amazon.com

Ecovacs Deebot X1 Omni

1.199,00€

Beschikbaar

Bekijk “

Cyberport.com

Ecovacs Deebot X1 Omni

1.199,00€

Beschikbaar

Bekijk “

eBay

Ecovacs Deebot X1 Omni

1.219,00€

Beschikbaar

Bekijk “

Saturn.co.uk

Ecovacs Deebot X1 Omni

1.219,00€

Beschikbaar

Bekijk “

Mediamarkt.de

Prijsgeschiedenis

Bekijk

Prijsgeschiedenis voor Ecovacs Deebot X1 Omni

Statistieken

Huidige prijs

1.199,00€

8 oktober 2022
Hoogste prijs 1.340,00€ 29 juli 2022
Laagste prijs 1.198,00€ 17 september 2022
Sinds 26 juli 2022

Laatste prijswijziging

1.199,00€ 8 oktober 2022
1.229,00€ 7 oktober 2022
1.199,00€ 3 oktober 2022
1.198,00€ 2 oktober 2022
1.199,00€ 1 oktober 2022

Mogelijke alternatieven voor de Ecovacs Deebot X1 Omni

Vergelijkbare test winnaar
  • roborock s7 maxv ultra

    Roborock S7 MaxV Ultra

    1,393.00









Alternatief
  • roborock s7

    Roborock S7









Gemakkelijker en goedkoper
  • yeedi dweilstation stofzuigrobot

    Yeedi Mop Station

    649.99









FAQ: Veelgestelde vragen over de Ecovacs Deebot X1 Omni

  • Wat is de zuigkracht van de Ecovacs Deebot X1 Omni?

    De Ecovacs Deebot X1 Omni heeft een maximale zuigkracht van 5.000 Pa.

  • Hoeveel zuigkracht heeft de Ecovacs Deebot X1 Omni?

    De zuigkracht van de Ecovacs Deebot X1 Omni kan in 4 niveaus worden ingesteld.

  • Hoe navigeert de Ecovacs Deebot X1 Omni?

    De Ecovacs Deebot X1 Omni heeft een geavanceerd navigatiesysteem inclusief een camera en intelligente obstakeldetectie.

  • Heeft de Ecovacs Deebot X1 Omni een HEPA filter?

    Ja, een HEPA filter wordt meegeleverd.

  • Hoe groot is de stofbak van de Ecovacs Deebot X1 Omni?

    Het stofreservoir heeft een inhoud van 400 ml.

  • Hoe groot is het waterreservoir van de Ecovacs Deebot X1 Omni?

    Het waterreservoir van de robotstofzuiger kan slechts 80 ml bevatten. De tank wordt echter regelmatig bijgevuld bij het Omni Station. De schoonwatertank van het station kan 4.000 ml bevatten.

  • Heeft de Ecovacs Deebot X1 Omni een actieve dweilfunctie?

    Ja, de Ecovacs Deebot X1 Omni heeft een actieve dweilfunctie met 2 roterende dweilpads.

  • Hoe hoog klimt de Ecovacs Deebot X1 Omni?

    De Ecovacs Deebot X1 Omni kan obstakels tot 2 cm hoog overwinnen.

  • Wat kan het zuigstation van de Ecovacs Deebot X1 Omni?

    Het Omni Station leegt de stofbak, vult het waterreservoir, reinigt en droogt de wispads en laadt de batterij van de robotstofzuiger op.

  • Kopersbeoordelingen & externe beoordelingen

    Status kopersbeoordelingen (08/22) Rang (aantal beoordelingen)
    amazon.com 4,4 (150)
    mediamarkt.de 3,8 (36)
    saturn.de 3,8 (36)
    Status beoordelingen deskundigen (08/22) Rang
    chip.de 1,4 (zeer goed)
    computerbild.de 1,4 (zeer goed)

    Externe video’s

    Bekijk

    Review van Testsieger TV – youtube.com

    Review door Venix – youtube.com

    Deze robotstofzuiger was nog niet de juiste?

    • Leer wat je bij het kopen van moet “
    • Onze stofzuigerzoeker: Vind de juiste stofzuiger met een paar klikken “