5 Beste French Door koelkasten in 2021 [REVIEW]


Laatst gewijzigd
23 december 2020

Wist u dat er meer dan 200 Franse deur koelkasten op de markt zijn? We nemen het u niet kwalijk als u overweldigd wordt door het selectieproces. Het kiezen van een betrouwbare koelkast wordt nog lastiger, omdat de meeste beoordelingssites verouderde modelnummers bevatten die niet meer te koop zijn.

Onze gids hieronder is bijgewerkt met de meest recente modelnummers. Het is ontworpen om u te helpen winkelen op basis van uw behoeften met betrekking tot stijl, budget en prestaties. Wij hebben Franse deur koelkasten in vier klassen ingedeeld: Instapniveau, middenniveau, topklasse en luxe.

in een oogopslag – Onze 5 beste Franse deur koelkasten

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor Franse deur koelkasten – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste in het algemeen: Bosch B36CL80ENS
 • 2) Beste 4-deurs toonbankdiepte: Samsung RF22K9381SR
 • 3) Best budgetvriendelijk: GE GNE27JYMFS
 • 4) Het beste voor maximale capaciteit: LG LRFDS3016S
 • 5) Beste Luxe Franse deur Koelkast: Sub Zero BI36UFDSTH

BEKIJK ONZE EXCLUSIEVE VIDEO:

Onze exclusieve video review van Franse deur koelkasten

Waarom zijn Franse deur koelkasten populair?

Een koelkast met openslaande deuren is het pronkstuk van uw keuken. Het is de populairste stijl die in de VS wordt verkocht. Franse deurkoelkasten zijn er nu in nog meer maten, stijlen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk in alle keukentypes kunnen worden geïntegreerd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze lijst van beste koelkastmerken voor dit jaar meerdere Franse-deurmodellen bevat.

De reden voor de populariteit van Franse deur design komt voort uit de volgende redenen:

 1. U hoeft niet meer te bukken om bij de dagelijkse dingen in uw koelkast te komen
 2. Bespaar energie omdat u niet de hele koelkast hoeft te openen om een artikel te pakken (de laatste tijd hebben fabrikanten deze aangeboren eigenschap verder geïnnoveerd door deur-in-deur opties toe te voegen voor artikelen met een hoge snelheid)
 3. Inrichtingsflexibiliteit, zelfs in compacte ruimtes waar u geen plaats hebt om een massieve deur te zwenken (voor een kookeiland of naar een muur toe, bijvoorbeeld).
 4. Indrukwekkende styling – verschillende kleurafwerkingen, enkele of dubbele vriesladeopties, 4-deurs modellen met flexibel te gebruiken vriesladen die in een koelkast veranderen als u extra ruimte nodig hebt.
 5. Geïntegreerde slimme connectiviteitsfuncties. Een groot aantal moderne functies, van camera’s die helpen uw boodschappenlijstje te beheren tot iPad-achtige interfaces voor gezinscommunicatie.

Onze top 5 Franse deur koelkasten

Laten we eens kijken naar onze topkeuzes voor Franse deur koelkasten.

1) Beste totaal: Bosch B36CL80ENS

36-inch 21,0 kubieke meter aanrechtmodel koelkast met openslaande deur

Waarom wij er van houden
Gegarandeerde Duitse kwaliteit. Het langverwachte Bosch koelkastproduct wordt rechtstreeks gemaakt door Bosch fabrieken over de hele wereld. De nadruk ligt op het conserveren van voedsel onder ideale omstandigheden, eerder dan op populaire foefjes zoals camera’s en aanraakschermen die niet noodzakelijk helpen bij de hoofdtaak.

Belangrijkste kenmerken

 • Twee compressoren en verdampers voor nauwkeurige koeling.
 • Home Connect wifi om op afstand te bedienen en te controleren.
 • Discrete waterdispenser aan de binnenkant.
 • Geweldig interieur ontwerp maximaliseert opslag.

Dit was de enige keer in vele jaren dat we enthousiast waren over een nieuwe koelkast. Na jaren van voorbereiding heeft Bosch eind 2019 deze koelkast onthuld. Het is het enige product met dubbele compressor op de markt voor de helft van de prijs van zijn concurrenten uit de luxeklasse.

Dit model van Bosch staat ook in onze ranglijst van beste inbouwkoelkasten, vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.

2) Beste 4-deurs toonbankdiepte: Samsung RF22K9381SR

36-inch 22,0 kubieke meter aanrechtmodel Franse deur koelkast

Waarom wij het leuk vinden
Moderne Samsung koelkast met 4 deuren en zonder handgrepen. Hij past in elk keukenontwerp. Het ombouwbare koel/vriescompartiment is uniek.

Belangrijkste kenmerken

 • Slank, 4-deurs greeploos ontwerp
 • Ombouwbare koelkast, vriescompartimenten voor maximale flexibiliteit
 • Door het ontwerp met werkbladdiepte komt er meer ruimte vrij in de keuken
 • Door-in-door etensvitrine geeft snelle toegang tot veelgebruikte items
 • Handige, flexibele schappen en laden

In de uitverkoop vindt u deze topkoelkast voor iets minder dan $3.000. Samsung maakt gebruik van een uniek 4-deurs ontwerp dat zeer nuttig is. Terwijl de bovenste twee deuren zijn gereserveerd voor het hoofdkoelkastcompartiment, zijn de onderste twee deuren ombouwbaar en kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld als koelkast of vriezer. Dit is een geweldige manier om extra koelruimte te krijgen als u uw vriezer niet volledig gebruikt.

Deze koelkast is aanrechtmodel, dus hij steekt niet uit in uw keuken zoals modellen met standaarddiepte, waardoor kostbare keukenruimte vrijkomt. Het slanke ontwerp zonder handgrepen bespaart extra diepte.

Een andere opmerkelijke functie is de vitrinedeur voor levensmiddelen van Samsung, waarmee u toegang hebt tot veelgebruikte items zoals melk en specerijen zonder dat u de deur van de koelkast hoeft te openen. U krijgt ook handige, flexibele legplanken (die u kunt inklappen of verplaatsen) en laden die het organiseren van uw voedsel een fluitje van een cent maken. Samsung maakt dit model ook in een standaard diepte maat RF28K9380SR als u op zoek bent naar extra opslagruimte te halen.

En voor tech-savvy gezinnen, check out dit zelfde model met Family Hub Samsung’s RF22N9781SR. Je verliest de voedsel vitrine functie waar we het eerder over hadden. Maar je krijgt wel het nieuwste van het nieuwste op het gebied van slimme technologie. Het 21,5 inch grote aanraakscherm en de handsfree spraakassistent geven je toegang tot talloze geïntegreerde functies, zoals de mogelijkheid om agenda’s te synchroniseren, foto’s te delen, muziek te streamen, je Samsung-apparaten rechtstreeks op het scherm te spiegelen en op afstand te controleren of je melk en eieren in de koelkast hebt dankzij de drie ingebouwde camera’s.

3) Budgetvriendelijkst: GE GNE27JYMFS

36-inch 27 cu. ft. Franse deur koelkast

Waarom wij hem goed vinden
Geweldige prijs en functies, terwijl hij de grootste capaciteit heeft van alle gelijksoortig geprijsde koelkasten.

Belangrijkste kenmerken

 • Grote inhoud van 27 kubieke meter
 • Unieke waterdispenser aan de binnenzijde maakt de deur vrij voor opslag
 • Verstelbare morsbestendige rekken
 • Grote delicatessen lade
 • Lades met vochtigheidsregeling voor optimale opslag van verse producten

Met minder dan $1.999 in de uitverkoop heeft deze GE-koelkast de grootste capaciteit van alle koelkasten in deze prijsklasse, met een inhoud van ongeveer 27 kubieke meter.

GE heeft zijn waterdispenser op unieke wijze in de deur van de koelkast ingebouwd, zodat u geen kostbare opbergruimte in de deur verliest, zoals bij de meeste modellen met een externe ijs- en waterdispenser. De ijsmaker werkt automatisch en maakt gebruik van gefilterd water, Dit model heeft ook verstelbare legplateaus morsbestendige legplateaus, een grote delicatessenlade en lades met vochtigheidsregeling voor het optimaal bewaren van verse producten.

4) Beste voor maximale capaciteit: LG LRFDS3016S

36-inch 29.7 cu. ft. koelkast met Franse deur en Craft Ice

Deze LG koelkast valt in de prijsklasse van meer dan $3.000 en biedt een toonaangevende 30 cu. ft. aan opslagruimte. Dat is een enorme hoeveelheid ruimte en zou u genoeg ruimte moeten geven voor al uw boodschappen. Het enige nadeel waar u op moet letten is de totale diepte van de koelkast. De diepte van dit meubel, inclusief handgrepen, is 36 5/8″, wat betekent dat het iets meer dan een meter voorbij uw kasten in uw keuken uitsteekt. Als u een grote keuken hebt, is dit waarschijnlijk geen probleem, maar als u een krap looppad hebt, moet u hier rekening mee houden.

Naast de enorme opslagcapaciteit heeft dit apparaat nog een heleboel andere geweldige functies. Ambachtelijk ijs is nu standaard op deze koelkast. Deze grote, bolvormige ijsblokjes smelten langzaam en zijn ideaal voor lange drankjes.

Bovendien biedt LG nu zijn nieuwe high-end Franse deur koelkasten aan met een vingerafdrukbestendige coating. Het schoonmaken van grote roestvrijstalen oppervlakken is geen sinecure en de PrintProof Coating helpt uw LG er schoon en nieuw te blijven uitzien.

Net als onze top keuze Samsung, heeft LG ook een deur-in-deur ontwerp dat u snel toegang geeft tot vaak gebruikte items.

LG’s unieke dubbele ijsmaker is geweldig als je veel entertaint. Naast de ijsmaker die in de deur van de koelkast is ingebouwd, heeft LG ook een ijsmakerlade in de vriezer. Dit is ideaal wanneer u een grote hoeveelheid ijs nodig hebt.

De waterdispenser is voorzien van LG’s afgemeten vulfunctie, die nauwkeurig water doseert in stappen van 2 ounces tot 32 ounces om uw watervat perfect te vullen.

En ten slotte is deze koelkast WiFi-verbonden, zodat u een smartphone-waarschuwing kunt krijgen als iemand de koelkastdeur heeft opengelaten. U kunt uw koelkast ook opdracht geven meer ijs te maken als u een feestje geeft. Het is ook Alexa, en Google-Assistant ingeschakeld.

5) Beste Luxe Frans-deur Koelkast: Sub Zero BI36UFDSTH

36-inch 19.0 cu. ft. inbouw Franse deur koelkast

Waarom wij hem goed vinden
De Sub-Zero koelkast is het enige merk dat gebouwd is om 20 jaar of meer mee te gaan. Bewezen track record van superieure klantenservice.

Belangrijkste kenmerken

 • Ingebouwde luxe uitstraling met 84-inch hoogte
 • Flexibel ontwerp met paneelklaar of roestvrij stalen deurpaneel. U kunt zelfs het bovenste louvrepaneel aanpassen. Installeer gelijk met de kasten of sta een beetje fier.
 • Binnenverlichting met LED-lampen
 • Frituur- en delicatessenladen bevinden zich in de buurt van de verdamper om de temperatuur een paar graden koeler te houden dan de rest van de koelkast. Lades zijn afgesloten om vocht op te vangen en voor versheid te zorgen.

SubZero is ongeëvenaard als het gaat om voedselconserveringstechnologie. Uw boodschappen blijven langer goed dankzij het microprocessorgestuurde luchtkwaliteitssysteem, het echte dubbele compressorsysteemen de gepatenteerde vacuümverzegelde deuren. Deze inbouwkoelkast is ontworpen om de geur- en smaakoverdracht tussen de koelkast en de vriezer te voorkomen.

De BI36UFDSTH is 84 inch hoog en heeft een ingebouwde look die u gemakkelijk kunt aanpassen met panelen van kasthout, roestvrij staal en een louvre-blad.

Sub Zero koelkasten staan bekend om hun levensduur van 20 jaar en verhogen direct de doorverkoopwaarde van uw huis. De beschikbare afmetingen van de Franse deur koelkast zijn 36 inch of de unieke 42 inch, die erg populair aan het worden is.

Conclusie

Het doel van dit artikel was u een uitgangspunt te geven bij het selecteren van de beste Franse deur koelkast voor uw huis. De modellen die we hebben opgenomen bestrijken verschillende stijlen en budgetten. Een laatste woord van voorzichtigheid. Zorg ervoor dat u uw ruimte opmeet en vergelijkt met de afmetingen van uw nieuwe Franse deur koelkast. Op die manier voorkomt u een hoop problemen op de dag van de levering.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 2 januari 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts