Wat is een inbouw vaatwasser?


Het verbaast ons dat bijna alle fabrikanten van vaatwassers intern jargon gebruiken om hun producten te beschrijven. Dit brengt veel families die hun toestellen onderzoeken in verwarring. Inbouw vaatwasser is een term die opduikt in marketingdocumenten en websites. Om het nog erger te maken, gebruiken verkopers in apparatuurwinkels de term in de veronderstelling dat hun klanten professionals zijn. Daarom hebben wij de term geïntegreerde vaatwasser nader bekeken en u een beknopte handleiding gegeven over wat het betekent en hoe deze vaatwassers het ontwerp van uw keuken beïnvloeden.
Wat is een inbouw vaatwasser

Soorten inbouw vaatwassers

Geïntegreerde afwasmachine in de wereld van de apparaten betekent dat u een aangepast kastpaneel op uw vaatwasser kunt monteren. Op die manier past u de omringende kasten aan en creëert u een naadloze afwerking. Een geïntegreerde vaatwasser wordt altijd verzonken gemonteerd en steekt niet uit de kasten.

De term geïntegreerde vaatwasser werd ingevoerd uit Europa. In de VS gebruiken de meeste fabrikanten de term inbouw vaatwassers in plaats van geïntegreerde.

Volledig geïntegreerde vaatwasser

Hier is het voorbeeld van een volledig geïntegreerde vaatwasser.

U zult merken dat de bedieningselementen voor de vaatwasser bovenaan staan en aan het zicht zijn onttrokken. U hebt ook de flexibiliteit om een handgreep op de deur te kiezen die bij andere knoppen en beslag in uw keuken past.

Bosch vaatwasser is niet alleen het stilste merk, maar domineert ook de volledig geïntegreerde categorie van vaatwassers.

Hier is een andere innovatieve versie van een volledig geïntegreerde vaatwasser. Een die Miele maakt zonder handvat voor moderne keukens. Klop zachtjes op deze Miele vaatwasser, de G7596SCVi, om de deur te openen.

Semi-geïntegreerd

Toestellenfabrikanten staan er niet om bekend dingen voor klanten te vereenvoudigen. Daarom hebben zij het paradigma van de halfgeïntegreerde afwasautomaten geïntroduceerd. Deze vaatwassers kunnen een aangepast paneel aanvaarden maar de bediening is zichtbaar. De G7000 serie G7916SCi is een paradepaardje van Miele met verbazingwekkende functies en een semi-geïntegreerd uiterlijk.

Volgende stappen

Als u op zoek bent om uw oude clunker te vervangen kijk dan op onze uitgebreide vaatwassers hub. Daar hebben we alles besproken, van reviews op merkniveau tot de prijsstructuur en tips voor het kiezen van de beste vaatwasser op de markt.

Bovendien werken wij onze lijst met beste vaatwassers maandelijks bij om u de meest recente rangschikking te geven op basis van de feedback van onze klanten.

Recent Posts