Weber Barbecue In Uitverkoop – Tips over hoe om een ​​deal te vangen


Weber Grills zijn het ultieme ereteken voor grillmeesters in de Verenigde Staten. Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, is er een Weber barbecue voor elk budget. We krijgen deze vraag vaak. Gaan Weber grills in de uitverkoop? Bij het zoeken op internet merken we dat alle geloofwaardige winkels dezelfde prijs hebben en een paar minder dan gerenommeerde winkels wijken af. Bijgevolg willen klanten weten of zij Weber-grills in een gerenommeerde winkel tegen een lagere prijs kunnen krijgen.

Prijzen

De meeste fysieke apparatuur showrooms moeten in staat zijn om u tegemoet te komen met bescheiden kortingen in de winkel, afhankelijk van het seizoen. Weber-grills worden bijvoorbeeld veel verkocht tijdens Vaderdag, 4 juli en de Dag van de Arbeid. Daarom zijn verkopers het meest geïnteresseerd in samenwerking met u om kortingen aan te bieden.

Weber houdt zich aan een strikt Minimum Advertised Price (MAP) beleid, wat betekent dat alle geautoriseerde dealers slechts één prijs mogen adverteren zonder kortingen (vergelijkbaar met Apple producten). Wanneer u dus naar vergelijkingsplatforms zoals Google Shopping kijkt, zult u uniforme prijzen zien voor erkende dealers en de uitschieters zijn de niet-erkende winkels die op een of andere manier het product in handen hebben gekregen.

Het nadeel van kopen bij een niet-erkende winkel is natuurlijk dat u niet kunt profiteren van Weber’s ongeëvenaarde 15 jaar garantie. Weber verbindt garantie alleen aan geautoriseerde dealer locaties.

Bovendien verandert Weber regelmatig van model line-up. Meestal creëert dit een kans op diepere kortingen en kunt u een Weber barbecue in de uitverkoop krijgen.

Deze gasgrills kunnen elke barbecueklus aan, van eenvoudige hamburgers en hotdogs tot zalm met cederhouten plank, gegrilde paella of zelfs een Thanksgiving-kalkoen.

Weber maakt meer dan 100 grills in verschillende configuraties. Het kan erg tijdrovend zijn om de beste grill te vinden die geschikt is voor uw specifieke behoeften. U wilt immers niet betalen voor functies die u nooit zult gebruiken. Daarentegen zou u geen functies willen missen aangezien deze geweldige Amerikaanse grill 15 jaar of langer bij uw familie zal zijn. In dit artikel helpen wij u de beste Weber-grill voor uw budget en uw behoeften te kiezen.

Weber grills zijn er in 3 series. De drie populairste modellen zijn de Genesis, de professionele Summit grills, en de basismodellen Spirit . Alle modellen hebben een toonaangevende garantie van 10 jaar op onderdelen.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar seizoensgebonden kortingen op Weber grills.

Overzicht van Weber Genesis Grills met 3 branders

serie Hoofdconfiguraties Prijs
E-310 & E-315: Instapmodel Weber Genesis met GS4 systeem van ontstekers, krachtige branders, aromastaven, en vetbeheersysteem systeem

 • 3 Brander Ontwerp
 • Biedt plaats aan ongeveer 20 hamburgers
 • Geëmailleerde porseleinen roosters
 • E-310 met open wagentje, E-315 met gesloten wagentje
 • Alle roosters zijn in zwart, koper optie voor E-315 LP
$799
E-330 & E-335:
 • Zijbrander om uw buitenkeuken compleet te maken
 • Speciale brander en branderzone
 • E-330 met open wagentje, E-335 met gesloten wagentje
 • Alle roosters zijn verkrijgbaar in zwart; koper, karmozijn, en rookoptie voor E-330 LP
$899
S-310 & S-335: S-serie staat voor roestvrij staal kleur

 • Alle modellen van de S-serie zijn voorzien van 7 mm roestvrijstalen roosters
 • S-335 bevat gesloten cart ontwerp
$949
SE-310 & SE-330 & SE-335: SE-serie staat voor Special Edition. SE Grills hebben extra functies. Deze grills worden alleen aangeboden bij exclusieve Weber dealer locaties

 • Special Edition-grills worden geleverd met 9 mm roestvrijstalen grillroosters die de warmte uitzonderlijk goed vasthouden
 • Special Edition-series zijn ook voorzien van de bewegingsgevoelige handgreepverlichting
 • SE-330 en SE-335 met Sear Station en zijbrander
 • Alle roosters zijn verkrijgbaar in zwart; koper, karmozijn, en rookoptie voor SE-330 LP
van $849

Alle Weber Genesis grills met 3 branders hebben een grilloppervlakte van 513 vierkante centimeter, goed voor ongeveer 20 hamburgers. Het afneembare warmhoudrek voegt 156 vierkante centimeter ruimte toe. De totale afmeting van een 4-pits Weber Genesis is B 59-inch x D 29-inch x H 47-inch (186 lbs).

De 3 branders leveren 39.000 BTU kookvermogen. Modellen met het braadstation krijgen een totaal van 9.000 BTU extra vermogen in de braadzone. De zijbrander geeft u direct toegang tot een buitenkeuken met 12.000 BTU vermogen.

De 4 pits Genesis Grills

De 4 pits Weber Genesis II grills volgen dezelfde logica als de 3 pits units.

serie Hoofdconfiguraties Prijs
E-410 Weber Genesis met GS4 systeem van ontstekers, krachtige branders, aromastaven, en vetbeheersysteem systeem

 • 4 Brander Ontwerp
 • Geëmailleerde porseleinen roosters
 • Open cart ontwerp
 • Wordt geleverd in zwart
$999
E-435
 • Zijbrander om uw buitenkeuken compleet te maken
 • Speciale brander en branderzone
 • Gesloten wagen ontwerp
 • Wordt geleverd in zwart
$1,149
S-435 S-serie staat voor roestvrij staal

 • 7 mm roestvrij stalen roosters
 • Gesloten cart ontwerp
$1,249

De 4-pits Weber grills hebben 646 vierkante centimeter kookoppervlak, goed voor ongeveer 28 hamburgers. Een extra 198 vierkante centimeter komt met het verwijderbare warmhoudrek. De totale afmeting van een 4-pits Weber Genesis is B 65-inch x D 29-inch x H 47-inch (214 lbs).

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar seizoensgebonden besparingen op Weber grills.

Recente wijzigingen aan Weber Genesis Grills

Weber Genesis grills hadden ontelbare veranderingen in seizoen 2019/2020. Eerst heeft het bedrijf het assortiment, dat verwarring veroorzaakte bij het winkelend publiek, ingekrompen. De nieuwe line-up volgt nu een logisch pad, zowel wat betreft functies als prijsstelling.

In termen van technische veranderingen:

 • Genesis grills, inclusief het frame en de zijtafels, zijn nu groter.
 • Alle modellen zijn nu voorzien van roestvrijstalen aromastaven. Geen dunne aromastaven meer die sneller versleten dan de rest van de grill.
 • Nieuw handvat ontwerp.
 • Vereenvoudigd dichtschroeien – een speciale dichtschroeibrander en een dichtschroeizone. De meeste klanten begrepen de schroeifunctie op de vorige incarnatie van het product niet.
 • Infinity Igniter met één knop is de standaard ontstekingsmethode geworden voor alle Genesis gasgrills.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar seizoensgebonden kortingen op Weber grills.

Overzicht van Weber Summit Grills

serie Hoofdconfiguraties Prijs
S470 en S670: Vlaggenschip modellen van Weber grills. S-470 met 4 branders en S-670 met 6 branders. Voorzien van een braadstation, zijbranders, speciale smoker box en infrarood rotisserie die weggestopt kan worden als hij niet gebruikt wordt. 9 mm roestvrijstalen roosters. LED verlichte knoppen aan de voorkant en een handvatverlichting. van $2,099
E-470 en E-670: Dezelfde kenmerken als de roestvrijstalen modellen. Zwart porselein geëmailleerde kap en toegangsdeuren. van $2,099
S-460 en S-660: De enige inbouw Weber grills op de markt. S-460 met 4 branders en S-660 met 6 branders. Deelt alle kenmerken van de S-470 en S-670. De infrarood rotisserie is stationair op ingebouwde grills. van $2,299

4 pits Weber Summit Afmetingen: B 66-inches x D 26.5-inches x H 50.5-inches (245 lbs). Elk bijzettafeltje neemt ongeveer 15 centimeter in beslag. De ingebouwde S-460 is 34 inch breed.

48.000 BTU totaal kookvermogen op 4 hoofdbranders. 12.000 BTU zijbrander, 6.800 BTU rookoven, 10.600 BTU infrarood rotisserie

6 pits Weber Summit Afmetingen: B 74,1-inch x D 26,5-inch x H 50,5-inch (289 lbs). Elk bijzettafeltje neemt ongeveer 15 centimeter in beslag. De ingebouwde S-660 is 42 inch breed.

60.000 BTU totaal kookvermogen

Hoe haalt u het beste uit uw Weber Grill

Voorverwarming niet overslaan

Roosters spelen een belangrijke rol bij de kookprestaties. Als uw roosters niet heet genoeg zijn, zal het voedsel blijven kleven en een rommelige situatie voor u creëren. Je zult ook niet in staat zijn om effectief te zoeken. Inderdaad, u hebt hete grillplaten nodig voor uw kenmerkende grillmerken.

Wanneer uw recept een laag vuur vereist, moet u eerst voorverwarmen op de hoogste stand. U kunt dan het deksel openen terwijl de branders op de hoogste stand staan en het deksel na een paar minuten sluiten totdat de thermometer 500 F aangeeft.

Reinig uw roosters na elk gebruik

Verwarm het rooster en gebruik een borstel van roestvrij staal om de verkoolde stukjes op te schrapen. Het gladde oppervlak van de Weber-roosters helpt bij het schoonmaken en verwijderen van verkoold voedsel en kleverige sauzen.

Hou je gereedschap en kruiden klaar

Grillen hoort leuk te zijn. De keuken in en uit lopen voor vergeten voorwerpen maakt het proces minder leuk. Gebruik de bijzettafeltjes om uw kruiden, gereedschap, serveerschalen en borden op te bergen. Bereid gemakkelijk barbecuesauzen op de zijbrander.

Verstandig gebruik van uw kookruimte

Geef jezelf wat ruimte. U hebt flexibiliteit nodig om het voedsel over de grill te verplaatsen, dus probeer het voedsel niet op de grillroosters te proppen. Misschien wilt u zelfs verschillende warmtezones creëren voor de verschillende soorten voedsel die u grilt.

Als je kijkt, ben je niet aan het koken

Het deksel ziet er mooi uit, maar het is er eigenlijk om de luchtstroom te regelen. Het deksel houdt ook warmte en rook vast, wat de smaak van gegrild voedsel geeft. Als je grilt met een gesloten deksel is er ook minder kans op flare-ups.

Weersta de verleiding en flip maar een keer

Vertrouw op uw BBQ en krijg perfecte schroeiplekken en de ideale kleur en smaak van voedsel bereid op uw Weber barbecue. Een tip, stop met het verplaatsen van het voedsel rond de grill. Bereik de perfectie van het grillen door het deksel niet te vaak te openen. Investeer in plaats daarvan in een instant-thermometer om de temperatuur en het kookproces te meten.

Veel plezier met uw Weber

Modern grillen gaat niet alleen over vleesgerechten. U kunt vele andere soorten recepten bereiden met uw gasgrill. In het afgelopen decennium heeft Weber een geweldige bibliotheek aan recepten en video-inhoud opgebouwd om van u een buurtheld te maken. Als u weinig tijd hebt, is het een goed idee om u in te schrijven op de e-maillijst van Weber voor tips en ideeën.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar seizoensgebonden kortingen op Weber grills.

Reiniging en onderhoud van uw gasgrill

Weber is een geweldig merk als het gaat om een lange levensduur. Gasgrills worden geleverd met 10 jaar uitgebreide garantie op onderdelen. U kunt een Weber gasgrill veilig 15 jaar gebruiken. Hier zijn een paar tips om de beste prestaties uit uw bbq te halen:

Hoe vaak moet ik schoonmaken?

Het is een goed idee om uw grill twee keer per jaar schoon te maken. Als u last hebt van ongelijkmatige warmte, lage brandertemperaturen of te veel vlammen, is het tijd voor een goede schoonmaakbeurt. Begin met schoonmaken vanaf de bovenkant en ga naar de onderkant van de grill.

Schoonmaken van de binnenkant van het deksel

Na verloop van tijd zult u een verfachtige zwarte schilferige aanslag op de zijkant van het deksel zien. Deze schilfers zullen uiteindelijk afschilferen en op uw voedsel vallen. Daarom is het een goed idee om ze schoon te maken met een borstel. U kunt deze afzettingen zelfs met een papieren doekje afvegen als de grill warm is.

Schoonmaken wat onder de roosters zit

Weber heeft 4 functionele niveaus bovenop de branders gebouwd. Bovenaan ziet u de kookroosters (we hebben het al gehad over het belang van het schoonmaken van de roosters). Direct onder de roosters vindt u de driehoekige roestvrijstalen aromastaven. Flavorizer bars helpen vet op te vangen en zetten dat vet om in rook om smaak aan uw eten te geven. Warmtegeleiders bevinden zich direct onder de branders en verdelen de warmte die door de krachtige branders wordt gegenereerd. Elk van deze niveaus is modulair en u kunt ze schoonmaken met een borstel van roestvrij staal.

Het schoonmaken van de branderpoorten is vooral nuttig om een maximale energieoverdracht mogelijk te maken en uw grill veilig te houden tegen opvlammingen. Let bij het schoonmaken van de branderpoorten goed op de ontstekingselektrode.

Conclusie

De alomtegenwoordige Weber grill is een deel van het Amerikaanse weefsel geworden. Van het inspireren van een geïmproviseerd diner in de achtertuin op een zomeravond tot tail-gating en kampeeruitstapjes tot het vermaken van een zwembadfeest op Taco Tuesday tot het zijn van een middelpunt in een chique buitenkeuken, Weber grills zijn een deel van thuis. Van gegrilde appeltaarten tot courgettekabobs, en alle gerechten daartussenin, Weber Grills hebben een speciaal plekje in ons hart en wij zijn er zeker van dat u en uw familie hetzelfde zullen voelen.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar seizoensgebonden besparingen op Weber grills.

FAQs

Kan ik de klep van de LP-tank dichtdraaien om de veiligheid te garanderen als de grill niet in gebruik is?
Een extra veiligheidsmaatregel is een goed idee. Zet de LP-tank echter weer aan door de tankklep langzaam te openen; wacht 60 seconden voordat u uw grill aansteekt. Bij te snel openen kan de debietbegrenzer in de regelaar doorslaan.

Kan ik mijn Weber barbecue ombouwen van aardgas naar propaan (LP) of van propaan naar aardgas?

Weber ondersteunt geen ombouw op zijn grills. Technisch gezien zou u de regelaar en de branders moeten kunnen vervangen om een andere gasconsistentie aan te passen. Maar zelfs gediplomeerde loodgieters houden niet van de risico’s die aan verbouwingen verbonden zijn.

Recent Posts