20 gezonde saprecepten | Reinigen, snel, gewichtsverlies, detox (met afbeeldingen)


Het internet heeft ons eindeloos veel recepten aangereikt waar we naar verwijzen als we ons op een bepaald gebied van onze gezondheid willen richten. Nu, het vinden van een die niet alleen effectief werkt, maar ook heerlijk is poses als een soms lang en vervelend spel van vallen en opstaan. Natuurlijk begrijpen we dat iedereen verschillende smaakvoorkeuren en gezondheidsproblemen heeft, dus het sapspelletje zal nooit een one size fits all zijn. Maar daarvoor bieden we een geweldig uitgangspunt voor wie op zoek is naar een heerlijke gezonde sapreceptuur inspiratie!
gezond sapje
Hieronder hebben we onze favoriete voedzame en smakelijke recepten gefilterd in de belangrijkste gezondheidscategorieën voor een eenvoudige receptreferentie. Of u nu op zoek bent naar een snelle schoonmaakbeurt, een paar kilo’s wilt vergieten, uw lichaam wilt ontgiften of zelfs wilt overwegen om snel een sapje te gaan drinken, wij hebben recepten die zowel uw lichaam als uw smaakpapillen tevreden zullen stellen, terwijl u toch alert blijft!

20 Gezonde sap Recepten voor sapreiniging

Een sapreiniging is een geweldige resetknop voor je lichaam. Het plegen van een dag of twee van zuiver sap gaat je rehydrateren, je spijsverteringssysteem voorzien van een mini-break, overmatige opgeblazenheid en ongewenste eetgewoontes verminderen.

1. Groen sap Recept

Geweldig voor beginners en ervaren sapcentrifuges, dit groene saprecept is een ideale plek om een sapreiniging te beginnen. Het verpakt in vele voedingsstoffen uit zowel fruit als groenten, zonder afbreuk te doen aan de smaak!

2. Zoet Brocolli-sap

Je zou dit recept wel eens willen overslaan, want broccoli is het belangrijkste ingrediënt, maar wees gerust, de smaak overtroeft deze boom veggie zeker! Wat is een betere manier om broccoli en het is een indrukwekkende lijst van voedingsstoffen te consumeren dan het in ons sap te sluipen!

3. Leverreinigingsbietensap

Onze levers hebben de neiging om voor ons te overwerken, dus het is alleen maar eerlijk dat we af en toe iets doen om onze waardering te tonen. Dit recept is een geweldige ontgiftingsmiddel voor onze lever vanwege de ongelooflijke ingrediënten.

4. Komkommersap

Samen activeren en verhogen komkommer en kiwi de immuniteit van het lichaam. Bovendien is dit sap vrij verfrissend, waardoor het gemakkelijk te verwennen is!

5.  Citroengember Tumerieke Wellness

De Wellness-shot zit vol met vitamine C, wat een grote kwaal is voor seizoensgebonden griep en andere veel voorkomende ziektes. Een van deze power shooters dagelijks zal zeker helpen met het houden van uw immuniteit op punt.

Sap Snelle Recepten

Hoewel het vasten veel voordelen heeft, moet het besluit om in een sapvasten te duiken een weloverwogen beslissing zijn. Naast het feit dat het tijdrovend is, kun je bijna altijd wedden dat je je slechter voelt voordat je je beter voelt, maar de eindresultaten zijn werkelijk fantastisch. U zult merken dat u dieper en rustiger slaapt en een verbetering van uw energieniveau ziet.

6. Worteldruiven Sinaasappel- en gembersap

Hou je ogen net zo geïntrigeerd als je smaakpapillen met dit sinaasappelsap.

7. Verfrissend melkkoetsensap

Een zeldzaam ingrediënt voor sap is de cantaloupe, maar het biedt een andere smaak om je snel op koers te houden.

8. Watermeloen Komkommersap

Het opnemen van watermeloen in een van uw sappen zal genoeg zijn om u gemotiveerd te houden en op de juiste weg naar vastend succes te houden!

9. Bessensap van kersencitrusvruchten

Bessen zitten vol met antioxidanten, die een geweldige toevoeging zijn aan elk sapvast recept.

10. Gemiddeld groen sap

Als u op zoek bent naar een recept met voedingsinformatie, dan is dit het recept voor u.

Saprecepten voor gewichtsverlies

Sappen is een prachtige optie voor wie op zoek is naar een snoepje om te beginnen aan een reis van gewichtsverlies. Natuurlijk moet u uw dieet aanpassen, naast het toevoegen van deze zoete sappen aan uw maaltijdschema.

11. Alkaliserend groen sap

Als je ’s morgens vroeg een energieboost nodig hebt, dan doet dit sap dat. Breng uw spijsvertering in evenwicht en heroriënteer uw spijsvertering voordat u aan een gloednieuwe dag van gezonde keuzes begint!

12. Granaatappelsap en druivensap

Grapefruit is al jaren een supervoedsel voor lijners. Het toevoegen van deze vrucht aan uw sap voegt een verfrissende citrusvruchtensmaak toe terwijl u alle voordelen die u kent en liefhebt van de grapefruit serveert.

13. Groen sap

Dit is een van de rijkste groene sappen op onze lijst! Het zit vol met bladgroen, wat betekent dat er veel vitaminen en mineralen aanwezig zijn!

14.  Aloë Vera Komkommersap

Aloë vera doet meer voor je lichaam dan alleen het genezen van zonnebrand. Het kan het gewichtsverlies vergemakkelijken, waardoor het het perfecte ingrediënt in dit sap is.

15.  Het groene sap van Dr. Oz

Dr. Oz heeft een recept uitgebracht waarvan hij gelooft dat het de hagelbui van gewichtsverlies sappen is. Voor iedereen die op zoek is naar goedkeuring van de dokter – dit is het recept voor u.

Detox Juice Recepten

Als u op zoek bent naar een natuurlijke verwijdering van giftige stoffen uit uw lichaam, dan is een sapdetoxeermiddel de juiste manier om te gaan. Elk van de recepten is uniek in zijn smaak en ontgiftende eigenschappen. Lees over elk om te vinden welke het meest geschikt is voor uw gezondheidsdoelen.

16. De Ginger Shot

Als u uw immuniteit wilt versterken of een seizoensgebonden ziekte wilt bestrijden, dan is dit het recept voor u.

17. Anti-inflammatoire selderingssap

Dit recept voor anti-inflammatoire selderij sap is een goede keuze voor een opgeblazen gevoel, infecties en spierpijn.

18. Aardbeiengember-detoxsap

Aardbeien zijn het belangrijkste ingrediënt in dit sap – die suikerarm zijn, vol met vitamine C en antioxidanten, waardoor ze een geweldig alternatief zijn voor iedereen met een zoetekauw!

19. Wondersap

Als u op zoek bent naar een natuurlijke wonderdoener – dit sap kan het einde zijn allemaal! De Miracle Juice helpt bij slapeloosheid, psoriasis, angst en nog veel meer!

20. Heerlijk Detox-sap

Het geheime wapen in dit sap is kurkuma – waarvan bewezen is dat het de indigestie, keelpijn en verkoudheid verbetert.

Conclusie

We hopen dat we u hebben geholpen bij het vinden van een recept waar uw smaakpapillen net zoveel van houden als uw lichaam. Er zullen zeker winnende keuzes zijn voor alle soorten gezondheidsvoordelen – gewichtsverlies, detox, of een eenvoudige dagelijkse reiniging. Als u dit een nuttig instrument vond op uw reis naar een gezonder dieet en een gezondere levensstijl, deel dit dan met anderen die net zoveel van sap maken als u!

Probeer een paar andere recepten:

Recent Posts