5 beste sapcentrifuges voor wortelen 2021 – Topkeuze en gids


Als u probeert te beginnen, of een gezonde levensstijl te handhaven, dan is investeren in een sapcentrifuge een zeer goede beslissing. Juicers distilleren de gezondste componenten van fruit en groenten tot een gemakkelijk te consumeren drank, waardoor het eenvoudiger dan ooit tevoren is om al uw dagelijkse voedingsstoffen binnen te krijgen.

Vooral wortelen zijn een van de gezondste en lekkerste sappen die er zijn.

Maar er is een probleem. Als u de wereld van sapcentrifuges en sappen heeft gevolgd, weet u misschien wel dat sommige producten veel effectiever zijn in het maken van heerlijke en voedzame sappen dan andere.

Natuurlijk wil je niet vastzitten aan een sukkel. Dat willen we ook niet voor jou.

Daarom hebben we de wereld van de sapcentrifuge uitgebreid bekeken en hebben we vijf van de beste opties voor het persen van wortelen geïdentificeerd die er zijn.

We hebben ons onderzoek gedaan, tests uitgevoerd (heerlijke tests) en onze bevindingen samengebracht in de gids die nu voor u ligt.

Vergelijkingstabel (bijgewerkt in 2021)

De 5 beste worteltrekkers

1. Breville 800JEXL Wortelgoot – Best Overall

We beginnen met de Breville 800JEXL. Kopers met een beetje geld om aan deze aankoop te besteden willen misschien wel beginnen en eindigen met hun zoektocht hier.

Het zou een beetje een understatement zijn om te zeggen dat deze sapcentrifuge indrukwekkend is. Het apparaat is voorzien van twee snelheden (13.000 of 6500 RPM) voor een breder scala aan sapopties, een indrukwekkende behuizing van gegoten staal voor maximale duurzaamheid en een 1,1-kwart capaciteit waarmee u gemakkelijk sap kunt maken voor meerdere personen tegelijk.

Het apparaat is ook voorzien van een extra grote stortkoker waarmee u gemakkelijk fruit of groenten op ware grootte kunt toevoegen, wat het apparaat zeker veel tijdrovender zal maken.

In termen van nadelen, is het vermeldenswaard dat dit een van de duurdere sapcentrifuges is waar we vandaag naar zullen kijken (hoewel er zeker eenheden zijn die het in prijs ver overtreffen).

We hebben ook gehoord van gebruikers die te vroeg melding hebben gemaakt van verroeste woningen, maar zonder een scherper inzicht in de inrichting van hun woning is het moeilijk te zeggen waarom dat precies zo zou kunnen zijn.

Afgezien van deze dingen denken we nog steeds dat dit de beste sapcentrifuge voor wortelen is in 2020.

Voordelen

 • Stalen behuizing
 • Twee Snelheidsinstellingen
 • 1 Kwart capaciteit
 • Extra grote glijbaan

Nadelen

 • Prijs ten opzichte van andere opties op de lijst van vandaag
 • Enkele meldingen van ongewone roestvorming.

 

2. Omega J8006 Wortelgoot

De Omega J8006 is een indrukwekkende, high end mastiekachtige sapcentrifuge die dankzij zijn indrukwekkende prestaties een plekje heeft veroverd in onze tweede gleuf.

De Omega werkt rustig, voor een leuke, rustige sfeer in de ochtend, en het is gemakkelijk schoon te maken, wat u veel tijd zal besparen na uw sapbeurten.

Het is zelfs vrij eenvoudig te gebruiken, wat vaak niet het geval is als het gaat om het kauwen van sapcentrifuges.

Maar er zijn ook nadelen verbonden aan mastiekachtige sapcentrifuges die uniek zijn voor hen. Zo zal de Omega J8006, in tegenstelling tot de laatste optie waar we naar keken, niet in staat zijn om volledige groenten en fruit te accepteren.

Om sap te extraheren met dit apparaat, moet je je ingrediënten fijn hakken, en ze dan langzaam inbrengen via de glijgoot.

Het spreekt voor zich dat dit een beetje frustrerend zal zijn als je op een drukke ochtend veel sap probeert te maken.

Naast deze zaken geeft de Omega J8006 kopers die niet op de Breville zijn verkocht een mooi alternatief.

Voordelen

 • Rustige werking
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Gemakkelijk te reinigen

Nadelen

 • Vereist dat de ingrediënten fijngehakt worden, waardoor er meer tijd overblijft voor het sapmaken.

3. Hamilton Beach 67601A Juicer – Beste waarde

Soms moet het budget de dominante aankoopoverweging zijn. In dit soort situaties is het leuk om te weten dat er producten zijn zoals onze beste voor het geld, de Hamilton Beach juicer, die er zijn.

Deze optie is iets eenvoudiger dan de laatste paar die we bekeken hebben, maar er is ook genoeg dat het goed komt.

De Hamilton Beach juicer is gemakkelijk schoon te maken, het beschikt over een grote glijbaan die u in staat stelt om volledige groenten en fruit in een keer te gebruiken, en de 800 watt aan kracht die het heeft om te dienen om uw sapbeurten mooi en snel te maken.

Dit alles zei dat we een paar zaken hebben opgepikt. Ten eerste heeft deze sapcentrifuge wel een beetje moeite met grote hoeveelheden groenten. Gezien de prijs is dit niet echt verrassend, maar het is ook goed om in gedachten te houden.

De sapcentrifuge heeft ook moeite met fruit en groenten op vloeibare basis. We merkten dat wanneer we ingrediënten gebruikten die vloeibaar waren, de sappen bijzonder vruchtvlezig zouden zijn.

Dit terzijde, het is een goede beginnerssapcentrifuge tegen een prijs die moeilijk te verslaan zou zijn.

Voordelen

 • Grote stortkoker
 • Het beste voor het geld
 • Snelle

Nadelen

 • Strijd met het volume
 • Strijd met vloeibare ingrediënten.

 

4. Breville BJE200XL Wortelgoot

Een andere Breville juicer zit in onze voorlaatste gleuf, maar helaas schiet deze optie ver onder de laatste Breville-unit die we bekeken hebben. Maar voordat we ons met de problemen gaan bezighouden, laten we eerst eens kijken wat het apparaat goed doet.

Aan de oppervlakte lijkt dit toestel eigenlijk heel erg op de eerste Breville die we bekeken hebben. Hij is gemakkelijk te reinigen, heeft een grote stortkoker en een zwaar ontwerp dat ervoor moet zorgen dat hij de tand des tijds kan doorstaan.

Het probleem is dat het bijna niet zo goed presteert als onze beste keuze. We vonden dat grotere groenten en fruit het echt belemmeren, waardoor er zeer natte pulp achterblijft met veel potentieel sap er nog in.

We ontdekten ook dat het diep worstelt met bladgroen, dat helemaal niet door de pulpbak lijkt te kunnen glippen.

Hoewel dit misschien een betaalbaar alternatief lijkt voor de Breville 800 JEXL, is de waarheid van de zaak dat kopers met een budget hogere kwaliteitsopties kunnen vinden in producten zoals onze beste voor de geldprijs.

Voordelen

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Grote stortkoker

Nadelen

 • Strijd met bladgroen
 • Niet erg grondig

5. NutriChef PKSJ40 Juicer

Op de laatste plaats, het Nutrichef. Helaas verdient dit product echt zijn plaats op de lijst, met een prestatie die niet in de buurt komt van die van sommige andere sapcentrifuges die we vandaag hebben gezien.

Natuurlijk is het niet allemaal slecht. Wat we erg leuk vonden aan deze sapcentrifuge is dat hij makkelijk te gebruiken is, en ook heel makkelijk schoon te maken is als de klus geklaard en geklaard is.

Echter, sommige ongelukkige tegenslagen weerhouden het van het bereiken van dezelfde prestatiehoogten die we zien in de andere opties.

Het apparaat zelf is volumineus, het sap dat het produceert is verpulverd, en we hebben van verschillende gebruikers gehoord dat het minder dan een jaar heeft geduurd.

Terwijl er sommige dingen zijn die het NutriChef juist krijgt, zijn er ook sommige kwesties die het moet uitwerken alvorens het ernstiger met andere top-tier sapcentrifuges kan concurreren.

Voordelen

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Gemakkelijk te gebruiken

Nadelen

 • Pulpy Juice
 • Moeilijk op te slaan
 • Korte levensduur

Kopersgids

Je hebt nu vijf recensies gelezen, maar alleen omdat je weet wat er is betekent niet noodzakelijkerwijs dat je weet wat goed voor je is.

Er zijn veel dingen te overwegen bij de aankoop van een sapcentrifuge, en aangezien dit het geval is, kan het helpen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

Dat in gedachten, hier zijn enkele aankoopoverwegingen die u kunnen helpen om een meer geïnformeerde beslissing te nemen.

 

Onthoud: Juicers zijn geen mengers:

We weten dat u dit al weet, maar ter herinnering: sapcentrifuges zijn inderdaad anders dan blenders. Dit is waarschijnlijk een van de grootste punten van verwarring met betrekking tot sapcentrifuges.

De resultaten van deze twee keukentoestellen zijn eigenlijk vrij gelijkaardig. Het is het proces dat anders is. Juicers halen de vloeistof van een vrucht of groente uit het vruchtvlees, terwijl de blender beide samenvoegt.

Het is echt niet te zeggen welke optie beter is. De waarheid is dat beide opties zeer gezond zijn en gunstig voor uw levensstijl.

Vergeet echter niet dat we het in de gids van vandaag niet over blenders hebben.

Prijs:

Als u nieuw bent in het sapmaken, zult u waarschijnlijk een beetje stickershock tegenkomen als u het web doorzoekt op zoek naar de perfecte eenheid om aan uw huis toe te voegen. Er zijn een heleboel opties die gaan voor letterlijk duizenden dollars.

Ja. We zeiden duizenden dollars. Ze hebben meer klokken en fluitjes dan de honderd dollar opties die op de markt zijn, maar de waarheid is dat er geen logische reden is om ook maar in de buurt van die hoeveelheid geld aan een sapcentrifuge te besteden.

In feite zijn er verschillende schandalen geweest met betrekking tot producten in die prijsklasse die helemaal niet werkten.

Terwijl fancy sapbars misschien moeten gaan voor high-end apparatuur om tegemoet te komen aan hun klantenkring, zullen u en uw familie gewoon fijn winkelen voor iets dat comfortabel past bij uw budget.

Ons beste voor het geld is het perfecte voorbeeld van een product dat zowel betaalbaar als efficiënt is.

Niet alle sappen zijn gelijk:

Sappen is verondersteld een voedingsrijke manier te zijn om je dieet te verbeteren. En inderdaad, met het juiste product is dat precies wat het zal zijn. Maar alleen met het juiste product.

Sommige sapcentrifuges zullen beter zijn dan andere om de voedingswaarde van het fruit en de groenten die u gebruikt te behouden.

Masticerende sapcentrifuges (sapcentrifuges die het vruchtvlees langzaam van het sap scheiden met behulp van een koudedruksysteem) worden over het algemeen beschouwd als de beste manier om een zo voedingsrijk mogelijke drank te maken.

Ze zijn echter meestal ook duurder dan alternatieve opties.

Centrifugale sapcentrifuges zijn veel algemener, betaalbaarder en gemakkelijker te gebruiken dan mastieksapcentrifuges, maar ze kunnen ook behoorlijk hit and miss zijn.

Als u een centrifugaal sapcentrifuge wilt krijgen om te profiteren van de gebruiksvriendelijke interface en het portemonneevriendelijke prijskaartje, dan kunt u daar gerust voor gaan.

Maar voordat u dat doet, zult u eerst het product willen lezen om er zeker van te zijn dat het doet wat het moet doen.

Er zijn genoeg hoogwaardige centrifugale sapcentrifuges, maar om het goede van het slechte te scheiden is soms een beetje onderzoek nodig.

Wat je gaat sudderen:

Het doel van het artikel van vandaag is natuurlijk, sapcentrifuges die goed zijn voor de omgang met wortelen. U moet echter wel rekening houden met de specifieke eisen die gesteld worden aan voedingsmiddelen die u van plan bent te gaan persen.

Terwijl de meeste sapcentrifuges in staat zullen zijn om een breed scala aan groenten te verwerken, zullen velen beter zijn dan de een met de ander.

Zo hebben centrifugale sapcentrifuges de neiging om een beetje te worstelen met bladgroen, terwijl mastieksapcentrifuges er meestal erg goed mee zijn.

Als je weet waar je sapcentrifuge in gespecialiseerd is, kan dat je veel frustratie besparen.

U gaat naar de noodzaak om veel groenten te kopen:

Het maakt niet uit welke sapcentrifuge je koopt, je zult veel groenten moeten gaan halen als je naar de winkel gaat.
Dit klinkt misschien duidelijk, maar veel nieuwe sapcentrifuges zijn verbaasd over hoeveel hun boodschappenrekening oploopt als ze hun sapcentrifuges regelmatig gaan gebruiken.

Helaas, dit is iets wat je gaat tegenkomen, ongeacht welke sapcentrifuge je krijgt. Aangezien de aard van deze producten de functie is om grote hoeveelheden groenten te nemen en deze om te zetten in relatief kleine hoeveelheden sap, zult u ervoor willen zorgen dat u rekening houdt met grotere boodschappenrekeningen in uw budget.

De tijdsverplichting:

Ten slotte, maar niet in het minst, denk aan de tijdsbesteding! Juicing heeft de reputatie dat het veel tijd in beslag neemt, maar dat hoeft echt niet. In feite hoeft het standaard, thuismodel niet langer dan tien tot vijftien minuten te duren om sap voor twee personen te maken.

Centrifugale sapcentrifuges staan er over het algemeen om bekend dat ze sneller zijn dan het mastiekalternatief vanwege het feit dat ze grotere scheuten hebben. Door het vinden van de juiste centrifugaalpers kunt u tijd en geld besparen op een zeer efficiënte en betaalbare eenheid.

Conclusie:

Je hebt de wortelpersrecensies gelezen. Nu is het tijd om te beslissen welke van deze machines je een gezonder, gelukkiger en gezonder huishouden gaat geven.

Uiteindelijk zult u de behoeften van uw huishouden moeten afwegen tegen de mogelijkheden van elke, individuele sapcentrifuge.

Als u echter nog steeds moeite heeft om te beslissen, zijn er een paar opties die volgens ons een breed scala aan kopers zullen aanspreken.

Als uw belangrijkste zorg gewoon is om de beste sapcentrifuge te krijgen die u kunt, ongeacht de prijs, denken we dat u de Breville 800JEXL waarschijnlijk zult waarderen.

Natuurlijk moet je soms naast het denken over kwaliteit ook denken over het budget. Als dat uw situatie beschrijft, kunt u niet verkeerd gaan met ons beste voor het geld, de Hamilton Beach (67601A).

Natuurlijk, nu je vertrouwd bent geraakt met de wereld van het sapmaken, zou je geen moeite moeten hebben om de beste wortelpers voor jou en je familie te vinden.

Enkele van onze populaire sappelpalen:

Omega Juicers van dichtbij bekijken: zie hier onze top 5 beoordelingen!

Commerciële sapcentrifuge kopersgids

Zie onze favoriete Hamilton Beach juicer voor het geld…

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts