6 smakelijke selderijsap recepten (met afbeeldingen)


Selderij is een ondergewaardeerd supervoedsel – deze gedrongen groente zit vol met vitaminen (A, K, E) en mineralen (kalium, foliumzuur) en helpt een ton aan veelvoorkomende dagkwalen zoals een slechte of vertraagde spijsvertering, ontstekingen, hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte.
selderijsap

De 6 beste selderijsap recepten

Selderij sap brengt de consumptie van deze selderij naar een heel nieuw niveau – het verpakken van een ton van de voordelen die selderij te bieden heeft in een eenvoudige, een keer per dag te drinken dat verslaat het eten van een hele voorraad per dag. Als u toegewijd bent aan het verbeteren van uw gezondheid, zal het opnemen van een van deze geniale selderiesap recepten in uw routine zeker de moeite waard zijn!

1. Zoeteselderij sap

Zoals de naam al doet vermoeden, versterkt dit recept de smaak van selderij met iets zoets – appels. Deze vrucht is een geweldige toevoeging aan uw selderiesap omdat het ook een lange lijst van gezondheidsvoordelen heeft.

2. Ananasselderij sap

Met een scheutje ananas is dit recept zo heerlijk dat u zich verheugt op uw dagelijkse dosis vers bereid sap.

3. Selderij Gember & Citroen

Deze blog noemt hun recept een magisch elixer – en beweert dat het je lichaam van binnenuit geneest door je immuniteit te versterken! Zoals de naam al doet vermoeden, bevat dit recept alleen deze 3 eenvoudige ingrediënten.

4. Wortel & Selderij Sap Recept

Niet alleen benadrukt dit recept de rijke en aardse smaken van de wortel, maar het zorgt ook voor de verfrissende zing van vers geperste sinaasappels.

5. Spinazie, komkommer en selderij sap Recept

De combinatie van drie van de krachtigste groenten zorgt voor het perfecte gezondheidsinspirerende sap.

6.  Zuivere selderij sap Recept

Als u nu iemand bent die uw selderiesap zo authentiek mogelijk wil houden, zal dit recept u helpen om dat te doen. Ze bieden een recept aan dat alleen selderij bevat, inclusief serveervoorschriften. Ze hebben ook een leuk recept genoteerd aan de onderkant voor degenen die niet volledig worden verkocht op selderij alleen sap.

Tips voor het maximaliseren van uw selderij-inname

Selderij heeft meer te bieden dan alleen de prachtige sapcapaciteiten – daarom dachten we dat we een paar tips zouden delen over hoe we de hele selderijvoorraad kunnen maximaliseren als de sappen eenmaal zijn geëxtraheerd.

Hoewel ons lichaam niet in staat is om de vezel die overblijft van onze sappen volledig te verteren, speelt het nog steeds een rol in het behoud van een gezond spijsverteringskanaal en het spoelen van giftige stoffen en cholesterol. Je zou kunnen overwegen om dit overtollige ruwvoer toe te voegen aan een taart- of muffinbeslag, soepbouillon of pastasaus.

Echter, het houden van de overgebleven vezels is niet essentieel, want je hebt de meest gunstige aspecten van de veggie al geconsumeerd!

Wil je een nieuwe sapcentrifuge kopen? Vind er een die past bij uw behoeften met een van deze:

Conclusie

Bedankt voor het lezen van onze favoriete selderiesap recepten! We hopen dat u er hier een heeft kunnen vinden die geschikt is voor uw smaak en dieet. Voor lange termijn voordelen raden wij u aan deze recepten bij de hand te houden, en ze regelmatig te maken (dagelijks indien mogelijk!). Levensstijlveranderingen zijn de sleutel tot een succesvol en gezond leven!

Hield je van deze ideeën? Kijk eens naar een paar andere goede recepten:

Recent Posts