10 Ninja Blender Smoothie-recepten (met afbeeldingen)


De Ninja Blender is echt de ninja van de keuken, in staat om een scala aan recepten op te kloppen. De naam is passend en dat geldt ook voor een aantal van de kick-ass recepten die met dit fraaie apparaat zijn gemaakt.
ninja blender recept
Natuurlijk kun je elke blending gadget die je hebt gebruiken om deze na te maken, maar elk recept is geconstrueerd en geperfectioneerd met het gebruik van de Ninja Blender.

10 Ninja Blender Smoothie Recepten

De 10 blogs die we hebben laten zien, hebben de smoothie revolutie echt onder de knie met hun sluwe, heerlijke en vooral voedzame Ninja Blender Smoothie recepten!

Probeer er een, probeer alles – we hopen dat u net zo veel plezier beleeft aan het lezen als aan het proeven van elke smoothie!

1. Immuun bestendiger Gezond Groene Smoothie

Als het gaat om het versterken van onze immuniteit, is het geen geheim, we nemen alle hulp die we kunnen krijgen. Laat je niet misleiden door zijn groene uiterlijk of degezonde naam – deze voedzame smoothie is verrassend lekker!

2. Stress Buster Orange Smoothie

Waarom neem je je dagelijkse glas sinaasappelsap niet mee naar het volgende niveau met dit Stress Busting Smoothie recept? Niet alleen maakt het mengen van dit ontbijthoofdstukje het leuk, maar door de geheime ingrediënten smaakt het net als een crèmelaagje, maar het is ook nog eens gezond!

3. Zonsopgang Smoothie

Dit recept is het perfecte ontbijt – een combinatie van energievretende vruchten, uw dagelijkse dosis groen en de geringste hint van cafeïne om uw dag op gang te brengen – dit is echt een one-stop-shop als het gaat om het goed beginnen van de dag.

4. Aardbei Ananas Boerenkool Smoothie

Niet alle recepten zijn gesneden en droog – lees in deze om te vinden waar u kunt spelen met uw smaken, afhankelijk van wat je bij de hand hebt, of wat uw pallet verkiest. Hier vindt u het recept.

5. Magere Amandelvreugde Smoothie

Een smoothie hoeft niet groen te zijn of puur van fruit gemaakt te zijn om gezond te zijn – neem een kijkje in dit recept om uit te vinden wat het onweerstaanbaar EN voedzaam maakt!

6. Bosbessen Smoothie

Dit fluweelachtige recept bevat een prachtige nietsvermoedende vrucht die zuurgraad en warmte toevoegt! Je raadt niet wat het is!

7.  Tropische wortel Smoothie

Wortels zijn een onderbenutte veggie als het gaat om smoothies. Hier om dat om te draaien is de Tropical Carrot Smoothie – zeker om u te vervoeren naar uw favoriete strandbestemming allemaal, terwijl het rijk aan voedingsstoffen!

8.  Kersenspinazie smoothie

Kers is een ander ingrediënt dat ontbreekt in veel fruitsmoothie recepten. Een verfrissende en andere spinaziecombinatie maakt van dit recept een nietje in je rotatie! Haal het recept hier.

9.  Ginga Ninja Smoothie

We kwamen vanwege de naam, we bleven omdat het ongelooflijk was! Er zijn nogal wat ingrediënten in dit recept te vinden, maar wees gerust, ze zijn noodzakelijk en het resultaat is absoluut de moeite waard.

10. Chocoladebes Gember Ninja Smoothie Bowl

Een smoothie met een vullende twist – een smoothie kom bevat de dagelijkse greens en vruchten die je krijgt van een gewone smoothie met extra granen, zaden en fruit. Geserveerd in een kom, overgoten met wat je hartje begeert, en opgegeten met een lepel. Klinkt als een ervaring in plaats van een smoothie!

Conclussie

Iedereen met een mengapparaat zal in staat zijn om gemakkelijk een van deze opvallende Ninja Blender Smoothie Recepten na te maken – dus voel je vrij om ze te delen onder de smoothie-liefhebbers in je leven. Het beste deel over smoothie recepten is dat ze uitwisselbaar zijn, vergevingsgezind, en vol zitten met de dingen die ons lichaam nodig heeft.

De Ninja Blender mag dan wel een harde verkoop zijn, hij is vrij duur, maar er zijn andere blenders op de markt die vergelijkbaar zijn met deze krachtige toestellen. Hieronder hebben we een paar extra artikelen genoteerd als u in de markt bent voor een nieuwe blender, maar niet zeker weet waar u moet beginnen! Je zult blij zijn om te leren dat ze variëren in prijs, kracht en prestaties op basis van het beste gebruik, dus gemakkelijk te maken smoothie is slechts een snelle aankoop weg!

Als u op zoek bent naar extra smoothie-inspiratie, bekijk dan een van deze smoothie-receptpresentaties hieronder:

Recent Posts