15 Smoothie Bowl-recepten die je thuis kunt maken (met afbeeldingen)


Het opkloppen van een fruit smoothie, het gieten in een kom, en het toppen met je favoriete smaken en texturen is een geweldige manier om je lichaam en je ziel te voeden. Met smoothieschalen heeft u de mogelijkheid om nieuwe combinaties uit te proberen – van uw gemengde ingrediënten tot wat u besluit om er als oog (en buik!) een aangename garnering op te gooien. We begrijpen dat creativiteit niet ieders sterkste kant is en dat we soms vast komen te zitten met dezelfde ingrediënten en dag na dag dezelfde smoothie krijgen. Hierop bieden we smoothieschaalrecepten aan die we zijn tegengekomen, hebben geprobeerd en waar we verliefd op zijn geworden! Of u nu op zoek bent naar nieuwe ingrediënten die u in uw bestaande kommen kunt verwerken, of geïnteresseerd bent in een frisse kijk, deze 15 recepten zullen zeker nieuwe inspiratie opleveren.
smoothie bowl

15 Recepten voor Heldere & Heerlijke Smoothie Kommen

1. Verlicht Smoothie Bowl

Dit blogbericht is trots op het aanbieden van een uitgebreide lijst van dingen die u kunt strooien op de top van uw smoothieschaal om de smaken en texturen te maximaliseren.

2. Aardbeienbanaan Smoothie Bowl

Als je nieuw bent in het maken van smoothie kommen, is eenvoud de sleutel! U zult merken dat dit recept precies zo is, omdat de smoothiebasis slechts 3 klassieke ingrediënten bevat.

3. Bessen Smoothie Bowl

Deze auteur verwijst naar haar recepten als smoothie kommen – en we krijgen het omdat smoothie kommen een echte stemming zijn! We houden er ook van dat deze kom zo glad is dat hij te vergelijken is met een zachte bediening!

4. Bes Superfood Smoothie

Voor wie alleen smoothies of smoothiekommen bereidt, is dit recept ideaal omdat alle ingrediënten gemakkelijk bij de hand te houden zijn. U kunt ook overwegen om de ingrediënten vooraf voor te bereiden en ze in te vriezen om u aan te moedigen vaker te genieten van deze kommen.

5.  Bessenbanaan Smoothie

We houden van de spin die deze blog zet op smoothie kommen – omdat je ze eet met een lepel, ze tellen als een maaltijd. We zijn het er mee eens dat smoothie kommen meer gevuld zijn als gevolg van de toppings die je gebruikt. Bovendien bestaat dit recept uit een andere eenvoudige basis en beveelt het vele leuke en veelzijdige toppings aan.

6. Smoothie Bowl 3 Manieren

Als u op zoek bent naar een recept dat ingrediëntensubstituten suggereert om het gokwerk uit te voeren, dan is dit het recept voor u. Een paar wijzigingen in hun eerste recept zullen u voorzien van 3 zeer verschillende, maar allemaal heerlijke, smoothie kommen.

7. Easy Mango Smoothie Bowl

De felle kleur van deze kom is wat ons in eerste instantie trok, maar de smaak maakte ons een receptenrepeater. Mango’s zijn niet gewaardeerd als het gaat om smoothie kommen en we vinden het de perfecte traktatie in deze.

8. Groene Smoothie Bowl

Ja, deze smoothie kom basis is groen, maar wees gerust, de smaken zullen elke salade die je zal bereiden voor de lunch overtreffen!

9. Tropische Acai-schaal

Als u op zoek bent naar smaken die u naar de tropen brengen, dan is deze zeker een goede keuze. De combinatie van acai, mango en ananas die tot in de perfectie is gemengd en overgoten met geschaafde kokosnoot en andere tropische vruchten naar keuze zal u in een mum van tijd laten dromen van het strand.

10. Pindakaas & Banaan Smoothie Bowl

Klassieke ontbijt smaken in een geëvolueerd (en veel gezonder) middel van een maaltijd – deze smoothie kom is er een voor de leeftijden. Alle soorten ontbijtliefhebbers zullen de smaken van deze onweerstaanbare kom zeker weten te waarderen.

11. Instagrammable Smoothie Bowl

We denken toevallig dat alle smoothie kommen perfect zijn op hun eigen onvolmaakte manier, maar als je erop gebrand bent om ervoor te zorgen dat je kom altijd klaar is voor de camera – dit recept zal je helpen! Het loopt je door de ingrediënten die je nodig hebt om bepaalde kleuren en texturen te bereiken. Het beste is dat ze altijd net zo lekker smaken als ze eruit zien.

12. Blauwe bosbessen Spirulina Smoothie Bowl

Als je op jacht was naar afwisseling en iets anders dan elke andere smoothiekom, dan is dit de ultieme winnaar. Het vinden van blauw voedsel dat van nature gekleurd is, is zeldzaam en dat maakt dit een bijzonderheid. Bovendien is het ongelooflijk lekker!

13. Roze Chia Smoothie Bowl

Deze blog biedt recepten voor mensen die hun lichaam willen ontgiften terwijl ze smaakvolle ingrediënten vinden die zowel lekker als bevredigend zijn. Ook, het is een prachtige roze smoothieschaal, wie zou dat niet willen proberen?

14. Smoothie kopje aap

Banaan en pindakaas zijn ontegenzeggelijk een goede match – dus het combineren van deze twee voor een smoothieschaal is een no-brainer! Gooi er een paar chocoladeschilfers in en je vergeet misschien hoe gezond deze smoothieschaal echt is.

  • Smoothies maken voor een? Probeer het: 10 Beste Personal Blenders voor Smoothies in 2020

15. Vegetarische Smoothie Bowl

Dit is een vegetarische smoothieschaal – en de smaak is niets minder dan decadent. Als u een liefhebber van desserts bent, is dit recept voor kaastaart een must om te proberen!

Conclusie

We hopen dat u net zoveel van elk recept op onze lijst heeft genoten als wij. Het beste deel over smoothie kommen is het hebben van de mogelijkheid om de ingrediënten aan te passen – toe te voegen of te verwijderen, op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Elke kom kan uniek van u zijn, vanaf wat u in uw blender plaatst tot aan uw uiteindelijke toppings.

Probeer een paar andere recepten en gerelateerde lezingen:

Recent Posts