Hoe kookt Texas Roadhouse hun steaks?

Zo, hoe kookt Texas Roadhouse hun steaks? Het is een veel voorkomende vraag als je altijd hunkert naar een lekkere malse biefstuk.

Er gaat niets boven een heerlijke, overstijgende biefstuk die perfect gaar en sappig is, en klaar voor het diner.

Een goed bereide steak kan zorgen voor een gedenkwaardige maaltijd en een welkome afwisseling.

Als u een biefstukkenner bent, hebt u zich ongetwijfeld afgevraagd hoe uw favoriete steakhouse die beroemde zachte textuur bereikt.

En Texas Roadhouse komt altijd in gedachten, omdat zij tot de beroemdste steakhouses van de VS behoren.

Dus, hoe bereiken ze die malse steak?

Ze gebruiken alleen USDA choice vlees en maken het mals met speciale technieken terwijl ze de zijkanten van hun steak bestrijken met hun unieke kruiden.

Hoe kookt Texas Roadhouse hun steaks?

hoe texas roadhouse biefstuk kookt

Het menu van Texas Roadhouse is ongeëvenaard, en dat is een groot deel van hun succes.

Sinds 1993, is Texas Roadhouse de verkoop van hoge kwaliteit rundvlees dat is getrimd door deskundige vlees snijders.

Hun inzet om alleen de hoogste kwaliteit rundvlees te serveren, perfect gerijpt, heeft hen tot het beroemdste steakhouse van Amerika gemaakt.

Alles op het menu wordt elke dag vers gemaakt, van de gratis pinda’s en het versgebakken brood tot de ribbetjes die van het bot vallen, de met de hand gesneden steaks, en de kant-en-klare gerechten.

Fact: Texas Roadhouse is one of the most popular steakhouses, with more than 600 restaurants around the globe. 

Hoe maakt Texas Roadhouse hun steak zo speciaal?

texas roadhouse maakt biefstuk speciaal

De steak bij Texas Roadhouse is heerlijk, hartig en redelijk geprijsd.

Omdat het een USDA keuzekunt u vertrouwen op de kwaliteit van het vlees dat u in het restaurant koopt.

Hoe koken ze het perfect?

De chefs van Texas Roadhouse beginnen het kookproces door elke kant van hun steaks eerst te kruiden.

Dan laten ze het veertig minuten zitten.

Met als resultaat dat de zout het oppervlak binnendringen en de spiervezels afbreken.

Daarom wordt de biefstuk vrij zacht en krijg je dat lekkere vlees dat je gewoonlijk met dit restaurant associeert.

Welke soorten steaks kun je bestellen bij Texas Roadhouse?

Bij Texas Roadhouse, kunt u kiezen uit een grote selectie van steaks. Steaks omvatten flank, sirloin, ribeye, en steak kabobs.

gesneden biefstuk

De ribeye is de meest malse steak die ze aanbieden, en de 6-ounce USDA Choice Sirloin is een klant favoriet.

Fact: The most popular option at Texas Roadhouse is ribeye, which is known for its flavor, usually coming from its fat content. 

Hoe kookt Texas Roadhouse mals kwaliteitsvlees?

Om te beginnen serveert Texas Roadhouse alleen verse, handgesneden steaks. En ze gebruiken verschillende methoden om hun steak mals te krijgen, en natte rijping wordt vaker gebruikt.

Lees ook:   Courgette rolletjes met zalm

Ze behandelen het rijpingsproces op verschillende manieren. Blijkbaar, papaïne, een enzym uit papaja, wordt gebruikt.

Dit helpt bij de afbraak van bindweefsel.

De aanwezigheid van bindweefsel is de reden voor taaie biefstukken. Er bestaan verschillende methoden om bindweefsel af te breken.

Wat is het andere alternatief voor het koken van mals vlees?

kook alternatieven voor vlees

Langzaam koken is een geweldig alternatief, maar het werkt het beste met grotere stukken rundvlees.

Wanneer steaks worden gerijpt in een vochtige atmosfeer voordat ze op hoog vuur en gedurende korte tijd worden gegrild, zijn ze gemakkelijker in gelijkmatige plakken te snijden.

In het algemeen gebruikt Texas Roadhouse verschillende processen om u die sappige steak te bezorgen.

Deze omvatten droog pekelen, pekelen en sous vide koken..

Momenteel passen de meeste bekende eetgelegenheden deze praktijken ook toe.

Gebruikt Texas Roadhouse Droge Steak Rub voor Tenderization?

Ja, het gebruik van een droge wrijving is altijd een goede manier geweest om biefstuk malser te maken. Hier is hoe ze het doen.

het bereiden van vlees
Stap #1: Bereid het vlees

Ze wassen en deppen de biefstuk droog met een papieren handdoek minstens 40 minuten voor het koken.

Daarna kruiden ze het vlees met zout en gemalen zwarte peper.

Stap #2: Laat het even staan

Laat je biefstuk minstens 40 minuten rusten. Daarna spoelen ze de biefstuk gewoon af en weten ze dat hij klaar is om te koken als hij een diepere rode kleur krijgt.

Waarom werkt deze methode?

Het vlees is doordrenkt met zout en peper, die osmose bevordert door het vlees water te laten verliezen.

De vlees wordt minder taai en lekkerder als gevolg van dit proces.

het kruiden van een steak
Noot

Als u het thuis doet, kunt u Texas Roadhouse steak seasoning kopen om het vlees malser te maken.

Fact: Most people opt for the striploin when they are interested in a hearty cut of beef because the striploin is usually leaner compared to the ribeye.  

Kookt Texas Roadhouse hun biefstuk in boter?

Veel steakhouses doen boter op de steak als een om de smaak te verbeteren.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Frambozenparfait

De smaak en presentatie van een biefstuk worden sterk verbeterd door een bescheiden hoeveelheid boter toe te voegen.

Dat kan zijn het bedruipen met boter in een koekenpan of een lepel geklaarde boter.

texas roadhouse biefstuk boter

Dus, gebruiken ze boter tijdens het koken van hun steaks?

Blijkbaar wel.

Texas Roadhouse’s geheim voor een malse steak is… het laten rusten na het kruiden het.

Deze laat het kruid infiltreren in de steak…waar het de spiervezels van het vlees kan helpen afbreken.

Daarna wordt een platte bakplaat of koekenpan beboterd, en de biefstuk wordt een minuut aan elke kant dichtgeschroeid om karamelisatie te krijgen.

Daarna maakt men het bakken af op de pan of brengt men de biefstuk over naar de grill.

Moet U altijd boter gebruiken bij het koken van steaks?

bedruip biefstuk met boter

Het lijkt van niet.

Boter kan gerookt worden bij temperaturen van 350 graden Fahrenheit.

Sojaolie, avocado-olie, en canola-olie hebben allemaal rooktemperaturen tussen 400 en 520 graden Fahrenheit.

Daarom zijn deze oliën ideaal voor gebruik bij het bereiden van steaks.

In feite, als u wat onderzoek doet, zult u ontdekken dat Texas Roadhouse ook sojaolie gebruikt voor het merendeel van zijn frituren.

Als je niets anders kunt vinden, moet je kiezen voor geklaarde boter.

Wat is het Texas Roadhouse steak recept om thuis te koken?

steak recept

Het geheim van Texas Roadhouse’s zachte en sappige steaks is de snit van het vlees en de kruiden.

Om de beste resultaten te krijgen, moet u de volgende tips in gedachten houden:

Gebruik de juiste pan

Een gelijkmatig verdeelde temperatuur is de sleutel tot een perfect malse biefstuk.

A goed doorgewinterde gietijzeren pan is essentieel om een biefstuk te maken die net zo goed is als die uit een Texaans wegrestaurant.

Bij gebruik van de juiste pan, versnelt het proces om de steak de gewenste gouden korst te geven.

Ken de juiste temperatuur

Vergeet het koken van Texas Roadhouse kwaliteit steak als je de juiste temperatuur voor het koken niet kent.

juiste kooktemperatuur

Allereerst moet je de biefstuk op kamertemperatuur brengen voordat je hem op de grill gooit.

Medium-rare is de beste manier om te grillen.

Texas Roadhouse raadt aan steaks te serveren op een interne temperatuur van 140 graden Fahrenheit.

Houd de temperatuur bij met behulp van een digitale thermometer, want die zijn het meest nauwkeurig.

Lees ook:   Mini donuts met muisjes

Extra dingen om te onthouden

  • Zorg ervoor dat u uw biefstuk minstens een half uur marineert voor het beste resultaat.
  • Zorg ervoor dat de grill heet is en dat je de steaks maar een paar minuten per kant bakt.
  • Laat de biefstuk 5 minuten rusten voordat je hem aansnijdt, zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Hoe kook je Texas Roadhouse steak thuis?

kook biefstuk thuis

Het proces is niet zo lastig, maar je moet op kleine dingen letten, zoals het bereiken van de juiste temperatuur tijdens het koken.

Ingrediënten

  • Bruine suiker
  • Entrecote
  • Zwarte peper
  • Kosher zout
  • Uienpoeder
  • Kurkuma
  • Paprika
  • Knoflookzout
  • Knoflookpoeder
  • Chilipoeder
  • Maïszetmeel

Stap #1: Combineer de kruiden ingrediënten

Begin met het combineren van de kruiden ingrediënten in een leeg potje of een afgesloten Ziplock zakje.

Zorg ervoor dat het zakje goed afgesloten is en schud het dan krachtig.

steak marineren

Stap #2: Marineer de steak

Zorg ervoor dat u elke biefstuk, voor en achter, bedekt met een royale hoeveelheid biefstukkruiden.

Stap #3: Zet het opzij

Als je klaar bent met het kruiden, laat het dan zitten voor minstens 40 minuten zitten. Zorg ervoor dat de biefstuk de hele tijd op kamertemperatuur blijft.

Stap #3: Bereid de Grill voor

Stel je grill in en verwarm hem totdat het 400F bereikt. Gebruik nu olijfolie of plantaardige olie om de grillpoorten te besproeien.

bereid de grill voor

Stap #4: Leg de biefstuk op de grill

Zodra u de grill heeft geolied, moet u gewoon uw biefstuk erop leggen en beginnen te koken voor maximaal 5 minuten.

Vergeet niet het een paar minuten om te draaien, afhankelijk van hoe gaar u uw biefstuk wilt hebben.

Stap #5: Serveer

Haal de biefstuk van de grill en laat hem voor nog 5 minuten of zo.

Daarna snijden en opdienen!

Fact: You may want to order the Dallas Fillet if you are interested in trying the most tender juicy steak. 

Afhaalmaaltijden

Leren hoe kookt Texas Roadhouse hun steaks kan je ook helpen om je steak net zo sappig en mals te maken.

In de meeste gevallen komt het aan op de kruiden die je gebruikt en welke temperatuur je gebruikt tijdens het koken.

Leer over deze dingen en u zult altijd steaks maken die net zo smaakvol zijn als die u in elk populair steakhouse kunt vinden.