Welke stofzuiger zonder zak voor huisdieren moet ik kiezen?


Verlos uw huis moeiteloos van dierenharen en stof met een goede zakloze stofzuiger voor huisdieren.

In vergelijking met verschillende stofzuigers zonder zak is de Philips – FC9745/09 een veilige optie gebleken op het vlak van efficiëntie en veelzijdigheid.

De stofzuiger zonder zak is een echt praktisch schoonmaakgereedschap voor het stofzuigen en reinigen van alle soorten vloeren (harde vloeren, parket, tapijt, enz.). Het kan zeer effectief zijn, zelfs op huisdierenhaar. De zakloze stofzuiger voor huisdieren is een model waarmee u met succes het haar van huisdieren kunt reinigen dat zeer aanwezig kan zijn in uw huis, vooral als u meerdere huisdieren hebt. Aangezien huisdierenhaar overal in huis aanwezig is en in elke ruimte “doorsijpelt”, is het van essentieel belang een krachtig apparaat te hebben dat het kan verwijderen.
stofzuiger zonder zak voor huisdieren
Hoe kiest u de meest efficiënte stofzuiger voor uw huisdier, d.w.z. de stofzuiger die het best bij uw behoeften past? Wij helpen u graag punt voor punt de verschillende criteria te analyseren waarmee u rekening moet houden bij de keuze van uw stofzuiger. We zullen ook bespreken of een HEPA filter al dan niet geschikt is voor eigenaars van huisdieren, voordat we eindigen met hoe u uw stofzuiger zonder zak op de juiste manier kunt onderhouden.

Onze mening: beste stofzuiger zonder zak voor huisdieren

Philips FC9745/09 Stofzuiger zonder zak voor huisdieren

Philips - FC9745-09
De Philips PowerPro Expert FC9745/09 is een krachtige en robuuste stofzuiger. Hij presteert opmerkelijk goed op alle soorten vloeren met weinig inspanning.

Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, is dit toestel een betrouwbare bondgenoot voor een geslaagde dagelijkse reiniging.

Sterke punten: zijn super presterende accessoires, zijn opmerkelijke zuigkracht

Bekijk de dagprijs

De testcriteria die wij in aanmerking hebben genomen

Een goede zakloze stofzuiger voor huisdieren is in staat om op effectieve wijze dierenharen te verwijderen uit verschillende delen van uw huis. Om er zeker van te zijn dat u een stofzuiger kiest die echt aan uw behoeften voldoet, moet u naar de volgende criteria kijken: zuigkracht, beschikbare functies, accessoires, ergonomie, gebruiksgemak en duurzaamheid.

 • Zuigkracht.
  De zuigkracht van uw zakloze kruimelzuiger is een optimale combinatie van motorkracht en ingebouwde zuigtechnologie. Een motor met een vermogen tussen 700 en 1.000 watt verdient de voorkeur om een goede luchtstroom te genereren. Cyclonische afzuiging is momenteel de beste. Voor onberispelijke prestaties verdient het de voorkeur dat uw toestel hiermee is uitgerust. Hierdoor kunt u alle soorten oppervlakken zonder problemen reinigen. Bij de meest praktische en functionele modellen is het gebruikelijk dat er verschillende snelheden zijn om het werkingsvermogen aan het soort oppervlak aan te passen. Dit bevordert een verstandig gebruik van energie.
 • Functies en accessoires.
  Op een stofzuiger zonder zak wordt de Booster-functie gewaardeerd voor een optimale reiniging met maximaal vermogen. Het is geschikt voor de vuilste oppervlakken. De vermogensvariator is een knop die beschikbaar is op modellen met verschillende snelheden. Hij moet gemakkelijk bereikbaar zijn, net als de Booster-bediening, voor extra gemak.
  Stofzuigerzakloze dieren accessoires
  Praktische en gemakkelijk aan te sluiten accessoires zijn ook een must. Met de elektroborstel, een ideaal accessoire voor huisdiereigenaren, kunnen zij dierenharen en ander vuil moeiteloos van tapijten en vloerkleden verwijderen. Andere accessoires die u het leven gemakkelijker zullen maken zijn stofzuigers en andere borstels, zoals de turboborstel.
 • Ergonomie en gebruikscomfort.
  Een goede ergonomie zorgt voor een comfortabele grip en een goede hantering. Daarom is het het beste om een lichtgewicht stofzuiger zonder zak aan te schaffen. Een gewicht van minder dan 7 kilogram is perfect om het toestel gemakkelijk te kunnen verplaatsen en het moet een stevige draaggreep hebben. Grote wielen voor gemakkelijke verplaatsing zullen u ongetwijfeld aanspreken. We waarderen ook dat het handvat kan worden aangepast aan uw lengte en dat de zuigkop in twee standen kan worden gezet zodat u niet te veel hoeft te bukken, en dat het netsnoer lang genoeg is om een groot bereik te hebben.

  Om te voorkomen dat het reinigingsproces moet worden onderbroken om de tank of de stofvanger te legen, moet bovendien een model worden gekozen met een stofvanger van meer dan 2 liter. Kies ook voor een compact model als u thuis weinig plaats hebt. En voor meer discretie, kies alleen een machine met een redelijk geluidsniveau: minder dan 80 decibel.

 • Robuustheid en onderhoud.
  Deze twee aspecten garanderen de duurzaamheid van uw uitrusting. Kies dus een toestel dat bekend staat om zijn robuustheid. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw zakloze stofzuiger een slang heeft met metalen ringen in plaats van eenvoudige plastic ringen.
  Robuuste stofzuiger zonder zak
  Kies bovendien een toestel met een afvaltank van ongeveer 0,6 liter, zodat u niet vaak hoeft te legen. Het moet gemakkelijk te verwijderen en te vervangen zijn met een afvoersysteem dat voorkomt dat u in contact komt met vuil. Bovendien zijn efficiënte filters die gemakkelijk kunnen worden gewassen, een voordeel.

Uw meest gestelde vragen

Is een stofzuiger zonder HEPA-zak essentieel als ik huisdieren heb?

De HEPA stofzuiger zonder zak biedt een indrukwekkende filtratiekwaliteit die de meest gevoelige mensen echt beschermt tegen allergenen en andere vervuilende deeltjes. Als u huisdieren hebt, kan het dus van essentieel belang zijn een stofzuiger te hebben met een HEPA-filter met hoge prestaties. Bij apparaten met cyclonale afzuiging vangt het reservoir de grote vuildeeltjes op, terwijl de HEPA-filter de kleinste deeltjes opvangt. Deze kleine vervuilende en allergene deeltjes komen vaak voor wanneer je een huisdier hebt.
HEPA stofzuiger zonder zak
Kiezen voor een HEPA stofzuiger zonder zak is daarom een verstandige keuze en zal uw hele gezin beschermen, vooral diegenen die erg gevoelig zijn voor dierenharen. Het is duurzaam omdat het filter regelmatig moet worden gereinigd of vervangen, zodat het operationeel is wanneer u het nodig hebt. Het kan dus effectief fijne deeltjes blijven opvangen tijdens het schoonmaken van uw huis. Een goede zuigkracht en de juiste accessoires zorgen ervoor dat de zakloze HEPA stofzuiger zijn werk kan doen.

Welk onderhoud voor een stofzuiger zonder zak?

Onderhoud van een stofzuiger zonder zak is een must als u wilt dat uw stofzuiger goed blijft presteren. Er is niet veel te doen om uw stofzuiger goed te onderhouden. Dit zijn de belangrijkste dingen om te weten:

 • Ongeveer eenmaal per jaar moet uw filter worden gewassen als het wasbaar is, of worden vervangen als dat niet het geval is. Wassen gebeurt onder stromend water. Na het wassen moet het filter goed worden gedroogd voordat het weer in het toestel wordt geplaatst.
 • Onderhoud van stofzuigers zonder zakHet toestel moet voorzichtig worden opgetild en met een zachte, niet-schurende doek worden gereinigd.
 • Het stofreservoir moet regelmatig worden geleegd. Bij sommige machines mag de “Max”-markering niet worden overschreden om beschadiging van de machine te voorkomen. Hij kan van tijd tot tijd met kraanwater worden gewassen om hem perfect schoon te houden.

Samengevat: welke zakloze kruimelzuiger moet u kiezen?

De Philips – FC9745/09 is krachtig en veelzijdig. Het is een van de beste zakloze stofzuigers voor huisdieren die diep zuigt en op alle soorten oppervlakken schoonmaakt. U zult ook het redelijke geluidsniveau en de goede hanteerbaarheid waarderen, waardoor hij prettig in het gebruik is.

Recent Posts