Een Baby Blue Smeg op Veterans Day


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Mijn vader was een veteraan uit het leger – zij het een onwillige dienstplichtige uit de Koreaanse oorlog – uit Pasadena, Californië. Hij had net zijn masterdiploma in culturele antropologie behaald en was welgesteld omdat hij in Japan, Hawaï, Brazilië, Parijs en Turkije had gewoond voordat hij in Korea diende. Hij sprak nooit over zijn oorlogservaringen, maar een paar oude foto’s van hem met een troep van het Franse Legioen laten zien wat een taaie en hardvochtige soldaten dat waren. Hij was een jeepchauffeur en koerier – kilometers rijden over het heuvelachtige Koreaanse terrein. Na de oorlog promoveerde hij in de antropologie en bij zijn terugkeer in de VS kocht hij een VW Bug uit 1963. Dat was de enige auto die hij ooit bezat en ik denk dat het veel leek op de jeep waarin hij reed. Op een dag verfde hij het baby blauw.

Toen ik de Smeg koelkast in baby blauw zag, dacht ik aan mijn vaders baby blauwe kever. De Smeg koelkast zou de enige koelkast voor hem zijn – een ontwerp van een tijdperk lang geleden, gebogen en in kleuren die een groot contrast vormen met het roestvrij staal van vandaag. Aan al onze veteranen en mannen en vrouwen, wij eren en danken u. Voor al onze bug chauffeurs die van kleur en rondingen houden, zijn we trots op Smeg.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 11 november 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts