3 manieren om uw delicate kleding intact te houden


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

U bent misschien een pro als het gaat om het wassen van alles van polo’s tot spijkerbroeken, maar hoe zit het met die kanten T-shirts en onderkleding die in uw wasmand terechtkomen? Niet iedereen kan goed omgaan met delicate kleding, en jij bent er misschien een van. Als u moeite hebt met het wassen van dit soort kleding, zijn er een paar manieren waarop u uw strategie kunt verbeteren. Hier zijn wat tips om van wasdag een minder grote nachtmerrie te maken als het tijd is om delicaat wasgoed te wassen.

1. Koop een wasmachine met de juiste instellingen
Idealiter zou u een wasmachine bij de hand moeten hebben met de instellingen die u nodig hebt voor de kleding die u schoonmaakt. Voorlader wasmachines van LG hebben bijvoorbeeld meestal meer dan een handvol wasprogramma’s, waarvan sommige nuttig kunnen zijn voor delicate stukken. Stoomopties kunnen ook helpen voorkomen dat deze artikelen kreukelen, wat van cruciaal belang is als strijken niet mogelijk is.

2. Ken uw zeep
Afhankelijk van het soort stof dat u wast, moet u volgens het tijdschrift Real Simple rekening houden met het wasmiddel dat u gebruikt. Sommige wasmiddelen bevatten chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor weefsels, vooral die in delicate kledingstukken.

3. Gebruik een netzakje
Als u fijn wasgoed samen met andere items wast, raden wij u aan een netzakje te gebruiken dat geschikt is voor de wasmachine. Doe de speciale stukken uit voorzorg in deze zak en gooi ze dan bij de rest van het wasgoed. Uiteindelijk zult u gelukkiger zijn wanneer u merkt dat deze artikelen niet zijn blijven haken tijdens het wassen.

Sommige van uw favoriete kledingstukken zijn misschien delicaat – laat ze niet uit elkaar vallen. Deze belangrijke tips kunnen u helpen ze in de loop van de tijd te behouden.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 22 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts