4 manieren om uw ijskast georganiseerd te houden


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Hoe vaak heb je niet gewenst dat je een meer georganiseerde koelkast had? De kans is groot dat u het moeilijk vindt om kleine taken uit te voeren, zoals het pakken van een glas melk, als uw koelkast geen consistentie biedt. Afhankelijk van het aantal mensen in uw huishouden, kan het gemakkelijker gezegd dan gedaan zijn om alles op de juiste plaats te bewaren. Het is echter nooit te laat om veranderingen aan te brengen om de organisatie van dit vaak gebruikte apparaat te verbeteren.

1. Overweeg uw koelkast te vervangen
Misschien kunt u niet beginnen met organiseren omdat u gewoon niet genoeg ruimte hebt om al uw voedsel te bewaren. Denk er eens over na om uzelf een frisse start te geven met een nieuwe koelkast van Designer Appliances. Modellen van Amana hebben meestal een vriezer met onderlade voor extra gebruiksgemak en kunnen een grote hoeveelheid items opslaan. Met meer ruimte zal het organisatieproces voor u gemakkelijker worden.

2. Schoonmaken en opruimen voordat u gaat winkelen
Dit onderdeel is volgens Fox News magazine van cruciaal belang voor het onderhouden en organiseren van uw koelkast. Door vóór het boodschappen doen uw apparatuur op te ruimen en plaats te maken voor nieuwe artikelen, kunt u alles krijgen waar u het hebben wilt. Vergeet niet de houdbaarheidsdatums van je eten te controleren!

3. Weet waar voedsel het best bewaard blijft
Als je begint met organiseren, is het belangrijk om te weten waar je voedsel het best tot zijn recht komt, volgens het tijdschrift Real Simple. Melk wordt bijvoorbeeld het best bewaard op de onderste plank waar de koelkast het koudst is. Ook zuivelproducten zoals yoghurt en roomkaas moeten op een lager niveau worden gehouden. Als u deze kleine feiten kent, kunt u uw koelkast beter organiseren.

4. Lades aanduiden
Koelkastlades zijn niet voor niets gelabeld! Als u ooit problemen heeft met het organiseren van uw spullen, noteer dan zaken als de groentelade en de vleeslade. Door bepaalde delen van je koelkast aan te wijzen voor specifieke soorten voedsel, kun je de ruimte op de lange termijn opgeruimd houden, aldus Apartment Therapy. Zorg ervoor dat iedereen in uw huishouden op de hoogte is van uw organisatiemethode om de kans te verkleinen dat het opnieuw ongeorganiseerd wordt.

Of u nu uw koelkast wilt organiseren om voedsel verser te houden of u gewoon minder gestrest wilt voelen, deze tips kunnen u daarbij helpen. Uiteindelijk zul je gelukkiger zijn als je gewoon in je koelkast kunt pakken wat je in een opwelling nodig hebt!

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 23 augustus 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts