4 geheime tips voor heerlijke koffie thuis


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Als u een van de vele mensen bent die ’s morgens niet zonder een kopje koffie kunnen, moet u eens nadenken over hoeveel geld u uitgeeft in uw plaatselijke café. Er zijn verschillende koffiezetapparaten op de markt die u veel geld kunnen besparen, zoals het Miele-koffiezetapparaat. Deze machine heeft programmeerbare kopgroottes en een hele bonen systeem dat u het gevoel geeft een barista in uw eigen huis te zijn.

Toch vergt het een zekere vaardigheid en inspanning om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met wat u in uw keuken maakt in vergelijking met de drankjes uit het café. Hier zijn wat geheime tips om heerlijke koffie te zetten zodra u ’s morgens uit bed rolt.

1. Maak er een cappuccino van
Volgens het tijdschrift Esquire kun je je kopje koffie ’s morgens onmiddellijk opwaarderen door er een beetje melk aan toe te voegen. Investeer in een Franse pers om schuimige melk te maken voor bij de koffie – u hoeft alleen maar warme melk in de pers te doen en de vloeistof zachtjes op en neer te dompelen tot hij schuimig is. Nu heb je de consistentie van een cappuccino, die elke drank kan laten lijken alsof hij uit een café komt.

2. Maal uw eigen koffie
Hoewel machines zoals de Miele CM6 hele bonenkoffie aankunnen, wilt u misschien toch uw eigen koffie malen om eventuele smaken naar boven te halen. Veel koffieliefhebbers geloven dat het malen van je eigen bonen de smaak van je drankje kan verbeteren. Zoals de Wall Street Journal meldde, zijn er zowel handmalers als elektrisch aangedreven modellen waarmee u deze methode kunt uitproberen.

3. Meet dienovereenkomstig
De hoeveelheid koffie die u gebruikt kan een grote rol spelen in het eindresultaat, of u uw drank nu sterk of mild van smaak wilt. Daarom is het volgens het tijdschrift Slate ideaal om een digitale weegschaal bij de hand te hebben om je bonen af te meten voordat je gaat brouwen. Dit kan u helpen ervoor te zorgen dat u precies de juiste hoeveelheid gebruikt om het kopje koffie te krijgen waar u naar op zoek bent.

4. Doe je best om verbranding te vermijden
Terwijl je je koffie zet, zegt voormalig barista en koffie-expert Erin Meister dat je je bonen en heet water nooit langer dan vier minuten met elkaar moet laten vermengen. Dit zorgt ervoor dat u geen verbrande smaak in uw drankje krijgt en dat de koffie precies de juiste hoeveelheid tijd kan trekken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 26 september 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts