5 Beste Budget Juicers 2021 – Topkeuze, recensies en gids


Toen we begonnen met het testen van sapcentrifuges voor deze review, wilden we kijken in termen van welk model wat leverde in termen van waarde. We hebben de gebruikelijke vraag opzij gezet welke sapcentrifuges gewoon beter zijn, en in plaats daarvan hebben we ons gericht op welk model wat zou kunnen doen op basis van een beperkt budget. Dat betekende dat de vraag of mastieksapcentrifuges altijd te prefereren zijn boven centrifugale sapcentrifuges, terzijde moest worden geschoven.

In feite gingen we met een centrifugale sapcentrifuge als onze top pick, het verslaan van een budget mastiekmodel. Het bleek eenvoudiger te zijn om te bedienen en op te slaan dan de enkelvoudige mastiekmachine. We hebben het ook geplukt ondanks dat het een stuk duurder is dan andere budgetmodellen. Hoezeer we er ook over mogen praten, gezien de prijsklasse is de stickerprijs van individuele modellen niet zo groot.

Aan het einde van onze recensies staat een verzameling tips over hoe je de juiste sapcentrifuge voor jezelf kunt kiezen. We erkennen dat uw behoeften waarschijnlijk anders zijn dan die welke tot uiting komen in de manier waarop we tot onze beslissing zijn gekomen. Als er niets anders is, hopen we dat u hier iets van waarde uit kunt halen bij het maken van uw eigen aankoopbeslissing.

Vergelijking (bijgewerkt in 2021):

De 5 beste budgetteringstoestellen:

1. Breville BJE200XL Compacte Juicer – Best Overall

Voor een centrifugale sapcentrifuge doet Breville’s BJE200XL Compact zo’n beetje alles. Het is duurzaam, snel, gemakkelijk op te bergen en gemakkelijk schoon te maken. Het doet alles wat je wilt, en de constructie is goed genoeg om het jarenlang te doen. Door het compacte ontwerp is hij gemakkelijk op te bergen in uw voorraadkast. Er is weinig mysterieus waarom we het als onze beste keuze hebben gekozen.

Er zijn nog een paar andere dingen die niet veel mysterieus zijn, zoals waarom het een behoorlijk stevig prijskaartje draagt voor een budget sapcentrifuge. Top-kwaliteit prestatieopdrachten opdrachten top-kwaliteit prijzen. Natuurlijk is deze ontworpen voor een lange levensduur, dus u krijgt meer uit uw oorspronkelijke investering dan dat u minder zou betalen voor iets dat niet bestand is tegen dagelijks gebruik.

Het is ook, niet verrassend, luidruchtig. Als u het koopt en met andere mensen samenwoont, zult u willen oppassen wanneer en waar u het gebruikt, of misschien vindt u in het kort dat u niet meer met andere mensen samenwoont. Maar dat geldt voor alle centrifugale sapcentrifuges, dus op zich is het geen goede reden om hem uit de top te laten vallen.

Al met al is dit nog steeds een van de beste goedkope sapcentrifuges op de markt.

Voordelen

 • Duurzaam
 • Krachtige
 • Compacte
 • Gemakkelijk te reinigen

Nadelen

 • Prijs voor een budgetmodel
 • Alleen iets minder luidruchtig dan een artillerie spervuur

 

2. Dokter Hetzner 4 Budget Juicer

De Doctor Hetzner 4 Slow Masticating juicer was het enige mastiekmodel met een prijs die ons een kijkje rechtvaardigde. Die sapcentrifuges hebben de neiging om betere kwaliteit te leveren tegen een veel hogere prijs, dus we waren opgewonden om het te testen.

De Doctor Hetzner presteert zoals verwacht voor een mastieksapmachine. Het levert geweldig sap en is geweldig in het vermalen van vezelige bladgroenten zoals boerenkool en collard greens. Door de mastiekachtige werking is het stiller dan een centrifugale sapcentrifuge. Het is ook een makkie om op te ruimen.

Maar, door gar en door kauwgom, is het langzaam. Als je wacht om je dag te beginnen met een glas vers geperst sap, zal het je geduld op de proef stellen. In feite is het waarschijnlijk beter om een heleboel sap in één keer te vermalen om je tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Het is ook lastiger in te stellen dan een centrifugaal model, en je zult er zeker van willen zijn dat je grondstoffen al gesneden zijn als je het gaat gebruiken.

We gaven deze onze runner-up rang, niet omdat het niet de kwaliteit van de top pick leverde. Dat deed het. In feite, omdat het minder sap vermengt met lucht, is het een superieure sapcentrifuge voor appelcider. Maar de kwaliteit was niet zo veel groter dat het de hoofdpijn van de opstelling en het snijden van fruit en groenten in stukken overwon. Plus, hoewel het niet groot is, is het ook moeilijker op te slaan.

Voordelen

 • Rustig aan
 • Vermaalt bladgroen gemakkelijk
 • Gemakkelijk te reinigen

Nadelen

 • Langzaam
 • Lastig op te zetten
 • Enige assemblage van grondstoffen nodig

3. Hamilton Beach 67601A Budget Juicer – Beste waarde

Voor het geld brengt de Hamilton Beach (67601A) het sap. Het is snel en betaalbaar en je zal je sapje moeten drinken. Het is ook een makkie om schoon te maken, op voorwaarde dat je er meteen mee aan de slag gaat en de resten niet laten opdrogen.

Het moet duidelijk zijn dat het verre van perfect is. Het haalt niet zo veel sap uit als onze top-plukken, en jongen, is het luidruchtig. Maar voor wat je ervoor betaalt, levert het de beste totale voor-dollar waarde van de door ons beoordeelde budget sapcentrifuges op.

Dit model is een geweldige ingang in de sapindustrie. Het is betaalbaar en doet meestal het werk. Als je dit probeert en besluit om all-in te gaan op sappen, is dit een geweldige manier om daar achter te komen. Als u op zoek bent naar een model om een hele lifestyle omheen te bouwen, dan wilt u waarschijnlijk kijken naar een van onze top twee keuzes.

Voordelen

 • Groot voor-dollar waarde
 • Snelle
 • Eenvoudige reiniging

Nadelen

 • Beperkte prestatie
 • Luidruchtig

 

De Bella BLA13694 is een sapmachine. Dat kunnen we niet ontkennen. Het is ook vrij betaalbaar als je je vooral bezig houdt met de kosten. Dat kunnen we ook niet ontkennen. Wat het niet is, is een zeer goede sapcentrifuge.

Ten eerste, het positieve, dat is echt alleen maar de prijs. Het doet niets beters, en het heeft geen op zichzelf staande kenmerken die het waard zijn om op te merken. Het is een vrij eenvoudig centrifugaal sapcentrifuge ontwerp. Het is gewoon een stuk goedkoper dan concurrerende modellen, en dat geldt ook voor onze beste for-dollar value pick.

Dat is het wel zo’n beetje. Het sap is niet bijzonder goed. In feite, als je vezelachtig groen aan je sap wilt toevoegen, dan is dit de slechtste van de modellen die we getest hebben. Het is ook niet erg goed ontworpen. Het voelt als iets dat bedoeld is om na zes maanden te breken, zodat u uw investering moet verdubbelen door deze te vervangen. Het heeft ook veel bewegende delen om op zijn plaats te komen. Het resultaat, als je niet voorzichtig bent, is een plafond dat bedekt is met bietensap.

Als het gaat om dit model tegenover iets anders, dan wil je waarschijnlijk met het iets anders gaan. Dat wil zeggen, tenzij het tussen dit model en het laatste model dat we bekeken hebben ligt.

Nadelen

 • Niet goed voor vezelige groenten
 • Slechte kwaliteit van het ontwerp
 • Te veel bewegende delen

5. ZWART+DECKER JE2200B-220 Juicer

Als uw echtgenoot uw beslissing om in sap te gaan door u een Black+Decker JE2200B-220 te geven honoreert, is onze suggestie om te scheiden. Ze hebben duidelijk niet veel respect voor jou of wat je probeert te doen.

Ja, het is goedkoop. Het is de meest betaalbare sapcentrifuge die we hebben bekeken. Idealiter zou het geweldig zijn voor een uitstapje naar de sapindustrie, waar je het zou kunnen uitproberen met iets goedkoops voordat je investeert in kwaliteit.

We hadden gewoon het gevoel dat deze in die omstandigheden mensen zou verjagen van het sap. Het is goedkoop gebouwd, doet geen goed werk door sap uit fruit en groenten te halen, creëert een enorme hoeveelheid in sap gedrenkte pulp, en is ongelooflijk rommelig en moeilijk schoon te maken. Je zult er geen plezier aan beleven om dit te gebruiken, tenzij je het aan iemand wilt geven die je niet mag en toekijkt hoe hij of zij worstelt met frustratie.

Nadelen

 • Niet geschikt voor dagelijks gebruik
 • Verspilling en inefficiënt
 • Rommelig en vervelend om schoon te maken

Kopersgids

Je vraagt je misschien af waar we naar keken bij het maken van onze ranglijst. Het is heel goed mogelijk dat je onze recensies hebt gelezen en het gevoel hebt dat ze je een beetje vertrouwen hebben gegeven om alleen te shoppen. Het is een geweldig idee. Er zijn veel sapcentrifuges op de markt, en er zijn er genoeg die in uw budget passen. Om u te helpen, is hier een korte kopersgids om u op weg te helpen.

 

Centrifugaal vs. mastiek

Normaal gesproken adviseren wij mensen om hun product af te stemmen op hun behoeften. We houden misschien niet van een begrotingsmodel, maar voor sommige mensen is het begrotingsmodel alles wat ze ooit nodig zullen hebben. Het is dezelfde manier met sapcentrifuges, en de beste eerste stap is het uitzoeken van het soort sapkracht dat je nodig hebt.

Centrifugaalsapcentrifuges malen fruit en groenten met kleine tanden in een draaiende mand. Het sap wordt door een fijnmazig scherm geperst. Het proces is snel, en de sapcentrifuges zijn meestal lichter en kosten minder. Dit proces creëert echter ook veel schuim dat kan leiden tot oxidatie in het sap. Het werkt ook het beste met harde vruchten en groenten zoals appels en wortelen, en niet zo goed met zachtere, bladgroenten zoals snijbiet en spinazie. Deze sapcentrifuges hebben ook de neiging om behoorlijk luidruchtig te zijn, wat geliefden zou kunnen irriteren als je een vroege ochtendhonger moet bevredigen.

Een mastieksapcentrifuge heeft een roterende boor die letterlijk producten op kauwt. Het beweegt langzaam en het duurt een tijdje om sap te maken. Dit zwoegende werk heeft echter het uitgesproken gevoel van onvermijdelijkheid, als een seriemoordenaar in een slasherfilm. Fruit en groenten kunnen wel lopen, maar ze ontsnappen niet aan de slijptanden. Deze modellen hebben de neiging om vrij stil te zijn, dus eerste-van-de-ochtend sap zal uw familie niet in een sudderende woede. Ze werken goed op bladgroen zoals tarwegras en boerenkool. Ze zijn meestal ook duurder. Daarom houden we van de Doctor Hetzner, omdat hij met een centrifugaal budget mastieksappen heeft geleverd.

Grondstoffen

Het sap is eindeloos aanpasbaar op basis van het fruit en de groenten die je lekker vindt. U zult uw sapcentrifuge willen aanpassen aan uw individuele smaak. De meeste sapcentrifuges doen het prima met harde groenten zoals wortelen en bieten. Als je echter veel appels tot cider verwerkt, denk dan aan een sapcentrifuge die minder schuim maakt, waardoor lucht en het sap zich kunnen mengen en die leidt tot oxidatie. Als u van bladgroen houdt, stuur dan uit de buurt van modellen waar u ze herhaaldelijk doorheen moet lopen om ze grondig te saperen.

Gemakkelijke reiniging

Sappen is smerig werk. Er sputteren spullen uit de sapcentrifuge zelf, en er is geen einde aan de groente- en fruitpulp om weg te gooien. En als je denkt dat het een puinhoop maakt van je aanrecht (en, als je pech hebt, je kleding), dan lijkt de sapcentrifuge zelf veel op een sloopzone als je klaar bent.

Het minimaliseren van de tijd die nodig is om op te ruimen is iets wat de investering de moeite waard maakt. Als het een uur duurt om een rotzooi op te ruimen die je in vijf minuten hebt gemaakt, ga je waarschijnlijk vrij snel stoppen met sapjes maken.

De meeste sapcentrifuges hebben tegenwoordig alle vaatwasmachinebestendige onderdelen, maar het is een vrij slecht idee om op de vaatwasmachine te vertrouwen om je sapcentrifuge op te ruimen. Je zult wat tijd willen besteden aan het leren kennen van het gemak waarmee elk model sapcentrifuge wordt gereinigd.

Gemak van opslag

De meeste sapcentrifuges zijn behoorlijk gespecialiseerd. Er zijn een aantal modellen waarmee u een mooie partij amandelboter kunt opkloppen, maar voor het grootste deel zijn ze alleen ontworpen om fruit en groenten te verpulveren om het sap te extraheren. Op een gegeven moment zul je het ergens willen opbergen, zodat je andere keukenapparatuur kunt gebruiken, of omdat je gewoon niet van een rommelige keuken houdt. U zult willen kijken naar modellen die een premium op compact design plaatsen, zoals onze topklasse Breville Compact. In feite is dit een kenmerk dat het meest wordt geassocieerd met centrifugale sapcentrifuges.

Lawaai

We hebben het al gehad over lawaai bij het scheiden van centrifugaal- en mastieksapcentrifuges. Maar zelfs binnen de modelsoorten zijn sommige sapcentrifuges stiller dan andere. Hoe sneller de sapcentrifuge, hoe luider de sapcentrifuge.

Dat betekent misschien niet veel voor u persoonlijk, maar als u met andere mensen of dieren samenwoont zal het zeker iets voor hen betekenen. Je kunt genieten van de voordelen van het sap. Ze moeten het lawaai dat erdoor wordt veroorzaakt verdragen.

Zoals we al eerder opmerkten, zijn mastieksapcentrifuges over het algemeen stiller omdat ze langzamer zijn. Centrifugale sapcentrifuges zijn over het algemeen luidruchtig, omdat ze snel werken.

Dollarwaarde

We hebben gekeken naar budget juicers, dus deze modellen zijn allemaal bedoeld om geluid te promoten voor-dollar waarde. De Hamilton Beach (67601A) was het beste voor de kwaliteit met een budget. Het had de beste eigenschappen en de meest betrouwbare prestaties voor wat het kost. U moet overwegen welke functies voor u van belang zijn, en welk prestatieniveau nodig is, om te bepalen welke sapcentrifuge het beste uw geld kan opbrengen. Immers, als je recensies leest voor budget juicers, kijk je al naar deze aankoop door het prisma van het krijgen van het meeste uit elke dollar die je er naartoe hebt gebracht.

Conclusie

De Breville Compact stond bovenaan in onze beoordelingen van de budget juicers. Het levert snel sap en maakt optimaal gebruik van de grondstoffen die u erin voedt. De Doctor Hetzner leverde iets betere resultaten, maar leverde ze in een ijzig tempo en was iets lastiger op gang te brengen. De Hamilton Beach was onze beste voor-dollar waarde. Het is een geweldige voet in de deur naar het sap, maar van beperkte totale waarde. De Bella was goedkoop, helemaal rond. Het kost niet veel, maar het doet ook niet veel. Tot slot geeft de Black+Decker u een goede reden om te twijfelen aan de inzet van iedereen die uw sappige interesse ondersteunt door dit cadeau te geven.

We hopen dat u onze beoordelingen nuttig vindt en dat u iets nuttigs uit onze kopersgids hebt kunnen halen. Sap maken kan leuk en lonend zijn als je de juiste sapcentrifuge krijgt, en we hopen dat je de perfecte sapcentrifuge vindt die past bij jouw wensen.

Populaire artikelen die u ook kunt lezen:

Zijn Vitamix mengers superieur?

Handige Tips & Tricks voor het vinden van een krachtige sapcentrifuge onder 100 USD

Een kijkje in Oster Blenders – Zijn ze het overwegen waard?

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

 

 

 

 

Recent Posts