7 tips voor het ontwerpen van een ontspannende man grot


Laatst gewijzigd
November 12, 2020

Als de man in uw leven heeft verlangd naar een ruimte om zijn eigen te noemen, zou u kunnen denken aan het ontwerpen van een man cave – maar wat is precies deze veelbesproken grot? Het kan eenvoudig worden gedefinieerd als een ruimte waar een man (of iemand in uw huishouden) zich kan terugtrekken om te genieten van enkele favoriete hobby’s, of dat nu voetbal kijken of modelvliegtuigjes maken is. De beste man caves hebben echter artikelen van Designer Appliances die ervoor zorgen dat de ruimte ontspannend is.

Als u hem een plek wilt geven waar hij zijn team kan aanmoedigen met zijn vrienden of een plek waar hij een dutje kan doen, volgen hier enkele tips om een ruimte te creëren waarvan de speciale man in uw leven nog jaren kan genieten.

1. Installeer een compacte koelkast
Als je de ruimte hebt in je man cave, is het de moeite waard om een compacte koelkast te installeren om alles in te bewaren, van bier tot boterhammen die je over hebt. Hij hoeft niet meer de trap op en af om alles te vinden wat hij nodig heeft als hij zich in de ruimte ontspant.

Een koelkast die u wellicht wilt overwegen voor uw man cave is de Marvel 30iMTWWOLP. Dit model is compact genoeg om in elk klein hoekje van een man cave te passen, en het heeft verstelbare planken voor het grootste gemak. Het heeft ook een handmatig ontdooide vriezer en een binnenverlichting.

2. Geef het een thuisbioscoopgevoel
Wat is een betere plaats om naar een sportevenement te kijken dan uw eigen thuisbioscoop? Als de man in uw leven van voetbal houdt of gewoon graag naar films kijkt, raadt het tijdschrift Woman’s Day u aan een man cave te creëren die aan zijn behoeften voldoet. Dit betekent dat een theaterachtige sfeer moet worden gecreëerd met de juiste apparatuur en uitrusting om de volledige ervaring te ontwikkelen.

Voordat u begint met winkelen voor een televisie en geluidsinstallatie, moet u uw toekomstige man cave van tevoren opmeten. Zo weet u hoeveel ruimte u hebt om mee te werken voordat u spullen voor de kamer koopt. U mag die grote tv in de uitverkoop dan wel mooi vinden, maar u hebt er niet veel aan als hij niet in de ruimte past!

3. Koop een vatenkoker
Je man cave zou niet compleet zijn als je niet iets had waar je verrukkelijke drankjes in kunt serveren. Daarom is het een goed idee om te investeren in een kegerator voor uw ruimte. Een artikel zoals de Marvel 24 Outdoor Half Keg Refrigerator kan u helpen om een ijskoud biertje te serveren wanneer u dorst heeft die gelest moet worden. Deze vatenkoelkast heeft ook volledig automatische ontdooiing en een instelbare temperatuur. Als u en de man in uw leven grote entertainers zijn, zal dit product ook van pas komen. En probeer ook eens de Kegarator – single tap TUR24BDRSSA. Een kegerator kan het serveren van drankjes vergemakkelijken wanneer u met meerdere mensen bent.

4. Kies voor een wijnkoeler
Misschien heeft je man een verfijnde smaak en ontspant hij zich graag met een glas wijn. Als dit het geval is, kan je baat hebben bij een wijnkoeler in je man cave. De TRUE TWC 24DZRSGA (dubbele zone) kan bijvoorbeeld al uw heerlijke wijnen gekoeld houden en klaar om te serveren wanneer het tijd is om te verwennen.

5. Bouw een natte bar
Als u graag vrienden entertaint of alleen de mensen in uw huishouden, kan een natte bar het gemakkelijker maken om dat te doen. Begin met een ruime. Franke Barkast KBX-110-8. De Summit BI540LCSS is een must voor elke natte bar, en de Marvel 30WCMBSGL of Viking VWCI1240GLSS zijn must-haves voor de wijnkenner. Meer een bierdrinker? De Perlick HP24TS1R2 en Summit SBC4907TWIN zijn ideaal voor uw natte bar. En u zult ook een Scotsman ijsmaker DCE33A1BC willen. Het is perfect voor gemengde drankjes of grote, ijskoude glazen water. Vergeet niet om verlichte kasten toe te voegen om al uw wijn, bier en andere dranken in de kijker te zetten.

6. Laat een professional het vuile werk opknappen
Om je man cave naadloos te laten werken, moet je een professional inhuren voor de bedrading en het loodgieterswerk. Dit is vooral nodig als u een televisie, een geluidsinstallatie of andere elektronica in huis haalt die met zorg moet worden behandeld. Het kost misschien geld om er een expert bij te halen, maar u zult er dankbaar voor zijn als alles naar behoren functioneert.

7. Kies een centraal element
DIY Network stelt dat het kiezen van een centraal element voor de hele kamer kan helpen bij het creëren van een meer samenhangend interieurontwerp. Denk bijvoorbeeld aan het in huis halen van een pooltafel of een comfortabele futon waar iedereen van kan genieten. U kunt de kleuren en ontwerpen van uw blikvanger ook gebruiken als inspiratiebron voor de rest van uw inrichting.

Of u nu een man cave wilt creëren voor het voetbalseizoen of voor gebruik het hele jaar door, deze tips kunnen u helpen uw interieurdoelstellingen te bereiken.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd op 8 oktober 2013. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts